[quote=saraylı;251553]evet,ew cilere %38.2 iskonto varmış...:p:..:[/quote]
üüüuuuwww abi ben EW bilmiyorumüüü
bana o zaman gaymaklı yogurtun gaymakını alıp:..:
bana gaymaklı diye %161 ihtimalle yüksek fiyattan satar bana uuuwwwüüü:p
Printable View
[quote=saraylı;251553]evet,ew cilere %38.2 iskonto varmış...:p:..:[/quote]
üüüuuuwww abi ben EW bilmiyorumüüü
bana o zaman gaymaklı yogurtun gaymakını alıp:..:
bana gaymaklı diye %161 ihtimalle yüksek fiyattan satar bana uuuwwwüüü:p
[quote=saraylı;251551]üniversite mezunu bakkallar var ,ülkemde arkadaşlar,:p
belki bu bakkal da TA,EW , filan konularında yüksek lisans yapmıştır,:confused:
hem dalgaları sayar,hem müşterinin aldıklarını hesaplar,:D
hem MS 'ta optimizasyon yapar,hem de beyaz peynir tartar,belli mi olur..:..:
bu fx çi bakkal İstanbul'da mıymış? merak ettim kendisini ,yoğurt alacam da ondan...:..::p[/quote]
bebekte senin sürekli ekmek aldığın bakkal olduğu konuşuluyormuş ağbi.Str al verdi, 3. dalgadayız falan gibi ifadeler kullanılıyormuş.Peynir kalıbını keserken fibo oranlarını kullandığını görmüşler :D
[quote=a.kaya;251549]şu reklamlar beni deli ediyor arkadaşlar yok 48 saatte 10.000$ karmış yok 1 saat % 70 karmış sanki kar %100 ettiriyormuş gibi çekmeye çalışıyorlar ya milleti ne diyim artık.Bilen bilmeyende harbiden kar ettiriyorlar sanır.he şimdi tam yazdım benim yazımın altına koydular reklamı 3 haftada 1000 $ ı 7000 $ yamış fx de hemde memur muş arkadaş gıdıklada güleyim bari ya hadi git be kardeşim .dng[/quote]
konyada bi fx firması 7-8 ay kadar önce 1,5 milyon usd ile kaçtı gitti bilmem gazetelerde,nette denk geleniniz oldumu ?
2 masa bi sandalye şirket % 90 ı bu fx aracılarının..
tabi bu şirketlerde kahveci herzaman kazanır kuralı geçerli :..:
EVET GÜNLÜK V30 GRAFİKTEKİ SON DURUMUMUZ ÇOK KRİTİK BİR HAFTAYA GİRDİĞİMİZİ GÖSTERİYOR. YA DEVAM YA BU KADAR DİYECEKLER İZLENİMİ OLUŞTU BENDE.DAİRE İÇİNE ALDIĞIMI YERLERE DİKKAT EDİN.İNDİKATÖRLER VE GRAFİKTE GÖRDÜĞÜM YÜKSELİŞ EĞİLİMİ DAHA AĞIR BASIYOR.ANCAK SİZİNDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ HEM KANAL HEM EMA HEMDE İNDİKATÖRLER TAM SINIRDA BAKALIM BU HAFTA NE GÖSTERECEK HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ.BENİM SİSTEM 15 LİK OLDUĞUNDAN GÜNLÜKTEKİ SİSTEMİ KULLANMIYOR, SADECE ÖNÜMÜ GÖRMEK İÇİN KULLANMAYI TERCİH EDİYORUM
HAYIRLI HAFTALAR BOL KAZANÇLAR,
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/13/5240.jpg[/img][/url]
Arkadaşlar,
Biraz konuşmak istiyorum.
Esasında bazı yazılara alıntı yapıp bunları yazmayı isterdim,ama kimseyi gerçekten kırmak istemiyorum,çünkü bu benim yapmak istemediğim birşey...:(
saraylı forumda yazar: Yaa bu adamın hedefi ne ,napıyo böyle?Sen ne demek istiyorsun saraylı?:..:
saraylı blogunda yazar:Saçma sapan bir blog,ne bu böyle....kom
saraylı bir sistemi alır netten yayınlar ve bunu da belirtir:Haa bunu biliyoruz,sadece tercüme etmiş...:confused:
saraylı çalışıp çabalayıp orijinal bir sistem kurar,bazı vatan evladı kullanır belki diye:Pek te başarılı bir sistem değil yaa,performansı çok düşük billa...:)
saraylı 'ya dalga yapısını sorarlar o da cevap verir,başka yapı devreye girer:Yaa kardeşim bu ew üstadlarının da haklı çıktığını ölmeden görsek...:::
saraylı , dalga yapısını forumda anlatır:Kardeşim sakın bu adamı dinlemeyin,şu tarihte feci yanıldı,A.Tiedje çok iyidir,onu okuyun,bunu okumayın ,son kullanma tarihi geçmiş...:p
saraylı,ben üstad falan değilim ,der: Yaa arkadaşım,sen üstadsın ,o kadarrr....
saraylı deneyimine rağmen VOB'da batar ve bunu da bir forumda yazar: Yaa delimidir nedir,bir de herif çıkmış başarısızlığını yazıyor...:rolleyes:
saraylı;
sizin içinizden çıkmış ,etten kemikten yapılma ,dürüst olmaya çalışan,iyi niyetli olduğunu en azından zanneden,
VOB'un tehlikelerini gören ve bunlarla ilgili uyarılar yapan,51 yaşında ,gazetelere başarılarıyla çıkamayacak kadar yaşlı,
"...sizin nezdinizdeki itibarımın benim için bir önemi yoktur..."" diyecek kadar sert...
