systems
[COLOR="Blue"]5 dakk system long signalde 15 dakk system long signalde[/COLOR] amma [COLOR="Red"]gun system short signalde..[/COLOR]
Printable View
systems
[COLOR="Blue"]5 dakk system long signalde 15 dakk system long signalde[/COLOR] amma [COLOR="Red"]gun system short signalde..[/COLOR]
[QUOTE=Vob Trader;61911]ağa senin ikametgah hangi ill??[/QUOTE]
sindi 3 ay İstanbul vob traderim
Dowun 8000 I Görüp Dönüşü Bana 12000 Lere 2, Gelişini Hatırlattı Ki Bu Da 8000 Inin Bana Göe Kesin Kırılacağı Altında Kapanıs Olacağı Delilidir 8000 E 2, Gelişi 3 , Gelişi 7200 Lerei Gündeme Sokar 3 Kez Gelinen Destek Dstek Olmaz Direnç Direnç Olmaz Kapanıs En Iyi 8200 Lerden Olur Slmlr 35650 Maliyetle Hedefte 25000 Shorta Devam Stopp Loss 35650
Petrol 50den 56 ya geldi petrol çıkar dow çıkar petrol düşer dolar tl yükselir
Dow , işte öyle . 29600 -30000 deki dibi ziyaret edeceğimizi düşünüyorum , bugün seansın son bölümündeki alışlar tepki beklentisinden olsa gerek . Öyle deilse çok iyi göz boyadılar . Sabaha çok var , açılış her iki tarafa da olabilir .
[QUOTE=QUEEN;61901]Dow güzel show yapıyo shortlar mort olabilir ha ha petrol zıpladı[/QUOTE]
Yarın en kötü ihtimalle yine 33,000den kapatabilir shortlar. Bir şey olmaz onlara.
[QUOTE=VOBiX;61917]Yarın en kötü ihtimalle yine 33,000den kapatabilir shortlar. Bir şey olmaz onlara.[/QUOTE]
Onlarada olmasın bizede olmasın tam da gününde kalmışız geceye kasap et derdinde koyun can derdinde o hesap benimki
[QUOTE=hexen;61910]yarın tecrube trade günü olcak ... tecrubesi az olan flat olması iyi
cunki
artık onem noktası
33150 ...32500 yeresi oldu burası kurt kapan yeresi.. neden kurt kapan ?
cunki
alt peryots long signalde amma gun peryot short signalde...
bu demek , yukarya olan ataks belli kitlece shorts fırsat deyerlendirme anlamda..[/QUOTE]
sevgili hexen grafikleri konuşturuyorsunuz, tebrikler.. tehlikeli noktaları öyle güzel tespit ediyorsunuz ki her analiziniz tecrübe kokuyor.. ellerinize sağlık..
Kurtlar başlıyor, herkese iyi akşamlar. Kapanış önemli değil, sabah ola hayrola...
[QUOTE=VOBiX;61917]Yarın en kötü ihtimalle yine 33,000den kapatabilir shortlar. Bir şey olmaz onlara.[/QUOTE]
Böyük ağalar longdaysa burnumuzdan getirebilirler öğlene kadar. .dng
"Bounce back" deniyormuş böyle kıvırtma şekline.
8350 den shortlar kapatılmıştı dün. banda devam (7800-9800) tepki normal.
nasdaqdan sonra spden de en düşük geldi. onunki kapanış değil ama.
7882 nin zaten dip oluğu ikinci ihtimali bırakmak istemiyorlar.
8400 üzeri kapanış dünün sadece ihlal olduğunu söyleyecek bize.
sabah ilk mesajımda çok sert hareket beklediğimi ve geceye kalınmamalıdır demiştim. Marjlar %8 nerdeyse.
sevgiler.