-
[quote=küçük_k;144210]AYRICA 30bin puan kazandıran muhterem sistemimiz sat konumunu sürdüyor.. 56500 altında kapanışlar kesin teyit oluşturacak....
hepinize bol kazançlar...[/quote]
Sayın küçük k(e) şu muhterem grafiği bir yapıştırsanızda feyz alsak...
bu alemde 30 bin puvan bırakan sistem sizin haricinizde icat eden olmadı....
-
[QUOTE=Astatin;144238]DJ uyumsuzluk göstergesini kaybettim tokoba...üwwww... geçen MTX ST çalışmamaya başladı...St ve EA formüllerini yedekledim..MTX i sildim ve yeniden kurdum...indikatörlerin formüllerini yedeklmeyi unutmuşum üwwwwwww..o formülün ata halini foruma yazmıştım..sende daha sonra hakkında bir şey sormuştun..sende duruyodur belki o, bana göndersene[/QUOTE]
Pcnizin format atılmasına karşın yedekelrinizi kaybetme riskinize karşı sistemelrinizi ve indikatörlerinizi gönderin itina ile yedeklerim. .dng
Mailledim... ;)
-
[quote=MASTER;144223][quote=Demirci;144205]Master; enteresan bir sistemin var....
spek bu kadar hızlı basarken 5 dk. lar nasıl dipten dönüş gösterdi enteresan...
anladığım kadarıyla sistemin hala şort...sen istisna olarak long girmişsin...
[/quote]
Sayın Demirci gönderinizi yeni gördüm...Öncelikle eğer piyasada gerçekten de hakim bir güç varsa (siz spek buyurmuşsunuz...) onun ne yaptığı (neyi göstermeye çalıştığı...) değil gerçekte ne yapmaya çalıştığı (ne yapmak istediği...) önemlidir...Jani niçin başarılı bir trader? Çünkü kendi tabiriyle Ağa'nın ne yaptığına değil ne yapmaya çalıştığına bakıyor...Onun planını deşifre etmeye çalışıp buna göre de pozisyon alıyor...Bu aslında bizimki gibi zorlu bir piyasada sistem,histem(çok önemli bir unsur olan trader sezgisi...),teknik analiz,temel analiz,vs. gibi her türlü silahın kullanılması gerektiğine iyi bir örnektir...Yani aslında bu bir savaş ve savaşı donanımlı olanlar kazanır...
Benim bugün niçin bu şekilde hareket ettiğime gelince...Öncelikle bütün önemsediğim sistemlerim SAT'ta kapattı...Dolayısıyla yaptığım şey benim açımdan riskli ve sıklıkla yapılmaması gereken bir hareketti...Geceye buna rağmen LONG girdim çünkü fiyat 57.200'e düşerken dibe yakın seviyelerde ciddi hacim artışı oldu(5 dakikalık grafikte VOL indikatörünü açıp incelediğinizde gün içinde oluşan en yüksek hacmin 57.200'e düşüş anında oluştuğunu görebilirsiniz...)ve oradan da 400 puan yukarı tepti...Demek ki birileri dip bölgelerden mal aldı...(eğer fiyat yükselmek yerine düşmeye devam etseydi o zaman birileri yükselen hacimle mal satıyor diye düşünecektim ve stop-loss yapmam gerekecekti...) Bunun haricinde de trader sezgilerime dayanarak düşüşün pek de gerçekçi olmadığını hissettim...Sezgilerim benim için değerlidir.Elbette ki sadece sezgilere dayanarak işlem yapılamaz-yapılmamalıdır...Daha önce de bahsettiğim gibi ancak bütün silahları bir arada kullanarak doğru bir sonuca ulaşmak mümkün olabilir...Kısacası geceye LONG girerek doğru yaptığımı düşünüyorum.Ama hiç hatan olmadı mı derseniz oldu...57.700(O ana kadarki gün içi en düşük seviye...)aşağı kırıldığında stop yapmalı ve 57.200'den hacimli dönüşü gördüğümde 57.350 civarında yeniden alım yapmalıydım...Burdaki mesele alttan yerine koymak meselesi değil...Mesele şu ki dönüş olmayıp düşüş devam etseydi ben daha aşağı bir seviyeden stop-loss yapmak zorunda kalacak ve ciddi bir zarara uğrayacaktım...Ama Jani'nin dediği gibi Ağa kurnazdır...Adamı böyle hipnotize ediverir... :))) Sonuç:Tahminimce Jani yarın açılışta gene Ağa'yı soyacak...:D Ben de en azından zararımın bir kısmını telafi edebileceğim...Hayırlısı olsun...Herkese iyi geceler dilerim...[/quote]
sayın master bu detaylı ve akıcı açıklamalar için teşekkürler...
