hacı bunda ters indik oluyo :) bekleyek baham :D
Printable View
hacı bunda ters indik oluyo :) bekleyek baham :D
yok yok..dow 5dk ya bak..virecekler..kama lama bobi fobi
zaten yarım saat beklemeden yapmışın..cıss
[QUOTE=Astatin;449973]zaten yarım saat beklemeden yapmışın..cıss[/QUOTE]
grafın saatini esas aldım hacı :)))
u takozlar kamalar baltalar niye çalışmii haci..hehe
hacı... 5 inci günün şafağında doğuya bakacaktık yaw..5. gün oldumu acaba..bugünmüydü
hacı bak, Mehmet Bagan demişki; borsanın düşüşü gezi parkı ile değil fed in parasal politikaları ile ilgiliymiş...ehehehhe.. ula maliye işlerine de umarım aynı keskinlikle bakmıyordur
[quote=Astatin;449972]yok yok..dow 5dk ya bak..virecekler..kama lama bobi fobi[/quote]
gerçi hala gebermemiş..bu ya 7 ya 11 dalga olabiliydi dimi ew isyenlere göre..heee
hacı diorum kime diorum aluuu..:) abi bence 5 inci günün şafağı yarın sabah...dow nassı gapanırsa gapansın, bence şafakta doğuya bakalım..** gandalf ı da gelmezse eğer bi daha seriyi izleyen şerefsizdir...:p:p
hacı yaw..acaba o lafta bi şifre mi var..misal 5 nci gün yarın harbiden..doğu= nikkei...%10 düşüyomuş falan yarın...:D o zaman haftada 5 posta 3 lü yüzüklerin efendisini izlemeyen şerefsizidr..kimbilir daha ne şifreler vardır filmde **:..:
[QUOTE=ERK;449953]
[COLOR="Black"][SIZE="4"]geceyi bekleyin....[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Geceyide gördük dow 15 bin üstüne attı yine
demekki sabaha kadar fdjı düşecek nikkei düşecek veeee
haftanın son günü dow sahne alacak
bu dowun Cuma günleri düşüşü meşhurdur yüzdesel büyük düştümü korkacan
misal %-3,5 düştümü hayır gelmez bidaa.
bizimkide kolay kolay ralli yapmaz.
şu olur, onlar iyi eksi yaptığı günün ertesi az tepki yada yatay:..::..:
:o[quote=Astatin;449938][COLOR=red]1[/COLOR].şahsen ben başganın bir kaç saat arayla iki zıt açıklama yapacağına inanmıyorum..[COLOR=red]2[/COLOR].dow unda düşeceğini varsayıyorum..bide gösterilerin bu geceki boyutu var...ama belli olmaz tabi, piyasa hepsini satmış olabilir[/quote]
[quote=Astatin;449981][COLOR=red]3[/COLOR].hacı diorum kime diorum aluuu..:) abi bence 5 inci günün şafağı yarın sabah...dow nassı gapanırsa gapansın, bence şafakta doğuya bakalım..** gandalf ı da gelmezse eğer bi daha seriyi izleyen şerefsizdir...:p:p
hacı yaw..acaba o lafta bi şifre mi var..misal 5 nci gün yarın harbiden..doğu= nikkei...%10 düşüyomuş falan yarın...:D o zaman haftada 5 posta 3 lü yüzüklerin efendisini izlemeyen şerefsizidr..kimbilir daha ne şifreler vardır filmde **:..:[/quote]
Efenim dünkü makrosal takrosal teknik meknik politik 20000 fersah derinliğindeki:D analizlerimizi gözden geçirirsek;
1.Tutti
2.Frutti (Yani önce düştü ama sonra çıktı..ühühü..NE ağlayacam yaw, günlük alt boll band operasyonu bu..Bence yine de düşecek)
3.Tutti Frutti (DOğuya baktık, gelen giden yok. Gandalf ****si, asian hatunlarla aleme aktı herhalde..Yada günahını almayak belki bugün 5 inci gün değildi)
Şincik güne başlarkenki manzara-i umumiye bakarsak..
