SORU: Eğer borsa uçacaksa neden dolar kontratı 1.650 altına inmiyor hıı? .boks.
Printable View
SORU: Eğer borsa uçacaksa neden dolar kontratı 1.650 altına inmiyor hıı? .boks.
[QUOTE=bull market;62234]Şuna çıkamayan borsa düşer desek.[/QUOTE]
düşemeyen borsa çıkar yokmu....oda var...:D
off offf...harbi sinir harbi...
[QUOTE=mbm;62238]düşemeyen borsa çıkar yokmu....oda var...:D
off offf...harbi sinir harbi...[/QUOTE]
Ben böyle bişey bilmiyorum sn. mbm, fakat gördüğüm kadarıyla düşmeye başladık bile, 33000 altına gidiyoruuuz.
[QUOTE=bull market;62236]Şimdi olay aynen şöyle olabilir, dow açılana kadar düşeriz, dow açıldıktan sonra tekrar bu seviyelere çıkarak kapanış yaparız, nasıl ama:) saygılar.[/QUOTE]
Katılıyorum. Ağalara yakışan bir şekil olur. Milletin tersine tersine... :)))
Gerçek kurt kapanı yeresiymiş..
Dow akşama iyi artı yapar görünüyor, şu haliyle vob Aralık 30 da akşama kısada kalmak çok sakat görülüyor, flat kalmaya zorlanacağız, hemde güniçi en çok işlem gören yerlerden :) saygılar.
[QUOTE=bull market;62239]Ben böyle bişey bilmiyorum sn. mbm, fakat gördüğüm kadarıyla düşmeye başladık bile, 33000 altına gidiyoruuuz.[/QUOTE]
devam uzuna ben..
abkanın dediği gibi 34000 üzeri olacak gibi geliyor içimden...
sat dersede satarız..
33150 de ne vardır anlamadım kı, alakasız bır kademe... takıldılar 1 saattır. nıye 33100 degıl veya 33175
dünkü yorumum halen geçerli.. .21bin hedefli düşüş trendinde ilk tepki geldi.. stoploss ; 28bin üzeri günlük kapanıştır...
çarpan yeresi iz düşüm dışındayız amma yakındayız.. gun system short signal olması her bolge kurt kapan yeresi yapyor..
dune kadar 15 dakk system hep short sşgnaldi .. bugun kurt kapan yuzunden bol signal verdi..
Ben Flat halen.. (tatmin icun 3/1 15 dakk system yonde)
dow futur 8800 asayasında dusme potans var dıye vob gun system short olduyu icun halen belli kesim short edyor kademe kademe..
[QUOTE=bull market;62242]Dow akşama iyi artı yapar görünüyor, şu haliyle vob Aralık 30 da akşama kısada kalmak çok sakat görülüyor, flat kalmaya zorlanacağız, hemde güniçi en çok işlem gören yerlerden :) saygılar.[/QUOTE]
Banada hiç artı yapacak gibi gelmiyo hatta çıktığını verecek gibi ama sistem esastır o yüzden flat
[QUOTE=QUEEN;62247]Banada hiç artı yapacak gibi gelmiyo hatta çıktığını verecek gibi ama sistem esastır o yüzden flat[/QUOTE]
Hah flat takılmaya başladık işte, amaç bu bence, pazartesi gap olayı ile yukarı yapacaklar, başka türlü yukraı trade edemiyorlar, götüremiyolar diyelim, takılan çok anlayın, saygılar.