Sabahtan UNICREDIT 58975'teb 7356 lot kısalmış bu vadede ilk defa..
Hiçbir yere de kımıldamıyor..:confused:
Printable View
Sabahtan UNICREDIT 58975'teb 7356 lot kısalmış bu vadede ilk defa..
Hiçbir yere de kımıldamıyor..:confused:
700 den long....20 ve 60 long...
vob dowdan çok daha güçlü, 58700 de tutuyorlar
yafu ne menemenemen zistemmmiş benimki halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR]deyor yuaw :::
Durumlar çok pis.. Geceye flat girmek en iyisi..
[quote=abka;143243]sistemde sat kesinleşti mi[/quote]
17:15 de patron..aslında 16:59 gibi sattaydı ama bi hülülü yaptılar yukarı kayboldu....850-875 ken geçici sat çıkmıştı..sonıç: eylülde gel:17:15
[QUOTE=martoniki;143244]Sabahtan UNICREDIT 58975'teb 7356 lot kısalmış bu vadede ilk defa..
Hiçbir yere de kımıldamıyor..:confused:[/QUOTE]
tek seferde yapıkrediye verdiler o miktarı sabah :) yanı ben oyle gordum daha once sormustum virman filan demıslerdı .. bu seferde garipsemedim..
Nasıl olsa malı kaptırdık (mı acaba?... :)) artık rahat rahat yazabilirim...Bahsettiğim günlük sistemi Haziran ortalarında tasarlamıştım...Vob dışında Spot piyasa ve baba kağıtlarda da getirisi günlük bir sistem için gayet iyi...Örneğin XU 30 2008 getirisi 40.000 puan civarı...Sadece 6 sinyal,4 doğru 2 yanlış...Örneğin Garanti bankasındaki getirisi ise dudak uçuklatıcı...Garanti'de en son 2009'un 13 Martı yani fiyat olarak da 2.10'dan! beri AL'da...24 Ağustos zirvesinin 6.05 olduğunu göz önüne alırsanız yaklaşık 6 ay için dehşet bir getiri olduğuna katılırsınız sanırım...Eğer bu sistemi Haziran'da değil de Mart'tan önce tasarlamış olsaydım önceki yıllardaki getirisine bakarak AL sinyaliyle birlikte mutlaka bir miktar GARAN alır ve köşeye atardım diye düşünüyorum...
Şimdi bunca lakırdıyı sistemimin tanıtımı için yapmadığıma göre demem odur ki esas kıyamet bu sistem SAT verdiğinde kopabilir...Elbetteki böyle uzun vadeli bir sistemin diplerden ya da tepelerden AL-SAT vermesini bekleyemeyiz ama şu ana kadar ki performansına bakarak verdi mi de adeta kodumu oturtuyor... :) Bu sistem SAT verdiğinde eğer ekran başında olursam mutlaka sizinle paylaşacağım...Bu arada GARAN betasi yüksek bir hisse senedi olduğundan haliyle endekse göre daha önce AL veya SAT veriyor...O yüzden de bir gözüm her zaman olduğu gibi GARAN'da...Hepinize bol kazançlar ve iyi akşamlar dilerim...
geceyede işlemsiz şort ama şort maliyeti ekside anasını satayım
vobta çok kişi trend sistemcisi oldu yine galiba sistemciler gemiden inmeden biryere gitmez bu meret
trendcileri yıpratmak için yarın sabahta gap yedirebilirler ama tınnnnn...
[QUOTE=MASTER;143251]Nasıl olsa malı kaptırdık (mı acaba?... :)) artık rahat rahat yazabilirim...Bahsettiğim günlük sistemi Haziran ortalarında tasarlamıştım...Vob dışında Spot piyasa ve baba kağıtlarda da getirisi günlük bir sistem için gayet iyi...Örneğin XU 30 2008 getirisi 40.000 puan civarı...Sadece 6 sinyal,4 doğru 2 yanlış...Örneğin Garanti bankasındaki getirisi ise dudak uçuklatıcı...Garanti'de en son 2009'un 13 Martı yani fiyat olarak da 2.10'dan! beri AL'da...24 Ağustos zirvesinin 6.05 olduğunu göz önüne alırsanız yaklaşık 6 ay için dehşet bir getiri olduğuna katılırsınız sanırım...Eğer bu sistemi Haziran'da değil de Mart'tan önce tasarlamış olsaydım önceki yıllardaki getirisine bakarak AL sinyaliyle birlikte mutlaka bir miktar GARAN alır ve köşeye atardım diye düşünüyorum...
