-
[QUOTE=seagate;264985]unlimited abi nerde
teorik fiyata gelmiş vob :D:D :D niye böyle oldu analiz alalım :D[/QUOTE]
HERKES SHORTta ve maalesef kapatmaya pek niyetli degil kimse :)
teorık fıyatında ustune cıkacaktır.. bugun ıcın en azondan bı stopp patlatma fırlaması yasarız dıye dusunuyorum :) + 75000
-
[quote=Kennym;264990]HERKES SHORTta ve maalesef kapatmaya pek niyetli degil kimse :)
teorık fıyatında ustune cıkacaktır.. bugun ıcın en azondan bı stopp patlatma fırlaması yasarız dıye dusunuyorum :) + 75000[/quote]
bence herkes LONG ki zaten[B] iyi bir sistemin şuan AL da olması gerekir.[/B]
-
tarihi zirveye 400 pivan kalmış :D:D üww üw üw üw
-
[B]5-10-15-20-30 ve hatta 60 dklık bakılan tüm sistemlerin alda olması lazım....[/B]
-
[B]5-10-15-20-30 dklık bakan ve benim sistemim şuan satta diyen varmı ? :)
[/B]
-
1 dklık özelikle katmadım ?
-
[QUOTE=EURO/USD;264992]bence herkes LONG ki zaten[B] iyi bir sistemin şuan AL da olması gerekir.[/B][/QUOTE]
sistemciler icin oyle :) ama bide isin sistemsiz hali var ... kurumlar bildigim kadariyla pek oyle sistemdi filan takmıyolar.. yanı pıyasa genel yapı ıtıbarıyle sıstemlı olsa zaten suan shortta hıckımse olmazdı...
tam emın degılım ama katı sıstemle trade eden cok cok azınlıktadır pıyasada.. yanlıs mı dusunuyorum ?
-
-
[quote=seagate;264985]unlimited abi nerde
teorik fiyata gelmiş vob :D:D :D niye böyle oldu analiz alalım :D
pehh bluetooth çalişmiyordu servis yapıp geldim pala teoriye uymuş pehh[/quote]
burda burda... :)))
analizi dün yapmıştık be denizkapısı abi.
analiz: takas da makas da hikayedir. :D
-
[quote=Kennym;264997]sistemciler icin oyle :) ama bide isin sistemsiz hali var ... kurumlar bildigim kadariyla pek oyle sistemdi filan takmıyolar.. yanı pıyasa genel yapı ıtıbarıyle sıstemlı olsa zaten suan shortta hıckımse olmazdı...
tam emın degılım ama katı sıstemle trade eden cok cok azınlıktadır pıyasada.. yanlıs mı dusunuyorum ?[/quote]
kurumları işe katmamak lazım.. çünkü onlar insider a dayalı daha çok işlem yaparlar.. örnekleri geçmişte çok.
ky ne insider bilir ne bişey.. elindeki tek gösterge baktığı sistem yada öngörüsü ki not artrımının gelebileceği şu günlerde short kalmak akıl karı iş değil yani öngörülerde LONG .
aracı kurum dediğim gibi değişir.birgünde 10 bin kontrat longyan ertesi gün 300 puan kar alıp 20 bin short olabilir.. geçmişte çok defa gördüm. senin 10 senede kazandığını onlar 1 günde kazanabilir paranın gücü diyelim buna.
kaldıki aracı kurumların bültenlerine baktığında size gelen mailde gönderkileri teknik analiz rapolarının hepsinde en az bir MACD RSI vardır :) yani onlarda demekki indikatörlere bakıyor.
syg.
-
unlimited abi hiç terse getirme diye bi durum olmuyor yani yükseleceği çok belliydi ve yükseliyor öyle üç kağıt felan hiç yok :D neyse o.. ben alışmışım hep 3 kağıt işlerine alır gibi yapıp çakacak vs. ordan karışıyor iş :Pp
-
aha yazıyorum buraya, bugün 76200 yanmazsa eğer, akşama balık yemem..;)
-
[quote=EURO/USD;264995][B]5-10-15-20-30 dklık bakan ve benim sistemim şuan satta diyen varmı ? :)
[/B][/quote]
Günlük sistemim bile alda hemde kaç gündür :)
-
sevgili GBP/USD,
madem habire kafana bişeyler yemek istiyorsun. son olarak seni beklediğim nokta 1,5361
oraya geldiğinde 4 ay aradan sonra kullanacağım ilk 1'e 800 kaldıraçla, kafana asti'nin yanında resim çektirdiği uyduyu çakacağım.
ve umut ediyorum ki, verdiğin 39 pip'i bugün toplamında 150 pip ile bitirerek tek sefer, günlük toplam, haftalık toplamlar olmak üzere 3 dalda tarihi bir rekora senin sayende imza atacağım.
ha 1,5361'e gelmedin mi? çok da tın...! :..:
selamlar,
limitsiz.
