ref (+) lı veya thorugh,peak barlı sistem yap,sat...ayda enaz 30.000 puan karı var..:::.[COLOR="RoyalBlue"]ama oklar sürekli oynar[/COLOR]..testler mükemmeldir.
Printable View
ref (+) lı veya thorugh,peak barlı sistem yap,sat...ayda enaz 30.000 puan karı var..:::.[COLOR="RoyalBlue"]ama oklar sürekli oynar[/COLOR]..testler mükemmeldir.
ayda 30 işlemden fazla işlem yapan sistemi çöpe atacaksın..strest adamı çökertir..
hamdolsun sistemimden memnunum..ayda ortalama 18 işlem yapar..5 daklıktır...
yok öyle sistemi 4-5 aya göre test etmek..versinlerde 23 aylık verilerle test edelimde,[B]kazanç egrisindeki büyük dip-çukurları görelim..[/B]
Dün gece hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 2 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58825-58425 400 puan
AL-SAT : 58400-58450 50 puan
SAT-AL : 58425-57675 750 puan (kapanışa göre)
Toplamda 1200 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile canlı işlem testi yapacağım..
Bakalım ne kadar doğru çalışacak.. :..:
[URL="http://img188.imageshack.us/i/screenhunter001c.jpg/"][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9042/screenhunter001c.jpg[/IMG]
[/URL]
p.tesi 500 puan gap yeriz..sistem al vermez..ama dow 2 gündür düşüş trentinde tepkisini yapmış olur...p.tesi gecesine çok rahat mevcut kısalarla girilir...
Bu da 2. hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 6 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58925-58350 575 puan
AL-SAT : 58375-58450 75 puan
Toplamda 1400 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile bu sistemi de canlı işlem testi yapacağım.. Bakalım ne kadar doğru çalışacak.. :..:
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/1599/screenhunter002y.jpg[/IMG]
[quote=martoniki;143705]Bu da 2. hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 6 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58925-58350 575 puan
AL-SAT : 58375-58450 75 puan
Toplamda 1400 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile bu sistemi de canlı işlem testi yapacağım.. Bakalım ne kadar doğru çalışacak.. :..:
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/1599/screenhunter002y.jpg[/IMG][/quote]
6 SAT 1 AL olmuyorki bu :..:
2 SAT 1 AL oluyor...zaten ilk gelen SAT ta SHORT u yapıyorsun.öyle değil mi? :..:
gökhan alacağın olsun fazladan 30 sayfa okudum gozlerım şıştı
bugun dağıtmıssın ortalığı
[quote=küçük_k;143656]sistem denilen şey bu olmalı... 2 defa al-sat yaptırmış.. 30bin puvanı cebe indirmiş...way beee
[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/7178/bobi.jpg[/IMG][/quote]
arkadaşlar sistem sistem dye didişmeyin işte size evladiyelik sistem... 2 işlem ve çuval dolusu para... yoksa siz para değil heyacan peşindemisiniz..
bu arda sigortacı nerde....lelele
[quote=SEYYAH;143706]6 SAT 1 AL olmuyorki bu :..:
2 SAT 1 AL oluyor...zaten ilk gelen SAT ta SHORT u yapıyorsun.öyle değil mi? :..:[/quote]
Barlara göre 6-1, genelde 2-1 elbette..
Arka arkaya gelen satl'ar rahatlıkla arkana yaslanıp seyredebilirsin diyor :..:
[QUOTE=abka;140203]ne demek millet ancak küfürden anlar..[B]buradaki herkese çok büyük saygısızlık[/B]..bunu kendin için söyleme hakkkın var.bu uslubu kendine reva görebilirsin...ama diğerleri için söyleme hakkına sahip değilsin..boks.
gökhana minnet duyuyor olabilirsin..ona borçlanmış ona bilirsin..ama burada huzur,devamlılık için mutlaka kurallar olmalıdır.kişilerin fikirlerine katılmayabilirsiniz..ama mutlaka SAYGI duymak zorundasınız...HELLİM E mahallede yapılan çirkefliği engellemek düşer..