-Başgan görüşlerini tekrarlamış. HA bir de Garanti'nin genel müdürüne laf çakmış:o Açılışta hisse üzerinde bir etkisi olabilir.. Ayrıcana USDTRY hafiften ranik bir manzarada
-Endeks günlükte alt bol bandı yarmış vazziyette..HAftalıkta ise bu aralar graşarım beni kimse tutamaz sen bile tutamazsın dow jones tutamaz modunda...
Durumlar garuşuk...Amma eğer dün dip yaptıysak da, yapmadıysakta bugün çok geniş marjlı hareketler olacaktır, çünkü ortam ağaların psikolojiyi kullanması için çok müsait...
Şu an itibariyle aklımdan geçen; dengeli açılış, sonra hafif graşik, sonra yukarı ve şehriye çorbası çalkala şeklinde...Ha bu yazdıklarım tradelerimde ne kadar etkili olur.. Çok az..hatta hiç:D:D Çünkü iki yöne de yorulacak o kadar çok gerekçe var ki... Olay gerekçe değil zati, ağaların niyeti...(TR den çıkıorlar mı duruorlarmı)
[QUOTE=Astatin;449978]hacı bak, Mehmet Bagan demişki; borsanın düşüşü gezi parkı ile değil fed in parasal politikaları ile ilgiliymiş...ehehehhe.. ula maliye işlerine de umarım aynı keskinlikle bakmıyordur[/QUOTE]
:..::..::..::..::..:
usdtry ye göre hafiften ayulu açıcak sanırım.bakiciiiiz :)
[QUOTE=flexy;450007]usdtry ye göre hafiften ayulu açıcak sanırım.bakiciiiiz :)[/QUOTE]
yalan oldu..
abi ben 300 den kapandım
dengeli açılış bekleyen bir ayu için %1.7 eksi açılış bulunmaz nimetti
hadi hadi..uzlaşam fiyatı geçsin..overall ı görelim..iihihihihihi
bu mtx ne ayak...günlük grafta ve datada L 89300 görünüyor ama 1 dklık grafta 90000 en düşük..naaaişşşş
ulem spot açılmadan bi 91000 üzerine ataydı iyiydi..şortardık gene..sonra spot açılışında Başgan ın GM ayarı nedeniyle GARAN etkisiyle bi 500-600 puan daha alır sora kenara çekilip bakardık...
Yalnız Filex: Şu dünkü 89xxx dan dönüşte sörfemedik ona yanıyorum..ehehe
ahada 91100 ama şortlamıyorum...indiklerden gıllandım
filexden ses yok... 3 çeşit meyve suyu, 8 çeşit peynirle filan gahvaltı yapmaya gitti herhalda rantiyacı...heheh
[QUOTE=Astatin;450013]bu mtx ne ayak...günlük grafta ve datada L 89300 görünüyor ama 1 dklık grafta 90000 en düşük..naaaişşşş[/QUOTE]
aynısını soracaktım patron, verileri yeniliyorum yine aynı.Barları oluşturan zaman aralığı imkb ye göre ayarlı.Vob ile imkb'nin arasında zaman farkı var ondan yanlış oluşturuyo barı.İmkb ve vob aynı platforma geçince düzelcekmiş..
[QUOTE=Astatin;450015]ulem spot açılmadan bi 91000 üzerine ataydı iyiydi..şortardık gene..sonra spot açılışında Başgan ın GM ayarı nedeniyle GARAN etkisiyle bi 500-600 puan daha alır sora kenara çekilip bakardık...
Yalnız Filex: Şu dünkü 89xxx dan dönüşte sörfemedik ona yanıyorum..ehehe[/QUOTE]
hacı aç gözlü olmamak lazım :)
[quote=flexy;450019]hacı aç gözlü olmamak lazım :)[/quote]
yok abi para açısından değil..sörfün tadı açısından..yani 1 kontrat olaydı ama sörfeydik (tabi ki yalan..%100 para açısından:::)
aha da artıya geçti... bu aralar bi bal var üzerimde... **çsam altına dönüyo..hehehe.... ayrıca dün gece süper loto da 4 bankomun 3 ü tutmuş...1 dene 4, 5 tane de 3 tutturmuşum...demek pozitif enerji etkisi altındayık bu aralar... önce bi lavaboya uğrayam, sonra kahvemi içem..sonrada kesin sayısal loto oynayam..hehe
[QUOTE=Astatin;450021]aha da artıya geçti... bu aralar bi bal var üzerimde... **çsam altına dönüyo..hehehe.... ayrıca dün gece süper loto da 4 bankomun 3 ü tutmuş...1 dene 4, 5 tane de 3 tutturmuşum...demek pozitif enerji etkisi altındayık bu aralar... [B]önce bi lavaboya uğrayam,[/B] sonra kahvemi içem..sonrada kesin sayısal loto oynayam..hehe[/QUOTE]
Ekrandan belli olur o an .dng
son günlerdeki satışlarda ekgyo nun halka arz etkiside olabilir...ama bugün bitti..
