-
[quote=selçuklu;143643]%7 düştük ama nasıl düştük anlamadım ben patron .. vob tansiyon yapmaya başladı abi bende .. ihtiyarladım .. b tipi fona geçecem ..garanti para .. vay anasını .. jübile vaktimmi geldi noldu ... üüüüüüüüü:o:o:o[/quote]
toparlarsın patron tez zamanda inşallah...üüüüüü
-
[quote=selçuklu;143645]bana acilen 5000 puan lazım quenn apla .. sende varsa verebilirmisin :o:o:o ?? ,
astatin sende vardır sen ver patron .. üüüüüüüüüüüü[/quote]
5000 köpeğin olsun petron..yetrki sen neşene kavuş inşallah....
-
Gökhana anket açtım .. ahanda link
hemen kullanın oylarınızı .. :o:o:o:o
[URL="http://www.voborsa.com/forum/gokhanfindik-anket-2-t5241.html?t=5241"]http://www.voborsa.com/forum/gokhanfindik-anket-2-t5241.html?t=5241[/URL]
-
geceye logi girdim... ya kısmet.. sistemleri sormayın hepsi sat da..
-
düşcek bu..pis NU
[IMG]http://i29.tinypic.com/215ylv.jpg[/IMG]:D:D
-
[IMG]http://i28.tinypic.com/140c1fs.jpg[/IMG]
buda 60 dk...bu dahada pis NU...düşmesilazım..düş lemm..üwww
-
sistem denilen şey bu olmalı... 2 defa al-sat yaptırmış.. 30bin puvanı cebe indirmiş...way beee
[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/7178/bobi.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;143655][IMG]http://i28.tinypic.com/140c1fs.jpg[/IMG]
buda 60 dk...bu dahada pis NU...düşmesilazım..düş lemm..üwww[/QUOTE]
longum patron ayıp ediyon valla .. battık zaten .. vay anasını ..
pembeoğlanıda gönderdim .. git kendini kurtar benden sana fayda yok dedim ..
abi olmaz seni yalnız bırakmam dedi ..bana bişey olmaz sen git gençsin ekmeğini taştan çıkarırsın dedim .. .. gitti .. üüüüüüüüüüüü
-
[quote=küçük_k;143656]sistem denilen şey bu olmalı... 2 defa al-sat yaptırmış.. 30bin puvanı cebe indirmiş...way beee
[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/7178/bobi.jpg[/IMG][/quote]
harbiden waybeaaaa....sn kucuk k, nedir bunun sırrı...? bu nasıl mübarek bir sistem...
-
[quote=selçuklu;143657]longum patron ayıp ediyon valla .. battık zaten .. vay anasını ..
pembeoğlanıda gönderdim .. git kendini kurtar benden sana fayda yok dedim ..
abi olmaz seni yalnız bırakmam dedi ..bana bişey olmaz sen git gençsin ekmeğini taştan çıkarırsın dedim .. .. gitti .. üüüüüüüüüüüü[/quote]
şimdi 5 dklıklar PU yapmaya başlar patron..üüü
-
vob30 da yön aşağı...düzeltme emareleri başladı...yön aşağı..ne dersiniz? bu durumda agresif şort, temkinli long..belki de longlara hiç bulaşmamak lazım....hadi biraz kafa patlatalım...
-
sistem bize küfür saydırsın bunu yapabilirmiyiz? almazsan şöylesin satmazsan adisin vs vs..... astatin anlar sanırsam
-
[quote=cırcır;143662]sistem bize küfür saydırsın bunu yapabilirmiyiz? almazsan şöylesin satmazsan adisin vs vs..... astatin anlar sanırsam[/quote]
ne demek istedin cırcır? biraz açarmısın lütfen...
-
[quote=cırcır;143662]sistem bize küfür saydırsın bunu yapabilirmiyiz? almazsan şöylesin satmazsan adisin vs vs..... astatin anlar sanırsam[/quote]
.lelele.lelele.leleleanladım cırcır..daha doğrusu hatırladım..ama ben uyuyorum artık..bana küfretmesin sistem..uymayana etsin:::
-
[QUOTE=selçuklu;143645]bana acilen 5000 puan lazım quenn apla .. sende varsa verebilirmisin :o:o:o ?? ,
astatin sende vardır sen ver patron .. üüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
cani guzuya takıl hayatını yaşa ..bak long girdi..nası bi guzuymuş hayret valla+.
