-
[QUOTE=hexen;62246]çarpan yeresi iz düşüm dışındayız amma yakındayız.. gun system short signal olması her bolge kurt kapan yeresi yapyor..
dune kadar 15 dakk system hep short sşgnaldi .. bugun kurt kapan yuzunden bol signal verdi..
Ben Flat halen.. (tatmin icun 3/1 15 dakk system yonde)
dow futur 8800 asayasında dusme potans var dıye vob gun system short olduyu icun halen belli kesim short edyor kademe kademe..[/QUOTE]
Sn. Hexen bu yorumlarınız çok faydalı oluyor, teşekkürler...
-
Hadee GARAN var yok mu alan yetişen alıyor akşama 2.50 lira olacakmış öyle dediler...:D:D.dng. Vitrine dizmişler GARANı müşteri bekliyorlar abiler. :D
-
[QUOTE=sentinus;62250]Hadee GARAN var yok mu alan yetişen alıyor akşama 2.50 lira olacakmış öyle dediler...:D:D.dng. Vitrine dizmişler GARANı müşteri bekliyorlar abiler. :D[/QUOTE]
pazarda akşama mallar genelde ucuzlar...
2 liradan verirler onu..
bide götürmek için nakliyemi versin... nakit para lazım adamlara...:)
-
anlaşılan o ki : Dolar düşmeden endeksi kaldıramayacaklar...
çok uğraştılar olmadı
-
Bugünümüzüde rezil rüsva ettiler yani, haftayı beklemekten başka yapacak bişiy kalmadı diyorum, saygılar.
-
[QUOTE=mbm;62251]pazarda akşama mallar genelde ucuzlar...
2 liradan verirler onu..
bide götürmek için nakliyemi versin... nakit para lazım adamlara...:)[/QUOTE]
1.50 den alırım akşam pazarı istemezlerse kendileri bilir. :..:
-
33050 kısaladım.....:)
uzun uzun dedik.. bizi kısaltıp götürmesinlerde yukarı
-
-
Dolar kontratı daha güvenli, yap kısanı bak rahatına, az olsun öz olsun, bu endeks kontratları fazla saçmalıyo.
-
[quote=mbm;62255]33050 kısaladım.....:)
uzun uzun dedik.. bizi kısaltıp götürmesinlerde yukarı[/quote]
2 gündür uzun düşüncesindesiniz kısalarla çarpılırsanız hakkatten üzülecem.
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;62258]2 gündür uzun düşüncesindesiniz kısalarla çarpılırsanız hakkatten üzülecem.[/QUOTE]
5 dakikalık sat verdide ondan kısaldım..spot 15 dede tehlike çanları çalmaya başladıda..daha sat vermedi...
şimdi vadeli 5 i al verir geri adiler..:)
bugun zaten başımız döndü..al satlardan
-
yuh size...üçer beşer kademe çalışıyorlar artık