-
[QUOTE=teo;62032]Bana göre artık Amerika zavallı bir durumdadır.Dow kimseye öngörü sunamaz.Dow yaptıkları belli değil, Dünya piyasalarınında artık Dow'a baktığını sanmıyorum.
Bunu yerine Usd/YTL ye baksak, o daha çok öngörü sunar.Soytarılık dizboyu.-3 den +6 ya git, ve dünya bunu umursamasın, Üstelik bunu 60 dakikalık 1 barda yap.BUnun artık ne ciddiyeti ne de ağırlığı kalmıştır dünya piyasaları açısından..
Herkes kendi grafiğine baksın , böyle daha iyi.
Dünkü shortlara devam,[/QUOTE]
Yükseliş indikatörü daha ortalıkta yok ne de olsa .dng
-
[QUOTE=serkanyurttas;62044]Hersey Bi Yana ülkeme üzülüyorum Abd Kriz Yok Dedi Asarız Dedi Yarısına Geldik Dedi Derken Paketler Faiz Indirimleri Biz Bastayız Daha Bişe Yok Kriz Yok Sonra Bakalım Paketler Işsizler Mağdurlar[/QUOTE]
Bir çok işlek alışveriş merkezinde (AVMler ve çarşı denilen yerlerde) dükkanlar boşalmaya başlamış. üüü
-
py de terste kalma pozisyonları görüyorum, panik yapıyor.
-
spot alda..
vadeli alda..
fdow alda ve uyumsuz yukarı.. birazdan teper...
dax alda
vadeli 32800 destegine vurmuş..spotta vurmuş....ve aldalar
32850 den alınıp 32800 altı stopla uzun beklenir.. bu kadar basit...
he heee :)
-
vadeli 400 puana indirdi makası..
sıkacagım diye kıçını.....
adilik diz boyu......
-
[QUOTE=VOBiX;62046]Bir çok işlek alışveriş merkezinde (AVMler ve çarşı denilen yerlerde) dükkanlar boşalmaya başlamış. üüü[/QUOTE]
Her gün en az bir tanıdığımın işten çıkarıldığı, çalıştığı yerin kapandığı haberini alıyorum. üüü
-
Tık tık tık eyi günler....
Kimse yok mu?
Neyse benden bu kadar. Kalın sağlıcakla....
[QUOTE=VOBiX;61872]serkanyurttas güzel tespitler. Yükselişte alınan longların karşılığı İş Yatırımda vardı. Düşüşte kapatılan longların ve hafiften yeni açılan shortların karşılığı yok. GARAN bile bugün short tarafındaydı. MArket profilden anlamam ama yarın sayın teo haklı çıkacak gibi geliyor bana. Karşı bacak olmadığından EFGnin stoploss yaptığını ve düşüş tarafına hazırlandığını, bugünün tepki yükselişinden ibaret olduğunu, dün voba gelecek tepkiye oynayanları bugün de DOWa gelebilecek tepkiye oynayanları avlamış olabilirler diye düşünüyorum. Bu yüzden (daha kapanışa çok olmasına rağmen) dowun bugün değil yarın tepki vereceğini düşünüyorum. Farklı görüşlere açığım kendi düşüncelerim olup etkilene olmasın diye kapanıştan sonra yazdım. [COLOR="Red"][B]Bir de yarın en az [U]32,300[/U]ün görülmesini bekliyorum.[/B][/COLOR][/QUOTE]
-
Bu Amerikanın Yüzde 12 Yükseldiği Günü Hatırlayan Varmı Bilmem 40000 Den 46000 I Gördük 2 Günde 46000 Den 29000 E Indik Bakalım Yinemi öyle Olur Sert Yükseliş Uzun Soluklu Düşüş Bakalım
-
amcamlar 33000 e 1003 tane satış yazmış...
-
[QUOTE=mbm;62053]amcamlar 33000 e 1003 tane satış yazmış...[/QUOTE]
nerde mal yazılıysa tahta o tarafa yıkılır genelde:)
-
[QUOTE=Vob Trader;62054]nerde mal yazılıysa tahta o tarafa yıkılır genelde:)[/QUOTE]
işte bende ona kızıyorum...
böyle adilikmi mi olur ya.. göstere göstere...
akıllarınca milleti uzundan sogutup kısaltacaklar...
çok zekiler ya....
olsa olsa geri zekalıların başkanı olur bunlar...(alıntı :))
dowun yüzde 7 arttıgı günde bizimkiler eksiyi gösterdiler..
ne denirki başka bunlara...
ha sata gelsin onlardan önce satarım o ayrı..
ama alacaklarsa ve sırf ky için böyle puştluk yapıyorlarsa sözlerim o yüzden....
-
uzun oynamk zor bu ayı piyasasında anca baya altta alacan o zaman iyi.
düşüşlerde 1300 puan gap yapanlar yükselişlerde 500 puanı kanırtıyorlar.
ama alttan aldıysan sorun yok.