57550 hedefine ulaştı destek var 57800 drenç oldu..57550 altı 57228
Printable View
57550 hedefine ulaştı destek var 57800 drenç oldu..57550 altı 57228
paraları taşıyacak hamal lazım yaw :)
herkese iyi tatiller
ailelerinizle iyi haftasonları dilerim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
cümleten hayırlı tatiller, geceye flat....
57625 maliyetli longlarla geceye devam stop 57,000 de.
Herkes shortluyorsa piyasada longlayacak adam lazım değilmi.
[quote=Larossıan;143607]57550 hedefine ulaştı destek var 57800 drenç oldu..57550 altı 57228[/quote]
dow ve Vob için Çizgi grafikte durum nedir Larossian
3. gün zero işlem short devam inşallah yeni bir trend başlamıştır
herkese iyi tatiller...
bütün gün bakamadım..58025 di geldim longşayne oldum..sonra ne oluyoruz dedim..600 stop flatladım ve 700 longşayne girdim gece ..çok moralim bozuk üüüüü..
yavızın öğlen dikkat çektiği görüntünün son hali...bu ortalama iyi çalışmış.zaten uzun vadeli trend için bu...bugün altında kapanış geldi...ya can havliyle geri yukarı kaçar ya da bırakıverir altına...şırrrr diye...
yavıza da teşekkürler...güzel bir noktaya parnak basmış...
[url=http://xs.to][img]http://xs343.xs.to/xs343/09365/60dk924.png[/img][/url]
bu da günlük sistemim..günlükler 59075 den beri şortta..yani bu 3 ncü gün...düzeltmenin işaretleri...bakalım kaç gün sürecek...
[URL="http://img197.imageshack.us/i/gnlka.png/"][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/4198/gnlka.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=QUEEN;143613]bütün gün bakamadım..58025 di geldim longşayne oldum..sonra ne oluyoruz dedim..600 stop flatladım ve 700 longşayne girdim gece ..çok moralim bozuk üüüüü..[/QUOTE]
Dow yukarı yapacak gibi duruyor, böye giderse pazartesi yukarı gap olabilir. Ama şu da var tabiki, yükselirken dowu taktık mı ki düşerken takalım. Bence bu iş bitti bugünkü kapanışla. Pazartesi yukardan da açsalara yine eksi kapatırız diye düşünüyorum. 62000 tepe hayırlı olsun :D
[QUOTE=negrolino;143384]Günaydın hayırlı seanslar sistem buldum kendime :)[/QUOTE]
[QUOTE=negrolino;143608]paraları taşıyacak hamal lazım yaw :)
herkese iyi tatiller
ailelerinizle iyi haftasonları dilerim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Ssitemi buldun şimdi de hamal arıyorsun, onu da bulursun .brv
[quote=elstock;143602]Astatın ustad short mu kalıcaksın geceye yoksa flatos mu..[/quote]
geç yanıt için pardon...son 58050 full filatosdan sonra fiyatı tekrar 900 görünce ekranı kapatıp smuhabbete çıktım başka departmana...fullşortos...öğlende dedim, burası 58xxx altında akaptırsa değil g20 g noktası bile kurtaramaz deyu
[QUOTE=enorton;143616]Dow yukarı yapacak gibi duruyor, böye giderse pazartesi yukarı gap olabilir. Ama şu da var tabiki, yükselirken dowu taktık mı ki düşerken takalım. Bence bu iş bitti bugünkü kapanışla. [COLOR="Blue"][B]Pazartesi yukardan da açsalara yine eksi kapatırız diye düşünüyorum. [/B][/COLOR]62000 tepe hayırlı olsun :D[/QUOTE]Bu da öyle olur diyor.
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz [color=red]Piyasa :[/color][/b]
Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
büyük konuşmak gibi olmasın ama..dax %1-1.80 arası artı, dow artı amma burası ciddi eksideydi..gün içi 2 kere zayıf bir kere daxla birlikte yukarı çekip çekip küskülediler...bu dow dehşet ötesi bir artı yapmazsa yıkılır burası...g20 den sadece laf çıkar IMF anlaşmasında...bakanın görüşmesi ile, sorumlu ekiplerin bürokratların görüşmesi farklı şeyler..esas olan ikincisi..ama belli olmaz bakarsınız bakan tamam anlaştık imza 2 haftaya deyiverir...belki oğlu long pozdadır :)
bu arada don cansın günlükte, dünkü ve bugünkü yükselişe rağmen hala 1 de...sistemde satta...