-
[quote=Astatin;265003]aha yazıyorum buraya, bugün 76200 yanmazsa eğer, akşama balık yemem..;)[/quote]
76175 de olur.kom:o
-
[quote=cırcır;265004]Günlük sistemim bile alda hemde kaç gündür :)[/quote]
günlük bakan pek olmaz sistemde genelde tercih edilmez. ancak trend yönü tespit edilir..
sistem günlükte eğer al vermişsse gün ve hafta içinde 5-6 bin puan bir marj oluşumu olurki bunada ky gelemez..
günlüğü o bakımdan katmadım. syg.
-
[quote=EURO/USD;264995][B]5-10-15-20-30 dklık bakan ve benim sistemim şuan satta diyen varmı ? :)[/B]
[/quote]
benimki sistem değil. yeni olduğunuzdan bilmeyebilirsiniz, biraz karışık göstergelere sahibim.
ama gevşeme alarmı verdi. 74.850'ten. bildireyim dedim. :)
-
[quote=Astatin;265003]aha yazıyorum buraya, bugün 76200 yanmazsa eğer, akşama balık yemem..;)[/quote]
76200 yansın istanbula gelirim havalanından al beni :D:D toplanak komPLe :D:D üwwww istinye parka gideriz :D:D
-
selpatros olsa "sıkıntı var" derdi
-
[quote=unlimitted;265011]benimki sistem değil. yeni olduğunuzdan bilmeyebilirsiniz, biraz karışık göstergelere sahibim.
ama gevşeme alarmı verdi. 74.850'ten. bildireyim dedim. :)[/quote]
yeni olduğum için mazur görün beni :)
gevşemeler tabiki olacaktır.. malum diğer pala 44 bin shortta totelde.. onlarla bir pazarlık yapıp gel yol yakınken dön demeleri lazım :D
-
[quote=EURO/USD;265010]günlük bakan pek olmaz sistemde genelde tercih edilmez. ancak trend yönü tespit edilir..
sistem günlükte eğer al vermişsse gün ve hafta içinde 5-6 bin puan bir marj oluşumu olurki bunada ky gelemez..
günlüğü o bakımdan katmadım. syg.[/quote]
Valla uzun süre kullandım kazandırıyor ama kaldıraç kullanamıyosun bu yüzdende kazanç tatmin etmiyor. Ama kesinlikle kazandırıyor.
-
[quote=Astatin;265013]selpatros olsa "sıkıntı var" derdi[/quote]
doğru,
selpatros yok ,sıkıntı var...:..:.kom
-
7500 apsd 6000 e düştü :) fiyat 74800 daha gider bu :) 75000 gösterirler cok buyuk ıhtımalle .. oyle yada boyle gostereceklerdir...
-
[quote=seagate;265002]unlimited abi hiç terse getirme diye bi durum olmuyor yani yükseleceği çok belliydi ve yükseliyor öyle üç kağıt felan hiç yok :D neyse o.. ben alışmışım hep 3 kağıt işlerine alır gibi yapıp çakacak vs. ordan karışıyor iş :Pp[/quote]
valla bence en pis terse getirme durumu oluyor. :D
73.800'den 74.250'ye çıktı.
bekliyoooor, bekliyooor, yükselmiyor...
74.300 göremiyor bir türlü.
KY: lan bu yüksel(e)miyor, çakalım burdan.