-
[quote=Astatin;143664].lelele.lelele.leleleanladım cırcır..daha doğrusu hatırladım..ama ben uyuyorum artık..bana küfretmesin sistem..uymayana etsin:::[/quote]
harbiden sisteme uymak büyük disiplin istiyor....nihayetinde insanız ve duygularımız var....ama tecrübeler önemli ve acı tecrübeler olgunlaştırıyor insanı...kimdi o..sisteme uy uy uy diyen :)
-
[quote=anonimm;143663]ne demek istedin cırcır? biraz açarmısın lütfen...[/quote]
sisteme uymada zorlananlar için sisteme uymazsan küfür yiycen. al sat okları yerine seni tehtit edicek vs vs.....
-
sistemde en uygun periyot nedir sizce?
-
[QUOTE=QUEEN;143665]cani guzuya takıl hayatını yaşa ..bak long girdi..nası bi guzuymuş hayret valla+.[/QUOTE]
bende long girdim .. 5000 puan almam gerek pazartesine .. pembeoğlanda gitti ...
başka bir smile buldıum .. buda iyiymiş . benim ruh halimi yansıtıyor .. üüüüüüüüüüüüüüü
-
[QUOTE=selçuklu;143669]bende long girdim .. 5000 puan almam gerek pazartesine .. pembeoğlanda gitti ...
başka bir smile buldıum .. buda iyiymiş . benim ruh halimi yansıtıyor .. üüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
5000 0lmaz 1500 versek:o ama 5 dak uysana güzel trade ediyodun..
-
[quote=QUEEN;143677]5000 0lmaz 1500 versek:o ama 5 dak uysana güzel trade ediyodun..[/quote]
işte buldum..sisteme uy uy uy diyen quenn miş.....dng
-
vobix mesaj yazdım sana, msn ne bak lütfen... çok acil senle konuşmam lazım..üüüüüü
-
[QUOTE=anonimm;143678]işte buldum..sisteme uy uy uy diyen quenn miş.....dng[/QUOTE]
ruh haline göre periyot iyidir..ama gece garantisi yok..yani hızlıysan 5 dak iyidir.
-
[QUOTE=QUEEN;143677]5000 0lmaz 1500 versek:o ama 5 dak uysana güzel trade ediyodun..[/QUOTE]
5 dk uymam için akşama kadar ekranda oturmam lazım .. şimdi yoğun işlerim .... üüüüüüüüüüüü
hayırlısı olsun .. üüüüüüüüüüüüüüü
-
[quote=QUEEN;143680]ruh haline göre periyot iyidir..ama gece garantisi yok..yani hızlıysan 5 dak iyidir.[/quote]
5 dk adamı perişan etmezmi....aylık en az 100 işlem....
-
[quote=anonimm;143668]sistemde en uygun periyot nedir sizce?[/quote]
günlükten aşağı olmamalı
-
[QUOTE=anonimm;143668]sistemde en uygun periyot nedir sizce?[/QUOTE]
Sizin vaktinize ve psikolojinize en uygun olanı.
-
[QUOTE=cırcır;143684]günlükten aşağı olmamalı[/QUOTE]
cırcırım sistem al verdidiyelim ertesi gün 1000 puan yuakrdan açtı nasıl kullanacaksın o sistemi? Saatliğin üstünü bu yüzden aklım almıyor. Asıl en temizi 5 ya da 15 dakikalık.
-
[QUOTE=QUEEN;143665]cani guzuya takıl hayatını yaşa ..bak long girdi..nası bi guzuymuş hayret valla+.[/QUOTE]
Sen yine de kuzunun kelamına takıl fiiliyatından uzak dur. İkisi de aynı yönde ise rahat ol.
-
[quote=VOBiX;143685]Sizin vaktinize ve psikolojinize en uygun olanı.[/quote]
bravo, sanırm en güzel cevap bu, ama yine de 20, 30 ve 60 arasında seçim yapmak daha mantıklı geliyor bana...