AKBNK, ISCTR günlükte satta..GARAN ve YKBNK bugünde günlükte sat vermedi...ama eşikteler
[QUOTE=Astatin;143556]Bu varsayımın yanlış..yerine göre 525 de geçici al veren am sonra kesinleşmeyen sinyalde bile daha sonra 300 dede al verebilir, 700 dede :)
senin sorun sistemlerin genel karakteri zaten..aynı bar içine 5000 puanlık hareket girebilirmi girebilir..sen kesin sinyal için bar kapanışını beklemek zorundamısın zorundasın...finito...:D
Senin yaklaşımını örnek verelim.. 525 geldi sistemin al verdi geçici,,Sonra fiyat 1000 puan düştü senin sistemin o ala yapışıyormu :)[/QUOTE]
yaw benim söylediğim bu değil ki, ben demiyorum ki bar kapanmadan işlem yapın. Sen kısadasın diyelim sistemin amacı nedir, optimum noktada al vermek. Zararı kesmek ve alış yapmak. Yani AL verdiği noktada artık piyasanın yükselmesi lazım teorik olarak. ve dediğim gibi 1 lotla 1 kademe biri satış yazıyo ve sistem al vermiyor ama piyasa yükseliyor. ikinci kademe fiyat oldu 600 bence sistemin al vermesi lazım. çünkü piyasa yükselmeye başladı artık. benim eleştirim bir önceki barda neden vermedi değil, bir sonraki bar daha yüksekten kapanmasına rağmen neden vermedi...
[QUOTE=enorton;143616]Dow yukarı yapacak gibi duruyor, böye giderse pazartesi yukarı gap olabilir. Ama şu da var tabiki, yükselirken dowu taktık mı ki düşerken takalım. Bence bu iş bitti bugünkü kapanışla. Pazartesi yukardan da açsalara yine eksi kapatırız diye düşünüyorum. 62000 tepe hayırlı olsun :D[/QUOTE]
dow %1 üstü kapatsın bakalım ne yeni hedefler konur..en büyük g20 en büyük imf...:o:o:o:D:D
[QUOTE=Astatin;143618]geç yanıt için pardon...son 58050 full filatosdan sonra fiyatı tekrar 900 görünce ekranı kapatıp smuhabbete çıktım başka departmana...fullşortos...öğlende dedim, burası 58xxx altında akaptırsa değil g20 g noktası bile kurtaramaz deyu[/QUOTE]
g noktası mı ::: yaw kopardın beni :D
[QUOTE=stonhand;143610]57625 maliyetli longlarla geceye devam stop 57,000 de.
Herkes shortluyorsa piyasada longlayacak adam lazım değilmi.[/QUOTE]
bilmem farkındamısınız bu endeks 33 den beri longlanıyor.o yüzden her düşüşe tepki vermesini beklemek üzebilir.Ozamanda bizler yok artık bu kadar olmaz deyip shortluyorduk.Sağolsun bizi sıfırladı.Şimdide sıfırdan harıkalar yaratmaya çalışıyoruz.
[IMG]http://i29.tinypic.com/ieo2ds.png[/IMG]
15 dak lonşayne..1500 point içerde gerizakalı zistem..
Gökhan Fındık arkadaşımı da tebrik ediyorum, sabah teksası birbirine kattı. Adamlara sabahtan beri burası gebercek diyo adamlar sallamadı, haklı çıktı...
Tebrikler...
.brv.brv.brv.brv
[quote=Astatin;143618]geç yanıt için pardon...son 58050 full filatosdan sonra fiyatı tekrar 900 görünce ekranı kapatıp smuhabbete çıktım başka departmana...fullşortos...öğlende dedim, burası 58xxx altında akaptırsa değil g20 g noktası bile kurtaramaz deyu[/quote]
Tesekkürler dostum,ben 57650 den flatos yaptım..Haftasonu riski almıyım dedim,pzt.si tekrar gap li map li shortluyacagım..
Hepinize iyi haftasonları dostlarım,kendinize iyi bakın...
[QUOTE=QUEEN;143626][IMG]http://i29.tinypic.com/ieo2ds.png[/IMG]
15 dak lonşayne..1500 point içerde gerizakalı zistem..[/QUOTE]
Benim pascal da öyle :(
[IMG]http://i30.tinypic.com/6yfel1.jpg[/IMG]
Multipass ve TGG... 58725 atağında TGG nin 1 de kalmış olmasına dikkat....iyi haftasonları
[quote=enorton;143622]yaw benim söylediğim bu değil ki, ben demiyorum ki bar kapanmadan işlem yapın. Sen kısadasın diyelim sistemin amacı nedir, optimum noktada al vermek. Zararı kesmek ve alış yapmak. Yani AL verdiği noktada artık piyasanın yükselmesi lazım teorik olarak. ve dediğim gibi 1 lotla 1 kademe biri satış yazıyo ve sistem al vermiyor ama piyasa yükseliyor. ikinci kademe fiyat oldu 600 bence sistemin al vermesi lazım. çünkü piyasa yükselmeye başladı artık. benim eleştirim bir önceki barda neden vermedi değil, [COLOR=red]bir sonraki bar daha yüksekten kapanmasına rağmen neden vermedi...[/[/COLOR]quote]
:) Sadece fiyata bakan sistem bu dediğini yapar...Ama doğrusu bu mudur :) El netice...değildir :). Bu spekülatif bir konu ve çok uzun bir konu..AMa nihayetinde sistem performansının bu konu ile ilgili ölçüm kriteri yediği maximum tersdir..
