[QUOTE=mbm;62102]benim yok teo.....:)
ama diğer sitede türkoğlu diye biri veriyordu diye biliyorum.....:) he heee[/QUOTE]
:..::..::..:
hiç güleceğim yokdu. o ancak kumdan kale yapmayı öğretir.lelele.lelele.lelele
Printable View
[QUOTE=mbm;62102]benim yok teo.....:)
ama diğer sitede türkoğlu diye biri veriyordu diye biliyorum.....:) he heee[/QUOTE]
:..::..::..:
hiç güleceğim yokdu. o ancak kumdan kale yapmayı öğretir.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=Vob Trader;62105]sakın ukalalım olarak algılamayın. şerefim üzerine temin ederim ki ciddiyetle yazıyorum. ben kendi kullandığım teknikleri gösteririm. 5 kuruş para da almam. uygulayın benim gösterdiklerimi kazanacağınızdan eminim. 3 yıldır test edilip onaylanmış şekilde.[/QUOTE]
Uygulaması zormu yemekte anlatırsın biraz pc getirelim sistem bakalım yemekte:)
[QUOTE=teo;62099]Arkadaşlar borsada para kazanma yöntemini öğrenmek istiyorum,Ücretli ders vermek isteyen tanıdıklarınız var mı?
İstedikleri parayı vereceğim. ( Makul olmak kaydıyla)
Ama benimde bir şartım var.Teknik analiz ve indikatör anlatmıyacak..[/QUOTE]
yeri geldimi indikator (negatif uyumsuz/pozitif uyumsuz bulmak icun)
yeri geldimi destek direnc kanal teknik yereler.
yeri geldimmi ortalamalar
bunlar harman edip tecrubele bakma en dorusu .....
[QUOTE=QUEEN;62107]Uygulaması zormu yemekte anlatırsın biraz pc getirelim sistem bakalım yemekte:)[/QUOTE]
tabiki de. bu arada buluşma işini hatırlatayım gene dün bull marketle konuşdum yüzyüze eskişeihrden o da gelirim dedi. 8 kişi olduk. yokmu başka gelmek isteyen ankaralı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr.
[QUOTE=Vob Trader;62109]tabiki de. bu arada buluşma işini hatırlatayım gene dün bull marketle konuşdum yüzyüze eskişeihrden o da gelirim dedi. 8 kişi olduk. yokmu başka gelmek isteyen ankaralı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr.[/QUOTE]
Sen anlatıcam de almanyadan bile gelirler:)
[QUOTE=QUEEN;62110]Sen anlatıcam de almanyadan bile gelirler:)[/QUOTE]
kayahandamı gelecek hee.. :D
ya o kdr üye var forumda herkes de okuyor. hiç olmassa bi cevap verseler iyi olcak:)
gelmek istemiyorum
işim var müsait olmam
sizi adam yerine koymuom cevap bile vermeye tenezzül etmem
uygun olursa zaman gelirim
:D:D
hiç olmassa bu cevapları verin bari arkadaşlar sessizlik daha kötü:)
[QUOTE=Vob Trader;62113]ya o kdr üye var forumda herkes de okuyor. hiç olmassa bi cevap verseler iyi olcak:)
gelmek istemiyorum
işim var müsait olmam
hiç olmassa bu cevapları verin bari arkadaşlar sessizlik daha kötü:)[/QUOTE]
gelirim gelmem bilmiorum vobtraderim belli deil :)
[QUOTE=Vob Trader;62113]ya o kdr üye var forumda herkes de okuyor. hiç olmassa bi cevap verseler iyi olcak:)
gelmek istemiyorum
işim var müsait olmam
hiç olmassa bu cevapları verin bari arkadaşlar sessizlik daha kötü:)[/QUOTE]
ben söyledim ya durumu da...
gelmeyi çok isterdim ama gelemem... işlerden...
[QUOTE=mbm;62112]kayahandamı gelecek hee.. :D[/QUOTE]
sahi nerde o. 3 ayda bir 1 ay geliyor, tam vur kaçcı..boks.
[QUOTE=hexen;62114]gelirim gelmem bilmiorum vobtraderim belli deil :)[/QUOTE]
ağa valla ben seni dün demeseydin malezyadan yazıon sanıodum sen istden deninde öle:) ya eskiden öle bişiler kalmış aklımda:) ist-ank nedirki 4 saat otobanda:)
Bu iş kumar bağımlılığı gibi yapmadan duramıyosun alışınca ve ky olarak kaybediyosun mecbur kazanma yolları arıyorsun en güzeli bırakmak ama olmuyor bir kere kazandınmı virüs bulaşıyor ondan sonra arabayıda satanlar feci durum sihirli formül yok iki ortalama kesince al sat başka yolu yok bence