[quote=Astatin;143034]Forumun maşallahı var..Zebil gibi yeni üye yağıyor :)!!![/quote]
trend sonlarında yatırım hesabı açanların çoğalması gibimi :..:
Printable View
[quote=Astatin;143034]Forumun maşallahı var..Zebil gibi yeni üye yağıyor :)!!![/quote]
trend sonlarında yatırım hesabı açanların çoğalması gibimi :..:
[quote=mavi;143039][URL="http://img7.imageshack.us/i/destekc.jpg/"][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2846/destekc.jpg[/IMG][/URL]
Burdanda gücü yoksa!..
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Tenks Bay Mavi,
Ama şu 57300 lerden geçen desteği az daha yukarı çizikdirseydinde kırıldı diye sevineydik...üwwwüüüüüüüüü kırılır kırılır...:::
[quote=Astatin;143040]yok yok..çok üye olsun iyidir... ama bankacılar bilir... kredi kartı sayısı müşteri sayısından fazladır... neden :) ?[/quote]
007 astatin :..:
Sadece foruma değil son zamanlarda vob'da da işlem yapmak için yeni hesaplarda açılıyormuş aracı kurumların söylediğine göre.
asti...
guzel bi yazi yazmissin bitanem saol....ben kararlarimda senin sistemi baz aldim....onun ucun...zaman zaman...sistemin...durumunu hatirlatirsan sevinirim...yoksa ikide bi asti sistemin ne diyor yazmam....
[quote=mavi;143039]
Burdanda gücü yoksa!..
35 bin civarında yaptığından daha güzel bir obo yapacakmış gibi duruyor, çalışırmı acaba. Burdan kısal 4.000 ordan uza 3.000. :..:
5 dk lık yeniden alışta 450 den.
trade satıştan flate döndü..
saatlik halen satışta..
58 400 de....maliyetimde yani....aslinda simdi 58 800 filan olmaliydi....gec kaldi yani....
[quote=jani;143045]asti...
guzel bi yazi yazmissin bitanem saol....ben kararlarimda senin sistemi baz aldim....onun ucun...zaman zaman...sistemin...durumunu hatirlatirsan sevinirim...yoksa ikide bi asti sistemin ne diyor yazmam....[/quote]
:D sistem seni bozar jani..sen feeling tradersın ve öyle gayet başarılısın ...
vay bee altına bak.. koptu gidiyor.. 980 i geçti ilk defa
[quote=Astatin;143049]:D sistem seni bozar jani..sen feeling tradersın ve öyle gayet başarılısın ...[/quote].
yok yok bozmuyor....
sistemle oynuyanlari neye yonlendirdigini bilmem onemli...hemde cok onemli sen hep yaz...buraya bunun icin geldim....
sizde sistem var...bende degerlendirme ve eylemi var.....ilk yazimi unutma...sana hitaben yazmistim gene...bu foruma gelirken....
[quote=mavi;143039][URL="http://img7.imageshack.us/i/destekc.jpg/"][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2846/destekc.jpg[/IMG][/URL]
Burdanda gücü yoksa!..
sn. mavi son tepedeki a ve b nin, mevcut c ile zaman ve fiyat ilişkisi pek bir güdük değil mi? Yani sayım hatalıdır bence, demedi demeyin.
usaglar...
kara gectik gene....hedefi 59 400 filan haaa....
stopladık :(
asti...
basarilarimiz ortak yani....
[quote=jani;143052].
yok yok bozmuyor....
sistemle oynuyanlari neye yonlendirdigini bilmem onemli...hemde cok onemli sen hep yaz...buraya bunun icin geldim....
sizde sistem var...bende degerlendirme ve eylemi var.....ilk yazimi unutma...sana hitaben yazmistim gene...bu foruma gelirken....[/quote]
Peki diyeyim o zaman : dün verdiği 475 alı koruyor :)....amma sistemle oynayanları neye yönlendiriyor derken, tüm sistemlerin aynı yerden işlem yaptığını varsayıyorsunki, bu tehlikeli olabilir.. sistem var, zystem var, system var, anna var, allah belanı vermesin sistem! var :) :)..
Bana hitaben yazdığın yazıyı hatırlayamadım gerçekten :(üüü Ha birde sisteme ters olanlar veya birebir uymayanlar varki..değme...
58425 uzunlar 58575'ten stop..
