uzadım bakalım ne olacak
Printable View
uzadım bakalım ne olacak
[QUOTE=SEYYAH;143486]short un vırrığı vırrık değil diyon yani asti :::[/QUOTE]
.dng.dng.dng
[QUOTE=stonhand;143484]Hocam vahşi batıda kimse para kaybetmez hepsi dipten longlar tepeden shortlar şimdi 1000 puan göçsek alayı zaten 58500 de shortlamıştır 1000 puan artsak 58300 den hepsi uzamıştır :p:p
Orda Şubat 2009 dibini tarihi ile verdim 10-20 şubatta dip olacak dedim yahu öngörüm günü gününe tuttu üstüne hemde taa ocakta kara şubat diye yazmaya başladım sonuçta teşekkür beklerken özelden küfür edenlermi, hakaret edenlermi, deli diyenlermi. Orda adam gibi yazan 1 yada 2 kişi var ki bir tanesi zaten Ustam diye nitelendirdiğim bir üstatdır gerisi maşallah piyasa gurusu soros halt etmiş.[/QUOTE]
EnesFB kimdi hatırlayan var mı?
agresif kısa...dax yakında kısalara destek çıkar..uyumsuzluk var..sistem sat da olunca etrafdan destek aradım..onuda dax da buldum..
pardon,forexi güncelleyinde dax daki nu yok oldu..:)))ama olsun sistem satda..gönlümde kısada.
hulem yine full
Tırstım sistemsiz sortlar kapatıldı
küskübar isterik yaa..yoksa stresden gebertecek beni buPU lar
[QUOTE=Astatin;143485]tırma vesilesiyle..şortların bir kısmı 350 ve 375 den kapatıldı..3/5 şort devam[/QUOTE]
Aynı düşünmüşüz bende tırstım bereket versin
[QUOTE=stonhand;143484]Hocam vahşi batıda kimse para kaybetmez hepsi dipten longlar tepeden shortlar şimdi 1000 puan göçsek alayı zaten 58500 de shortlamıştır 1000 puan artsak 58300 den hepsi uzamıştır :p:p
Orda Şubat 2009 dibini tarihi ile verdim 10-20 şubatta dip olacak dedim yahu öngörüm günü gününe tuttu üstüne hemde taa ocakta kara şubat diye yazmaya başladım sonuçta teşekkür beklerken özelden küfür edenlermi, hakaret edenlermi, deli diyenlermi. Orda adam gibi yazan 1 yada 2 kişi var ki bir tanesi zaten Ustam diye nitelendirdiğim bir üstatdır gerisi maşallah piyasa gurusu soros halt etmiş.[/QUOTE]
Küfredenleri boşverin de üstadlar kimmiş?
[QUOTE=barlas_ss;143482]Ben bu piyasanın göstere göstere shortladığını görmedeim...[/QUOTE]
baybars sezen abi nasıl abey keyfisi yerindeemi gayri ::: selam soyle
yuaw asteton benim zistem halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR] :::
[QUOTE=excali;143329][B]Günaydın,
[U]4 Eylül Cuma[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]EUR Avrupa Komisyonu Ekonomik Tahminler 12:45 Yüksek [/U]
[B] USD Tarım Dışı İstihdam (Ağu) 15:30 -225K -247K Yüksek
USD İşsizlik Oranı (Ağu) 15:30 %9,5 %9,4 Yüksek [/B]
USD İmalat İstihdamı (Değişim) (Ağu) 15:30 -60K -52K Düşük
USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Ağu) 15:30 %0,2 %0,2 Düşük
USD Ortalama Haftalık Saat (Ağu) 15:30 33,1 33,1 Düşük
[COLOR="Blue"][B] Maliye Bakanları G20 Zirvesi (Londra) 19:00 Yüksek [/B][/COLOR]
USD Baker Hughes U.S. Rig Count 20:00
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Ağustos TCMB Fiyat Gelişmeleri Raporu (10:30)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB: 9307
VOB: [COLOR="seagreen"]9277[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B][/QUOTE]
Her sabah bunları yazyosun ya Allah senden razı olsun dönüp arayıp durmaktansa aracı kurumun maillerinde arayıp durmaktansa senin yazını kısa yoldan okuyorum sağolasın
[QUOTE=fXci;143496]baybars sezen abi nasıl abey keyfisi yerindeemi gayri ::: selam soyle
yuaw asteton benim zistem halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR] :::[/QUOTE]
Ne sistemmiş bea, takıldı o galiba... Biraz makineyi vurdur istersen...
