-
[QUOTE=enorton;143326]yaw zaten kafam bi dünya olmuş bi de oturup bu aşağıda linkini verdiğim filmi izledim. İzleyip de bişey anlayan varsa bana da anlatsın. Film bitti tek söylediğim laf "vay a.q." oldu :)
[url]http://www.imdb.com/title/tt0810988/[/url][/QUOTE]
The Nineler .dng
[url]http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=The+Nines[/url] 23. madeenin sonunda da aynı tepki verilmiş .kom
Kafan bi dünya iken bu filmi nereden buldun?
...derken epey olmuş film seyretmeyeli haftasonu vakit ayarlanmalı ve en az bir film seyredilmeli.
-
[QUOTE=VOBiX;143327]The Nineler .dng
[url]http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=The+Nines[/url] 23. madeenin sonunda da aynı tepki verilmiş .kom
Kafan bi dünya iken bu filmi nereden buldun?
...derken epey olmuş film seyretmeyeli haftasonu vakit ayarlanmalı ve en az bir film seyredilmeli.[/QUOTE]
Harbiden eleman da aynı tepkiyi vermiş ::: Ben hergün mutlaka bir film seyrederim. Diğer zamanlarda da K.V. eski bölümleri izliyorum. Mesela şuanda 68. bölüm açık. Şu lost da bi başlasa yaw...
-
[B]Günaydın,
[U]4 Eylül Cuma[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]EUR Avrupa Komisyonu Ekonomik Tahminler 12:45 Yüksek [/U]
[B] USD Tarım Dışı İstihdam (Ağu) 15:30 -225K -247K Yüksek
USD İşsizlik Oranı (Ağu) 15:30 %9,5 %9,4 Yüksek [/B]
USD İmalat İstihdamı (Değişim) (Ağu) 15:30 -60K -52K Düşük
USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Ağu) 15:30 %0,2 %0,2 Düşük
USD Ortalama Haftalık Saat (Ağu) 15:30 33,1 33,1 Düşük
[COLOR="Blue"][B] Maliye Bakanları G20 Zirvesi (Londra) 19:00 Yüksek [/B][/COLOR]
USD Baker Hughes U.S. Rig Count 20:00
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Ağustos TCMB Fiyat Gelişmeleri Raporu (10:30)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB: 9307
VOB: [COLOR="seagreen"]9277[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
-
[quote=enorton;143326]yaw zaten kafam bi dünya olmuş bi de oturup bu aşağıda linkini verdiğim filmi izledim. İzleyip de bişey anlayan varsa bana da anlatsın. Film bitti tek söylediğim laf "vay a.q." oldu :)
[URL]http://www.imdb.com/title/tt0810988/[/URL][/quote]
EMORTIM günaydın,
Sana bir uyarı.. Onu senin yazdığın şekilde yazarsan yani hem v ile hemde ayrı, türkçe olduğu anlaşılır ve inkar edemezsin..Ama şöyle yazarsan "wayaq" şeklinde kıvırma şansın olur. Eleştirenlere ne alakası var o ingilizce bir kelime sizin içiniz kötü diyebilirsin...:) öyle bir ingilizce kelime yok derlerse, yanlış hatırlamımım dersin::::::...bu arada wayaq dj artı kapamış fena sayılmayacak ölçüde..bakalım sistem ne diyecek bugün..üwww
-
[quote=Astatin;143277]ELSTOCK;
birde söylemeyi unuttum..sende benim gibi rahat uyuma diye; son barda gelen sinyallerin feyk olma ihtimali diğerlerine göre yüksektir.. :)
emortım; ne o öyle yukarı gap falan..şşşşş[/quote]
Abi zaten uyuyumadım:),baktım dow cansın a son dakika itelemesi yapmıslar yine ortalık gül fidan ayarları yapmıslar kafam bozuldu..Ama yukarı acsa bile sonra vereceklerine inanıyorum abi bugün,gönlünü serin tut..
