[quote=hexen;23768]forumda genel boylemi dusunyo ? milletin psikolojisi yükselise dondu yukselise inanıldı mı . tek serkan arkdasımsa sorun yok yukseliriz .amma genelse duseriz üüü[/quote]
illaki kısa .lelele
Printable View
[quote=hexen;23768]forumda genel boylemi dusunyo ? milletin psikolojisi yükselise dondu yukselise inanıldı mı . tek serkan arkdasımsa sorun yok yukseliriz .amma genelse duseriz üüü[/quote]
illaki kısa .lelele
illaki kısa .lelele
Flat oğlu flat.
Flat oğlu flat.
[QUOTE=barlas_ss;23774]illaki kısa .lelele[/QUOTE]
[QUOTE=okan;23770]benım görüşümü soruyorsanız kısa pozısyondayım sayın hexen :)[/QUOTE]
valla dikkat edelim sistemim 3 elementli 3 de 3 satta .... al derse yapcak birsey yok
[QUOTE=barlas_ss;23774]illaki kısa .lelele[/QUOTE]
[QUOTE=okan;23770]benım görüşümü soruyorsanız kısa pozısyondayım sayın hexen :)[/QUOTE]
valla dikkat edelim sistemim 3 elementli 3 de 3 satta .... al derse yapcak birsey yok
sayın hexen sıstemınızın al verdıgı durumlarda bılgılendırırsenız sevınırim
sayın hexen sıstemınızın al verdıgı durumlarda bılgılendırırsenız sevınırim
bugün efg satmıs 5000 e yakın peki bu tümde longladığı 52000 kontrat nolacak yüzde 10 lamı kandıracaksın bizi hepsini sat ben de shortlıcam
:D
bugün yazdım yine en tepeden 2200 puan asağıyıda gösterdiler 44550 42375 42750 den kapadılar 1800 puan o zamn 28000 longlardı simdiye oranlarsak 48525 46300 46600 ler kadarda verebilirler belki dahada asağı bilemem nakitte ne kadar paraları var onada bağlı :D geçen vadede dsi bası çekiyodu bu vadede onu harcamıslar :D
bugün efg satmıs 5000 e yakın peki bu tümde longladığı 52000 kontrat nolacak yüzde 10 lamı kandıracaksın bizi hepsini sat ben de shortlıcam
bugün yazdım yine en tepeden 2200 puan asağıyıda gösterdiler 44550 42375 42750 den kapadılar 1800 puan o zamn 28000 longlardı simdiye oranlarsak 48525 46300 46600 ler kadarda verebilirler belki dahada asağı bilemem nakitte ne kadar paraları var onada bağlı :D geçen vadede dsi bası çekiyodu bu vadede onu harcamıslar :D
görünen şu bugün için real şirket karları iyi, banka karları karışık (1 haftalık), teknoloji karları kötü sonuç bant hareketi olacak gibi. Bunuda dün belirtmiştim.
Yanlız biri ağır basarsa iş değişir.
Sevgiler.
görünen şu bugün için real şirket karları iyi, banka karları karışık (1 haftalık), teknoloji karları kötü sonuç bant hareketi olacak gibi. Bunuda dün belirtmiştim.
Yanlız biri ağır basarsa iş değişir.
Sevgiler.
