ohaaaa daa.cırcır hakkındaki tahminlerimde yanılmamışım...avatara bak...uhhhhhhhhh
Printable View
ohaaaa daa.cırcır hakkındaki tahminlerimde yanılmamışım...avatara bak...uhhhhhhhhh
[quote=Astatin;143835]ohaaaa daa.cırcır hakkındaki tahminlerimde yanılmamışım...avatara bak...uhhhhhhhhh[/quote]
imaj yeniledim
[quote=enorton;143821]Lost ve prison Break tan sonra dizi önerebilecek var mı? Nip Tuck ı da benmedim, bunların dışında... Bu kış yeni bir diziye başlayayım...
Dexter ve House M.D. izleyen var mı?[/quote]
Hocam anime seyrederim derseniz NARUTO yu öneririm hem çok komik hemde aksiyonu boldur çok güzeldir. Acayip kafa dağıtır bir anda psikolojinizide düzeltir.
Hayao Miyazaki Ustanında animeleri vardır. Yürüyen şato,ruhların kaçışı VB. animeleride güzeldir. süper kafa dağıtır bilginize
[QUOTE=cırcır;143847]forumdan foruma alıntılar teknolojiye bak vay be
:D
:D[/QUOTE]
cırcırım bu avatar ne böyle..:eek::eek::eek:
bende bıçaklanmış kurban avatarı mı alsam ki..:..:
[QUOTE=enorton;143821]Lost ve prison Break tan sonra dizi önerebilecek var mı? Nip Tuck ı da benmedim, bunların dışında... Bu kış yeni bir diziye başlayayım...
Dexter ve House M.D. izleyen var mı?[/QUOTE]
house MD sevdiysen aynı yapımcıların yeni dizisi var Fringe diye 1. sezon bitti 2. sezon bu hafta baslayacak , cok ilginc bi dizi tavsiye ederim.
bunların dısında heroes guzel , onerebilecegim diger dizi "how i meet your mother" seri çizgidiz olarak southpark ve animelerden naruto cok guzeldir. tabi çizgi dizi ve animasyondan hoslanırsan sungerbob ve happy 3 friends de iyidir.
[quote=jerfin;143849]cırcırım bu avatar ne böyle..:eek::eek::eek:
bende bıçaklanmış kurban avatarı mı alsam ki..:..:[/quote]
yok sen liv olarak kal. kurbanları öyle ayarlıycaz şirin kız rolü yap sen :..:
eeee usaglar...yarın ne orecegız...
dıyelım...agam 57 500 actı zabah zabah....ha ha ha
dow tatilmiş, fdow açıkmı...excali nerdesin sen bilirsin..şşş
[quote=jani;143852]eeee usaglar...yarın ne orecegız...
dıyelım...agam 57 500 actı zabah zabah....ha ha ha[/quote]
- tahmin yapmak sistemci traderın
- dalga saymak ew ci traderın
trade yeteneğini azaltır :) ağa nın planını tahmin etmek yerine, ona az bir gecikmeyle takılır sistemci trader...tahmin yapmaz..yazı tura atmaz..:):) eee ağa bu, sağı solu belli olmaz :)
[QUOTE=jani;143852]eeee usaglar...yarın ne orecegız...
dıyelım...agam 57 500 actı zabah zabah....ha ha ha[/QUOTE]
gı jani şu alacağımı alayımda öyle düşsün..daxın %1 artısınıda yedin ya..açılışta bari kıyak yapsın uzunlara..agaya selamlar..bu kadar şort var..saymıştır haftasonu aga:D
[QUOTE=jani;143852]eeee usaglar...[COLOR="Red"]yarın ne orecegız[/COLOR]...
ben ağama çorap örecem..:..: belki elimi cebine atmama izin verir çorabı beğenirse..:::
Doalr / TL epey gevşemş. 57500 değil de 58500 açmasın sakın. 57500 dediğin yer 150 puan eksi açılış demek. Sen uzundun hem yazım hatası olmasın?
[quote=QUEEN;143857]gı jani şu alacağımı alayımda öyle düşsün..daxın %1 artısınıda yedin ya..açılışta bari kıyak yapsın uzunlara..agaya selamlar..bu kadar şort var..saymıştır haftasonu aga:D[/quote]
gıııı...
varsayalım dedim....emme ben varsayalım dedim mi...bu ***** yapar....ha ha ha
[quote=jerfin;143858]ben ağama çorap örecem..:..: belki elimi cebine atmama izin verir çorabı beğenirse..:::[/quote]
sen her şeye laiksin bitanem....bu ***** yarın cok zalim olacak gııı...dow da kapalı....
[QUOTE=jani;143862]gıııı...
varsayalım dedim....emme ben varsayalım dedim mi...bu ***** yapar....ha ha ha[/QUOTE]
varsayma gı.. yoksay uzunuz..425 point almam lazım bide komisyon en 500 kurtarıır beni:..:
fdow açık mı yarın? genelde dow un tatil olduğu günlerde 18:30 a kadar mı ne açık oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
asti...
15 dakikalıgın satta degil mi....
g20 5 trilyone ..açmış kesenin ağzını..
[quote=QUEEN;143864]varsayma gı.. yoksay uzunuz..425 point almam lazım bide komisyon en 500 kurtarıır beni:..:[/quote]
ha ha ha...seni paragöz alçak seni....
queen...
yukarı giderse...60 000 den önce durmaz gııı....
akıllı ol...425 puanı ne örecen....2300 puan gı....
