vay be dünkü en ii alıcımız sanko ee bugün alıcımız o piasayı sankomu(ky) götürcek. pehhhh
Printable View
vay be dünkü en ii alıcımız sanko ee bugün alıcımız o piasayı sankomu(ky) götürcek. pehhhh
5 kasım 37200 den sat veren 15 dak. sistem(ucaksavar)ilk defa 14 kasım (şimdi 09 ;30 da) 33.425 den al vermiştir..artık uzunlarda daha rahatım..
[QUOTE=mbm;61938]naptınız böyle ya....:)
1 saat pc yi kapattım.....[/QUOTE]
[QUOTE=sentinus;61945]Korku büyük. Bence düşüşten önce altın vuruş yapıyorlar dünyayı yarın gagalamak için. Yeni bir trend böyle başlamaz. Düpedüz soygun planını hayata geçiriyorlar bunlar.[/QUOTE]
[QUOTE=sardes;61955]:) iyi fikir. gerçi ben bir daha vob yapmamayı bile düşünüyorum. yarın kurtaracak bi plan olması lazım. günlük sinyal short ama. baklm future ne olacak yarın.[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;61992]kısacılar paniklemeyin eşşek gibi verecekler eşşek gibi[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;61917]Yarın en kötü ihtimalle yine 33,000den kapatabilir shortlar. Bir şey olmaz onlara.[/QUOTE] Korku yok panik yok. S&P kurmayları ayulara destek için toplanmış. .lelele
[QUOTE=QUEEN;62005]Açılmıyor sn Vobix[/QUOTE]
Firefoxta açılmıyor internet explorerdan bakabilirsiniz.
33650 kısa için stop olmalı bence
Dünkü Yükselişe Bu Açılış Pynin Long Olmadığını Gösterir Bence Yoksa 1500 + Beklerdim
34000 gün yüksek görünüyor biz görmüyoruz ordan satmışlar adil değil
Neyse ucuz atlattık. Kısa kapandı 33400den. Flat.
[QUOTE=serkanyurttas;62013]Dünkü Yükselişe Bu Açılış Pynin Long Olmadığını Gösterir Bence Yoksa 1500 + Beklerdim[/QUOTE]
doğrudur Sevgili Serkan. takas ayna gibi.
[QUOTE=jelibon;62016]doğrudur Sevgili Serkan.[/QUOTE]
ya ben bakıorum dün seans sonu alanlar hep dağınık ora bura verenler blok efg deustche dün alıor sanko bugün alıor sanko ee kim götürcek. dün para çıkışı 31 trilyondu. babalar gibi mal bastı elemanlar. dowun %7 sinde bile longdan bu geliosa bile ne diyim artık.
[QUOTE=jelibon;61994]ay içinde düşüş dalgasının ilk ayağı bitip ralli süreci başlayacaktır, üçgen ölmüştür. düşüşler 5 aylık alım fırsatıdır. dikkat dowdan bahsediyorum.
sevgiler.[/QUOTE]
dax 4000 hedefi ne oldu? :confused:
nOT değişimlerine tepkiler ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=61993&postcount=374[/url]