eller klavyede 15.30 verisi bekleniyor
Printable View
eller klavyede 15.30 verisi bekleniyor
ve stop çalıştı....sistem şorta geçmez ise uygun yerden yine long olacağım....
ABD'de 4 bin kişi daha iş başvrusu yaptı diye satış yedik
[quote=abilag;143166]abd'de 4 bin kişi daha iş başvrusu yaptı diye satış yedik[/quote]
03.09.2009 15:30:12 *abd'de işsizlik başvuru hakkını sürdürenler +92.000 (beklenti -3.000, önceki -119.000)
600 den mallandık gene trade için. Bundan sonra aşağı ve yukarı sert hareket beklemiyorum.
8xx şortşayneler 600 den filat ve 675 den yine şortşayne
[URL="http://img198.imageshack.us/i/screenhunter4k.jpg/]"][URL=http://img198.imageshack.us/i/screenhunter4k.jpg/][/URL][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/50/screenhunter4k.jpg[/IMG][/URL]
soldaki vob sağdaki fdjı en üst noktalarda iş biter.geçen akşam yaptıkları numara buydu ondan size shorta hazırlık yapıyorlar dedim.
600 den long...20 long, 60 şort...
675 flatşayne
Tam zurnanın zırt dediği yerlerdeyiz... Selçuklu üstadın ve diğer birçok üstadın belirttiği 58000 lerden geçen trendin üstünde kalıp yeni bir yükseliş mi başlayacak yoksa burası kırılıp aşağı mı gideceğiz??
Aynı şekilde dow da 9300 lerde tutunma savaşı veriyor...
Şu andada yön aşağıdır long sakıncalıdır onuda belirteyim..
725 den sortlara ilave,histemli bögrümdenn geldi...:)
azcık daha dans ettirsin yukarı gideceğiz..ama dökmesi lazım gördüm..gız güzel kazandım..kapkaç iyidir..trendde neymiş.heehee
geitner konuşacaksa senet ve endekslerden
trichet konuşacaksa paritelerden uzak duracaksın
ne çene varmış yahu, ebesini dedesine havale edeyim bari :)
agalar ben hamle yapayım mı:::::::::::: ben nereye endex tersineee. suan flatteyım isterseniz bı hamle yapayım saniyesinde diğer tarafa ucar endex
Fdj bu gün çok istikrarlı gitti. Hiç Yamuk yapmadı. Böyle devam ederse Dj de rahatlayacaktır.Ümitliyim.
Elektrige yüzde 21.8 zam gelmis abiler..Hayırlı ugurlu olsun..:)
Valla kusacam şimdi oruç da gidecek... Nedir bu yaw, 24 ağustostan beri sistemlerin anasını ağlattılar... Bir haftadır düşüyoruz düşüşümüzden de bişey anlamadık... Kırsın artık nereye kıracaksa...
şşş TOKOBA...VOB un 60 dklıkdaki takozu görüyomusun...yoksa görmüyormusun..niye görmüyosunya görsene
[QUOTE=elstock;143180]Elektrige yüzde 21.8 zam gelmis abiler..Hayırlı ugurlu olsun..:)[/QUOTE]
İyi olmuş millet UFO lara sarmıştı, kışın voltaj düşüyodu. :D
60 dk 58950 den longa geçiyor, 20 dk long....600 longlara sigorta koyup 675 e stop yazdım...
size traderlıktan kazandığım evin fotosunu göstereyim..
hahahaha..mavi kondu..sağdaki..
[IMG]http://i25.tinypic.com/dyunlw.jpg[/IMG]
şaka yuaw..paramı kalıyo yiyoz içiyos..
Spot 57,000 lerde ikenki +1000 puanlık makasda hiç yoluna gitti
AGA ne planlıyor gene longculara kolay ekmek yokmu demek istiyor
ben flatşaynede..sistemde longşayne ama...efg inceden boyuyor..spotu yukarı yapıp vob da küskü hazırlığımı var ne...
[QUOTE=stonhand;143187]Spot 57,000 lerde ikenki +1000 puanlık makasda hiç yoluna gitti
AGA ne planlıyor gene longculara kolay ekmek yokmu demek istiyor[/QUOTE]
Birazdan eksi makas olursa şaşırma, marj bırakmıyor. Bugün şöyle gitseydik 1000 paun daha aşağı ne güzel olurdu değil mi ama o zaman da 58000 kırıldı deyip millet sortlarsa düşüşün önü alınmazdı...
long devam yeni tepe görmemiz gerekiyor analizlerime göre .. ::: :o :o
bir kez daha şortşayne
datayla gelen satışlar trade yi etkilemedi,halen alışta..
60 dk lık halen flat ve 17 barında al vermesi neredeyse imkansız.
o yüzden geceye büyük ihtimal flat gireceğim.geçen seferki kazığı unutmadım :)
[QUOTE=Astatin;143182]şşş TOKOBA...VOB un 60 dklıkdaki takozu görüyomusun...yoksa görmüyormusun..niye görmüyosunya görsene[/QUOTE]
Tokoba 5dk lardaki TOBO ile meşgul...
bir kez daha 675 den flat....long kollamaya devam...
[QUOTE=QUEEN;143186]hahahaha..mavi kondu..sağdaki..
[IMG]http://i25.tinypic.com/dyunlw.jpg[/IMG]
şaka yuaw..paramı kalıyo yiyoz içiyos..[/QUOTE]
Yukarıda yüksek gerilimler var. Galiba çengel atmışsın, elektrik bedava. Ordanda komisyon çıkıyodur herhalde.:):)
[QUOTE=parderi;143195]Yukarıda yüksek gerilimler var. Galiba çengel atmışsın, elektrik bedava. Ordanda komisyon çıkıyodur herhalde.:):)[/QUOTE]
yok ya bide elüktürüğe paramı vercez..dng
herkes bmv resmi koyuyo :::bide gerçekler var dimi:D
pis verecekler..yorum leyin felan değidlir..hissiyat ve arzudur :)
dar gelir osaman ağa dar gelir bu portföye bu bakiye dar gelir
[QUOTE=Astatin;143197]pis verecekler..yorum leyin felan değidlir..hissiyat ve arzudur :)[/QUOTE]
Dur be asti. Açılışla bi yukarı yapalım sonra hep beraber veririz.
Asti sistem ne durumda ?
[QUOTE=selçuklu;143190]long devam yeni tepe görmemiz gerekiyor analizlerime göre .. ::: :o :o[/QUOTE]
hocam sankı yarın da bugunun aynısını yapacaklar ? - gapta baslat ogleden sonra yavas yavas eskı halıne getır.. aga trend mrend ıstemıyo gordugum kadarıyla .dng
Yürüyün be boğalar kırın şu 59000 i
[QUOTE=Astatin;143198]dar gelir osaman ağa dar gelir bu portföye bu bakiye dar gelir[/QUOTE]
ülem asteton ne anlamsız şarkı o le :::