Deutche'in elinde şu an 58.563 maliyetli 4800 longu var. Bu salağında sabah benim gibi işi vardı çıktı dışarı. Öğle olunca ezanı duydu bide Cuma kıldı. Şimdi bi baktıki o da kazıkta.:):)
Printable View
Deutche'in elinde şu an 58.563 maliyetli 4800 longu var. Bu salağında sabah benim gibi işi vardı çıktı dışarı. Öğle olunca ezanı duydu bide Cuma kıldı. Şimdi bi baktıki o da kazıkta.:):)
[quote=enorton;143526]Yaw benim sistem AL verdi ama tam da veri var, ocak söndüren cinsinden...[/quote]
sistem veri bilmez emortum...oyuna girenin g*tü ıslanır diye bir laf vardır bizim oralarda:D:D:D
datalar ne dii ? bısey degısmedı de
Madem borsa muhabbetleri geçti bende bir tane anlatayım.
Ben bu memlekette birde üstatlar dışında bir tane spek gördüm ama adam değildi şeref yoksunun tekiydi çokkk ama çokkk uzaktan akrabamızda olurdu herifin kıçında don yoktu bu memleketteki fırsatçı KY ler sayesinde Trilyoner oldu ama maşallah 40 kuruşluk senedide 70 TL ye çıkarmıştı hatta şirketin ABD de fabrika yapacağı haberini bile gazeteye bastırtmıştı sonrasında o KY 40 kr lik malı 70 TL ye nasıl aldı anlamıyorum.
Bilen bilir yahu adam cemtaş makina operasyonula Kutmana bile külahı ters giydirebilen tek spektir kendisi
[QUOTE=Astatin;143528]sistem veri bilmez emortum...oyuna girenin g*tü ıslanır diye bir laf vardır bizim oralarda:D:D:D[/QUOTE]
Abi gecen sene ocakta tam böyle bir tarım dışı istihdam verisi gelmişti, piyasa toz duman olmuştu. Ogün bugündür acayip tırsarım bu veriden..
[QUOTE=Kennym;143529]datalar ne dii ? bısey degısmedı de[/QUOTE]
15.30 da...
data iyi gelirse önce çakar sonra aynı hızla alırlar,kötü gelirse çakarlar ve almazlar :)
tarım dışı datası enertonun dediği gibi çok tehlikeli..
alta üste alış satış yazalım bakalım..
bu veriden sonra akşam da g20 var
dağ fare doğurdu...
yemişim verisini :)
[quote=abilag;143534]bu veriden sonra akşam da g20 var[/quote]
abilag abi,
bu bugün 57xxx kapatsın değil g20, g noktasını bulsalar bi faydası olmaz...:::
kısacı kıyımı asıl şimdi geliyor...
kapadim....
350 den longladım sistem sat vermeyince...
data iyi de gelse kötü de gelse satmak adetten olmuş ilk etapta :)
625 fiyata rağmen sistem hala satta
59 bin üstüne çıkılmadığı sürece bu hareketleri daha çok göreceğiz gibi..
3 kademeye sigorta çalıştı....sistem hala şort...
[QUOTE=YAVUZHAN;143541]data iyi de gelse kötü de gelse satmak adetten olmuş ilk etapta :)[/QUOTE]
Doçe paso alıyo ama nafile dax % 2 yaptı biz hala eksiyiz...
[QUOTE=Astatin;143542]625 fiyata rağmen sistem hala satta[/QUOTE]
Hani 525 de AL oku çıkıyordu?
58 400 den kapadim ve long oldum...
cunki...
aksama G20 icin inmistiler....g20 de IMF borusu tuter gene....500 puani cebe attim usaglar....
725 fiyata rağmen sistem hala satta
Oh be kazığı çıkardık.
[quote=enorton;143546]Hani 525 de AL oku çıkıyordu?[/quote]
Sistem 4 işlemden ibaret değilki..:..::..: O o bardaydı....O bardan sonra ne olduğu nasıl olduğu v.s. e bakar sinyal :) 4 işlemli sistemler batırır :)
[QUOTE=enorton;143546]Hani 525 de AL oku çıkıyordu?[/QUOTE]
benim sistemde böyle..mesela 525 den al verecekken,bar 500 kapatırsa,diger bar 650 bile olsa al vermeyebiliyor..yani al oku sadece o mevcut bar için o fiyatda gecerlidir..
[QUOTE=jani;143547]58 400 den kapadim ve long oldum...
cunki...
aksama G20 icin inmistiler....g20 de IMF borusu tuter gene....500 puani cebe attim usaglar....[/QUOTE]
Üstat çok güçsüz duruyoruz ama, ne diyosun?
[QUOTE=Astatin;143550]Sistem 4 işlemden ibaret değilki..:..::..: O o bardaydı....O bardan sonra ne olduğu nasıl olduğu v.s. e bakar sinyal :) 4 işlemli sistemler batırır :)[/QUOTE]
[QUOTE=abka;143551]benim sistemde böyle..mesela 525 den al verecekken,bar 500 kapatırsa,diger bar 650 bile olsa al vermeyebiliyor..yani al oku sadece o mevcut bar için o fiyatda gecerlidir..[/QUOTE]
Bu iş bana ters aga, diyelim ki sistem 525 ten AL verecek ama tam kapanışta biri gelip 520 den 1 adet satıyo ve siszin sistem AL vermiyo. Ama piyasa yükselmeye başladı bile ve ikinci barda fiyat oldu 700 ama sizde AL yok bu sefer :confused:
fiyat 350 olmasına rağmen sistem hala satta... :) :)
58350 tekrar al yaptım. kısmete.
