57300 den kapadım :)
Printable View
57300 den kapadım :)
[quote=elstock;144142]Hans 'ın borsası baya bi artıda..Bunlar kapanısa dogru bi basarlarsa burası Alman Bavyera filmlerine baglar agalar benden sölemesi..Wunderbachhhhh...[/quote]
vhs mi beta mı :::
[QUOTE=jani;144137]long oldum...57 300 den....aasama 58 000 den kaparım....
dönüp tepeden kapayıp...yarın gaplı acar....[/QUOTE]
yuaw guzum senide sevmeyen össün emmi .... mubarek adamsın ::: seyans dibinden lönk ettin gene herhal :::
senin açından löngınşayne tabi :::
[URL="http://img36.imageshack.us/i/screenhunter3ot.png/]"][URL=http://img36.imageshack.us/i/screenhunter3ot.png/][/URL][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/9396/screenhunter3ot.png[/IMG][/URL]
sinyalle karlar cebe kondu.
[quote=elstock;144142]Hans 'ın borsası baya bi artıda..Bunlar kapanısa dogru bi basarlarsa burası Alman Bavyera filmlerine baglar agalar benden sölemesi..Wunderbachhhhh...[/quote]
bir mühendis görsemde, ergenlik çağında amatör derrece almanca eğitimi almamış olsun...ja ja ja wundıbaaaaa:D:D
[quote=YAVUZHAN;144146]vhs mi beta mı :::[/quote]
Vhs daha makbul olur abi,olmadı VCD de olur:)
Bu arada ben full short sıfır islem devam abi..
500 kısa .. uzuna dönecem ama ... 1 dk alda sat derse beklerim bu kısa pozda .. .. 1 dk sisteme uyacam kapanışa kadar..
[quote=elstock;144150]Vhs daha makbul olur abi,olmadı VCD de olur:)
Bu arada ben full short sıfır islem devam abi..[/quote]
nostalji oldu onlar artık,şimdi muhabbeti geçince yaşlandığımı hissedip fena oldum üüü
okula kasetlerle gelip,tenefüslerde change pazarı kurardık koridorlarda :::
neyse mübarek gün kapatalım vhs-beta muhabbetini ;)
anlaşılan forumda epey 1970/1975 jenerasyonu mevcut,çoğunluk stage 1 dereceden almanca kursu görmüş gibi geldi bana :::
[QUOTE=Astatin;144149]bir mühendis görsemde, ergenlik çağında amatör derrece almanca eğitimi almamış olsun...ja ja ja wundıbaaaaa:D:D[/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;144152]nostalji oldu onlar artık,şimdi muhabbeti geçince yaşlandığımı hissedip fena oldum üüü
okula kasetlerle gelip,tenefüslerde change pazarı kurardık koridorlarda :::
neyse mübarek gün kapatalım vhs-beta muhabbetini ;)
anlaşılan forumda epey 1970/1975 jenerasyonu mevcut,çoğunluk stage 1 dereceden almanca kursu görmüş gibi geldi bana :::[/QUOTE]
Zamanında az mı Yunanca alt yazılı Almanca filmler seyrettik ::: Biz de lisede takas yapardık ama kendi aramızda değil, hocamızla :D Bi geometri hocamız vardı, adamda bir koleksiyon vardı sorma gitsin...
475 long kapanışa kadar .. 1 dk alda .. ralli ...
[QUOTE=selçuklu;144155]475 long kapanışa kadar .. 1 dk alda .. ralli ...[/QUOTE]
Abi yakında 5 15 30 sn likler AL da diyeceksin :D
sistem hala şort
Isyerinde hayatıma bi renk geldi be,toplantıda bile kafada acaba 57300 ü kırdı mı diye dusunmekten kendimi alamıyorum..Artık hayatımda sadece vob var,yemisim kariyerini,mühendisligini bos is abi bunlar..45000 den dönüyoruz edalarındalar,pis gel gel var gibi abiler..ahaha..
bu sistem işini çözmem lazım al sat komisyona gidecek yoksa :(
kapanış yüksekten olur bence .. ama geceyi bilmiyorum daha .. kısa girecem sanırım ... üüüüüüüüüüüüüüüüü
yukarı mı? aşağıya mı? asıl soru bu ve bu ancak yarın belli olacak. Kritik seviyeler bence. Sizce...
550 drenç
gel yawrum gel....acıtırsam namerdim....mama verecegim yawrum....