57900 e kadar yükselen saatlik uzun ortalamaya 22 marttan bu yana hiç bu kadar yaklaşmamıştık..bu seviye çok önemli zira piyasayı 32 binden 62 bine taşıdı.şimdi taciz edilmeye başlandı.ilk etapta güçlü destek olarak çalışması beklenmeli.ancak altında kapanışlar gelmeye başlarsa yükseliş hareketinin 61950 de son bulduğuna dair ciddi ipucu verebilir..
[IMG]http://i29.tinypic.com/23u6fy1.gif[/IMG]
[QUOTE=VOBiX;143495]Küfredenleri boşverin de üstadlar kimmiş?[/QUOTE]
Yaw ensfb gerçekte kimdi hatırlayan var mı?
Bu piyasa böyle 1000 puanın içinde dönüp duracak anlaşılan ve yurtdışı göçtüğü günün ertesi 2000 puan eksi açıp aşağı kopacak... yoksa bunun düşeceği falan yok...
bu IYM kım yaf sata sata ıcıne ettı pıyasanın :D
[quote=fXci;143496]baybars sezen abi nasıl abey keyfisi yerindeemi gayri ::: selam soyle
yuaw asteton benim zistem halen [COLOR=blue][B]löngınşayne [/B][/COLOR]:::[/quote]
abi sevmiyorum senin sistemin şaynelerini...dalgalara takılmıyor iç..spot sistemi gibi seninki...doçland doçland ...vundebar şayne..ja ja ja...
[quote=VOBiX;143495]Küfredenleri boşverin de üstadlar kimmiş?[/quote]
üstad müstad yok orada...
cenkefe iyidir,mustyss iyidir...
[QUOTE=enorton;143501]Bu piyasa böyle 1000 puanın içinde dönüp duracak anlaşılan ve yurtdışı göçtüğü günün ertesi 2000 puan eksi açıp aşağı kopacak... yoksa bunun düşeceği falan yok...[/QUOTE]
emortım teknik halen mama yedirtiyor nizaman teknive gorem hareket etcek yer kalmaycak ozaman zistemlere sarılma zamanı gayri..
58000 aşavı geçmezse aynen 59000 e gider bura dimedi dime zonra.... 1000 pıvan yukarı azmı yuaw ...
emmmmeee basma menamor :::
58000 gırılırsa lönkler salavat getirebilir
[QUOTE=fXci;143496]baybars sezen abi nasıl abey keyfisi yerindeemi gayri ::: selam soyle
yuaw asteton benim zistem halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR] :::[/QUOTE]
Haftabaşı tatilden bir döndü Dow aşağı Mr Goldie yuakrı. .brv
[QUOTE=fXci;143505]emortım teknik halen mama yedirtiyor nizaman teknive gorem hareket etcek yer kalmaycak ozaman zistemlere sarılma zamanı gayri..
58000 aşavı geçmezse aynen 59000 e gider bura dimedi dime zonra 1000 pıvan yukarı gayriii 58000 gırılırsa lönkler salavat getirebilir[/QUOTE]
sen eyi cızıttırıyordun çızıttırsana bir şeyler
bende poz falan kalmadı ayne yerden flatım komisyon kazandı :(
[quote=YAVUZHAN;143499]57900 e kadar yükselen saatlik uzun ortalamaya 22 marttan bu yana hiç bu kadar yaklaşmamıştık..bu seviye çok önemli zira piyasayı 32 binden 62 bine taşıdı.şimdi taciz edilmeye başlandı.ilk etapta güçlü destek olarak çalışması beklenmeli.ancak altında kapanışlar gelmeye başlarsa yükseliş hareketinin 61950 de son bulduğuna dair ciddi ipucu verebilir..[/quote]
yavız hırsız bu kaçlık ortalama? :::
200 lük SMA mı EMA mı?
yoksa başka yüzlük mü?
thanks......
[QUOTE=fXci;143505]emortım teknik halen mama yedirtiyor nizaman teknive gorem hareket etcek yer kalmaycak ozaman zistemlere sarılma zamanı gayri..
58000 aşavı geçmezse aynen 59000 e gider bura dimedi dime zonra.... 1000 pıvan yukarı azmı yuaw ...
emmmmeee basma menamor :::
58000 gırılırsa lönkler salavat getirebilir[/QUOTE]
bende eşlik ederim salavata :))
datada film kopacak
[quote=VOBiX;143495]Küfredenleri boşverin de üstadlar kimmiş?[/quote]
Hocam orda VOB da CANS hocam vardır ha kendisi teknik falan bilmem der ancak piyasa psikolojini çok iyi bilir trend üstündede çok sağlam oturur öyle kolay kolay terse gelmez ama gerçekten işi bilen üstat derseniz Xtraderx vardır ki ilk anahtar topiğini yada Anahtar topiğinden öncesinide biliyorum Allah' a şükür onunda cans üstadında ekmeğini yedim bir şey diyemem .