kurallar herkesi içindir..[COLOR="RoyalBlue"]herkese net uygulanmalıdır..[/COLOR]
en önemliside ,bu tarz usluplar forumu yasal sıkıntılarla uğraşmak zorunda bırakabilir..
bende öyle efendi adam değilim..içimden neler neler söylemek geliyor..kendime güven ve cesaretim ,beni tanıyan bilir...en ala küfürleride söylerim...
ama burada kurallara uyarım..[/QUOTE]
[QUOTE=mur@t;140239]Bence mordak'ın yazısını yanlış anlamışsın. Tam tersini söylüyor, yani ikiniz de aynı şeyi savunuyorsunuz , bir daha dikkatlice oku istersen, sevgiler...[/QUOTE]
sn abka sanırım yanlış anlaşılma var yada anlaşılmak istenildiği gibi anlaşılma....
yazdıklarım gayet açık ve net..yönetimde anlamıştır sanırım..
biraz cevap geç oldu...zaten bundan sonrada olmaz.
ben gökhanı ne tanır ne bilirim..kendisi ile 2 kelime dahi konuşmuşluğum yoktur..
ne minnet ne borçluluk durumu değil gökhana bu alemde kimseye olmaz,sanırım biraz tarz benzetme olayı olmuş ama yanlış...
bu arada efendilik olayı tabiki başka, bende kurallara uymaya çok özen gösterdim ve gösteririm..
neyse geçte olsa cevapladım konunum uzamasını istemem,yazdığıma zaten pişman oldum..dahada yazmam.
umarım açıklayıcı olmuştur...
bu arada anlayışı için sn. mur@t'a teşekkürler...
[QUOTE=küçük_k;143708]arkadaşlar sistem sistem dye didişmeyin işte size evladiyelik sistem... 2 işlem ve çuval dolusu para... yoksa siz para değil heyacan peşindemisiniz..
bu arda sigortacı nerde....lelele[/QUOTE]
formülleri vermeyi unutmuşsun ama... .dng
[QUOTE=martoniki;143709]Barlara göre 6-1, genelde 2-1 elbette..
Arka arkaya gelen satl'ar rahatlıkla arkana yaslanıp seyredebilirsin diyor :..:[/QUOTE]
Benden tavsiye yeniş bulduğunuz sistemi canlı denemk istiyorsanız 1 kontrat yeter de artar bile.
[QUOTE=okansak;143707]gökhan alacağın olsun fazladan 30 sayfa okudum gozlerım şıştı
bugun dağıtmıssın ortalığı[/QUOTE]
Gökhan show yaptı bugün orada. Millete inat görüşünü savundu ve haklılığını gösterdi. ilginç oldu ama aklaıma tahtası sahipli hisseler gibi topiği sahipli forum gibi geldi bana. Herkes hemen Gökhana saldırmaya başladı. Yok odur o değildir. Kaznammaıştır yalandır doğrudur.ç diye bir çok şey yazdılar. Br gün yazsıyla nasıl para kazandığını ispatlamış oldu.
[QUOTE=VOBiX;143698]Nette
[b]9,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]88[/b] sinyalle getirisi [b]+7,450[/b] puan sinyal başına [b]+85[/b] puan
[b]20,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]76[/b] sinyalle getirisi [b]+13,075[/b] puan sinyal başına [b]+172[/b] puan[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;143699]bu kadar çok sinyal verdiğine göre 5 dk.lıktır büyük ihtimal.. ve 5.dk sistemin bu kadar kazanç vermesi gerçekten çok iyi vobix... gerçi ağustos'da en kötü sistemler bile iyi kazandırdı..
ciddi ciddi bu kadar parayı verip sistem satın alan var mı ?[/QUOTE]
Evet ikisi de 5 dakikalık sistem. Ziyaretçi defterlerind ealıp mennun olduğunu söyleyenler var. Mennun olmayanalrın emsajları varsa bile yayınlanmıyor olabilir.