550 kısa gece pozu bu .. şelale şelale şelale ...
[QUOTE=jani;144163]gel yawrum gel....acıtırsam namerdim....mama verecegim yawrum....[/QUOTE]
gelmez gayrı abi .. vurdum kafasına .. salaklaştı .. :D:D
Selçuklu patron, şow mast go on..süpersin vallah..durmak yok şorta devam :)
sistem istiyorum :(
[QUOTE=negrolino;144167]sistem istiyorum :([/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;143788]Sistemi olmayana saraylı'dan ücretszi VOB sistemi adı Dalkılıç.
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/2009/09/sistem-tasarm_05.html[/url]
Ssitemli çalışın diyoruz o kadar arada böyle sistemlerden de haberdar edelim ki yenileri kolay parçalamasın kurtlar.[/QUOTE]
[QUOTE]yatay yareket olduğunu biliyorsanız 8-13
trend olduğunu biliyorsanız 34-55
hiçbir şey bilmiyorsanız 8-13-21
periyodlu DIS lere bakacaksınız.PSAR ile aynı yönde olacak.[/QUOTE]
verdik ya beleş sistemi .dng
fdowu öyle yalandan yükselttiler tatil günü .. bizim borsanın bi bildiği vardır .. geceye kısa devam .. sistemlerim zaten satta .. şelale ..
fdow kapanış tahminim 9250 kayıtlara geçsin ..
[QUOTE=stonhand;144140]Makasla çok iyi oynuyorlar spot aşağı geliyor makas açılıyor, yukarı gidiyor makas kapanıyor 1 dk önce 200 puan olan makas bir anda 400-500 puana çıkıyor çok ilginç bir gün sabah longları güzel yerden verdik ancak öğleden sonra buz gibi short fırsatını kaçırdık flat kaldık[/QUOTE]
sen gene short fıorsatını kacırmıssın ben elımdekı shortları aldıgım sevıyeden gerı verdım tum gun tuttum cacık olmaz artık dıye :) verdim dibini buldu bi anda 600 puan..
shorta devam mı tamam mı?
senin 12-80 gibi olan basit birşey yok mu bu karışık geldi bana
trade ve saatlik satışta..
gece short !
karar anı yaklaşıyor..
475 longa dönüyorum
sabah açtığım 58.100 maliyetli ekstra shortları prensip gereği kapanışta okutuyorum
59.000 maliyetli [B]sabit büyük portföyle geceye shorta devam[/B]
herkese iyi akşamlar
geceye kısa devam ..
[QUOTE=Kennym;144170]sen gene short fıorsatını kacırmıssın ben elımdekı shortları aldıgım sevıyeden gerı verdım tum gun tuttum cacık olmaz artık dıye :) verdim dibini buldu bi anda 600 puan..[/QUOTE]
avatarı değiştir Kennym patron .. ..
bu avatar sana uğurlu gelmiyor bence .. üüüüüüüüü
Panik yok LONG devam... :) Aslında istisnalar hariç sistem sinyalinin tersine geceye pozisyonda girmem ama 57.200 dibini gördüğünde 5 dakikalık grafikte iyi bir hacimle dipten dönüş oldu...Yarın Spot 100 bir kere daha 45.800'ü Vob'da 58.000'i deneyebilir...Denemezse de alacağın olsun der Ağa'ya vergimizi öderiz... :) Herkese iyi akşamlar dilerim...
sistem geceye şort...iyi akşamlar...
lem geceye SHORT 800 den lem neyine güvenip KISA kalıyoz 325 pıvanın bilmiyorum.realize etmediğim karların hesabını ben bilmiyorum bu son düşüşte.çoğusu buhar oldu.anasını satayım.çok rezil indi 62.000 den aşağı...
rezil bir piyasa grafiğin tepeden önceki sol tarafı ne kadar temizse ip gibiyse tepeden sonraki sağ tarafta bir o kadar rezalet iç içe geçmiş tüm barlar.
rezil ettin pala rezil...güzelim düşüşün içine ettin...e çıkar bunların acısı senden fitil fitil gelir burnundan...
umut, merak ve diğerleri için yarını bekliyorum
Geceye full kısa herkese hayırlı akşamlar.
57 300 long larla yarına girdik....zabah döşeriz gene....
sistem şort asti şort..
way canına, master ve jani hariç herkes şort...üwwwwww...aslında geceye flat girme niyetlisiydim, ama ne olduğunu anlamadan seans kapanmış ..üwww