Çok stress yaptı 58025'e kadar gerileyince.. :..:
sistemler ne durumda arkadaşlar, bende hala 20 ve 60 şort
[quote=YAVUZHAN;143047]5 dk lık yeniden alışta 450 den.
trade satıştan flate döndü..
saatlik halen satışta..[/quote]
biride 15 dakikaligi versin lutfen....sonrada 20 dakikalik....
Herkese merhaba....
[quote=Demirci;143061]Herkese merhaba....[/quote]
aha biri daha geldi...hoşgeldin demirci...
[QUOTE=enorton;143031]Valla o kadar üstat kızdı gittiki şu son bir yıl içinde... :( Mesela sn halojeni de hatırlatmak isterim...[/QUOTE]
[url]http://halojenssss.blogspot.com/[/url]
[quote=anonimm;143059]sistemler ne durumda arkadaşlar, bende hala 20 ve 60 şort[/quote]
Up-tred sistemi ala :), down trend sistemi satta...
Hibrid multipass ise alda :) ama taa dünden 475 den alda bugün hiç sat vermedi...
benmi? ben sattayım tabiki...:)
[QUOTE=anonimm;143062]aha biri daha geldi...hoşgeldin demirci...[/QUOTE]
Işığı gören geliyor :D
[QUOTE=jani;143054]usaglar...
kara gectik gene....hedefi 59 400 filan haaa....[/QUOTE]
düştüğünde tırsıp zararla kapattık jani usta :)
[QUOTE=jani;143060]biride 15 dakikaligi versin lutfen....sonrada 20 dakikalik....[/QUOTE]
Bende 15 dk lık geçici al veriyor
[QUOTE=Barney;143044]Sadece foruma değil son zamanlarda vob'da da işlem yapmak için yeni hesaplarda açılıyormuş aracı kurumların söylediğine göre.[/QUOTE]
Aracı kurumlar hisse senedi müşterilerine günde %20-30 kazanç sağlayan örnek vob işlemleri göndermeye devam eder de bu işin zarar kısmından bahsetmezse artar tabi.
amaç bence şu olmalı, az ve öz işlem....bunun için 5 ve 10 dk çok hırpalar bence...
[quote=mozkan;143053]sn. mavi son tepedeki a ve b nin, mevcut c ile zaman ve fiyat ilişkisi pek bir güdük değil mi? Yani sayım hatalıdır bence, demedi demeyin.[/quote]
Sayın mozkan,
Teşekkürler haklı uyarınız için.
Bol şanslar...
[quote=enorton;143065]Işığı gören geliyor :D[/quote]
Hayat öyle aldatırki; ışık sandığın şey seni kör eder....karanlık sandığın şey seni aydınlığa ulaştırır.....
Çoğu kişi buna tezat dese de aslında o dosdoğru olandır...
[quote=VOBiX;143068]Aracı kurumlar hisse senedi müşterilerine günde %20-30 kazanç sağlayan örnek vob işlemleri göndermeye devam eder de bu işin zarar kısmından bahsetmezse artar tabi.[/quote]
Artsın artsın, bence hala emsal borsalara göre vob'un işlem hacmi çok zayıf. İşlem hacmi daha da artsınki arbitrajcılar piyasadan eksik olmasın. Vadeli borsalarda arbitrajcıların yoğun bir şekilde piyasaya iştirak etmesi ve takip etmesi demek py'nin makası hızlı bir şekilde indirip çıkartamaması demek olduğundan ky nin daha az çarpılması anlamına gelir.
[quote=mavi;142060]...Grafik atamıyorum, Megastock marka arabamı kaybettiğimden ve forumdaşların elinde üst model kazasız olduğuna dair de mesaj kutuma hiçbir mesaj gelmediğinden. [B]VOBiX[/B] yollar diye ummuştum fakat?...
[quote=mavi;142094]Seans bitti. Bir dost tan megastock marka 910 cc lik araba yardımı geldi. 1000 cc ve üzeri varsa tabi ki kazasız ve hastalıksız olmalı, mesaj kutuma bekliyorum ilanları.
910cc lik altımda fakat 1000cc yi de hastalıksızsa ve şanzıman dağıtmayacaksa kullanmak isterim.
Hazır VOBiX i bulmuşken...
Bol şanslar...