Kuzu üstadı çok takip edemedim ancak kriz zamanında yazılarını geçmişe yönelik okumuştum onunda çok kişi ekmeğini yemiş ancak birkaç şeref yoksunu yüzünden üstat küsmüş gitmiş Allahtan burda yakaladım kendisini .lelele.lelele.lelele .
[QUOTE=Kennym;143510]bende eşlik ederim salavata :))[/QUOTE]
abi sen unutsanda yeni bi şansın oluyore ::: emme bizim tek hakkımız var :::
Veri kötü gelirde dünya kırmızıya biz yeşile döneriz diyenler el kaldırsın ???
[QUOTE=negrolino;143508]bende poz falan kalmadı ayne yerden flatım komisyon kazandı :([/QUOTE]
Kaybetmediysen üzülme...
dostlar,izlemekten gına geldi.bu arada laflıyalım.içimizde sünetçi olan var galiba.benim küçük oğlanın sünet olması lazım da.yardımcı olabilir mi acaba?
[QUOTE=barlas_ss;143514]Veri kötü gelirde dünya kırmızıya biz yeşile döneriz diyenler el kaldırsın ???[/QUOTE]
Yurtdışından çıkan para bize mi gelecekmiş?
agam bugun...kizgin sac ustundeki nohut taneleri gibi hoppuluyup duruyor...makasi aciyor...makasi kapayor....
usaglari helecandan telef edecek *****.....
elimden gurtulamazsin...SENI SOYACAGIM...bosuna hoppulama....ha ha ha
[quote=VOBiX;143517]Yurtdışından çıkan para bize mi [COLOR=red]gelecekmiş[/COLOR]?[/quote]
hiç umutmuyorum yıllar önce, seans salonundayız..seansın müdavimlerinden 70 yaşlarında bir teyzemiz var..çok mülayim efendi biri.. enerji hisseleri yükselmiş ama düşmey başlamışlar bir iki seanstır..dealer kız, çok önemli değil, enerjilerden çıkan para holdinglere girer diye bir yorum yaptı..enerjilerde biraz para kaybetmiş olan yaşlı teyze dedi ki sinirle "bir şey girecekse bu borsada bize girer"..herkes şok...
tahtacı tarafım burayı alacaklar diyor ama bakalım..?
halen ortalamaların altında işlem görüyoruz..
Aha nolmuş bura böle yav.
Sabahtan uzun olmanın rahatlığı ile dedik yaslan koltuğa hatta çık dışarı gör işlerini dedik
hatta bide öğüt verdik, çıkdık dışarı gördük işleri döndük geri. kazancı sayalım diye. Bide baktıkki Pala bizi koltuktan kaldırmış kazığa oturtmuş. Gözün çıksın emi pala,adın batsın.
Kıpırdamıyom len inat demi en fazla 58000 e gidersin. Ben o kazığın yerini değiştirmezsem. Hadi meydan.
bekledigim ikinci tepkide bu...bakalim bu nerede sonlanacak....
[quote=Astatin;143519]hiç umutmuyorum yıllar önce, seans salonundayız..seansın müdavimlerinden 70 yaşlarında bir teyzemiz var..çok mülayim efendi biri.. enerji hisseleri yükselmiş ama düşmey başlamışlar bir iki seanstır..dealer kız, çok önemli değil, enerjilerden çıkan para holdinglere girer diye bir yorum yaptı..enerjilerde biraz para kaybetmiş olan yaşlı teyze dedi ki sinirle "bir şey girecekse bu borsada bize girer"..herkes şok...[/quote]
al şişeyi dön köşeyi
al berdandan kır gerdandan
diye tekerlemeler vardı :D
akenr arzında dealer ım bana bu ak enerji bizi navigator jipe bindirir demişti :..: bunuda hiç unutmam..
daha sonra para 22 vitesli bianchi parası oldu o ayrı :D
tek kerameti egeholleri satalım pis kokular geliyor demesiydi..
şube müdürünün seans odasına gelip arkadaşlar daha dün istanbulda patron topladı ve kesinlikle bankaya el konmayacak dedi,rahat olun korkacak birşey yok demişti.5 dk geçmeden ntv de son dk haberiyle bankanın fona devrolduğu haberi yayınlandı:)bi dahada kendisini göremedik zaten..dealer a abi devlet memuru oldun daha iyi diye takılmıştım :::
ben iki tane büyük trader, üstad gördüm forumlarda
biri stockgeneration
diğeri clark
way canına sayın seyirciler 525 de geçici al çıktı ama, fiyat gerielyince kayboldu..wayq
Yaw benim sistem AL verdi ama tam da veri var, ocak söndüren cinsinden...