-
AGA respect my aoutority ! yarın umugunu sıkıcam imf gibi ::: 5 bolumdur oldurdun ama artık yeter.. senin heryerini pixel pixel çizecem .heyk
-
[QUOTE=mozkan;144229]bu gayet normal 4 aydır deli gibi yükselen nerden alırsan tarzı bir piyasa vardı, piyasa yataya girince sistem ne yapsın, sorun sisteminizde değil, yatayda da sistemden aynı performansı beklemenizde
bence tabi[/QUOTE]
Aslında o kadar basit değil, mart ayı ortasından beri izlediğim sistemler var... Mart ayı ortasında bakılan bir sistem aralık ortasından başlıyor veriler... Ve o zaman boğa piyasası yoktu hatırlayacağınız gibi... Yine Mart ayında sıkışık yatay piyasa vardı. Haziran ayı da keza öyleydi... Sonuç olarak sistemler Ağustosun son haftası döküldüler... Bu sefer ki yataylığın tipi farklı bence... Tamamen sistemleri yolmaya dayalı bir yataylık...
-
muhterem
[quote=Demirci;144240]Sayın küçük k(e) şu muhterem grafiği bir yapıştırsanızda feyz alsak...
bu alemde 30 bin puvan bırakan sistem sizin haricinizde icat eden olmadı....[/quote]
demirci...... işte grafik..
arkadaşlar.... zirve dönüşerinde ters tarafa doğru (yukarı) bir fake çıkış olması lazım.. pişmanlık için... daldakileri dökmek için.... tabbi düşüş başladı ise....
sonuç: her halükarda yukarı bir hareket kaçınılmaz... palaya selam sisteme devam .lelele
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/5908/muhterem.jpg[/IMG]
-
waterfall..
Agayı soymayı hazır kıta bekleyen tüm VoBorsacılara GÜNAYDIN.. .boks.
Selçuklu'nun şelale fotosu gibi bereketli bir gün olsun, saolsun helikopterle arayıp bulmuş ve belgelemiş bizim için üwwwww.. :D
-
Tüm Vobdaşlara selam, hayırlı işler...
-
sistem geceye şort girmişti, açılış nasıl olacak bakalım...ve açılışla birlikte şort sinyali devam ediyor...
-
[CENTER][CENTER][B][FONT=Times New Roman]8 Eylül 2009[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Times New Roman]IMF’SİZ DÖNEME, PİYASALARI ALIŞTIRMAYA DEVAM EDİLİYOR (MU?)[/FONT][/B][/CENTER][/CENTER]
[FONT=Times New Roman]
[SIZE=3][B]Borsalarda Dün Kapanışlar ve Bu Sabahki Gelişmeler:[/B] [/SIZE]
[SIZE=3]ABD piyasalarının tatil nedeniyle kapalı olduğu dün; G-20 maliye bakanları ve MB Başkanlarının katıldığı toplantıdan, ekonomilerin iyileşmesi için gerekli tedbirlere destek kararının çıkması, Avrupa ve Asya borsalarının günü yükselerek kapanmasını sağladı. Zira G-20 toplantıdan olası enflasyonist tehdide ve bu nedenle likiditenin çekilmesine yönelik önlem açıklamaları gelebileceği endişesi vardı. [/SIZE]
[SIZE=3]Belki borsalar bu endişeyi atlaşmış gibi görülüyor ama altın hala enflasyon endişesinin tamamen bitmediğinin kanıtı. Çünkü bu sabah altının onsu vadeli işlemlerde 1000 doları görürken spot piyasada 998 dolara yaklaştı. Peki neden altın? Nedeni yaklaşık 2600 yıllık tarihe dayanıyor. Lidyalıların şu an üzerinde yaşadığımız topraklarda, ilk parayı kıymetli maden olarak değişim aracı olarak uygulamaya başladığı günden 1972 senesine kadar süren yapı; Bretton Woods’un sonlanmasıyla, son 37 yıldır kulanılmıyor. Yani 2600 yıllık tarihte 37 yıldır; karşılığı olmayan para sistemi dünyada uygulanıyor. Yaşanan son krizle de bu sisteme yönelik eleştiriler ve tedirginlikler artmaya devam ederken altındaki hareketlilik de tedirginliğin bayraktarlığını yapıyor. Bilindiği gibi ABD doları