sistem,900 den flat ,650 den kısa oldu..halada öyle..ayda 18 işlem olunca böyle..aracı kurumlar düşünsün ..artık komisyon yok..
Printable View
sistem,900 den flat ,650 den kısa oldu..halada öyle..ayda 18 işlem olunca böyle..aracı kurumlar düşünsün ..artık komisyon yok..
güle güle yavrum güle güle
güle güle sana güle güle
90larda çeliğin böyle bir şarkısı vardı
stop oldum...gitti bugun aldigim 500 puan...
gencler ben longdan cıktım 800 points zararlar kısalar flate gecsın demedı demeyın .. benden bu kadar koruma size
[quote=sovalye;143568]güle güle yavrum güle güle
güle güle sana güle güle
90larda çeliğin böyle bir şarkısı vardı[/quote]
minareden at beni aşağı in tut beni daha iyi...;)
bakalım hareket feykmiymiş
58.000 altı kapanış olmazsa yataylık devam eder
olursa shortlar cillop olur
[quote=abka;143567]sistem,900 den flat ,650 den kısa oldu..halada öyle..ayda 18 işlem olunca böyle..aracı kurumlar düşünsün ..artık komisyon yok..[/quote]
niye öyle diyon apka..aracı kurumda kazansın :) yeterki dalga ile sörf olsun..işlem sayısı muhim değil...yerine göre 150 puan zarada bile pozdan çıkacak sistem, yerine göre 750 puan tersde bile ısrar edecek pozda...yeri bilecek yani.lelele.lelele.lelele
58050 long stop 57850 bu desteğin tutması lazım tutarsa yırttım tutmazsa 200 puan girmişler olsun.
[QUOTE=sovalye;143568]güle güle yavrum güle güle
güle güle sana güle güle
90larda çeliğin böyle bir şarkısı vardı[/QUOTE]
Abi teksas foruma giriyosun ama buraya uğradığın yok...
sistem şort...malı gaptırdık...
Bence bugün yine 58000 üstünde kapatırız, hatta birazdan yukarı atak yapıp sistemler Al verirse şaşırmam...
[quote=jani;143569]stop oldum...gitti bugun aldigim 500 puan...[/quote]
nerde o stopsuz guzumuz... geçmiş olsun sayın kuzu..
ben stop işinden 1 lira fayda görmedim.. o nedenle asla stop yazmam... zaten ustad da eyle derdi.. bu keferde stop yıok o halde bende yok
eğer tanıdığım Pala ise dow açılışı azıcık olumlu olsun,
sürer yukarı, yeni kısaların stoplarını yakar sonra tekrar basar aşağıya
[quote=jani;143569]stop oldum...gitti bugun aldigim 500 puan...[/quote]
Üstadım arada AGA yada yem vermek lazım adamda don atlet kalmadı ama sabah yazmıştınız 57800 de longları kaparım AGA yıda öper müslüman yaparım demiştiniz sağlık olsun.
Para bizde mal AGA da hamal olan o siz öyle yada böyle soyarsınız bu AGA yııı.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=booth;143579]eğer tanıdığım Pala ise dow açılışı azıcık olumlu olsun,
sürer yukarı, yeni kısaların stoplarını yakar sonra tekrar basar aşağıya[/QUOTE]
Pala mala bilmem de benim hislerim de öyle diyor...
[quote=enorton;143575]Abi teksas foruma giriyosun ama buraya uğradığın yok...[/quote]
ben özgür çocuğum kafam nereye eserse oraya girerim:))):(üüü:D:o.boks.:)))
ayrıca kritik anlarda tatildeyken bile birtek burada yazabildim .heyk
forumun hakkını yemeyelim plz;)
TGG günlüktede sıfıra indi..Hismi teknikmi :)
fxci abi senin sistem ne alemde??
Pascal 58500 den beri AL da çarşambadan beri
[QUOTE=sovalye;143582]ben özgür çocuğum kafam nereye eserse oraya girerim:))):(üüü:D:o.boks.:)))
ayrıca kritik anlarda tatildeyken bile birtek burada yazabildim .heyk
forumun hakkını yemeyelim plz;)[/QUOTE]
Daha sık yaz abi, sen sn clark la birlikte benim idolümsün... O da yok bayadır...
[QUOTE=enorton;143584]fxci abi senin sistem ne alemde??
Pascal 58500 den beri AL da çarşambadan beri[/QUOTE]
Pascal ilk uygulamaya başladığımda matrikste getiri 2400 dü şimdi 1600 e indi :::
Ulen benden başka yazan yok mu yaw... Sabah dirençleri kırmak için yola çıktık şimdi destekleri kırmaya çalışıyoruz...
bi sigortacı arkadaş verdı nerde ki acaba..
esas sigorta şortcu sayısı longcuların 2 katı olmuş.. bu piyasa artık düşmez.. önce fazla şortuları dograması lazım..