Şimdi bunca lakırdıyı sistemimin tanıtımı için yapmadığıma göre demem odur ki esas kıyamet bu sistem SAT verdiğinde kopabilir...Elbetteki böyle uzun vadeli bir sistemin diplerden ya da tepelerden AL-SAT vermesini bekleyemeyiz ama şu ana kadar ki performansına bakarak verdi mi de adeta kodumu oturtuyor... :) Bu sistem SAT verdiğinde eğer ekran başında olursam mutlaka sizinle paylaşacağım...Bu arada GARAN betasi yüksek bir hisse senedi olduğundan haliyle endekse göre daha önce AL veya SAT veriyor...O yüzden de bir gözüm her zaman olduğu gibi GARAN'da...Hepinize bol kazançlar ve iyi akşamlar dilerim...[/QUOTE]
ben garantiye 1,70 de iken al sinyali vermiştim evde odadan odaya koşarak :) al al al diye bağırıyordum çok iyi hatırladım o günü :)
x100 de 45.000 lerdeki destek güzel çalıştı...bu durum woba da aynen yansıdı....
Eğer emerika akşam bir sert düşüş yapmazsa... halen yukarı az bir yolumuz var diyebilirz...
20 ve 60 long, pozum long..iyi akşamlar..sabah ola hayrola...
kısa girmek istedim ama girmedim..yarın bakarız..zayıf durdu dow..ama spot iyiydi..kararsız vesselam..dow düşer gibi..
[quote=sovalye;143252]geceyede işlemsiz şort ama şort maliyeti ekside anasını satayım
vobta çok kişi trend sistemcisi oldu yine galiba sistemciler gemiden inmeden biryere gitmez bu meret
trendcileri yıpratmak için yarın sabahta gap yedirebilirler ama tınnnnn...[/quote]
Evet akşam djı yukarı kapatıp sabah yukarı yapıp tepeden ele verebilirler zaten bu saatlerde ayarlıyorlar.Fdjı biraz önce alta değdirdiler bizdede biraz yukarı fark var işllerine gelebilir..
Sistemler tersinide söylese içimden long kalmak geldi. Hoş akside olsa, sabah gap da yesen,
sabırla işlem yapmadan bekleyince gün içinde maliyetine nasıl olsa geliyor. Hayırlısı ne ise o
olsun. Kalın sağlıcakla sevgili vobdaşlarım.
[quote=MASTER;143251]Nasıl olsa malı kaptırdık (mı acaba?... :)) artık rahat rahat yazabilirim...Bahsettiğim günlük sistemi Haziran ortalarında tasarlamıştım...Vob dışında Spot piyasa ve baba kağıtlarda da getirisi günlük bir sistem için gayet iyi...Örneğin XU 30 2008 getirisi 40.000 puan civarı...Sadece 6 sinyal,4 doğru 2 yanlış...Örneğin Garanti bankasındaki getirisi ise dudak uçuklatıcı...Garanti'de en son 2009'un 13 Martı yani fiyat olarak da 2.10'dan! beri AL'da...24 Ağustos zirvesinin 6.05 olduğunu göz önüne alırsanız yaklaşık 6 ay için dehşet bir getiri olduğuna katılırsınız sanırım...Eğer bu sistemi Haziran'da değil de Mart'tan önce tasarlamış olsaydım önceki yıllardaki getirisine bakarak AL sinyaliyle birlikte mutlaka bir miktar GARAN alır ve köşeye atardım diye düşünüyorum...
Şimdi bunca lakırdıyı sistemimin tanıtımı için yapmadığıma göre demem odur ki esas kıyamet bu sistem SAT verdiğinde kopabilir...Elbetteki böyle uzun vadeli bir sistemin diplerden ya da tepelerden AL-SAT vermesini bekleyemeyiz ama şu ana kadar ki performansına bakarak verdi mi de adeta kodumu oturtuyor... :) Bu sistem SAT verdiğinde eğer ekran başında olursam mutlaka sizinle paylaşacağım...Bu arada GARAN betasi yüksek bir hisse senedi olduğundan haliyle endekse göre daha önce AL veya SAT veriyor...O yüzden de bir gözüm her zaman olduğu gibi GARAN'da...Hepinize bol kazançlar ve iyi akşamlar dilerim...[/quote]
Master arka sayfada bu sistem Haziranda al verdikten sonra SAT verdi diye yazmıştın tam anlayamadım sistem Al damı Sat damı?
