[quote=last trader;264916]str ye 15 lik baksak nolur orbsl1 74425 te ona gore shortladim ben.....lelele[/quote]
olmaz....:(
Printable View
[quote=last trader;264916]str ye 15 lik baksak nolur orbsl1 74425 te ona gore shortladim ben.....lelele[/quote]
olmaz....:(
[quote=unlimitted;264895]sevgili GBP/USD ,
1,5321'e gelip de kapıyı açtığın anda, kurmuş olduğum bubi tuzağında kullanmış olduğum ve çok sağlam bir şekilde (1'e 400 kaldıraç kullanaraktan) kafana yiyeceğin beyzbol sopasını selçuklu patrondan ödünç aldım.
o kapıyı açman için pela ne gerekiyorsa yapsın mimkinse.
sevgiler,
limitsiz. :)[/quote]
sevgili GBP/USD,
yediğin beyzbol sopasının etkisiyle, eminim hala kafanda şimşekler çakmış, etrafında kuşlar uçuşmuştur.
11 pip şimdilik bana yeter. 1'e 400 kaldıraç az değil...
bi daha yerinden kalkarsan, 1,5333'e beklerim.
bu seferki bubi tuzağı orada.
ha son bişi, oradaki bubi tuzağını da dürtüklersen, bu kez 11 pip ile kurtulman imkansız. söylemiş olayım..dng
yukarda 74.675 ve 75.075 var kırılacak..
FİLTRE ve KAPUT OLAYI;
Mavi daire içindeki bölgede, göstergeifiltre yukarı doğru gerdan kırmış olmasaydı ziesten satta kalacaktı..Bakalım filtre patlak mı verdi yoksa bişi biliyoda mı gerdan kırdı..
[IMG]http://i32.tinypic.com/290pjxx.png[/IMG]
Ralli.....Rampiii rampiiiii
iyi bişi....brv:rolleyes:;):yü:+..lelele
[quote=The Tatar;264921]73700 üstüne sağlam temel attı pala..
hemen altında 73500 de ciddi destek..
apsd bu saate göre çok ciddi rakkama ulaştı + yönde ve yükselişi destekliyor..
son tepe 74600 geçilirse 75 bin ışık hızıyla yanabilir..[/quote]
ışık hızı :)
600 ü uzun atladı resmen :D
[quote=saraylı;264930]iyi bişi....brv:rolleyes:;):yü:+..lelele[/quote]
en güzel bişi :D
halkbankasi ve is le goturuyorlar ama nerreye kadar bizim shortlar badem olmak uzere
% 3 lük bir gün havası var,nazar değmesin :)
15 dk..fiyat boll bandın bir hayli üstüne çıktı..bi 200-300 puan realiz gelebülü..üwww
olu kedi ziplamasi mi degilmi 20 dakkaya belli olur 600 ustunde kalirsa bende uzayacam
yemişim bollingeri..hehehe...rampi ralli rampi ralli
SAAT BAŞI
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/cx21sd0sm4.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/zu70sj5qpd.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/ifp9y0tlei.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/cvp0yvf5ot.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/jb37tujwn9.png[/IMG]
Bu gece sanırım GOGULI de bilanço açıklayacak..içimde çok iyi gelecekmiş gibi bir his var..euheuehe..GOGULI bu boru deeelll....
son 8 dakikam kaldi stop olmam icin inermiki 600 altina
günaydın :D:D
bol kazançlar.
yazıklar ossun bana yine...
74.025 longladık gittik +375 e tav olduk malı verdik 400 den...vermemle uçması bir oldu.gahretsin .dng
[quote=unlimitted;264923]sevgili GBP/USD,
yediğin beyzbol sopasının etkisiyle, eminim hala kafanda şimşekler çakmış, etrafında kuşlar uçuşmuştur.
11 pip şimdilik bana yeter. 1'e 400 kaldıraç az değil...
bi daha yerinden kalkarsan, 1,5333'e beklerim.
bu seferki bubi tuzağı orada.
ha son bişi, oradaki bubi tuzağını da dürtüklersen, bu kez 11 pip ile kurtulman imkansız. söylemiş olayım..dng[/quote]
sevgili GBP/USD
bu kez de beyzbol sopası bekliyordun değil mi?
süpriiiiiiiiiiiiiz...
bu kez bazukayla saldırdım saaa! ve bu kez öyle 11 piple kurtulmak yok...
en az 40 pip sayacaksın elime çil çil pipleri! :D
zirve avı neymiş öğretçem saaa akşama kadar. her yeni zirve yapışında çakacam tepene! .dng
[QUOTE=TÜRKOĞLU;264954]yazıklar ossun bana yine...
