[QUOTE=mbm;62141]ankarada değilim işte.. ankara yazıyorda...
dediğim gibi aklımda ..şartları zorlarım ama kesin değil......[/QUOTE]
tamam uygun olursa gelirsiniz:) izmirden bile talep var voborsa farkı :)
Printable View
[QUOTE=mbm;62141]ankarada değilim işte.. ankara yazıyorda...
dediğim gibi aklımda ..şartları zorlarım ama kesin değil......[/QUOTE]
tamam uygun olursa gelirsiniz:) izmirden bile talep var voborsa farkı :)
[QUOTE=Nohamura;62143]Toplantıya özel ayrı topikte acalaım.Derli toplu olur.:)[/QUOTE]
baba mod sensin bi açsan iyi olur ya oraya yazayım bende
[QUOTE=bull market;62145]Bu konu için bi topik açın vobtrader, bööle olmaz, girdim dedim dün yazılanları okumadım, bugün okuyayım sabah beri neler var neler yok, amaaaan, yok gelecektin yok gidecektin, güzel kardeşim zorla güzellik olmaz bilmiyormusun, biraz topiğide aralada okurken vakit kaybım büyük oldu, daha akşama işten gelince baştan aşağıya okuyanlar var, biraz dikkat, saygılar.[/QUOTE]
okumayan da okusun diye dedik
açılsın bir topic listeyi oraya yazalım gün verelim 7 gün mesela eklesin gelecek olanlar. sonra tarihi belirleriz.
Teo olacak iş mi?..balık tutmayı öğrenmiş adam,neden xx kiloğram balık fiyatına bize sanatını öğretsin ki?
[QUOTE=abka;62156]Teo olacak iş mi?..balık tutmayı öğrenmiş adam,neden xx kiloğram balık fiyatına bize sanatını öğretsin ki?[/QUOTE]
sn abka siz de ankaradasınız gelmezmisin ??
[QUOTE=Vob Trader;62158]sn abka siz de ankaradasınız gelmezmisin ??[/QUOTE]
bu sıralar işler yoğun..ama denk gelirse olabilir..
.lelele[QUOTE=Vob Trader;62142]bi ayar çekeriz kardeş:) rht ol[/QUOTE]
tamamdır
sistem dünden kalma al da...umarım al ile geceye girer..kanımca G-20 den en azından olumlu haberler gelir..
[QUOTE=abka;62161]bu sıralar işler yoğun..ama denk gelirse olabilir..[/QUOTE]
o zaman listeye sizi de yazalım. nasılsa hafta sonu boş olursanız bi uğrarsınız:)
[QUOTE=bull market;62166]Allahım, eskiden otobüs terminallerindeki gibi kapıdan gireni sıkboğaz eden tipler vardı ya, onlar aklıma geldi, bilet kesecek neredeyse.[/QUOTE]
ya nie rahatsız edio seni bu iş bu kadar anlamıyorum.
kehanette bulanayım..vob 34.000 üzeri kapatacak..