[URL="http://img529.imageshack.us/i/screenhunter5.jpg/]"][URL=http://img529.imageshack.us/i/screenhunter5.jpg/][/URL][IMG]http://img529.imageshack.us/img529/375/screenhunter5.jpg[/IMG][/URL]
sn master öyle sistemler çok güzel görünüyorda 2000 puanı hiç ediyor..2000 ekside beklemeye tahammülünüz varsa uygulayabilirsiniz...bendeki bi sistem hala marttan beri sat vermedi..
[QUOTE=sovalye;143252]geceyede işlemsiz şort ama şort maliyeti ekside anasını satayım
trendcileri yıpratmak için yarın sabahta gap yedirebilirler ama tınnnnn...[/QUOTE]
Abi sen sinirlerini mi aldırdın ameliyatla :D Bu gece bu dow patlar sen de yarın gülersin merak etme... Ben de shortta oturdum oturdum ama sistem AL verince mecbur aldım...
Neden Rest Çektim?
-Sondan 3 üncü barda trend gücü göstergesi haşırt diye 4 den 2 ye düştü, bir sonraki bardada 1 e
-Sistem 875 gibi zirveye yakın ve fantastik bir yerden, çokda oyalanılan bir eyrden ilk geçici satını çakmıştı 16:45 de ama 17:00 da bir hülülüye kurban gitti ama satta kapattı.
-Şekilde çizilen yükselen takozmudur tepişen üçgenmidir :) her ne ise, en alttaki indikatör bana bunun aşağı krılacağını düşündürttü.
SONUÇTA bence hata yaptım full girmemeliydim. max 3/5 de kalmalıydım..DJ şu an eksi ama hiç rahat değilim..:(...Bu rest Rest In Peace olmaz inşallah.
[IMG]http://i28.tinypic.com/i75zso.jpg[/IMG]
[quote=MMO;143259]Master arka sayfada bu sistem Haziranda al verdikten sonra SAT verdi diye yazmıştın tam anlayamadım sistem Al damı Sat damı?[/quote]
Bu son gönderide bahsettiğim sistem Günlük ve Uzun vadeli bir sistem...Önceki gönderide bahsettiğim ise Saatlik ve Orta vadeli bir sistem...Saatlik olan dün SAT verdi...Son bahsettiğim Günlük sistem ise halen AL'da...
Asti bu akşam her iki yönede gidebilir ama ağırlık yarın numara çevirecekler gibi geliyor sanki.
Bende full short girdim astatin hocam,ama bögrümden gelen ses bana cok pis gapi cakicaklar gibi..sabahki 58900 shortları 581xx lerden bi take profit yapsaydım güzel olacaktı,bi alısamadım su olaya..saglık olsun
herkese iyi aksamlar dilerim dostlarım..
[QUOTE=Larossıan;143266]Asti bu akşam her iki yönede gidebilir ama ağırlık yarın numara çevirecekler gibi geliyor sanki.[/QUOTE]
Eğer dow aşağı giderse bizimkiler piyasayı destekte açarlarlar ve makasla tutmaya çalışırlar... Yine kıvranıp dururuz ama eğer dow yukarı yaparsa mecbur yukarı yaparlar :D
[quote=enorton;143268]Eğer dow aşağı giderse bizimkiler piyasayı destekte açarlarlar ve makasla tutmaya çalışırlar... Yine kıvranıp dururuz ama eğer dow yukarı yaparsa mecbur yukarı yaparlar :D[/quote]
Aşağı değdirmeleri dowu yukarı kapatmalarına ağırlık veriyor.
[quote=QUEEN;143261]sn master öyle sistemler çok güzel görünüyorda 2000 puanı hiç ediyor..2000 ekside beklemeye tahammülünüz varsa uygulayabilirsiniz...bendeki bi sistem hala marttan beri sat vermedi..[/quote]
Haklısınız tabi sayın Queen...Zaten ben de önceki gönderide böyle bir sistemle günlük trade etmenin çok zor olacağından bahsetmiştim...Ancak ana yönü bilirseniz bu trade'lerinize kolaylık sağlar diye düşünüyorum... Örneğin diyelim ki günlük trade'leriniz için kullandığınız kısa vadeli sisteminiz SAT verdi ama Trend takip eden sisteminiz AL'da...O zaman LONG pozisyonu kapatıp FLAT kalabilirsiniz...Ta ki kısa vadeli sisteminiz tekrardan AL verene kadar...Böylelikle hem yatay piyasada edilen zararların bir kısmından korunmuş olursunuz hem de duruma göre LONG'ları daha alttan yerine koyma şansına sahip olabilirsiniz...Aynı durumlar tersinden olmak koşuluyla Ayı piyasası içinde geçerlidir...Düşününce buna benzer bir çok fayda sağlayabileceği görülebilir... Mesela Trend takipçisi sistemleri kullananlara başarılı bir örnek olarak sayın Şövalye var...