74.025 longladık gittik +375 e tav olduk malı verdik 400 den...vermemle uçması bir oldu.gahretsin .dng[/QUOTE]
senınkı gene ıyı al sana ıbretlık bır olay :))
bu sabah 73900 den uzadım ... sistemim 73975 de al vermıştı.. neyse bı yarım saat oyalandıktan sonra 74025 yakıp geri 73950 ye inince stoplayıp panıkle kapattım... tek satan ben oldum bu sevıyede :) saniyesinde 74000 üstüne geri gitti bidahada gelmedi aynı seviyeye.. hala izliyorum ekranı :)
üvvvv üvvvvv üvvvvvv .dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng gunun looserı olarak kendımı sectım :) uehuehe neyse saglık olsun :)
[quote=Astatin;264950]Bu gece sanırım GOGULI de bilanço açıklayacak..içimde çok iyi gelecekmiş gibi bir his var..euheuehe..GOGULI bu boru deeelll....[/quote]
yok türkiyeden yediği 30 trilyonluk vergi cezasından dolayı kötü gelecekmişüüü buna oynuyom :::.dng
[quote=TÜRKOĞLU;264954]yazıklar ossun bana yine...
74.025 longladık gittik +375 e tav olduk malı verdik 400 den...vermemle uçması bir oldu.gahretsin .dng[/quote]
kendini boşuna üzüyosun...:::
kar cepte,iş bitmiştir....lelele
biraz daha dikkat et realizasyona ....:)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;264954]yazıklar ossun bana yine...
74.025 longladık gittik +375 e tav olduk malı verdik 400 den...vermemle uçması bir oldu.gahretsin .dng[/QUOTE]
Patron sıkılma geçen günde 1000 puanı heba etmiştik unutma.
Ama sabah düden kısaları baya asadan kapadım işim çıktı dışarı çıkmıştım yeni geldim. Bu ne ya ama dünden beridir tırsıyodum.
Nasip neyse o oluyor.Sen gene 375 almışın sortta kalanlar napsın.
int cafeden bu işler olmaz.
, str sata geçtimi?
bugün % 3 ve üzeri + kapanacakmışız gibi hissediyorum hayır olsun :)
73400 e stop yazıp ekranı kapıyorum..
bu sıralar sistem neyse o..zararsa zarar..karsa kar...gün içi trade ediyom..gece rahatım..seans kapanınca ne dow nede siyasi gelişmeler umurumda değil......sistemin sinyallerini sonuna kadar takip ediyom..17:35 de flat.........
esasında mekanik sistem(20 daklık) performansı iyi..ama kaldıraç düşük olmalı ve de geceye poz. olmalı..bunlar bende sıkıntıya sebep oluyor..
cok sukur daha stoplatamadik 600 altina geldi short devam
[QUOTE=yusuf_alp;264966]int cafeden bu işler olmaz.
, str sata geçtimi?[/QUOTE]
forum periyotları flate geçti..12;25 barıyla.
[quote=The Tatar;264967]bugün % 3 ve üzeri + kapanacakmışız gibi hissediyorum hayır olsun :)
73400 e stop yazıp ekranı kapıyorum..[/quote]
tatarım,
arasıra bak yine ekrana...;)
yygd
dünkü aralıkları kısaları allahdan 74200 den kapatdım.birdaha asla
[quote=The Tatar;264967]bugün % 3 ve üzeri + kapanacakmışız gibi hissediyorum hayır olsun :)
73400 e stop yazıp ekranı kapıyorum..[/quote]
76200 iyi mi patron.. :)
modifiyeli STRem 900 den alda
[quote=yusuf_alp;264966]int cafeden bu işler olmaz.
, str sata geçtimi?[/quote]
geçmedi flat yaptı sadece....
ema55.........74.265;)
[quote=oguzhan;264964]Patron sıkılma geçen günde 1000 puanı heba etmiştik unutma.
Ama sabah düden kısaları baya asadan kapadım işim çıktı dışarı çıkmıştım yeni geldim. Bu ne ya ama dünden beridir tırsıyodum.
Nasip neyse o oluyor.Sen gene 375 almışın sortta kalanlar napsın.[/quote]
he yav hemen kurtlanıyoruz karı görünce az daha sıksak dişi deli para kaldıracaz sadece güniçi alınan pozla.üwwww :o:o:o:D:D
Str ye uymalı para kazanmalı üüü
diğer forumda en azulu arkadaş bile boğa olmuş :D hey allahım ya... 68 den beri short taşıyor 75 binlere gelmişiz adam hala zarar etmemiş :D:D:D
[quote=kertenkele99;264981]Str ye uymalı para kazanmalı üüü[/quote]
eyvallah kertenkele...:D
valla ben memnunum şahsen sistemimden..:::
unlimited abi nerde
teorik fiyata gelmiş vob :D:D :D niye böyle oldu analiz alalım :D
pehh bluetooth çalişmiyordu servis yapıp geldim pala teoriye uymuş pehh
[quote=saraylı;264984]eyvallah kertenkele...:D
valla ben memnunum şahsen sistemimden..:::[/quote]
dostum sistem sistemdir zarar da ettirir karda.. ancak poza aşık olmamak lazım al dedimi alacaksın sat dedimi satacaksın bukadar.
zarar da olur ama sisteme uyan herdaim KA-ZA-NIR.. ;)
[quote=saraylı;264984]eyvallah kertenkele...:D
valla ben memnunum şahsen sistemimden..:::[/quote]
Ahh saraylı abi sistemde problem yok süper ismi gibi, bide yorum ve öngörüden uzaklaşırsam herşey çok güzel olacak üüü