Neyse asıl diyeceğim şu : [URL="http://devridaimmakinasi.blogspot.com/2009/08/aldanmayalm.html"][B]Aldanmayalım![/B][/URL]
Bunu sistmeler satılık diye değil kendi sisteminiz için de baz alın diye söylüyorum.
[quote=VOBiX;143714]Gökhan show yaptı bugün orada. Millete inat görüşünü savundu ve haklılığını gösterdi. ilginç oldu ama aklaıma tahtası sahipli hisseler gibi topiği sahipli forum gibi geldi bana. Herkes hemen Gökhana saldırmaya başladı. Yok odur o değildir. Kaznammaıştır yalandır doğrudur.ç diye bir çok şey yazdılar. Br gün yazsıyla nasıl para kazandığını ispatlamış oldu.[/quote]
farklı seslere tahamulu yok ınsanların hemen kavgaya çekıyorlar ama doğru tektır
bugun bir bolum de daha kenny nin ölümünü izledik :) pazartesi yeni dirilişimde gorusmek uzere.. herkese iyi geceler iyi haftasonları.. :::::::::
[quote=jani;143403][COLOR=red]57 400 lerde opusme makuldur....oraya kadar bekliyecen...58 900 de ise flat olacan...[/COLOR]
kar ustunde oturulucak gun bugun....benim maliyetim [COLOR=red]59 000....[/COLOR]
bugunun ozelligi su...avrupa arti....futurlere arti...kimse mal satmaz...tersine alir...
AGAMDA BOYLE GUNNER UCUN ANASINDAN DOGDUGU UCUN....
icabina bakar....[/quote]
bugun sabah 10 da bunu yazdim....
buna uysaydim....gunu...1600 puan karla kapatacaktim....simdi karsiz kapadim...
sebeb....acgozlulugumdu...iki kez furmak istedim....
not dusuyorum....AGAM BUGUN BENI YENDI....parami alamadi...ama vermedide...
neyse...
planimin kalanina sadik kalip....57 700 den longladim *****yu....
ama bugun muthisti...cok zeki oynadi...kendisine saygilarimi sunuyorum...
sevgiler....
[QUOTE=martoniki;143703]Dün gece hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 2 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58825-58425 400 puan
AL-SAT : 58400-58450 50 puan
Toplamda 1200 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile canlı işlem testi yapacağım..
Bakalım ne kadar doğru çalışacak.. :..:
[URL="http://img188.imageshack.us/i/screenhunter001c.jpg/"][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9042/screenhunter001c.jpg[/IMG]
[/URL][/QUOTE]
Abi mavi oklar nedir?
[QUOTE=jani;143720]bugun sabah 10 da bunu yazdim....
buna uysaydim....gunu...1600 puan karla kapatacaktim....simdi karsiz kapadim...
sebeb....acgozlulugumdu...iki kez furmak istedim....
not dusuyorum....AGAM BUGUN BENI YENDI....parami alamadi...ama vermedide...
neyse...
planimin kalanina sadik kalip....57 700 den longladim *****yu....
ama bugun muthisti...cok zeki oynadi...kendisine saygilarimi sunuyorum...
sevgiler....[/QUOTE]
Dow kapanışını da gördüğümüze göre, pazartesi için öngörünüz nedir?
lem kuzu burda yazman olmadı emme sen bilirsin...
mutluluklar dilerim....
alt yazılara dikkat....hade bakem,borulara dikkat ederek,bol kazançlar diyelim...
[quote=enorton;143721]Abi mavi oklar nedir?[/quote]
Tırsık oynamalarda ara stoplar, uyarı babında..