PY: gel gel, ben de salağım ya, 74.250'de bekliyorum ki bütün KY'ler zirveden short yapsın ki ordan düşelim, hepbirlikte kazanalım...dabi dabi...:D:D
not: yorum sistemci arkadaşları kapsamaz. sadece histemik trade edenler için geçerlidir. :)))
-
[quote=EURO/USD;265015]yeni olduğum için mazur görün beni :)
gevşemeler tabiki olacaktır.. malum diğer pala 44 bin shortta totelde.. onlarla bir pazarlık yapıp gel yol yakınken dön demeleri lazım :D[/quote]
için rahat ossun,:p
mazur görüyoruz...:..:
T..CT..CT..C
-
üwww dow 11200 idi biz 74 lerde iken üwwww işe bak üwww :D
-
[quote=cırcır;264974]modifiyeli STRem 900 den alda[/quote]
Devam ediyor kar 1000 puanı gördü :) Herhangi bir realize yöntemi, sistemin sat vermesi dışında kesinlikle güzel hareketleri kaçırır.
-
yaw bu selpatros, işlerim var yokum falan da demedi...bir şey demeden gitti... yoksa başına bişi mi geldi..üww..iyi adamdı selpatros...ses ver selpatros
-
[quote=cırcır;265023]Devam ediyor kar 1000 puanı gördü :) Herhangi bir realize yöntemi, sistemin sat vermesi dışında kesinlikle güzel hareketleri kaçırır.[/quote]
süpersin cırcır...:::
bereket versin...+.:rolleyes:;)
-
[quote=Astatin;265024]yaw bu selpatros, işlerim var yokum falan da demedi...bir şey demeden gitti... yoksa başına bişi mi geldi..üww..iyi adamdı selpatros...ses ver selpatros[/quote]
15.30 a kadr işim olmaz didi en son...:))).boks.
-
[quote=EURO/USD;265015]yeni olduğum için mazur görün beni :)
gevşemeler tabiki olacaktır.. malum diğer pala 44 bin shortta totelde.. onlarla bir pazarlık yapıp gel yol yakınken dön demeleri lazım :D[/quote]
bu bir tarz meselesi. kimisi günde 200 puana 3 kere oynar, kimisi 600 puana yerinden kıpırdamaz.
benim göstergelerim 71 binden 69bine düşüşte düşüşü onaylamamıştı.
biz yine 71bin gördük.
benim bakış tarzım: 71 binden longlattı, düşüşü onaylamadığı için kıpırdamadım, stop yapmadım, zarar etmedim.
başka bir arkadaşımın bakış tarzı: 71 bin short yaptım, 69 binden reverse trade yaptım, tekrar 71bine geldiğimizde ben 4 bin puan yapmıştım, sen hala sıfırsın.
ikisi de tarzdır...ikisine de saygı duyarım.:)
-
hah şöyle..pozitif ayrışta geeeel, ayrılda geeel..yavızhan nirdesin ayrıştaaa geeellll
-
[quote=unlimitted;265028]bu bir tarz meselesi. kimisi günde 200 puana 3 kere oynar, kimisi 600 puana yerinden kıpırdamaz.
benim göstergelerim 71 binden 69bine düşüşte düşüşü onaylamamıştı.
biz yine 71bin gördük.
benim bakış tarzım: 71 binden longlattı, düşüşü onaylamadığı için kıpırdamadım, stop yapmadım, zarar etmedim.
başka bir arkadaşımın bakış tarzı: 71 bin short yaptım, 69 binden reverse trade yaptım, tekrar 71bine geldiğimizde ben 4 bin puan yapmıştım, sen hala sıfırsın.
ikisi de tarzdır...ikisine de saygı duyarım.:)[/quote]
Unlipat bir tarzı atladın.
"71000 den şortladım, 75000 oldu ama ben sadece 500 puan kaybettim, sonra 75000 den piramitleyerek şort yaptım, 74000 oldu ama bem 5000 puan kazandım":D once upon a time in voborsa:D:D
-
[quote=saraylı;265025]süpersin cırcır...:::
bereket versin...+.:rolleyes:;)[/quote]
Süper sizsiniz saraylı hocam :) Daytrade sizin sayenizde girdim iyi bişi :) Teşekkür ederim.
-
[quote=kertenkele99;264988]Ahh saraylı abi sistemde problem yok süper ismi gibi, bide yorum ve öngörüden uzaklaşırsam herşey çok güzel olacak üüü[/quote]
Evet bu bence de çok önemli. Benim de bunca zamandan sonra ancak daha geçen Mayıs ayının başında anladığım birşey bu. Borsanın geleceği ile ilgili tahmin yaparak oynamak çok sıradışı yetenekleriniz yoksa para kaybettiriyor. Aman EW yaptım aman teknik analiz yaptım aman şu aman bu dediğimiz anda çarpıyorlar. Ekranda sistem ne diyorsa onu oynamak şart.