başbakan gece saat 2 de toplanan 100 bin ile moral buldu.ve resti çekti...
olay abartıldığı gibi değil.kızılayda son günlerde 1.000 kişiyi geçmeyen lokal tepkilere indi..
-
ülke 81 vilayet,40 milyon seçmen...%1 i eder 400 bin....
5-6 ilde lokal sokaklarda toplasan (ülke çapında 50 bin kişi yok) %1 in çok altında...
demek istediğim:basına bakmamak lazım...ve buradan short için cesaret lazım...
1.[quote=Astatin;450021]aha da artıya geçti... bu aralar bi bal var üzerimde... [COLOR=red]**çsam altına dönüyo[/COLOR]..hehehe.... ayrıca dün gece süper loto da 4 bankomun 3 ü tutmuş...1 dene 4, 5 tane de 3 tutturmuşum...demek pozitif enerji etkisi altındayık bu aralar... [COLOR=red]önce bi lavaboya uğrayam[/COLOR], sonra kahvemi içem..sonrada kesin sayısal loto oynayam..hehe[/quote]
2.[quote=flexy;450022]Ekrandan belli olur o an .dng[/quote]
1. ıııhh..dönmüyomuş:p (çok ivreenç bir muhabbet oldu kapatalım bu konuyu fikret)
2.Pozda olmadığım için doğrudan bir etkisi olmaz sanırım:::
ivit şimdi şükredip kenarda durma zamanı (belki 5 dakika belki 5 gün)...113000 den buraya olan tüm pianı aldık, üstüne surf trade kremaları da eklendi... bu kadar puan aldıktan sonra geçmişteki deneyimlerde, sonraki 1 hafta içinde aldığımın büyük kısmını geri verdim hep..şimdi öyle olmamalı...az dinlence iyidir (olur mu lem dinlenme, ya 80000 e giderse..hehehe..yok yok..dinlenek..)..iş biraz da kısmet. 90300 den şortları kapatırken, 1000 puan stoplu long açmakta geçti içimden ama sonra overall tatlı geldi..şimdi az overall un başını okşayak, tüylerini tarayak, gıdısı ile oynayak, kuyruğunu çekek... he görmemiş trader kar etmiş lafını etmiş..edecez tabi, kaybedince de boy boy zırlıyoz sonuçta....hehe
[quote=Astatin;450025]ivit şimdi şükredip kenarda durma zamanı (belki 5 dakika belki 5 gün)...113000 den buraya olan tüm pianı aldık, üstüne surf trade kremaları da eklendi... bu kadar puan aldıktan sonra geçmişteki deneyimlerde, sonraki 1 hafta içinde aldığımın büyük kısmını geri verdim hep..şimdi öyle olmamalı...az dinlence iyidir (olur mu lem dinlenme, ya 80000 e giderse..hehehe..yok yok..dinlenek..)..iş biraz da kısmet. 90300 den şortları kapatırken, 1000 puan stoplu long açmakta geçti içimden ama sonra overall tatlı geldi..şimdi az overall un başını okşayak, tüylerini tarayak, gıdısı ile oynayak, kuyruğunu çekek... he görmemiş trader kar etmiş lafını etmiş..edecez tabi, kaybedince de boy boy zırlıyoz sonuçta....hehe[/quote]
Off Asti beni yıktın:..::..:
Astinin gözünden overall
[IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_m06knvWJ441qid72z.jpg[/IMG]
[quote=flexy;450029]Astinin gözünden overall
[/quote]
miiiiiiiivvvvvvvvv
bu arada günlük altt boll band 92000 den geçiyor...