İster uy ister uyma hesabı.. ;)
aman bu arada bazı dengesizler çıkar baştan söyleyimde olur ya bizde zeka küpü kadar küpsüz olamlar var...gerçi küpler kadar zararlı değiller...en azından dream olayları yok...
neyse vob da işlem yapmıyorum...yok terse gelmiş,ders almış,vermiş gibi salak şeyleri takib eden ve uğraşanlar için söylemek istedim....
[QUOTE=VOBiX;143714]Gökhan show yaptı bugün orada. Millete inat görüşünü savundu ve haklılığını gösterdi. ilginç oldu ama aklaıma tahtası sahipli hisseler gibi topiği sahipli forum gibi geldi bana. Herkes hemen Gökhana saldırmaya başladı. Yok odur o değildir. Kaznammaıştır yalandır doğrudur.ç diye bir çok şey yazdılar. Br gün yazsıyla nasıl para kazandığını ispatlamış oldu.[/QUOTE]
Bütün bunların sebebi haset, kıskançlık ve çekememezliktir. 2 sene cezadan sonra geldiği için birçoğu kim olduğunu ve ne yaptığını bilmiyordu. İlk mesajında CV sini verir gibi gazete kupürünü yapıştırınca önce bi şoke oldular, sonra ayılınca da vur abalıya...
İnsanoğlunun garip bir doğası var; eğer bugün Gökhan değil de bir başkası o foruma girip, şu kadar zamanda şu kadar kaybettim, 3 defa iflas ettim, anamın bileziklerini satıp zararımı çıkarmak için bir daha denemeye karar verdim, diye yazsaydı, bugün Gökhan'ı tefe koyanlar o vatandaşa hemen sahip çıkarlar, hoş geldin kardeş derler, akıl verirler, sistemli olmak, stoplara mutlaka uymak gerektiğini öğütlerler, daha bi dolu nasihat çekerlerdi. Neden? Çünkü adam zaten looser, kendilerinden başarılı değil, kıskanılacak bi durum yok ortada, akıl ver dur, nasılsa parayla değil akıl vermek; oysa Gökhan öyle mi ya, başarısı gazetelere geçmiş, üç otuz parayı milyonlara çıkarmış, pek de bilimsel olmayan kendine has bir trade stili var ki bu onlara hiç uymaz. İki dakikada fikir ve pozisyon değiştirmesi de cabası, delikanlı adam savunduğu fikirden böyle hemen döner mi canım!
E nolucak şimdi? Sen bizden başarılısın, biz seni kıskanıyoruz, onun için seni istemiyoruz, diye açık açık söylemek de olmaz...O zaman vur abalıya, gönder forumdan ki kendileri çalıp kendileri oynasınlar.
Arkadaşlar Foreks fx2000 kullananlardan birisi bana 31.07.2009 günü 54.425 kapanışında 5dk lık grafikte cci 50 değerini söyleyebilir mi?
Matriks ve fx2000 deki cci hesaplamaları farklı mı bu durumla karşılaşan oldu mu?
Enteresan, üstteki Ekim vade alttaki YVADE grafı...Ekim vade pzartesi sat vermiş, x30yvade dün sat vermiş..VAdenin ilk birkaçhaftası kesinlikle vadenin kendi grafında çalışmak gerekiyor..Öyleya neyi alıp satıyorsan onun tekniğine bak derler..Bence aşağıdaki görüntü tesadüf değil.. pazarteside demiştim, spot ve yvade sat vermedi ama ekim vade verdi ne iş diye...Tesadüf değil, pala! ayarı :) (ekim vadenin önceki haftası bir elmas mı, bana mı öyle geliyor..Graflar çok benzemesine rağmen YVADE de bu elmasımsı görüntü yok...
