[quote=flexy;419600]Asti, inceleme fırsatın oldu mu samsung tableti?[/quote]
öyle bir şey mi demiştim samsung için:o ..ben sony nin hibrid ultrabook unu şeetmiştim ama o daha tezgaha gelmedi
Printable View
[quote=flexy;419600]Asti, inceleme fırsatın oldu mu samsung tableti?[/quote]
öyle bir şey mi demiştim samsung için:o ..ben sony nin hibrid ultrabook unu şeetmiştim ama o daha tezgaha gelmedi
[quote=Astatin;419601]öyle bir şey mi demiştim samsung için:o ..ben sony nin hibrid ultrabook unu şeetmiştim ama o daha tezgaha gelmedi[/quote]
Bunu dediydim ;
[URL]http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i3-2377m-2gb-64gb-ssd-slate-pc-xe700t1a-a02tr/productDetails.aspx?productId=bd301380&categoryId=3008012[/URL]
Sony muadili ultrabookumsu tabletimsi :D
[quote=flexy;419603]Bunu dediydim ;
[URL]http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i3-2377m-2gb-64gb-ssd-slate-pc-xe700t1a-a02tr/productDetails.aspx?productId=bd301380&categoryId=3008012[/URL]
Sony muadili ultrabookumsu tabletimsi :D[/quote]
enter-hasan..win7 nin tokunmadik arayüz desteği varmıymış yaw..valla ilk defa duydum...yetişemiyoz deknolociye hacıfilex...
yaw bu arada şu guponu sizle paylaşayım dedim hacılar... gördüğünüz gibi 12 de kalmışık...2.25 tl verip 500 tl kaznadık o ayrı konu da :) almanlar ****lik yaptı yaw...gerçi ben de mallorca-real madrid i 1 oynayarak sürprizin **kunu çıkarmışım ama...şöyle düşünün, almanlar sürpriz yapmayaydı da mallorca sürpriz yapaydı muhteömelen 1.3 milyonu tek başıma alırdım.. :) bu haftada pis maçlar var.. 4 sürprizim garanti yine ama yetmiyor **..
5-6 sürprizi bilmişik aşşada ama neye yarar..uwwww
[IMG]http://i47.tinypic.com/34evzna.jpg[/IMG]
[quote=flexy;419603]Bunu dediydim ;
Sony muadili ultrabookumsu tabletimsi :D[/quote]
ram düşük niki sexi abi..2 gb ...solidworks..autocad son version pro lar aragazı..takviye yapmadan prostat olmuş giibin calişir bunda eyle deel mi..:p:p
15 maç çok deel mi usta...:confused:
bilen adamlar deyi ki 4 maç oynayın tutturulabilirlik acısından..4 macı geçtin yi olasılık düşüyo muş..:p:p
[quote=obsidyen;419608]ram düşük niki sexi abi..2 gb ...solidworks..autocad son version pro lar aragazı..takviye yapmadan prostat olmuş giibin calişir bunda eyle deel mi..:p:p[/quote]
Doğru diyosun patron :) ona tikkat etmemişim.
[quote=obsidyen;419609]15 maç çok deel mi usta...:confused:[/quote]
[quote=obsidyen;419610]bilen adamlar deyi ki 4 maç oynayın tutturulabilirlik acısından..4 macı geçtin yi olasılık düşüyo muş..:p:p[/quote]
opsiwan,
bu iddaa oyunu değil patron..sportoto bu... sportoto bir kaç hafta devrettiği zaman her manada diğer oyunlara göre avantajlı duruma geliyor.. misal; bu 15 maçı sportoto deil idda da oynasan ve bilsen: maç başına oran 2 de ki (o kadar da olmaz asla)... 2 üzeri 15=32,768 yapar..yani 1 TL koyup 32,768 TL alabiliyorsun... oysa sportoto da bu 15 maçı bilirsen bu hafta yaklaşık 1.7 milyon alacaksın :) ..üstelik sportotonun kolunu 0.25 tl..yani özetle aynı şeyi bilince iddaa da 8000 TL alıorsun, sportoto da 1.7 milyon....üstelik sportototo da 14-13-12 ye da para var...iddaa da ise 1 maç bile yatsa badem oldun..
alla alla..fark da çıok büyük..hesap hatası mı yaptık acep:D
a-ha selçuklu gral gelmiş..patron özel bir şey sorabilir miyim..nedne herşey tavan olmuyor
[quote=Astatin;419614]opsiwan,
bu iddaa oyunu değil patron..sportoto bu... sportoto bir kaç hafta devrettiği zaman her manada diğer oyunlara göre avantajlı duruma geliyor.. misal; bu 15 maçı sportoto deil idda da oynasan ve bilsen: maç başına oran 2 de ki (o kadar da olmaz asla)... 2 üzeri 15=32,768 yapar..yani 1 TL koyup 32,768 TL alabiliyorsun... oysa sportoto da bu 15 maçı bilirsen bu hafta yaklaşık 1.7 milyon alacaksın :) ..üstelik sportotonun kolunu 0.25 tl..yani özetle aynı şeyi bilince iddaa da 8000 TL alıorsun, sportoto da 1.7 milyon....üstelik sportototo da 14-13-12 ye da para var...iddaa da ise 1 maç bile yatsa badem oldun..
alla alla..fark da çıok büyük..hesap hatası mı yaptık acep:D[/quote]
tamamda usta..siportotoya yabancı maçlarıda eklediler dimek...hımm eskiden 13+1 vardı sonna 13,12,11 parayı alıyodu...dimekkim şekil yaptılar..hmm:p:p:p
yaw annamadan yaşlanıyoz mu ne...:mad::o:o:o
yeni en yüksek yolda mı ne...