şşş filex..lem bunun 5 dakikalığı ed yada kama her ne ise ondan yapıyor..dün don cansının 5 dklıkta yaptığı...onu tamamlayıp yukarı kırar gibi yaparsa şortlasak iyi olabilir mi acep..heheheh
saat : 13:00 ve 15:30 da gavur memleketlerden veriler vağ.Veri dimek ekşın dimek :)))
[QUOTE=Astatin;450031]bu arada günlük altt boll band 92000 den geçiyor...
şşş filex..lem bunun 5 dakikalığı ed yada kama her ne ise ondan yapıyor..dün don cansının 5 dklıkta yaptığı...onu tamamlayıp yukarı kırar gibi yaparsa şortlasak iyi olabilir mi acep..heheheh[/QUOTE]
ben almiim alanada mani olmiyim, sen bilin hacı :rolleyes:
Bu arada her kar eden arkadaşa da önerimdir; Öncelikle çocuklara ama ihtiyaç sahibi olan çocuklara hediyeler alak onları sevindirek...SHÇEK yurtlarındaki çocukları da unutmayak...Karın bir kısmını ihtiyacı olan ailelere verek... Gönülden ne koparsa...
İşti, vob du, arabaydı, zarttu, zurttu...hepsi bir kenara...huzurlu yaşamak ve en önemlisi bu dünyadan göçer iken ruhun huzur içinde olması kadar kıymetli bir şey yoktur herhalde...İyilik, huzur verir...
[quote=flexy;450033]ben almiim alanada mani olmiyim, sen bilin hacı :rolleyes:[/quote]
yapacağımdan deil...pozisyonsuzuzya, lak lak için malzeme lazım::: ama kim bilir belki de yaparım:::
bu arada pazrtesiden sayarsak bugün 5 inci gün...bu durumda 5 inci günün şafağı bugün geçen şafak mı oluyor yoksa pazartesi gece sonu olacak olan mı? mantıken bugün geçmiş olan ama, gel gör ki vob pazartesi şafaktan sonra açılıyor..yani pazartesi gününün şafağında henüz savaş başlamamıştı..bu duurumda 5 inci vob gününün şafağı önümüzdeki pazartesi oluor olmalı..hımmmmm..du bakalım...gandalf napıyo acaba....nikkeide şortladıysa zevke sefaya dalmıştır denyo..
[QUOTE=Astatin;450034]Bu arada her kar eden arkadaşa da önerimdir; Öncelikle çocuklara ama ihtiyaç sahibi olan çocuklara hediyeler alak onları sevindirek...SHÇEK yurtlarındaki çocukları da unutmayak...Karın bir kısmını ihtiyacı olan ailelere verek... Gönülden ne koparsa...
İşti, vob du, arabaydı, zarttu, zurttu...hepsi bir kenara...huzurlu yaşamak ve en önemlisi bu dünyadan göçer iken ruhun huzur içinde olması kadar kıymetli bir şey yoktur herhalde...İyilik, huzur verir...[/QUOTE]
+.+. .brv.brv
[QUOTE=Astatin;450037]bu arada pazrtesiden sayarsak bugün 5 inci gün...bu durumda 5 inci günün şafağı bugün geçen şafak mı oluyor yoksa pazartesi gece sonu olacak olan mı? mantıken bugün geçmiş olan ama, gel gör ki vob pazartesi şafaktan sonra açılıyor..yani pazartesi gününün şafağında henüz savaş başlamamıştı..bu duurumda 5 inci vob gününün şafağı önümüzdeki pazartesi oluor olmalı..hımmmmm..du bakalım...[B]gandalf napıyo acaba....nikkeide şortladıysa zevke sefaya dalmıştır denyo..[/B][/QUOTE]
:..::..::..::..::..:
Al bakalım uzman sorusu..Bu kedi naapar (kuyruk dik ve gergin...sert bişi yapacak ama hangisi)
a) Şortcuların suratına "sıçrar"
b) 4 ayak üstüne "düşer"
c) dead cat bounce
[IMG]http://i42.tinypic.com/f55z5d.png[/IMG]