[QUOTE=serkanyurttas;23781]bugün efg satmıs 5000 e yakın peki bu tümde longladığı 52000 kontrat nolacak yüzde 10 lamı kandıracaksın bizi hepsini sat ben de shortlıcam
bugün yazdım yine en tepeden 2200 puan asağıyıda gösterdiler 44550 42375 42750 den kapadılar 1800 puan o zamn 28000 longlardı simdiye oranlarsak 48525 46300 46600 ler kadarda verebilirler belki dahada asağı bilemem nakitte ne kadar paraları var onada bağlı :D geçen vadede dsi bası çekiyodu bu vadede onu harcamıslar :D[/QUOTE]
cok haklısın bende uzuna geçtim şimdii ohh tamammıyız :)
[QUOTE=serkanyurttas;23781]bugün efg satmıs 5000 e yakın peki bu tümde longladığı 52000 kontrat nolacak yüzde 10 lamı kandıracaksın bizi hepsini sat ben de shortlıcam
bugün yazdım yine en tepeden 2200 puan asağıyıda gösterdiler 44550 42375 42750 den kapadılar 1800 puan o zamn 28000 longlardı simdiye oranlarsak 48525 46300 46600 ler kadarda verebilirler belki dahada asağı bilemem nakitte ne kadar paraları var onada bağlı :D geçen vadede dsi bası çekiyodu bu vadede onu harcamıslar :D[/QUOTE]
cok haklısın bende uzuna geçtim şimdii ohh tamammıyız :)
garantiye pis çakıolar. hayra alamet deil
garantiye pis çakıolar. hayra alamet deil
[quote=furkan;23783]cok haklısın bende uzuna geçtim şimdii ohh tamammıyız :)[/quote]
BURDA SADECE BıLGı PAYLASIYORUZ HERKES KENDı KARARINI KENDı VERSıN BEN UZUNUM ZARARDA EDERSEM BENı BAğLAR KıMSE ETKıLENMESıN
[quote=furkan;23783]cok haklısın bende uzuna geçtim şimdii ohh tamammıyız :)[/quote]
BURDA SADECE BıLGı PAYLASIYORUZ HERKES KENDı KARARINI KENDı VERSıN BEN UZUNUM ZARARDA EDERSEM BENı BAğLAR KıMSE ETKıLENMESıN
sistemler satta olmasına rağmen tüm kısaları kapattım...flat kalıp dinleneyim biraz.....
fakat halen vadelinin 46800-46900 leri görebilme ihtimali var...
uzun sinyali ile uzun yapmak için flat bekleyeceğim...
herkese bol kazançlar...
sistemler satta olmasına rağmen tüm kısaları kapattım...flat kalıp dinleneyim biraz.....
fakat halen vadelinin 46800-46900 leri görebilme ihtimali var...
uzun sinyali ile uzun yapmak için flat bekleyeceğim...
herkese bol kazançlar...
[QUOTE=serkanyurttas;23785]BURDA SADECE BıLGı PAYLASIYORUZ HERKES KENDı KARARINI KENDı VERSıN BEN UZUNUM ZARARDA EDERSEM BENı BAğLAR KıMSE ETKıLENMESıN[/QUOTE]
cool1 cool1
[QUOTE=serkanyurttas;23785]BURDA SADECE BıLGı PAYLASIYORUZ HERKES KENDı KARARINI KENDı VERSıN BEN UZUNUM ZARARDA EDERSEM BENı BAğLAR KıMSE ETKıLENMESıN[/QUOTE]
cool1 cool1
[QUOTE=Vob Trader;23784]garantiye pis çakıolar. hayra alamet deil[/QUOTE]
3.40 a boşluğu vardı dolurmuş oldu, burası onun için karar yeri olacak.
[QUOTE=Vob Trader;23784]garantiye pis çakıolar. hayra alamet deil[/QUOTE]
3.40 a boşluğu vardı dolurmuş oldu, burası onun için karar yeri olacak.
Wachovia´nın zararı katlandı
22.07.2008 14:38
Hazine Müsteşarı Robert Steel´i iki hafta önce CEO´su yapan ABD
bankası Wachovia ikinci çeyrekte 8.9 milyar dolar zarar etti ve
temettüsünü %87 azalttı. Wachovia en az 2,6 milyar dolar zarar
edeceğini açıklamıştı.
Geçen yılki 2.3 milyar dolar ya da 1.23 dolar kara kıyasla ikinci
çeyrekte hisse başına kayıp 4.20 dolar.
Yazılan kayıp ve üç aydaki ikinci temettü indirimi, 8 yıldan sonra
önceki CEO Kennedy Thompson´un işine mal olan Golden West satın
alınmasına yönelik yeni CEO Steel´in tavrını yansıtıyor. Analistler
zararın yüksek çıkmasını Steel´in çıtayı aşağı çekmesi olarak
nitelendirdi.
ıki yıl önce konut fiyatları tavan yapmışken Golden West´i almak için
24 milyar dolar harcadığından beri Wachovia New York Borsası´nda %75
´ten fazla değer kaybetti.
Wachovia hisseleri bu yıl %65 düştü.