-
[QUOTE=cırcır;143667]sisteme uymada zorlananlar için sisteme uymazsan küfür yiycen. al sat okları yerine [COLOR="Red"]seni tehtit edicek vs vs[/COLOR].....[/QUOTE]
mesela; sisteme uymazsan seni tşk manyağı yaparım haa bak ona göre gibi bir tehdit mi..:..::..:
-
[QUOTE=VOBiX;143687]Sen yine de kuzunun kelamına takıl fiiliyatından uzak dur. İkisi de aynı yönde ise rahat ol.[/QUOTE]
kuzu bu boru deel.. ha ha ha...:D:D
valla bayılıyorum ben ona kim ne derse desin...:)
-
selçuklu fdow 9440 üzerinde 9535 hedefler..yayaya şaşaşa g20 çok yaşa..hehe
-
ya mersi kız nerelerde..geçen bir göründü..kayboldu yine
-
[quote=jerfin;143689]mesela; sisteme uymazsan seni tşk manyağı yaparım haa bak ona göre gibi bir tehdit mi..:..::..:[/quote]
:::::::::
-
he yaa nerelerde benim kankim... reel hayata iyice kaptırdı kendini.. :)gel, şurada sanal sanal takılıyoruz ne güzel kankişim..
-
[quote=VOBiX;143686]cırcırım sistem al verdidiyelim ertesi gün 1000 puan yuakrdan açtı nasıl kullanacaksın o sistemi? Saatliğin üstünü bu yüzden aklım almıyor. Asıl en temizi 5 ya da 15 dakikalık.[/quote]
sinyali uygulayamayız diyosun zaten sisteme uymayanlar var tam onlara gore :))) sistem küfürü bassa bile artık piyasa kapanmış olur .lelele
-
[quote=anonimm;143682]5 dk adamı perişan etmezmi....aylık en az 100 işlem....[/quote]
nası yani?
bu şaka gibi oldu şindi...ayda 100 işlemli sistem mi olur yaw? kazandırsa ne olur ki öyle sistem bunun kayması var komisyonu var.hadi komsiyonu geçtik kaymadan ne kadar girer biliyon mu?
100 işlemin 50 sinde sinyalle aynı anda giremesen ortalama 50 puan sapsan (hadi komsiyonuda dahil edelim).ne eder hesapladın mı? tamı tamına 2500 puan zarar.
5 dk bir sistem ayda 30/35 ten fazla trade yaptırıyorsa takkeyi önüne koyup düşünmek lazım.
ben 5 dk kullanıyorum.bugüne kadar vaki değil ayda 100 işlem yapmışlığı...
-
[QUOTE=SEYYAH;143697]nası yani?
bu şaka gibi oldu şindi...ayda 100 işlemli sistem mi olur yaw? kazandırsa ne olur ki öyle sistem bunun kayması var komisyonu var.hadi komsiyonu geçtik kaymadan ne kadar girer biliyon mu?
100 işlemin 50 sinde sinyalle aynı anda giremesen ortalama 50 puan sapsan (hadi komsiyonuda dahil edelim).ne eder hesapladın mı? tamı tamına 2500 puan zarar.
5 dk bir sistem ayda 30/35 ten fazla trade yaptırıyorsa takkeyi önüne koyup düşünmek lazım.
ben 5 dk kullanıyorum.bugüne kadar vaki değil ayda 100 işlem yapmışlığı...[/QUOTE]
Nette
[b]9,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]88[/b] sinyalle getirisi [b]+7,450[/b] puan sinyal başına [b]+85[/b] puan
[b]20,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]76[/b] sinyalle getirisi [b]+13,075[/b] puan sinyal başına [b]+172[/b] puan
-
[QUOTE=VOBiX;143698]Nette
[b]9,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]88[/b] sinyalle getirisi [b]+7,450[/b] puan sinyal başına [b]+85[/b] puan
[b]20,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]76[/b] sinyalle getirisi [b]+13,075[/b] puan sinyal başına [b]+172[/b] puan[/QUOTE]
bu kadar çok sinyal verdiğine göre 5 dk.lıktır büyük ihtimal.. ve 5.dk sistemin bu kadar kazanç vermesi gerçekten çok iyi vobix... gerçi ağustos'da en kötü sistemler bile iyi kazandırdı..
ciddi ciddi bu kadar parayı verip sistem satın alan var mı ?