[IMG]http://i29.tinypic.com/2mpjukl.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;143729]Enteresan, üstteki Ekim vade alttaki YVADE grafı...Ekim vade pzartesi sat vermiş, x30yvade dün sat vermiş..VAdenin ilk birkaçhaftası kesinlikle vadenin kendi grafında çalışmak gerekiyor..Öyleya neyi alıp satıyorsan onun tekniğine bak derler..Bence aşağıdaki görüntü tesadüf değil.. pazarteside demiştim, spot ve yvade sat vermedi ama ekim vade verdi ne iş diye...Tesadüf değil, pala! ayarı :) (ekim vadenin önceki haftası bir elmas mı, bana mı öyle geliyor..Graflar çok benzemesine rağmen YVADE de bu elmasımsı görüntü yok...
[IMG]http://i29.tinypic.com/2mpjukl.jpg[/IMG][/QUOTE]
zati bende çisteme yvade bakıyorum hala löngınşayne deyor namıssız
:::
[quote=Astatin;143729]Enteresan, üstteki Ekim vade alttaki YVADE grafı...Ekim vade pzartesi sat vermiş, x30yvade dün sat vermiş..VAdenin ilk birkaçhaftası kesinlikle vadenin kendi grafında çalışmak gerekiyor..Öyleya neyi alıp satıyorsan onun tekniğine bak derler..Bence aşağıdaki görüntü tesadüf değil.. pazarteside demiştim, spot ve yvade sat vermedi ama ekim vade verdi ne iş diye...Tesadüf değil, pala! ayarı :) (ekim vadenin önceki haftası bir elmas mı, bana mı öyle geliyor..Graflar çok benzemesine rağmen YVADE de bu elmasımsı görüntü yok...
[/quote]
Kısa vade (anlık,güniçi vs) trade için, Ekim grafiğini baz almak lazım..
Orta ve uzun vade düşünenler her ikisi (Ekim ve YVADE) üzerinde çalışmalı..
[quote=martoniki;143732]Kısa vade (anlık,güniçi vs) trade için, Ekim grafiğini baz almak lazım..
Orta ve uzun vade düşünenler her ikisi (Ekim ve YVADE) üzerinde çalışmalı..[/quote]
benim kastettiğim şey farklı...teorik olarak pazartesi yani ayın 1 inde X30yvadeİ=ekim vade olması lazım..ama öyle değil...şu makas teranesi yüzünden yvade grafı, vadenin ilk günlerinde eski vadenin parazitlerini taşır o yüzden yanıltıcı olur...ayın ilk günü, yvade bir impuls yiterek sonraki vadeye geçiyor çünkü...ayın 1 inden sonra x30yvade yi değil ekim vadeyi alıp satıyorsunuz öyleyse ayın 1 inden itibaren ekim vadeye bakmak gerekir..en azından 3-4 hafta..sonra teknik olarak -sisteminizin ne kadar geriye döndüğünede bağlı tabi- eşitleniyorlar zaten..pala ayarı ise uzun bir hiakye
[IMG]http://blog.borsanaliz.com/wp-content/uploads/2009/04/bear_bull.jpg[/IMG]
neden bu forumda yaziyorum....
1-bu forum vob forumu...
2-bu forumda cok iyi sistemci kardeslerim var....ve hepsi durust...
3-bu forumda insanlar birbirini kiskanip...camur atmiyorlar...tam tersine destek oluyorlar....
4-tumuyle ozgur bi forum....herhangi bi gurubun tahakkumunde degil....
peki bana ne faidesi var....COK FAIDESI VAR...
SOYLEKI....
piyasa yapici...hergun 3 guruba karsi oynar....
1-sistemciler...
2-kisa vadeci ve 300 ila 500 puan arasinda stop olanlar...
3-alis ve satis kademelerinde hergun gordukleri stoploss lar
iki gunde birde...
slow traderlere karsi oynar....2000 puanlik marjla....
BEN BU FORUMDA TUMUNDEKI HAREKETLERI GORMEYE CALISIP....
gardimi aliyorum.....YARARLANIYORUM....
cunki....