Wachovia´nın zararı katlandı
22.07.2008 14:38
Hazine Müsteşarı Robert Steel´i iki hafta önce CEO´su yapan ABD
bankası Wachovia ikinci çeyrekte 8.9 milyar dolar zarar etti ve
temettüsünü %87 azalttı. Wachovia en az 2,6 milyar dolar zarar
edeceğini açıklamıştı.
Geçen yılki 2.3 milyar dolar ya da 1.23 dolar kara kıyasla ikinci
çeyrekte hisse başına kayıp 4.20 dolar.
Yazılan kayıp ve üç aydaki ikinci temettü indirimi, 8 yıldan sonra
önceki CEO Kennedy Thompson´un işine mal olan Golden West satın
alınmasına yönelik yeni CEO Steel´in tavrını yansıtıyor. Analistler
zararın yüksek çıkmasını Steel´in çıtayı aşağı çekmesi olarak
nitelendirdi.
ıki yıl önce konut fiyatları tavan yapmışken Golden West´i almak için
24 milyar dolar harcadığından beri Wachovia New York Borsası´nda %75
´ten fazla değer kaybetti.
Wachovia hisseleri bu yıl %65 düştü.
Cnbce Karar Birazdan Açiklanir 15 Günlük Bi Süreyi Kapsayabilir
Cnbce Karar Birazdan Açiklanir 15 Günlük Bi Süreyi Kapsayabilir
[QUOTE=serkanyurttas;23790]Cnbce Karar Birazdan Açiklanir 15 Günlük Bi Süreyi Kapsayabilir[/QUOTE]
kulaklarım tıkalı sadece grafie bakıyorum.bide özel mesajla rahatsız ediyor bikaç kişi yönetime bildirdim
[QUOTE=serkanyurttas;23790]Cnbce Karar Birazdan Açiklanir 15 Günlük Bi Süreyi Kapsayabilir[/QUOTE]
kulaklarım tıkalı sadece grafie bakıyorum.bide özel mesajla rahatsız ediyor bikaç kişi yönetime bildirdim
dowda ilk destek 11400, yanlız futureının aşağıda seğretmesi bunu dirence çevirebilir, sonraki destek ise 11200.
dowda ilk destek 11400, yanlız futureının aşağıda seğretmesi bunu dirence çevirebilir, sonraki destek ise 11200.
[QUOTE=hexen;23791]kulaklarım tıkalı sadece grafie bakıyorum.bide özel mesajla rahatsız ediyor bikaç kişi yönetime bildirdim[/QUOTE]
on dakka önce bende bildirdim üç beş kişi habire komisyon soruyor
[QUOTE=hexen;23791]kulaklarım tıkalı sadece grafie bakıyorum.bide özel mesajla rahatsız ediyor bikaç kişi yönetime bildirdim[/QUOTE]
on dakka önce bende bildirdim üç beş kişi habire komisyon soruyor
[QUOTE=jelibon;23788]3.40 a boşluğu vardı dolurmuş oldu, burası onun için karar yeri olacak.[/QUOTE]
1o milyon lot mal verdiler bugün orda dün morgan bugün express :) satışı abarttılar tıpkı alışı abarttıkları gibi :)
[QUOTE=jelibon;23788]3.40 a boşluğu vardı dolurmuş oldu, burası onun için karar yeri olacak.[/QUOTE]
1o milyon lot mal verdiler bugün orda dün morgan bugün express :) satışı abarttılar tıpkı alışı abarttıkları gibi :)
[QUOTE=Vob Trader;23794]1o milyon lot mal verdiler bugün orda dün morgan bugün express :) satışı abarttılar tıpkı alışı abarttıkları gibi :)[/QUOTE]
Öncüdür biliyorsun, 3.72 direnciydi, satış normal, karar yeri ise burasıdır yani 3.40, ee doğal olarak endeksinde.
[QUOTE=Vob Trader;23794]1o milyon lot mal verdiler bugün orda dün morgan bugün express :) satışı abarttılar tıpkı alışı abarttıkları gibi :)[/QUOTE]
Öncüdür biliyorsun, 3.72 direnciydi, satış normal, karar yeri ise burasıdır yani 3.40, ee doğal olarak endeksinde.
yanık tenimle bol bol şortluyum anca geldim datilden :D
yanık tenimle bol bol şortluyum anca geldim datilden :D