-
[QUOTE=Astatin;143435]hiç bir şey demek o...adamlar makası mal almak için veya satmak için itediği gibi kullanırlar...makas bir yemdir... hep söylerim MAKAS ve TAKAS tamamen traş....Neyi alıp satıyorsan onun tekniğine ve sistemine bakacaksın..Ekim vade taaa Pazartesi sat vermiş...Spot dün? Sözün özü spotun ** :)[/QUOTE]
Bende...
-
[QUOTE=oguzhan;143447]Bende...[/QUOTE]
bende üüü
-
[quote=jani;143430]az kaldi....kodugu tepki...59 000 e gelemedi...58 600 de sonlandi....makasi yoketti...avrupa yuzde 1 arti....
birazdan avrupa asagi gelecek...istihdam verisi oncesi...cikanlari asagidan almak ucun...
iste tam o an...guzunun barnaklari karincalanabilir....[/quote]
avrupa asagi gelmeye basladi...
usaglar tetikteyim....
-
-
bu bolum de öldük ::: agaa aga yaktıracan bana gemılerı ..
-
bu sefer ağlar kucağa otursun yandım anam desinler .boks.
-
DAX a verip burayı almaya başlarlarsa çok bozulurum..üwww
-
[QUOTE=negrolino;143452]bu sefer ağlar kucağa otursun yandım anam desinler .boks.[/QUOTE]
Onlar oturmazlar merak etme,
[B]"Her zaman masa kazanır"[/B]
-
58800 longdayım onerısı olan var mı ? gittigi yere kadar bekleyemmi :)
sistemim filan yok fur gozune gozooo takılıyom .lelele
data kotu gelırse yandıgımın resmı :))
-
[quote=Astatin;143453]DAX a verip burayı almaya başlarlarsa çok bozulurum..üwww[/quote]
Merak etme o dediğini planlıyorlar..:D
-
[quote=enorton;143454]Onlar oturmazlar merak etme,
[B]"Her zaman masa kazanır"[/B][/quote]
yok lem kazanan masa değil kasa :::
her zaman kasa kazanır...allah canını almasın...:D
-
[QUOTE=Astatin;143453]DAX a verip burayı almaya başlarlarsa çok bozulurum..üwww[/QUOTE]
için rahat olsun longdayım ben pozısyonu bozana kadar shortcuların yuzu gulecek ..
-
la bende diyorum nedir bu? chaikin money flow index miş...
allah cezanı vermesin e mi?
-
kapadım kısaları korktum :(
-
[QUOTE=SEYYAH;143457]yok lem kazanan masa değil kasa :::
her zaman kasa kazanır...allah canını almasın...:D[/QUOTE]
Kumar masasında olduğumuzu farzediyorum :D
-
gel yawrum gel...guzu emmin mama verecek....
acitmiyacagim lem...ucundan eccik....
musulman olacaksin yawrum...ucundan eccik...ha ha ha
-
[QUOTE=jani;143462]gel yawrum gel...guzu emmin mama verecek....
musulman olacaksin yawrum...ucundan eccik...ha ha ha[/QUOTE]
gene ne var aklında janı :)
-
[quote=enorton;143461]Kumar masasında olduğumuzu farzediyorum :D[/quote]
aksini düşünenmi var...rest dedikya bilader :) emortım...
FXci nerde köftehor dünde yoktu...
-
[quote=jani;143462]gel yawrum gel...guzu emmin mama verecek....
musulman olacaksin yawrum...ucundan eccik...ha ha ha[/quote]
Üstadım şuanki planınız nedir gene bir noktadan sonra veriye kadar longmu olacaksınız, bilgi verirseniz çok sevinirim. Hayırlı kazançlar.
-
datalar kacta acıklanıyo ?
-
[quote=stonhand;143465]Üstadım şuanki planınız nedir gene bir noktadan sonra veriye kadar longmu olacaksınız, bilgi verirseniz çok sevinirim. Hayırlı kazançlar.[/quote]
beni cok iyi taniyorsun....
-
Gökhan vahşı batıda 2 yazı yazdı millet birbirine düştü, tam komedi filmi, oku oku gül...
-
[quote=Kennym;143466]datalar kacta acıklanıyo ?[/quote]
15,30 diye biliyorum
tarım dışı istihdam ve üstüne üstlük şöylede bir haber düştü
04/09 12:55 MAYNE, "İSTİHDAM VERİLERİNİN ARDINDAN ACELEYLE KARAR VERİLMEMELİ"
Falcon Securities araştırma birimi başkanı Steven Mayne,
piyasada ABD tarım dışı istihdam verilerinin hemen ardından
yaşanabilecek hareketlerin yanıltıcı olabileceğini belirtti.
Yatırımcıları, acele kararların çok yüksek maliyetlere neden
olabileceği konusunda uyardı.
Mayne, "Önce piyasaların verileri sindirmesini bekleyin
ondan sonra hareket edin. İlk geçici hareketler göz ardı
edilmeli" önerisinde bulundu.
ABD'de bugün TSİ 15.30'da açıklanacak tarım dışı istihdam
verilerinin istihdamda 233 bin azalma göstermesi bekleniyor.