AGAM ZIRVEDE....AGAM HENUZ TRENDINI BELIRLEMEDI...ayi mi????...boga mi????
karar vermedi...
eger AYI OLURSA....eski tarzima donucem...yani stoploss u kaldiracagim....
fekat...
su anda...zirvede ve yatayda asagi suzulerek....SISTEMCILERI MAHVEDIYOR....
HER GUN...loncu veya shortcu yaratarak...DONUP YARATTIKLARINI KESIYOR...
trend yukari oldugu ucun...asagiya stoploss kullanmiyan trend traderlerine(slow) buyuk zararlar veriyor....
AGAM OYNUYOR....BENDE OYNUYORUM VE ONU SOYUYORUM
10 is gunudur...ilk kez dun agamdan para almadim...diger hergun aldim...donup geriyi okursaniz orada yazili...8000 puani astim...10 gunde....bu 10 gunde agam 62 000 den...57 600 e indi...4400 puan....
sevgiler...
AGAMIN DUNKI DERIN DUSUSU IKI SEYI IFADE EDIYOR...
1-toplanti halindeki g20 den iyi bi haber bekliyor olabilirler...IMF OLAYI...ve tum dunya borsalarini etkiliyecek yeni sitimulusler....
2-AGAM...bu beklentiyi satin alan avrupa borsalarina ragmen...o olumlu gunde...kimse satmadigi ucun...kendisi satarak...mali dosemis ve asagiyi hedeflemis olabilir....
bu iki durumda bile...pazartesi agam yuksek acacaktir...bize longlari kendisine gomme firsati verecektir....vermezse 10 gundur...ilk zarari yazacagim pazartesi...dun ilk basabas gununu tattirdi bana....
[quote=VOBiX;143715]Evet ikisi de 5 dakikalık sistem. Ziyaretçi defterlerind ealıp mennun olduğunu söyleyenler var. Mennun olmayanalrın emsajları varsa bile yayınlanmıyor olabilir.
Neyse asıl diyeceğim şu : [URL="http://devridaimmakinasi.blogspot.com/2009/08/aldanmayalm.html"][B]Aldanmayalım![/B][/URL]
Bunu sistmeler satılık diye değil kendi sisteminiz için de baz alın diye söylüyorum.[/quote]
Bendeki 5 dklık sistem toplam 57 işlemle ağustosta 15.125 puan getirmiş iyi bir sonuç değilki.
benim önemsediğim 2 sistemden birisi...bu iyiydi bu ayın 24 üne kadar az işlemle (20 trade) 14.600 puana kadar çıktı getirisi.ağustos 24 ten sonra piyasa zıvanadan çıkınca 1 haftada 20 trade yaptırdı.ve kardan 4.000 yedi.
ama yinede iyidir...1 ayda 10.775 puan getiri 5 dk lık bir sistem için...baksanıza millet ayda 100 küsur işlem yapanı 20.000 TL+KDV ile satıyor...ben bunu kaça satsam acep :::
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs343.xs.to/xs343/09366/5dkvob281.png[/IMG][/URL]
yaygin kani su...kuzu stoploss kullanmaz....
bu tam dogru degil...
1-ayi veya boga piyasasinda kuzu stoploss kullanmaz...
2-zirveler ve yatay piyasada kuzu mutlaka stoploss kullanir....
ornek...
43 000 i asagi kirdimi...bende short baslar...ve stoploss aldigim yerdir...10 000 puan iner doner gelir 3000 puan cikar...HIC ELLEMEM...VADEDEN VADEYE GECER DEVAM EDERIM...
BUNU 74 000 DE shortladim...ve oradan asagi 28 000 e kadar yaptim...izliyenler o olayimdan bilir...tumunde kar yazdim...ama adam 28 000 den dondugunde ben stoploss kullanmadim gene....ve 8000 puan zarar yazdim...bunuda herkes bilir...yani ana dusute stop kullanmiyarak 46 000 puan aldim...ayni nedenle donup bunun 8000 puanini geri verdim....bu bana gore normaldi...ama izliyenlerime gore normal degildi...