Tabi belki de burdaki en önemli mevzu kaldıraçı iyi ayarlamak bir başka deyişle para yönetimi ki bu mevzu derin mevzu... :) Daha sonra uygun bir zamanda bununla ilgili de naçizane fikirlerimi forumla paylaşmaya çalışırım...Sevgiler ve bol kazançlar...
[quote=Larossıan;143266]Asti bu akşam her iki yönede gidebilir ama ağırlık yarın numara çevirecekler gibi geliyor sanki.[/quote]
[quote=elstock;143267]Bende full short girdim astatin hocam,ama bögrümden gelen ses bana cok pis gapi cakicaklar gibi..sabahki 58900 shortları 581xx lerden bi take profit yapsaydım güzel olacaktı,bi alısamadım su olaya..saglık olsun
herkese iyi aksamlar dilerim dostlarım..[/quote]
Katılıyorum laross...
Elstock, eğer böğründen gelen ses gapi sana çakacakalr diyosa, ya gap i sana çakacaklardır yada sen gapi çakacaksındır :)..Ama sana bir öneri, ali veli mehmet asti ve/veya sistemleri ne derse desin, içine sinmeyen pozisyonu alma :)...
Yukarıdaki açıklamamdan da göreceğin üzere benim içime baya bir sinmişti :) Sistem sat vermiş, borsa gün içi en yükseğinde, fiyat 700-000 bandında saatlerce oyalanmış, DJ hareketi bir gün düşüş, bir gün denge, ertesi gün düşüş formasyonuna uyar diye düşündüm (bir yerde okumuştum %65 böyle olurmuş :))..Benim içime bir hayli sindi..Ama full gşrmiş olmam hataydı..Her neyse..Kısmet artık.. Yarınki yazımın başlığında BU AYVAYI NEDEN YEDİM OLABİLİR :) :)
:)[quote=elstock;143267]Bende full short girdim astatin hocam,ama bögrümden gelen ses bana cok pis gapi cakicaklar gibi..sabahki 58900 shortları 581xx lerden bi take profit yapsaydım güzel olacaktı,bi alısamadım su olaya..saglık olsun
herkese iyi aksamlar dilerim dostlarım..[/quote]
Daha gap olacağı kesin değil gap olsada çok fazla olmaz yukarda yer yok fazla...:):)Ben djı ve vob ikisinide yukarı kapatıp sabah aşağı basarlar diye düşünmüştüm.Son dakikada değişik taktik uyguladılar..
dow 9330 direncini aşamadı..aşamayınca geri geliyo ve bi tos daha vuruyo..bu denemede geçerse..400 ler görülebilir..ama cok zorlanıyo...
Bir şey soracağım..Sistemi sat veren veya zaten hala satta olan kimse varmı?
[QUOTE=Astatin;143274]Bir şey soracağım..Sistemi sat veren veya zaten hala satta olan kimse varmı?[/QUOTE]
bende 10 ve 15 ..20alda kaldı..5.. 30 60 satttaa..
[QUOTE=martoniki;143244]Sabahtan UNICREDIT 58975'teb 7356 lot kısalmış bu vadede ilk defa..
Hiçbir yere de kımıldamıyor..:confused:[/QUOTE]
Sabah Yapı Kredi ile özel emrile virmanlaştı. Tahtadan işlem yapamdı.
Uni Credit kim? YKBNKın İtalyan ortağı!
