-
6900 puan yetecek kadar teminatım var ne yaparlarsa yapsınlar açılışta. Fakat bu yükselişin bir de dönüşü olacak. Beni fiyatı 10 doların altına inen CITI ilgilendirir. Adamların ne kadar bankası varsa içi boşalmış pul olmuş paracıklar. Yüzbinlerce insan işsiz kaldı milyonlarcası kalacak. Soyguncular hala ıslık çalıp bi şey yokmuş gibi kıvırtıyorlar.
-
gap muhabbetini başlatıyorum 34250:)
-
bacağı omza vermek gerek :)
-
[QUOTE=furkan;61965]gap muhabbetini başlatıyorum 34250:)[/QUOTE]
Çok iyimser gördüm sizi canım...şunu düz 35000 yapalım bence. Gerçi ağam bilir doğrusunu. :)))
-
Şimdi bakıyorumda yarın için gerçekçi bir açılış seviyesi athmin edeceksek, en azından 11.11.2008 seviyelerine ulaşmamız normal diyorum.
-
[QUOTE=sentinus;61968]Çok iyimser gördüm sizi canım...şunu düz 35000 yapalım bence. Gerçi ağam bilir doğrusunu. :)))[/QUOTE]
35500 olur diyorum ;)
-
33550 acarız ,bilemedin 33850 actık actık, olmadı 34250 en fazla 34500 :)
-
[QUOTE=oğuzt;61973]33550 acarız ,bilemedin 33850 actık actık, olmadı 34250 en fazla 34500 :)[/QUOTE]
+.+.
:..:
-
[QUOTE=hexen;61798]graf direnc yeresi 32575 oldu asayasında shorts problem yok amma yukarsında shorts min 33300 yeresine kadar tehlike[/QUOTE]
sindi seyansda gorunen bu... amma bu gece ıcun dow graf bakmak aklıma gelmedi..
vob gorunen graf gore napmak gerekti ?
sabah gonderdiyim grafta yesil direnc asayasında shorts problem yoktu amma yesil direnc üstesinde shorts dikat etme gerekti.. cunki yukarya min 33300 yeresine potans vardı (seyans sona bu yer 33150 oldu)
sindi bizim graf baktıyımda 33150 ...32500 yeresi plan tutmaz bolge ..bundan gece flat girme dorudu seyans sonda dedim..
neden bu bolge plan tutmaz bolge asayada grafta gosterceyim..
nerdeyiz sindi ?
beyaz X yeresinde burası bizim vob da bilinmez yer.. 33150 üstesinde olmasa yukarya gitmez 32500 asayasında olmasa asaya gitmez.. yatay olur carpma olur..
bu graf üstesinde kafa yorcayım eyer gece short olsam yarın napardım eyer gece long olsam yarın napardım plan yazcayım birazdan
[IMG]http://img224.imageshack.us/img224/9325/15dgq3.png[/IMG]
-
[COLOR="Blue"][B]eyer sindi yarın long olsadım.. [/B][/COLOR](3/1 longs 15 dakk system gore ama flat demek benim icun)
bu plan benim icunde oluyor..
eyer fiyat 33150..200 veya az stesinde acılır longs tutarım 15 dakk system short signale kadar longs tutarım yahut seyans ici plan kurarım..
amma eyer 33150..200 yeresine yakın amma asayasında olur longs flat olurum..
[B][COLOR="Red"]eyer sindi yarın short olsadım[/COLOR][/B]
33150...200 yeresinin üstesinde yakında acılma olur eyer düsük actı tutayım belki kar eder demem shorts hemen flat olurum amma 33150...200 yeresinin asayasında olur eyer shorts tutarım..
[B]Yarın nası acılma olur?[/B]
yarın acılma tahmin etme zor.. ondan bugun ıcun flat olma ıyı dedım cunki yarın kestirme plan yapamdım ...
Amma sindi dow futur tam direnc yeresinde [B]8860..8840[/B] yeresinin asayasında olur sabaha dusme potans enazında yukselme biraz geri alma potans var....
Amma yarın sabah vob acılısyında 8790 üstesinde dow futur olur eyer halen yükselme potansta dow futurla seyans baslar..
-
teşekkürler syn hexen. iyi geceler.
-
[QUOTE=hexen;61976][COLOR="Blue"][B]eyer sindi yarın long olsadım.. [/B][/COLOR](3/1 longs 15 dakk system gore ama flat demek benim icun)
bu plan benim icunde oluyor..
eyer fiyat 33150..200 veya az stesinde acılır longs tutarım 15 dakk system short signale kadar longs tutarım yahut seyans ici plan kurarım..
amma eyer 33150..200 yeresine yakın amma asayasında olur longs flat olurum..
[B][COLOR="Red"]eyer sindi yarın short olsadım[/COLOR][/B]
33150...200 yeresinin üstesinde yakında acılma olur eyer düsük actı tutayım belki kar eder demem shorts hemen flat olurum amma 33150...200 yeresinin asayasında olur eyer shorts tutarım..
[B]Yarın nası acılma olur?[/B]
yarın acılma tahmin etme zor.. ondan bugun ıcun flat olma ıyı dedım cunki yarın kestirme plan yapamdım ...
Amma sindi dow futur tam direnc yeresinde [B]8860..8840[/B] yeresinin asayasında olur sabaha dusme potans enazında yukselme biraz geri alma potans var....
Amma yarın sabah vob acılısyında 8790 üstesinde dow futur olur eyer halen yükselme potansta dow futurla seyans baslar..[/QUOTE]
sn. hexen gerçekten süper analizlerle coşturuyorsun...başarılarının ve kazançlarının devamını dilerim...
yarın sabah ki açılış tahminim 34500 civarı...eğer daha aşağı açarsa hele ki 33500 ler falan olursa ben anlarım ki bunlar gerçekten bu vadede burayı yukarı çizecekler.....
teknik olarak bundan sonra bozulan ortamı düzeltmek için yukarıya daha sert hareketler olmalı....yoksa aynen bugün olduğu gibi tuzak ve kısacı şıkıştırma olarak kalır...
34000 ler altı oldukça şelale hanım, 35300 ler üzeri ise jilet necla ablamız tetikte bekliyor olacaktır...
uzun vadede teknik açıdan olumsuz durum oluştu...özellikle dow için...
eğer bu durum tuzak değilse zaten bundan sonrasını düşünmek istemiyorum...
iyi geceler...