2000-2500 artı acarız heralde
Printable View
2000-2500 artı acarız heralde
[QUOTE=Vob Trader;61949]2000-2500 artı acarız heralde[/QUOTE]
Açılıştan sonrası nasıl olur asıl soru bu bence, ona da sanırım en iyi sn hexen cevap verir...
Sn hexen çözümlemenizi bekliyoruz :)
bakalım yarın nolcak nasıl olcak:)
ben kendimi 2500 gepe göre odaklıorum olası bi az açılışda psikolojim daha az tahrip olur:)
Bu kadar yükselişe rağmen CITI GROUP - kapatmış. Kapanış sonrası yine az bişe -.
[QUOTE=Vob Trader;61953]ben kendimi 2500 gepe göre odaklıorum olası bi az açılışda psikolojim daha az tahrip olur:)[/QUOTE]
:) iyi fikir. gerçi ben bir daha vob yapmamayı bile düşünüyorum. yarın kurtaracak bi plan olması lazım. günlük sinyal short ama. baklm future ne olacak yarın.
O değilde, Andres pitchfork a göre pazartesi yada bir gün erken Cuma günü zıplarız gözüküyor demiştik, oldu, ama ben uzunda değilim, halbuki iki gündür uzunda daha ısrarcıydım, fekat akşama flat gözüme daha iyi gözüktüydü, dow için parabolic sar ortalamayı yukarı aldı dedik, yukarı için herşey hazırdı diyorum, ama basiret yoktu, sabır hiç yokmuş.
Dolarında bundan sonra düşüş trendine gireceği ortada, yarın adam akıllı doları basarlar heralde, basmazlarsa kısa fırsatı vermeye devam ediyor demektir, eur/usd 1,28 lere geldiyse, bizim vadeli 36000 i aşmalı derim, saygılar.
35000-35500 uygun, olmazsa para yok, şuda var, ani yukarı yapıp yavaş yavaş geri salınım yapıyoruz, andrews pitchfork usulü, kim vermişti bu adamın grafiğini unuttum, ama doğru tespitti tebrik ederim o arkadaşı, , saygılar.
Bu haber ne demek [url]http://www.finanstrend.com/haber_detail.asp?haber_id=14392[/url]
Acaba dolar bundan mı düşmedi 1.63 altına gelmedi
bari bu haber sayesinde biraz daha az gep olsa
Görünüm değil, bu dönemde kredi notumuzu düşürmesinlerde, bu dönemde önemli olan budur, saygılar.