ELSTOCK;
birde söylemeyi unuttum..sende benim gibi rahat uyuma diye; son barda gelen sinyallerin feyk olma ihtimali diğerlerine göre yüksektir.. :)
emortım; ne o öyle yukarı gap falan..şşşşş
[quote=astatin;143274]bir şey soracağım..sistemi sat veren veya zaten hala satta olan kimse varmı?[/quote]
zannetmem tüm sistemler aldadır öyle güzel ayar çektilerki yarın gaplıu yukarı yapsalarda kısaları açsam
[QUOTE=QUEEN;143273]dow 9330 direncini aşamadı..aşamayınca geri geliyo ve bi tos daha vuruyo..bu denemede geçerse..400 ler görülebilir..ama cok zorlanıyo...[/QUOTE]
Arkadaş 30 puan yükselemedi 3gündür. Nasıl borsadır bu yaw. Bizim py den biraz ders alsın bence :D
[QUOTE=Astatin;143274]Bir şey soracağım..Sistemi sat veren veya zaten hala satta olan kimse varmı?[/QUOTE]
Ssitemlerde 3 :yü: 1 :dü: var.
[QUOTE=Astatin;143277]ELSTOCK;
birde söylemeyi unuttum..sende benim gibi rahat uyuma diye; son barda gelen sinyallerin feyk olma ihtimali diğerlerine göre yüksektir.. :)
emortım; ne o öyle yukarı gap falan..şşşşş[/QUOTE]
Asti yarın 59,900den açarız .dng
[QUOTE=Astatin;143277]ELSTOCK;
emortım; ne o öyle yukarı gap falan..şşşşş[/QUOTE]
Abi longladım piyasa longladığım seviyede kaldı. Bu arada yeni bir sistem üzerinde çalışıyorum. Dün 58500 den beri long... :D Benim bu saatlik sevdam yakında bitebilir... Gökhan sağolsun bugün Facebooktan yazıyor abi çok pis alacaklar diyor, etme eyleme. Ben diyorum yok sistemi bekleyeceğim :) Allah razı olsun kardeşimden...
[URL="http://img129.imageshack.us/i/screenhunter6.jpg/]"][URL=http://img129.imageshack.us/i/screenhunter6.jpg/][/URL][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/3012/screenhunter6.jpg[/IMG][/URL]
En tepe en dip konusunda son aşamalara geldim gibi bugün fdjı grafiği üstteki kırmızıya değdimi okut alttaki mavide al..Geçen gece gapıda yakalamıştıı.:):)
[QUOTE=MASTER;143251]Nasıl olsa malı kaptırdık (mı acaba?... :)) artık rahat rahat yazabilirim...Bahsettiğim günlük sistemi Haziran ortalarında tasarlamıştım...Vob dışında Spot piyasa ve baba kağıtlarda da getirisi günlük bir sistem için gayet iyi...Örneğin XU 30 2008 getirisi 40.000 puan civarı...Sadece 6 sinyal,4 doğru 2 yanlış...Örneğin Garanti bankasındaki getirisi ise dudak uçuklatıcı...Garanti'de en son 2009'un 13 Martı yani fiyat olarak da 2.10'dan! beri AL'da...24 Ağustos zirvesinin 6.05 olduğunu göz önüne alırsanız yaklaşık 6 ay için dehşet bir getiri olduğuna katılırsınız sanırım...Eğer bu sistemi Haziran'da değil de Mart'tan önce tasarlamış olsaydım önceki yıllardaki getirisine bakarak AL sinyaliyle birlikte mutlaka bir miktar GARAN alır ve köşeye atardım diye düşünüyorum...
Şimdi bunca lakırdıyı sistemimin tanıtımı için yapmadığıma göre demem odur ki esas kıyamet bu sistem SAT verdiğinde kopabilir...Elbetteki böyle uzun vadeli bir sistemin diplerden ya da tepelerden AL-SAT vermesini bekleyemeyiz ama şu ana kadar ki performansına bakarak verdi mi de adeta kodumu oturtuyor... :) Bu sistem SAT verdiğinde eğer ekran başında olursam mutlaka sizinle paylaşacağım...Bu arada GARAN betasi yüksek bir hisse senedi olduğundan haliyle endekse göre daha önce AL veya SAT veriyor...O yüzden de bir gözüm her zaman olduğu gibi GARAN'da...Hepinize bol kazançlar ve iyi akşamlar dilerim...[/QUOTE]
Önüne gelen bir şeyler demiş canım çekti ben de diyeyim. .kom Sistemi opt değerleri ile hazırlmaışsanız Haziranda hazırladığınız için 13 Martta 2,10dan al vermiştir o. MArt öncesi verileriyle aynı simülasyonu tekrar yaparsanız çıakcak sistemin GARANda al verdiğ iseviye farklı olabilir. Belki 1,80den vemiştir.