[QUOTE=jani;143868]ha ha ha...seni paragöz alçak seni....[/QUOTE]
hiç paragöz değilim valla..bu benim işim..başarıdır kazanmak..param yok..kalmıyo para..cimri değilim hiçç..alçakda değilim hatta yüksek saylırım.heyk
queen...
ileriki sahifelerde bi grafik komussun gı....
orada bi kanal cızmıssın....
işte o ganalın ustune atıp yeni ganal cızacak...60 000 tepesi....
fdow bizim kapanışa göre +60 puan filan yukarıda.bu haliyle sabah +300 belki 400 bile açabilir.maksat SHORT lar cıbıl kalsın...
[QUOTE=jani;143871]queen...
ileriki sahifelerde bi grafik komussun gı....
orada bi kanal cızmıssın....
işte o ganalın ustune atıp yeni ganal cızacak...60 000 tepesi....[/QUOTE]
şortları kapattıracak aga..:p
aynen...müşteriyi buldu *****...
ben onun yerinde ossam...
yarın 57 500 açar...eccik daha assagı gider 57 400 den dönerim...eyice çogaltırım müşteriyi.....
ama 60 000 e gidecekse şimdi şöyle yapacak....
58 200 e dogru gidip...hızla asagı gelip 57 400 leri boylayıp...sonra bi gaz bi gaz...
aaasama 59 000 ların epeyi üstü...en iyisi bu....
bizide indirir longdan....YERSEM...HA HA HA
[QUOTE=QUEEN;143808][IMG]http://i31.tinypic.com/2ufzk2u.png[/IMG][/QUOTE]
bide günlük mumlar sandviç boğamış ..yukarı dönüş..falan filan
ASTİ...saol bitanem...
[quote=jani;143866]asti...
15 dakikalıgın satta degil mi....[/quote]
tokobayı kızdırmayalım..beyazları kırpıp yapıştırıyorum...Üstteki indikatör bir çeşit mom..alttaki ise bir çeşit cci.. :) cci dip yapmış ama mom PU yapma arzusunda..el sonuç PU olması için fiyatın biraz daha aşağıyı görmesi lazım...ama sonuçta fiyatları grafiklere göre değil, grafikleri fiyatlara görebelirliyorlar :) iki tanem
[IMG]http://i30.tinypic.com/2a3g38.jpg[/IMG]
[quote=QUEEN;143877]bide günlük mumlar sandviç boğamış ..yukarı dönüş..falan filan[/quote]
bu işte....sen bitanesin....
yarın bu kanalı yukarı kırmalı....gerisi sonra....
dolasıyle...
HEDEFİMİZ ŞU OLMALI...
eldeki longlarımızı....en tepeden devretmek....bu kanal düşüşünü ezberletti....artık buna devam etmez...ben bu *****yü tanırım...bunu bzacak yarın....
Bence 57500 değil sankim 58500 açacaklar gibi...
yarın bu düşünceler içinde üç eylemim olacak....
[quote=enorton;143882]Bence 57500 değil sankim 58500 açacaklar gibi...[/quote]
onda su sıkıntıları var....kapanışta long olanlar anında kütletir....bu 700 puandır...baglasan durmam....
tepeden düşüş parça pinçik...sanki düzeltme gibi görünüyor...5 dk grafa bakınca...
pala olsam ve yukarı niyetim olsa yarın düşüşle açardım veya yatay...cumadan LONG olanlar silkelenir ve üstüne SHORT lardı.
FDOW açık bu arada...hafif düşerek başladı.9.416 idi 409 şu an...
[quote=SEYYAH;143885]tepeden düşüş parça pinçik...sanki düzeltme gibi görünüyor...5 dk grafa bakınca...
pala olsam ve yukarı niyetim olsa yarın düşüşle açardım veya yatay...cumadan LONG olanlar silkelenir ve üstüne SHORT lardı.
FDOW açık bu arada...hafif düşerek başladı.9.416 idi 409 şu an...[/quote]
ayıbediyon pambık...hafif ne ya..bas-aşağa, başaşağa :)
[quote=Astatin;143886]1) 58000 2)57375 3):::::::::[/quote]
3)58.500 4)57.400 5) 58.200
sistemler mafiş :::
[quote=Astatin;143887]ayıbediyon pambık...hafif ne ya..bas-aşağa, başaşağa :)[/quote]
küskübar diyon yani...nerde lem bizde o şans.SHORT kaldık ama yukarı açıcak asti.şansımız yok yani :D
[quote=SEYYAH;143885]tepeden düşüş parça pinçik...sanki düzeltme gibi görünüyor...5 dk grafa bakınca...
FDOW açık bu arada...hafif düşerek başladı.9.416 idi 409 şu an...[/quote]
bunu çok düşündüm seyyah...
cuma kapanışa on dakika kala bendeki sistemlerin tümü sattaydı...
asti de sattaydı...
bu düşüncen...sistemi sat vermiş ve tereddüttekiler henuz bulaşmamışsa...bu *****...bu dedigini yapar...buna karsı stopumu derinleştirdim....57 200 yaptım....500 puan...
[quote=SEYYAH;143889]küskübar diyon yani...nerde lem bizde o şans.SHORT kaldık ama yukarı açıcak asti.şansımız yok yani :D[/quote]
olacak demiyorum, temenni ;) son iki zırlayışında düşmeye devam etmişti VOB..:D:D sabah kadar zırlada derin düşsün pambık:D:D