850 full filatos 58,050 full şortos
[quote=enorton;143585]Daha sık yaz abi, sen sn clark la birlikte benim idolümsün... O da yok bayadır...[/quote]
genelde kapanıştan 5 dakika öncesinde yazmaya çalışıyorum gün içi stopu patlatmamak için marjı geniş tutuyorum çoğunlukla kapanışta işlem yaptığım için diğer arkadaşlar kadar sık yazacak bir durumum olmuyor ama bazen seans içinde yazıyorum çok kritik günlerde... sadece olursa o/v li dalgalarla oynamaya çalışıyorum hepsi bu dalga yoksada yorgan döşek, ekmek arası ekmek yiyoruzüüü:D
[QUOTE=enorton;143584]fxci abi senin sistem ne alemde??
Pascal 58500 den beri AL da çarşambadan beri[/QUOTE]
kapadım matriksi yoksa bu hefta kazandıkhlarımı virebilirim gayri....
karlar cepte kalsın deemi
herhal 58000 aşavı kırıldı lönkcular salavat getirsin kennym abi unuttun deemi salavatı ossun senin başka şanslarında olur gayri :::
kapanışa dovru açarım matrikzi :::
58050 long açtım 57800 stop koydum gitmişim günün en düşüğüne stop koymuşum stop patlar patlamaz 200 puan zıpladı
vallahi okyanusa maşallah desem çöl olur gene kutup ayısı düştü peşime
yavız o graftaki ortalama çalışıyor şimdilik altına bırakmıyorlar namussuzlar...
[QUOTE=sovalye;143590]genelde kapanıştan 5 dakika öncesinde yazmaya çalışıyorum gün içi stopu patlatmamak için marjı geniş tutuyorum çoğunlukla kapanışta işlem yaptığım için diğer arkadaşlar kadar sık yazacak bir durumum olmuyor ama bazen seans içinde yazıyorum çok kritik günlerde... sadece olursa o/v li dalgalarla oynamaya çalışıyorum hepsi bu dalga yoksada yorgan döşek, ekmek arası ekmek yiyoruzüüü:D[/QUOTE]
Önceki gün 59000 altında kapattık diye shorta geçmiştin değil mi abi? Peki stobun neydi? kaç puan yukarı stop koyuyosun?
üstaj kuzu.. bi strataji yazarmısınız....
haftasonu g20 var, g20 sonrasını genelde olumlu hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum?
[QUOTE=stonhand;143592]58050 long açtım 57800 stop koydum gitmişim günün en düşüğüne stop koymuşum stop patlar patlamaz 200 puan zıpladı
vallahi okyanusa maşallah desem çöl olur gene kutup ayısı düştü peşime[/QUOTE]
ben işlem yaptım 30 saniye sonra düştü piyasa :) düşüş o düşüş..
salavat getirdim kapatayım dedim yoksa agayı yakaladıgım yerde orucu bozdurcak bana :)
yeter nasip değilmiş bu hafta böle oldu..
[quote=küçük_k;143595]üstaj kuzu.. bi strataji yazarmısınız....[/quote]
zuzu şu an geviş getiriyor kazandıklarını sindirmekle meşgul :::
57500 e gelirmi dedik...geldi beaaa
[QUOTE=jani;143403][COLOR="Blue"][B]57 400 lerde opusme makuldur....oraya kadar bekliyecen...58 900 de ise flat olacan...[/B][/COLOR]
kar ustunde oturulucak gun bugun....benim maliyetim 59 000....
bugunun ozelligi su...avrupa arti....futurlere arti...kimse mal satmaz...tersine alir...
AGAMDA BOYLE GUNNER UCUN ANASINDAN DOGDUGU UCUN....
icabina bakar....[/QUOTE]
Jani biliyon işi de azıcık açgözlülük ettin gibi. az kaldı öpüşmeye.
[quote=enorton;143594]Önceki gün 59000 altında kapattık diye shorta geçmiştin değil mi abi? Peki stobun neydi? kaç puan yukarı stop koyuyosun?[/quote]
evet 59bin benim pivottu
stop bugün 59400 dü
Astatın ustad short mu kalıcaksın geceye yoksa flatos mu..
sistemim 1000 puan kazndırdı..emme ben kazanamadım...çözüm, stopu daha uygun yere koymak..buna çalışmak lazım.. :)
57 700 long oldum....
geceye 58.775 SHORT daha AL vermez bugün...
ya pazartesi GAP yerik haşırt diye ya da aşağı devam eder belki...
[quote=VOBiX;143600]Jani biliyon işi de azıcık açgözlülük ettin gibi. az kaldı öpüşmeye.[/quote]
kismet degilmis...g20 korkusu beynimi kemiriyordu...aldik ve geri verdik...