Bu arada herkese günaydın dostlarım,bol kazanclar..
-
-
[QUOTE=selçuklu;143324]bana acil 3000 puan lazım Kennym patron ... altın kontratolarınamı dönsem acep .. bir ara modaydı takılıyoduk orada vobtrader la .. :o[/QUOTE]
ben girdim altın kontratına sattım biraz aralık vadeden .. nasılsa düşecek diye düşünüyorum , bian gaza gelip cıkardılar 48.800 e . maksat kagıtlarda çeşitlilik olsun :) hep endex 30 bayıyo :P
-
[QUOTE=Xmen;143325]Yaw şu nicki.. değiştirsene.. :).. Erik Cartadam falan olsan.. bak ne güzel dipleri tepeleri bulacakasın..[/QUOTE]
kenny i yıllarca itip kakan sistemle , piyasalarda ky'leri itip kakan sistem aynı sistem , nickim bi yerde buna ithafen KY yi sembolize (sembolize nedir yaf :::) ediyor. ne zaman ki Kenny bu sistemden 2 m Ytl (TL de olur) alıp mithat paşa stadını yeniden yaptırır o zaman cartman a dönüşüm başlar. bu sürecin 6 ay sürmesini bekliyorum . ::::::
-
Günaydın sevgili vobdaşlar,
Gününüz bereketli, Cuma'nız mübarek olsun. Dün kapatırken 20 ve 60 long idi. Geceye long girmiştim.
Bakalım açılış nasıl olacak.
-
Günaydın hayırlı işlerarkadaşlar
-
günaydın
[quote=anonimm;143335]Günaydın sevgili vobdaşlar,
Gününüz bereketli, Cuma'nız mübarek olsun. Dün kapatırken 20 ve 60 long idi. Geceye long girmiştim.
Bakalım açılış nasıl olacak.[/quote]
aynı duygularla cümleten günaydın...
bende de şorte var bakalım ne olacak..:mad:
-
Günaydın, 3 gündür sabah kalkıp ekrana bakıyorum ve fdow 9320 :D Yaw ne mal borsadır bu ya!
-
Asti Systems Incorporated satta.Al verene kadar mokok. gap dan korkan ...
-
sistemin fake vermesi olasılığına karşın maliyete stop koydum....
-
-
bana sorarsanız zayıf açtık, en az 59100 olması gerekirdi ... Dünün tekrarı yaşanmasın yoksa?
-
9150 geçilirse.. yukarı atak ihtimali çok yükselir.. sakin sessiz ve şortlu waziyette izlemedeyiz..
gol atmak için mübarek cuma saatini bekleyebilir pala dayı
-
[QUOTE=küçük_k;143343]9150 geçilirse.. yukarı atak ihtimali çok yükselir.. sakin sessiz ve şortlu waziyette izlemedeyiz..
gol atmak için mübarek cuma saatini bekleyebilir pala dayı[/QUOTE]
Yaw bi paladır gidiyor, ben de pala yoktur piyasa vardır diyorum... Ne kadar bilimselim değil mi :D
-
-
Dün 1000 puan olan makas şuan itibariyle -25 oldu, hayırlı olsun...
-
[QUOTE=Astatin;143345]Küskübar beklerik[/QUOTE]
İçimden sen daha çok beklersin demek geliyor :D
-
[quote=enorton;143346]Dün 1000 puan olan makas şuan itibariyle -25 oldu, hayırlı olsun...[/quote]
eeeee Hocam çoğunluk makas nasılsa düştü öyle yada böyle makas açılır temiz 500-1000 puan gelir diye longlarsa olacağı buydu.
AGA nın çoksağlam aşağı basması lazımki AGA para yapsın yoksa hangi foruma baksam herkes long pozisyonunda
-
trade dünkü al konumunu koruyor..
saatlikten destek gelmesi lazım,halen flat.