VOB'da bir gecede batabilecek kadar risk alan,bir gecede batacağına inanmayanlara da şaşan,
eğer varsa bir karizması,onu şu anda ayağının altına alıp ezen,
iddiasız, sadece yapıcı olmaya çalışan,
entellektüel doyum aramak için değil,belki bir şeyler öğrenirim ve öğretirim diye düşünen...
kendisiyle dalga geçenleri bile ,onların menfaati için görmezden gelen,
herhangi bir eyleme sürüklendiğinde ,karşısındakinin menfaatini her zaman kendi menfaatinden üstün tutan,atipik ,...
kendi halinde bir adam...;)
her zaman bir yerlerde yazması da şart değil tabi...
:)
iyi bişi...:..:
[quote=saraylı;251547][B]SRB:[/B]
[B]69.225 :yü:[/B]
[B]68.975 :dü:[/B]
[B]MTR: :dü:[/B]
[B]2.Direnç : 70.250[/B]
[B]1.Direnç : 69.650[/B]
[B]Pivot : 69.100[/B]
[B]1.Destek : 68.500[/B]
[B]2.Destek : 67.950[/B][/quote]
bunu öne alalım...:)
[QUOTE=saraylı;251563]Arkadaşlar,
Esasında bazı yazılara alıntı yapıp bunları yazmayı isterdim,ama kimseyi gerçekten kırmak istemiyorum,çünkü bu benim yapmak istemediğim birşey...:(
...
...
saraylı;
sizin içinizden çıkmış ,etten kemikten yapılma ,dürüst olmaya çalışan,iyi niyetli olduğunu en azından zanneden,
...
...
her zaman bir yerlerde yazması da şart değil tabi...
...
[/QUOTE]
Sn Saraylı, siz bizim rehberimiz, abimizsiniz. Sayenizde çok şey öğrendik, öğrenmeye de devam ediyoruz. İyi niyetinizden ve bilginizden şüphesi olmayan büyük bir okuyucu kitleniz var. Arada yazılanlara bakıp lütfen canınızı sıkmayın.
Yazma isteğiniz kırılmasın. Sağlık ve bol kazançlar dilerim abi :)
[quote=saraylı;251563]Arkadaşlar,
...
saraylı deneyimine rağmen VOB'da batar ve bunu da bir forumda yazar: Yaa delimidir nedir,bir de herif çıkmış başarısızlığını yazıyor...:rolleyes:
...
"...sizin nezdinizdeki itibarımın benim için bir önemi yoktur..."" diyecek kadar sert...
:)
iyi bişi...:..:[/quote]
(gerçi mesajınızda itibar mevzusunu belirtmişsiniz ama...:..:)
benim gözümde kişinin itibarı= A x 602 + B x 409 + C x 508 + [ 2 x D - 6 x E ]
A=Niyet
B=Alçakgönüllülük
C=forumlardaki geçmiş miktarı (süre cinsinden)
D=yorumlarda haklı çıkma miktarı
E=yorumlarda haksız çıkma miktarı
köşeli parantez içindeki çarpanların farkı tamamen psikolojiktir ve bana göre çarpanları aynı olan kişi yalan söylüyordur. çünkü kazanma sırasındaki mantıkla kaybetme sırasındaki mantık farklı çalışır.
bu formüldeki katsayılar kişiden kişiye değişir.
ve tabii ki, kişinin karşısındakinin muteberlik miktarını değerlendirme şekli de kişiden kişiye değişir.
eski proje müdürümün bir tespitini paylaşmak istiyorum. çünkü bence bu konuya cuk oturuyor.
şirkette dangalağın biri çok canımı sıkmıştı. kulaklarımdan ateş çıkıyor, o kadar sinirliyim.
proje müdürüm geldi. hayırdır dedi.
abi dedim böyleyken böyle. yaw dangalak delirtti beni.
hayatım boyunca unutmayacağım şeyi söyledi:
[B]birisinin senin canını sıkma miktarının, o kişinin senin gözündeki değeri ile doğru orantılı olmasına dikkat et...[/B]
[B]değer verdiğin birisi ise, canın sıkılsın ki sana söylediği şeyi düşün. neden söylediğini düşün. hatalıysan düzeltmeye uğraş.[/B]
[B]tırıvırı birisi ise, geç...[/B]
herkese günaydın, bol kazançlar...
günaydın, iyi haftalar bol kazançlar
cümleten günaydın ve bol kazanclar , iyi bir hafta olması dileklerimle ..
günaydın..
69.975 den flat.. boşluğunu kapatırsa longları yerine koyacağım, kapatmazsa da biryerlerden yeniden alış fırsatı verir sanırım..
Seni çok seviyoruz saraylı hocam...