rezerv para olarak kullanıldıkça ve karşılığına dair şüpheler arttıkça, parasal sisteme dair sorgular da artıyor. Bu konuda son açıklama da dün Birleşmiş Milletler’den geldi. Açıklanan raporda yeni bir parasal sisteme vurgu yapılarak, mevcut durumun riskleri anlatılıyor. Niye anlatmasın ki? BM’de çok iyi biliyor ki; ilk iki dünya savaşı da parasal sistemin yarattığı paylaşım sorununu çözmeye yönelik çıktı. Yine BM çok iyi biliyor ki; parasal sorun çözülemezse gelecek de benzer şekilde karanlık yola sapabilir...[/SIZE]
[SIZE=3]İçeride ise TCMB Başkanı Yılmaz’ın açıklamaları ile tedirginlik yaşadı. Yılmaz’’ Türkiye’nin IMF’den kredi almaya ihtiyacı yok’’ dedi. Piyasalar da bu açıklamanın geçen hafta Ekonomiden sorumlu bakan Babacan’dan sonra, benzer şekilde, gelmesinin piyasaları IMF anlaşması olmayacağına yönelik bir hazırlık olduğu yönünde fikre varmasına neden oldu. İMKB, gün boyunca Asya ve Avrupa borsalarındaki coşkudan uzak bir seyir izledi. [/SIZE]
[SIZE=3]IMF konusu açılmışken bir ekleme yapmadan geçmek istemiyorum. Bence de Türkiye’nin gerçekten IMF’e ihtiyacı yok. Ancak Türkiye’nin acil orta-uzun vadeli ve disiplinli olacağına şüphe olmayacak olan bir maliye politikası programına ihtiyacı var. Bu yönde kapsamlı bir politika açıklaması henüz hala hükümet kanadından gelmediğinden ya da gelse de politikacılara genel olarak ekonomik konularda yaşanan güvensizlikten ötürü IMF ile anlaşma piyasalar tarafından ön plana çıkarılıyor. Zira herkes biliyor ki IMF ile yapılacak anlaşma mali disiplinde çok ama çok katı olacaktır. Bu da piyasaların geleceğe bakışına güven verecektir. Tüm yatırımcılar bilir ki; geleceği belirsiz bir piyasada alış yapmak, karanlıkta kibritle benzin aramaya benzer...[/SIZE]
[B][SIZE=3] [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Bugün İzlenecek Datalar :[/SIZE][/B]
[SIZE=3]09:00 - Almanya Temmuz ayı Cari İşlemler Dengesi[/SIZE]
[SIZE=3]10:00 - Türkiye Temmuz ayı Sanayi Üretimi[/SIZE]
[SIZE=3]11:30 - İngiltere Temmuz ayı Sanayi Üretimi[/SIZE]
[SIZE=3]13:00 - Almanya Temmuz ayı Sanayi Üretimi[/SIZE]
[SIZE=3]22:00 - ABD Temmuz ayı Tüketici Kredileri[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][SIZE=3]İMKB Bugün İçin Beklenti :[/SIZE][/B]
[SIZE=3]Yukarıdaki grafikte de göstermeye çalıştığım gibi; İMKB30 spot endeks 61500 seviyesini geçemeyerek, yurtdışı piyasaların da etkisi ile, aşağı yönde bir düzeltme sürecine girmiş gibi görülüyor. [/SIZE]
[SIZE=3] Ancak Cuma günkü satışların ardından dünkü yurtdışı piyasalardan negatif yönde ayrışan durum, teknik açıdan çok tedirgin edici bir hale dönüştü. Zira İMKB30 spot endeksin 30000 seviyelerinden gelen yükselen orta vadeli trendi ve 21 günlük üssel ortalamaların geçtiği bölge olan 57000 - 57500 seviyesinde son iki gündür kapanış yapılıyor. Bu seviyenin altına gelinmesi orta vadeli trendin kırılması anlamı taşıyacağından; teknik açıdan çok dikkatli olunması gereken bir bölgedeyiz. Zira 57000 seviyesi civarından geçen orta vadeli trendin kırılması düşüş getireceğinin yanı sıra, orta vadeli yükselişin de aynı eğimde bittiğinin teyidi olacaktır. Bu nedenle bu böleye çok dikkat edilmeli...![/SIZE]
[SIZE=3] İMKB30 spot endeksin 57000 seviyelerinden, yurtdışı piyasalardaki olumlu havanın da etkisiyle, destek bularak olası yukarı yönde vereceği tepkide ise; 58500 seviyesi geçilmedikçe yükseliş ivmesi artmayacaktır. [/SIZE]