Foreks Haber Merkezi
artık ne demekse
-
[QUOTE=Kennym;143458]için rahat olsun longdayım ben pozısyonu bozana kadar shortcuların yuzu gulecek ..[/QUOTE]
Aman durumunda değişiklik olursa haberimiz olsunhocam :))):):)
-
[quote=mur@t;143468]Gökhan vahşı batıda 2 yazı yazdı millet birbirine düştü, tam komedi filmi, oku oku gül...[/quote]
hemen bakalım..vesileyle ter sindikatör C yede bakmış oluruk
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;143470]Aman durumunda değişiklik olursa haberimiz olsunhocam :))):):)[/QUOTE]
bugunluk ZARAR yeter diip kapatsam mı longları :) ustune bi de short acarsam varya bi veri acıklanır ki sorma endex 66000 :yü::yü::yü:
-
kısa devam..yemişim dow u sistem ne derse o..gerçi bu sıralar sistem 200-300 puana idare ettiriyor..ama trent olacak sonunda..
-
[QUOTE=Astatin;143471]hemen bakalım..vesileyle ter sindikatör C yede bakmış oluruk[/QUOTE]
kim ki ters indikatör..mektepli olan mı..
gerçi, ben bizim bakkal (!)dışında ters indikatör tanımam..:::
-
ağalar datadan önce hep yukarı yapmazlarmı?
-
bak korkuyor...58 300 de kaldi...inemiyor....
niye biliyormusunuz....
agam dun bende iftardaydi...ona dedimki....20 yildir bu ulkeyi soyuyorsun...musluman oldun emme sunnet olmadin....
yarin in 57 800 de seni sunnet edeyim...orada dedim....
korkuyor...saniyorki komple kesecegim....
ucundan eccik diyorum inanmiyor....
-
[QUOTE=mur@t;143468]Gökhan vahşı batıda 2 yazı yazdı millet birbirine düştü, tam komedi filmi, oku oku gül...[/QUOTE]
Sabah msn de bana dedi orayı birbirne kattım diye ama okumadım, bi okuyayım :D
-
[quote=Demirci;143440]Piyasa terslik yapıyor...dayılanıyor yani amerika ve avrupaya....
dayılık yapanın gücünü göreceğiz birazdan....en fazla düşeceği yer 58025... aşşağısı [U][B]bugün için[/B][/U] yok...[/quote]
[quote=stonhand;143446]Hocam şimdi FDOW ve DAX bir anda %1 eksi yazsa ne olacak ozamanda bak işte piyasa bu yüzden düşmüş demeyecekmiyiz. Bugün açıklanacak bir veri vardır yada ABD dedeki Agaların bir karın ağrısı vardır olmadı yeteri kadar short açılmamıştır falan filan kısacası bizdeki Babaların bir bildiği vardır ancak en fazla şurası olur demekde bana göre çok büyük bir hatadır ki o hatayı en son U100 40,000 i geçemez diyen 80,000 Adet diğer tarafında bulunan shortçu grubu yapmıştı U100 48,000 de iken hallerini gördük.[/quote]
Herşey mümkün sayın stonhand...ama ben bu şekilde okuyorum piyasayı BUGÜN İÇİN.....1 yukarımız var....ona göre pusuda bekliyorum....
-
[quote=enorton;143477]Sabah msn de bana dedi orayı birbirne kattım diye ama okumadım, bi okuyayım :D[/quote]
ben baktım..:) ama daah komik bir şey var...bizim ters indikatör, para keybediyor olmasını ilahi adalete, gökhan ın kazanıyor olmasını da ilahi adalete bağlamış...:..::..::..:
-
[quote=Astatin;143471]hemen bakalım..vesileyle ter sindikatör C yede bakmış oluruk[/quote]
koş bi koşu koşineriye bakta gel :::
-
Düşen kanalın dibi 57500, gelirmi?..kim bilir...
-
Ben bu piyasanın göstere göstere shortladığını görmedeim...
-
ağa cumadan dönemedi mi nedir....bu nasıl piyasa böyle...
-
[quote=Astatin;143479]ben baktım..:) ama daah komik bir şey var...bizim ters indikatör, para keybediyor olmasını ilahi adalete, gökhan ın kazanıyor olmasını da ilahi adalete bağlamış...:..::..::..:[/quote]
Hocam vahşi batıda kimse para kaybetmez hepsi dipten longlar tepeden shortlar şimdi 1000 puan göçsek alayı zaten 58500 de shortlamıştır 1000 puan artsak 58300 den hepsi uzamıştır :p:p
Orda Şubat 2009 dibini tarihi ile verdim 10-20 şubatta dip olacak dedim yahu öngörüm günü gününe tuttu üstüne hemde taa ocakta kara şubat diye yazmaya başladım sonuçta teşekkür beklerken özelden küfür edenlermi, hakaret edenlermi, deli diyenlermi. Orda adam gibi yazan 1 yada 2 kişi var ki bir tanesi zaten Ustam diye nitelendirdiğim bir üstatdır gerisi maşallah piyasa gurusu soros halt etmiş.
-
tırma vesilesiyle..şortların bir kısmı 350 ve 375 den kapatıldı..3/5 şort devam
-
[quote=Astatin;143485]tırma vesilesiyle..şortların bir kısmı 350 ve 375 den kapatıldı..3/5 şort devam[/quote]
short un vırrığı vırrık değil diyon yani asti :::