[QUOTE=abka;62171]kehanette bulanayım..vob 34.000 üzeri kapatacak..[/QUOTE]
banada öyle geliyo.....
al sat yaptırdılar bolcada...32875 den uzun en son.....
sonu iyi olur inşallah..
Printable View
[QUOTE=abka;62171]kehanette bulanayım..vob 34.000 üzeri kapatacak..[/QUOTE]
banada öyle geliyo.....
sonu iyi olur inşallah..
[QUOTE=mbm;62172]banada öyle geliyo.....
sonu iyi olur inşallah..[/QUOTE]
az da pariteler toplasa iyi olcak
32925 uzun
32925 uzun yaptım , sakat gün veri bol . stopumu 200 puan alta koydum . sadece trade amaçlı , yoksa trende oynadıgımdan deil .
ortalamalar toplantı halinde aşağımı yukarımı kopsak ama dow çıktı biz çıkmıyoruz 900 puanlık marja 600 puan verdi yön hala aşağı bence ama sistem bilir
bugun uyuzlukları üstünde py amcamların
[QUOTE=bull market;62175]Rahatsız olduğım için yazmıyorum, ama epey sayfa doldu da ondan, anlayan anladı zaten o yüzden.[/QUOTE]
sadece son mesajı okuyup da görmeyenler var. ondan yazıp duruyoruz bizde. doldu dediğin de bütün mesajları toplasan 3 sayfayı geçmez. 3 sayfayı okumakda 5 dakka alır. abartıldığı gibi durum yok yani ortada
bugun dikat tecrube az olan hep flat durma iyi
Piyasanın yönü ne olur bilmiyorum ama günlükler satda henüz. Sanki gün sonu bir çok kişi hüsrana uğrayacak gibi bir belirsizlik var. Nereye giderse 5 dakikalıklarla peşindeyim aşağı yukarı farketmez. Spotta dün mal almış olsaydım bugün güzel fiyatlardan realize ederdim. Adamlar G20de dünyaya kendi şartlarını dayatacaklar. Ne kadar başarılı olurlar bilmiyorum ama sonuçta yine Amerika İngiltere kazanır diğerleri yenilir gibi. Bizimkilerin de ellerine Amerikada yeni şartlar ve talimat listesi tutuşturacaklar. Zaten S&P sopasıyla dün gece başladılar kaldıki S&P hiç güvenilir değil krizde gördüğümüz kadarıyla diğerleri de öyle karizmalar sıfırlandı hepsinin.
Bana kalırsa yukarı denemeler olacak görülüyor, akşama kısa kapamak isteyen ve haftaya risk almayanların alımlarıda bunda etkili olabilir diyorum, bugün olmadı ama, pazartesi iyi bir yukarı hareket mümkün sonuçta, yurtdışı akşama iyi olursa ve iyi artı kapatırsa zaten haftaya bizi kimse tutamaz buralarda, bunuda düşünmek lazım, saygılar.
oboda görüyorum tobo da görüyorum sabah analizinde 33600 üzeri kalınmazsa 31500 döner diyodu..
Spot 32500 üzerinde kalmaya başlarsa yukarı hareket için elverişli seviyede demek olacak, saygılar.