[quote=Barney;143072]Artsın artsın, bence hala emsal borsalara göre vob'un işlem hacmi çok zayıf. İşlem hacmi daha da artsınki arbitrajcılar piyasadan eksik olmasın. Vadeli borsalarda arbitrajcıların yoğun bir şekilde piyasaya iştirak etmesi ve takip etmesi demek py'nin makası hızlı bir şekilde indirip çıkartamaması demek olduğundan ky nin daha az çarpılması anlamına gelir.[/quote]
o zaman da hareketsiz seanslar gelir ))
nerde hareket orda bereket ) [U]eskiler iyi bilir[/U]
[QUOTE=mavi;143073]910cc lik altımda fakat 1000cc yi de hastalıksızsa ve şanzıman dağıtmayacaksa kullanmak isterim.
Hazır VOBiX i bulmuşken...
Bol şanslar...[/QUOTE]
Bende 1010 cclik var bir kazaya rastlamadım aralıktan beri amatörce kullanıyorum.
şşşş TOKOBA....bi hesap ver bakayım foruma..nerelerdesin kaç zamandır...şşşş..bizi başka forumlarla mı aldatıyorsun? msn le aldatıyorsan sorun değilde, başka bir forumla aldatıyorsan bozuluruz...
(way canına, aklıma ne geldi şimdi...
1) Bazı kadınlar, kocalarının kendisini başka bir kadınla "duygusal" olarak aldatmasından rahatsız olurken, bir diğer kısmı tam tersine "pure-cinsel" olarak aldatmasından acaip rahatsız olurmuş.
2) Tüm erkekler, eşinin kendisini başka bir erkekle aldatması durumundan dehşet derecesinde rahatsız olurken, yine erkeklerin çoğunluğu, karılarının başka bir kadınla "duygusal" ilişki içind eolmasındna rahatsız olurmuş ama karılarının başka bir kadınla "pure-cinsel" ilişki içinde olmalarından pek de rahatsız olmazlarmış..
Ya bu insan hakikaten tuhaf ve anlaşılmaz bir yaratık :)....
[quote=VOBiX;143075]Bende 1010 cclik var bir kazaya rastlamadım aralıktan beri amatörce kullanıyorum.[/quote]
bu sizdeki 1010cclik olan arabanızı gün sonundamı kullanıyorsunuz güniçinde de kullanılanlardan mı?
[QUOTE=Astatin;143076]şşşş TOKOBA....bi hesap ver bakayım foruma..nerelerdesin kaç zamandır...şşşş..bizi başka forumlarla mı aldatıyorsun? msn le aldatıyorsan sorun değilde, başka bir forumla aldatıyorsan bozuluruz...
[/QUOTE]
yok yawf dedim ya sayfaları iki gün kaçırdım bir daha da toparlayamadım 200 sayfa kalmış geride. Buradan başka başkasına ait bir forumda değilim ama vahşi batıdaki iki yıllık yasağım kalkmış. İki çift laf edecektim ama laf edeceklerim de çoktan batmış. .kom
Acil durum için msn = mail imzamda var.
Bir yerlerden başlamak lazım. zuzuyu deşifre etmezseniz sorun çıkmaz. Burada burada derseniz kurtlar dadanır.Nehuzur kalır ne de zuzu. Ben onu platoda tanımıştım 2-3 yıl evvel. ToKoBa nickim. Sadece okuyordum sonra TVye çıkacağım yorum filan yapmayacağım demişti ama vahşi batıda yaşadığı sorunları duydum. TV işi de yattı herhalde. Neyse vardır bu işte de bir hayır.
[QUOTE=Barney;143077]bu sizdeki 1010cclik olan arabanızı gün sonundamı kullanıyorsunuz güniçinde de kullanılanlardan mı?[/QUOTE]
Full depo benzinle aldığımdan her daim kullanılıyor....
Fabrika çıkışı gibi benzinliğe kadar idare edecek benzinlilerden değil.
[QUOTE=VOBiX;143079]Full depo benzinle aldığımdan her daim kullanılıyor....
Fabrika çıkışı gibi benzinliğe kadar idare edecek benzinlilerden değil.[/QUOTE]
ben hala benzinlik arıyorum :(
Dağıtıyorsunuz burda beleş sistem sinyali
duyan geliyor :D:D:D
duyan geliyor
duyan geliyor
duyangel
duyan
du
d
:P