-
[quote=mbm;18210]az kaldı... sadece cacık değil ortayaya karışık yapacaklar... he he...:)[/quote]
hocam cacık diyince aklıma geldi
Bodruma gitmiştik arkaşımla
dönüşte Sökeye uğradık namaz ve yemek için
yahu orada tam merkezde Sökesporun otoparkının karşısında lokanta var, 2 tane döner dürüm yedim, ben hayatımda böyle güzel döner ve dürüm yemedim
Hep aklıma geliyor tadı damağımda kaldı
yolunuz düşerse uğrayın
şimdi olsa burada 5 tane yerim heralde :)
bilanço rakamı gelene kadar alcaklar sert yukarı çiz be py amca
-
[quote=mbm;18210]az kaldı... sadece cacık değil ortayaya karışık yapacaklar... he he...:)[/quote]
hocam cacık diyince aklıma geldi
Bodruma gitmiştik arkaşımla
dönüşte Sökeye uğradık namaz ve yemek için
yahu orada tam merkezde Sökesporun otoparkının karşısında lokanta var, 2 tane döner dürüm yedim, ben hayatımda böyle güzel döner ve dürüm yemedim
Hep aklıma geliyor tadı damağımda kaldı
yolunuz düşerse uğrayın
şimdi olsa burada 5 tane yerim heralde :)
bilanço rakamı gelene kadar alcaklar sert yukarı çiz be py amca
-
Düşmüyoruz pozunda 46150ye kadar neden alışlar dolu acep?
-
Düşmüyoruz pozunda 46150ye kadar neden alışlar dolu acep?
-
işte yabancı sermaye,globalleşme vs. bunun için önemli..yoksa göbeğini kaşıyan adamların sistemleri geliştirme namına bir şey yapacagı yok..spot 1 saattir kapalı...yeri gelincede yok okul vs. yaptırırlar..halk reklamda görsün..
-
işte yabancı sermaye,globalleşme vs. bunun için önemli..yoksa göbeğini kaşıyan adamların sistemleri geliştirme namına bir şey yapacagı yok..spot 1 saattir kapalı...yeri gelincede yok okul vs. yaptırırlar..halk reklamda görsün..
-
vobu öyle bi tutuyorlarki helal olsun pyye
fedex hafif kötü geldi bilanco
fdow 12100 altına gitti vobu tuttular
long devam
dökülenleri topladılar sanırım
-
vobu öyle bi tutuyorlarki helal olsun pyye
fedex hafif kötü geldi bilanco
fdow 12100 altına gitti vobu tuttular
long devam
dökülenleri topladılar sanırım
-
birazdan 46.400 u goruruz.boyle alis tarafina yigdiklari zaman kesin veriyolar.
-
birazdan 46.400 u goruruz.boyle alis tarafina yigdiklari zaman kesin veriyolar.
-
[QUOTE=toprak;18195]Bosuna demiyorlar basbakanin asil korkusu hakkindaki ihale yolsuzluklari diye.
adam saklanmis dokunulmazlik zirhinin arkasina bogazina kadar yolsuzluga bulasmis. akp kurucularindan gazioglu istifa etmemin tek nedeni basbakanin hem belediye baskanligi doneminde hemde basbakanlik doneminde suregelen ihale yolsuzluklari dedi. dokunulmazliklar kaldirilmali yolsuzluklarin hesabi sorulmali. gerekirse siyaset yasagi getirilerek sorulmali.[/QUOTE
hani doğan da sütten çıkmış ak kaşık değil . elinde medya gibi bir güç var ve bunu menfaatleri doğrultusunda kullanmaktan öteye geçemiyor.
-
[QUOTE=toprak;18195]Bosuna demiyorlar basbakanin asil korkusu hakkindaki ihale yolsuzluklari diye.
adam saklanmis dokunulmazlik zirhinin arkasina bogazina kadar yolsuzluga bulasmis. akp kurucularindan gazioglu istifa etmemin tek nedeni basbakanin hem belediye baskanligi doneminde hemde basbakanlik doneminde suregelen ihale yolsuzluklari dedi. dokunulmazliklar kaldirilmali yolsuzluklarin hesabi sorulmali. gerekirse siyaset yasagi getirilerek sorulmali.[/QUOTE
hani doğan da sütten çıkmış ak kaşık değil . elinde medya gibi bir güç var ve bunu menfaatleri doğrultusunda kullanmaktan öteye geçemiyor.