Bakıyorsun tüm teknik analiz metotlarına göre düşmesi lazım, ama adamlar alıyor ve piysasa yükseliyor.. Ne yapacağız, adamların eline mi vuracağız almasınlar diye? Ben ekranıma iki trend çizgisi çektim veya EW sayımı yaptım diye kimse satışa geçmek zorunda değil ki... Adamlar satımıyor, alıyor işte... Adamın haberi yok ki benim bu dalgaya 4 etiketi vurduğumdan, adamın canı almak istiyor ve alıyor, piyasa da yükseliyor... Bu nedenle sistem şart. Şahsi fikir borsada çok tehlikeli.
Bunu artık çok iyi kavradım. Sabah yok OBO yok bilmemne bir sürü düşüş gösteren grafik ürettim ama sistem long'u yakınca gözümü bile kırpmadım uyguladım. Bundan sonra bende böyle. :)
-
[quote=Astatin;265032]Unlipat bir tarzı atladın.
"71000 den şortladım, 75000 oldu ama ben sadece 500 puan kaybettim, sonra 75000 den piramitleyerek şort yaptım, 74000 oldu ama bem 5000 puan kazandım":D once upon a time in voborsa:D:D[/quote]
lem onu bırak da, şimdi bu GBP/USD totoşu ben 1,5361'e yazıldım diye tutup da 1,5359'dan döndü ya...
bi de bakam buradan şortlayayım mı yoksa karar verdiğim noktayı bekleyeyim mi...
1'e 800 kaldıraç bu boru değil yaw, 10 pip yaptı 30 saniyede totoşlar...gettü köz gibi VOB'daki 500 puan. üvvvv...
-
sıkıntı var süsü verilmiş sıkıntı yok durumumu yoksa sıkıntı var süsü verilmiş sıkıntı yok süsü verilmiş sıkıntı var durumu mu....ehuhehehe
-
[quote=Strategist;265034]Evet bu bence de çok önemli. Benim de bunca zamandan sonra ancak daha geçen Mayıs ayının başında anladığım birşey bu. Borsanın geleceği ile ilgili tahmin yaparak oynamak çok sıradışı yetenekleriniz yoksa para kaybettiriyor. Aman EW yaptım aman teknik analiz yaptım aman şu aman bu dediğimiz anda çarpıyorlar. Ekranda sistem ne diyorsa onu oynamak şart.
Bakıyorsun tüm teknik analiz metotlarına göre düşmesi lazım, ama adamlar alıyor ve piysasa yükseliyor.. Ne yapacağız, adamların eline mi vuracağız almasınlar diye? Ben ekranıma iki trend çizgisi çektim veya EW sayımı yaptım diye kimse satışa geçmek zorunda değil ki... Adamlar satımıyor, alıyor işte... Adamın haberi yok ki benim bu dalgaya 4 etiketi vurduğumdan, adamın canı almak istiyor ve alıyor, piyasa da yükseliyor... Bu nedenle sistem şart. Şahsi fikir borsada çok tehlikeli.
Bunu artık çok iyi kavradım. Sabah yok OBO yok bilmemne bir sürü düşüş gösteren grafik ürettim ama sistem long'u yakınca gözümü bile kırpmadım uyguladım. Bundan sonra bende böyle. :)[/quote]
stropatron,
yazın çok hoş ,sen bunu anasayfaya koy abi,
o kadar samimi ve yolgösterici,.brv
dün dediğim gibi bişi bilmeyen arkadaşım STR ile 25 işgününde 9375 puan kazanmış....:cool:
olay budur abi...:::.boks.:p
-
[quote=cırcır;265033]Süper sizsiniz saraylı hocam :) Daytrade sizin sayenizde girdim iyi bişi :) Teşekkür ederim.[/quote]
tşk cırcır,
hep beraber kazanalım inş....brv
-
[quote=saraylı;265039]stropatron,
yazın çok hoş ,sen bunu anasayfaya koy abi,
o kadar samimi ve yolgösterici,.brv
dün dediğim gibi bişi bilmeyen arkadaşım STR ile 25 işgününde 9375 puan kazanmış....:cool:
olay budur abi...:::.boks.:p[/quote]
saraylı dostum sen str ile ne zamandır alsat yapıyorsun ?