Alın size sistemin hası...
Medium sistem created by VOBIX.. Tam bir trend takipçisi...
[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/3995/130921791a.jpg[/IMG]
Teksasda herkes ayu olmuş İlaç niyetine 1 tane longcu yok piyasada adamların en azulu boğaları bile shortta.
Dün makas kapandı diye longlayanlar şimdide 58,000 kırıldı diye çekmiş shortları hafta sonu G20 den sağlam bir haber düşerse yada bir sebebede ihtiyaç yok sadece tepki alışıda gelse üstüne pazartesi sağlam bir gapla yükseliş olsa gene kazanan sadece ve sadece AGA olur arada bizde nasipleniriz yoksa stop -625 puanda
Herkese iyi hafta sonları iyi tatiller.
[QUOTE=enorton;143627]Gökhan Fındık arkadaşımı da tebrik ediyorum, sabah teksası birbirine kattı. Adamlara sabahtan beri burası gebercek diyo adamlar sallamadı, haklı çıktı...
Tebrikler...
.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
58700 kırılsın 58000 altını göreceğiz dedi sabah sabah. .brv
[QUOTE=Astatin;143631]:) Sadece fiyata bakan sistem bu dediğini yapar...Ama doğrusu bu mudur :) El netice...değildir :). Bu spekülatif bir konu ve çok uzun bir konu..AMa nihayetinde sistem performansının bu konu ile ilgili ölçüm kriteri yediği maximum tersdir..[/QUOTE]
Konu uzunsa bir kitaop halinde takdim etmeni talep ediyorum....dng
dolar düşüyo niyeki imefe falan olmasın..fxci gı nerdesin..
dow 9400 ü kırdı...
dow kapalı matrixde ama fdow uçuşta hehe..
[QUOTE=QUEEN;143636]dolar düşüyo niyeki imefe falan olmasın..fxci gı nerdesin..[/QUOTE]
TCMB faiz indirecek diye tahvil alıyorlar para lazım. Napıyorlar? Dolar satıyorlar tahvil alıyorlar.
[QUOTE=QUEEN;143638]dow kapalı matrixde ama fdow uçuşta hehe..[/QUOTE]
Dow Forekste açık pazartesi kapalı oalcak 18:30dan sonra mı ne öyle bir şey işte.
washh bu ne..trafik musibetini atlatıp eve geldik...KUIN DJI ya manşet vurmuş..üwwwww.. Ama her şeyin kendi tekniği var abi, yemişim tekniği..Biz zirveden %7 düştük, DJI ne kadar düştü .....:= dimi selçuklu patron..aşağı meilli bir pro-ceksın alsak...
[QUOTE=QUEEN;143623]dow %1 üstü kapatsın bakalım ne yeni hedefler konur..en büyük g20 en büyük imf...:o:o:o:D:D[/QUOTE]
hedef 65000 Quenn abla ..üüü:o:o:o:o
[QUOTE=Astatin;143641]washh bu ne..trafik musibetini atlatıp eve geldik...KUIN DJI ya manşet vurmuş..üwwwww.. Ama her şeyin kendi tekniği var abi, yemişim tekniği..Biz zirveden %7 düştük, DJI ne kadar düştü .....:= dimi selçuklu patron..aşağı meilli bir pro-ceksın alsak...[/QUOTE]
%7 düştük ama nasıl düştük anlamadım ben patron .. vob tansiyon yapmaya başladı abi bende .. ihtiyarladım .. b tipi fona geçecem ..garanti para .. vay anasını .. jübile vaktimmi geldi noldu ... üüüüüüüüü:o:o:o
eski ben olsam yani sistemle trade etmiyor olsam bugün SHORT ları kapanışta kesinlikle realize ederdim.
kıllı kıro pala bi güzellik yapacak kimi sanki SHORT kalanlara...
şu ana kadar tepeden inen hareket çok rezalet bir hareket.düşüyor yan yan gidiyor ani bir yukarı yapıyor alışa getiriyor sistemleri ve geri basıyor şerefsiz pala...bu iş iş değil...
bana acilen 5000 puan lazım quenn apla .. sende varsa verebilirmisin :o:o:o ?? ,
astatin sende vardır sen ver patron .. üüüüüüüüüüüü
[QUOTE=enorton;143627]Gökhan Fındık arkadaşımı da tebrik ediyorum, sabah teksası birbirine kattı. Adamlara sabahtan beri burası gebercek diyo adamlar sallamadı, haklı çıktı...
Tebrikler...
.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
gökhan ne işin var başka forumlarda .. buraya yaz patron .. sn hellim kaldırsana abla Gökhanın cezayı .. yeter çok oldu cezası .. :o
yoksa hemen bi anket açayım ben ...