[quote=enorton;143553][COLOR=red]Bu iş bana ters aga, diyelim ki sistem 525 ten AL verecek ama tam kapanışta biri gelip 520 den 1 adet satıyo ve siszin sistem AL vermiyo.[/COLOR] Ama piyasa yükselmeye başladı bile ve ikinci barda fiyat oldu 700 ama sizde AL yok bu sefer :confused:[/quote]
Bu varsayımın yanlış..yerine göre 525 de geçici al veren am sonra kesinleşmeyen sinyalde bile daha sonra 300 dede al verebilir, 700 dede :)
senin sorun sistemlerin genel karakteri zaten..aynı bar içine 5000 puanlık hareket girebilirmi girebilir..sen kesin sinyal için bar kapanışını beklemek zorundamısın zorundasın...finito...:D
Senin yaklaşımını örnek verelim.. 525 geldi sistemin al verdi geçici,,Sonra fiyat 1000 puan düştü senin sistemin o ala yapışıyormu :)
[QUOTE=enorton;143553]Bu iş bana ters aga, diyelim ki sistem 525 ten AL verecek ama tam kapanışta biri gelip 520 den 1 adet satıyo ve siszin sistem AL vermiyo. Ama piyasa yükselmeye başladı bile ve ikinci barda fiyat oldu 700 ama sizde AL yok bu sefer :confused:[/QUOTE]
aynen böyle..bir kademe yüzünden sistem sinyali değişebiliyor..ama sonuçta [COLOR="RoyalBlue"]sistem test sonuçları[/COLOR],[B]tüm bu cinslikleri içinde barındırır..[/B]
artık bunu böyle kabul ederek işlem yapıyorum..
bazen ,mesela kademe 525-550 olsun..[B]son işlem [/B]eger 525 ise sistem sat veriyor,ama 550 olursa mevcut al devam ediyor..
şahsen son saniyede 1 kont satış yaparak ,sat okunu garantileyip,arkadan tüm kısalarımı yaptığım oluyor..:::
[QUOTE=abka;143557]aynen böyle..bir kademe yüzünden sistemsinyali değişebiliyor..ama sonuçta [COLOR="RoyalBlue"]sistem test sonuçları[/COLOR],[B]tüm bu cinslikleri içinde barındırır..[/B]
bazen ,mesela kademe 525-550 olsun..[B]son işlem [/B]eger 525 ise sistem sat veriyor,ama 550 olursa mevcut al devam ediyor..
şahsen son saniyede 1 kont satış yaparak ,sat okunu garantileyip,arkadan tüm kısalarımı yaptığım oluyor..:::[/QUOTE]
Bu bence daha da yanlış çünkü dediğiniz gibi daha önceki sistem tester verilerinde bu ihtimaller var ama son saniyede 1 lot luk işlemler yok :D bence tamamen kapanmasını beklemek lazım...
[QUOTE=abka;143557]aynen böyle..bir kademe yüzünden sistem sinyali değişebiliyor..ama sonuçta [COLOR="RoyalBlue"]sistem test sonuçları[/COLOR],[B]tüm bu cinslikleri içinde barındırır..[/B]
şahsen son saniyede 1 kont satış yaparak ,sat okunu garantileyip,arkadan tüm kısalarımı yaptığım oluyor..:::[/QUOTE]
Manipülasyon mu yapıyon tek kontratla suni fiyat hareketi .kom
[QUOTE=VOBiX;143559]Manipülasyon mu yapıyon tek kontratla suni fiyat hareketi .kom[/QUOTE]
kendi sistemini kendin çiz.kom
58200-58300 bölgesini kırdı kırdı kırmadı umutlar sonraki bahara
fiyat 250 olmasına rağmen sistem hala satta..hahahah..mazur görün beni 725 fiyat çok stres yaptı :) sistem budur iç iç kudur..buda eski bir tabirde ama şöyledi, aşk bir sudur iç iç kudur
225 short...
[quote=VOBiX;143559]Manipülasyon mu yapıyon tek kontratla suni fiyat hareketi .kom[/quote]
Heee...Biz apkayla tezgahı kurduk..Misal sistem 525 de al verecek, ben abkaya 500 den bir kontrat veriyorum, sistem al vermiyo, ucuzdam mal topluyoz..yada tersi :) 525 den mal alıp millete mal yıkıyoz..ahaha
ne hikmetse [B]bar kapanışını bekleyince 2-3 kademe kaybım oluyor[/B]..ms den veri aktar,güncelle..dön işlem yap,3 sn geçiyor..ve genelde bu bana 2 kademe maloluyor..onun için ayda 3-5 kere[B],[/B] tek kontratlık sistem sinyaline ihtiyaç oluyor..
evettttt..umarım herkes geri dönüp iyi yerlerden şortlamıştır...