HEP KAR YAZMAMI BEKLEDILER....sorun buydu...o 8000 puani yiyince...kol kestim...ve trend yukari dondu deyip geregini yaptim....
seni seviyoruz jani devam....
haklı çıktığında alkışa tutup göklere çıkartacaklar, yanılıp zarar yazdığında yuhalamaya başlayacaklardır.. insanoğlunun doğasında var bu.. zaten alışıksın sen bunlara.. bu kadar ünlü olmanın bir bedeli var ve sen zaten ödüyorsun zaman zaman bu bedeli..:)
seninde her insanoğlu gibi yanılma, haksız çıkma ve zarar etme hakkın var ve bu senin en doğal hakkın.. yanıldığında yuhalayacak adam, şu an alkış tutmasın sana... herkes karından da zararından da ancak kendisini sorumlu tutabilir, tutmalı..
[QUOTE=enorton;143728]Arkadaşlar Foreks fx2000 kullananlardan birisi bana 31.07.2009 günü 54.425 kapanışında 5dk lık grafikte cci 50 değerini söyleyebilir mi?
Matriks ve fx2000 deki cci hesaplamaları farklı mı bu durumla karşılaşan oldu mu?[/QUOTE]
Yaw fx2000 kullanan yok mu? Gecenin 4 ünden beri cevap bekliyoruz :::
[quote=mordak;143725]aman bu arada bazı dengesizler çıkar baştan söyleyimde olur ya bizde zeka küpü kadar küpsüz olamlar var...gerçi küpler kadar zararlı değiller...en azından dream olayları yok...
neyse vob da işlem yapmıyorum...yok terse gelmiş,ders almış,vermiş gibi salak şeyleri takib eden ve uğraşanlar için söylemek istedim....[/quote]
mordak,geçmişi kurcalayarak neyi anlatmak istiyorsun? geçmişi geçmişte bırak yaşandı ve bitti.ders çıkarabildiysen bu senin kazancın olur.olayları kendin yaşa ve bir başkasının yaşadıklarını kendin yaşamış gibi uluorta karıştırma derim ve sana iyi günler dilerim.
[quote=jerfin;143741]seni seviyoruz jani devam....
haklı çıktığında alkışa tutup göklere çıkartacaklar, yanılıp zarar yazdığında yuhalamaya başlayacaklardır.. insanoğlunun doğasında var bu.. zaten alışıksın sen bunlara.. bu kadar ünlü olmanın bir bedeli var ve sen zaten ödüyorsun zaman zaman bu bedeli..:)
seninde her insanoğlu gibi yanılma, haksız çıkma ve zarar etme hakkın var ve bu senin en doğal hakkın.. yanıldığında yuhalayacak adam, şu an alkış tutmasın sana... herkes karından da zararından da ancak kendisini sorumlu tutabilir, tutmalı..[/quote]
bu dunya senin gibilerin varligi ile guzel ve yasanilir oluyor...
kalbindeki sevgi...herseyi unutturacak gucte...iyiki varsin....
[QUOTE=SEYYAH;143738]benim önemsediğim 2 sistemden birisi...bu iyiydi bu ayın 24 üne kadar az işlemle (20 trade) 14.600 puana kadar çıktı getirisi.ağustos 24 ten sonra piyasa zıvanadan çıkınca 1 haftada 20 trade yaptırdı.ve kardan 4.000 yedi.
ama yinede iyidir...1 ayda 10.775 puan getiri 5 dk lık bir sistem için...baksanıza millet ayda 100 küsur işlem yapanı 20.000 TL+KDV ile satıyor...[COLOR="Red"]ben bunu kaça satsam acep :::[/COLOR][/QUOTE]
bi biskrem versem..:..::..:
yok yok bi koli kola daha iyi fikir..::: kesin hayır diyemezsin sen bu teklife..lelele
[IMG]http://i25.tinypic.com/1zr18r7.jpg[/IMG]