59250 üstüne şöyle sert şekilde çıkarsak yukarı hareket güç kazanabilir.
ama böyle mıymını alışlarla üstüne çıksak bile yeniden satış yeriz gibi.
bide bugün tarım dışı datası var..
-
Astatin,valla icim rahat shortta oturuyorum 59250 yukarı kırılmadıkca kapatmıyacam pozisyonu..
-
Rest ula rest...pala nın **
-
ahauha aga nasil direniyo oyle yaf makası indirdi dibine herkes izliyo :)
birazdan spot piyasada malı gommesinler dibine kadar burayıda dusurup longcuların yuregını azına getırmesınler ?
-
Arkadaşlar aranızda sankonun tradeexpress programını kullanan varsa bir cevap yazabilirmi
son günlerde önemli noktalarda platformun kitlendiği oluyormu yada bağlantısının koptuğu abd verileri açıklanırken yada seans başlarken
-
[quote=enorton;143347]İçimden sen daha çok beklersin demek geliyor :D[/quote]
hala mı:D
-
ve stop çalıştı...20 ve 60 da geçici şort...
-
Panik yok long devam :D (tırs tırs)
-
[quote=artanis;143354]Arkadaşlar aranızda sankonun tradeexpress programını kullanan varsa bir cevap yazabilirmi
son günlerde önemli noktalarda platformun kitlendiği oluyormu yada bağlantısının koptuğu abd verileri açıklanırken yada seans başlarken[/quote]
Aynen öyle Artanis...
-
[quote=enorton;143356]Panik yok long devam :D (tırs tırs)[/quote]
panik var 925 long devam :..:
-
[quote=artanis;143354]Arkadaşlar aranızda sankonun tradeexpress programını kullanan varsa bir cevap yazabilirmi
son günlerde önemli noktalarda platformun kitlendiği oluyormu yada bağlantısının koptuğu abd verileri açıklanırken yada seans başlarken[/quote]
Benim arkadasım kullanıyor baya bi küfrediyor dün saat 16.00 dan sonra iptal olmus mesela..Yapıyor bazen..
-
20 ve 60, 675 den şorta geçiyor...
-
[quote=Dani19;143357]Aynen öyle Artanis...[/quote]
Ne güzel işliyordu ne oldu acaba ?????son günlerde aslında işlem hacmi yüksek olan birisi de söyleyebilirmi hacim yüksek olunca bir fark oluyormu öğrenirdik
-
[QUOTE=Astatin;143353]hala mı:D[/QUOTE]
avatarı değiştirdim, py anladı ne demek istediğimi. Sıkı dur artık bu avatarla direnç mirenç dinlemeyiz :D
-
[QUOTE=artanis;143354]Arkadaşlar aranızda sankonun tradeexpress programını kullanan varsa bir cevap yazabilirmi
son günlerde önemli noktalarda platformun kitlendiği oluyormu yada bağlantısının koptuğu abd verileri açıklanırken yada seans başlarken[/QUOTE]
O ara işlemelr hızlandığı için yoğunluktan tıkanıyordur. üçüncü köprü yapılması laızm ama sadece bayramlarda kullanılması için köprü yapılmak istenmiyor.
Bunun VOB Clienti var, internet şubesi var hiç olmadı telefonu var. Öneml, anlarda tetikte olmak lazım.
-
[quote=enorton;143362]avatarı değiştirdim, py anladı ne demek istediğimi. Sıkı dur artık bu avatarla direnç mirenç dinlemeyiz :D[/quote]
has toprağım Tatar Ramazan ışın kılıcı kullanmaz enerton :..:
orjinali olsun pliz :D
-
future lar yeşillendi ama biz hala 59 bin altındayız..
baskımı var ne ?
-
[QUOTE=YAVUZHAN;143364]has toprağım Tatar Ramazan ışın kılıcı kullanmaz enerton :..:
orjinali olsun pliz :D[/QUOTE]
Seni mi kıracağım yavuzhan... Savulun len......