[SIZE=3] Kısaca; VOB’da İMKB sözleşmelerinde uzun pozisyon taşıyanların İMKB30 spot endekste 57000 sevisini, olası risklerini arttırmamaları için, dikkatli izlemeleri gerekmektedir. [/SIZE]
[SIZE=3] [B][U]Şu ana kadar ki verilere bakılarak [/U]bugün VOB’ta, açılışta;[/B][/SIZE]
[SIZE=3][U][COLOR=red][B]EKİM[/B][/COLOR][COLOR=red] vadeli İMKB30 sözleşmelerinin[/COLOR][/U][COLOR=red] güne; dünkü kapanış seviyelerine yakın bir başlangıç yapabileceğini bekliyorum. [/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3] [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Pariteler :[/SIZE][/B]
[SIZE=3]Euro/dolar paritesi cephesinde ise; parite dolar aleyhine sürüyor. Şu saatlerde 1,4337 seviyelerinde...[/SIZE]
[SIZE=3]İçeride ise dolar/TL kotasyonları şu saatlerde Asya Piyasasındaki işlemlerde 1,4900 seviyelerinde güne başladı [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Yukarıdaki grafikte de göstermeye çalıştığım ve bir süredir vurguladığım gibi; 1,49 seviyesinde hareketli ortalamalar birbirini kesmiş durumda iken dolar 1,52 üzerine bir hamle yaptı. Ancak özellikle dolarındünyadaki değer kaybının da etkisiyle bu seviyelerde tutunamayarak tekrar 1,49 seviyelerine geriledi. Ancak bu gerileme daha öncekilerden farlı olarak kısa vadeli yükseliş trendin altına geliş ve ortalamarın bir birini aşağı yönde kesmesi şeklinde olduğundan, [U]dolar tekrar 1,50 üzerine çıkamaz ise,[/U] 1,45 seviyesine değin bir düşüşü beraberinde getirebilir...![/SIZE]
[SIZE=3]Bu nedenle 1,50 geçilmedikçe dolar/tl’de yükseliş, bir süre ertelenmiş gibi görülüyor...![/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][SIZE=3]Bugüne İlişkin Beklentiler :[/SIZE][/B]
[U][COLOR=red][FONT=Times New Roman]Dolar/YTL [B]EKİM 2009[/B] vadeli dolar sözleşmesinin[/FONT][/COLOR][/U][COLOR=red][FONT=Times New Roman], 1,4900 spot fiyatlara göre teorik fiyat gereği VOB’ta güne 1,5040-1,5090 aralığından başlamasını bekliyorum[/FONT][/COLOR]
[/FONT]
-
-
VADELI PIYASALAR GUNLUK YORUMU (GEDIK YATIRIM)
ENDEKS 30 EKIM KONTRATI
GUNLUK ^ DIRENC 2 58.650
GUNLUK ^ DIRENC 1 57.975
PIVOT 57.625
GUNLUK V DESTEK 1 57.100
GUNLUK V DESTEK 2 56.700
YORUM :YURTDISINDAKI OLUMLU HAVAYA RAGMEN ZAYIF BIR GORUNTU CIZEN
KONTRATTA 57.750 ALTINDA YAPILAN KAPANIS 56.650-55.600 SEVIYELERININ
TEST EDILEBILECEGINI GOSTERMEKTEDIR.YUKARI HAREKETIN YENIDEN BASLAMASI
ICIN 58.675 UZERINDE HAFTALIK KAPANIS GEREKMEKTEDIR.57.100 KIRILIRSA
SATISLARIN HIZLANMASI BEKLENEBILIR. KISA VADELI TRENDIN YUKARI DONMESI
ICIN 58.650 UZERINDE GUNLUK KAPANIS , ORTA VADELI TRENDIN ASAGI DONMESI
ICIN 57.500 ALTINDA HAFTALIK KAPANIS GEREKMEKTEDIR.
STRATEJI
DURUM SATIS
SEVIYE 1 57.950
SEVIYE 2 58.600
STOP 58.650 UZERINDE KAPANIS
HEDEF 57.150-56.700
STRATEJI
DURUM ALIS
SEVIYE 1 55.750
SEVIYE 2
STOP 55.500
HEDEF 56.800
DOLAR / TL EKIM KONTRATI
GUNLUK ^ DIRENC 2 1,5185
GUNLUK ^ DIRENC 1 1,5140
PIVOT 1,5085
GUNLUK V DESTEK 1 1,5020
GUNLUK V DESTEK 2 1,4980
YORUM : 1,5135 ALTINDA KAPANIS YAPARAK TREND DONUSUNU TEYID EDEN KONTRAT COK
DAR BIR MARJDA ISLEM GORMUSTUR. YUKARI HAREKETIN YENIDEN BASLAMASI ICIN 1,5190
NOKTASININ UZERINDE KAPANIS GEREKIR.KISA VADELI TRENDIN YUKARI DONMESI ICIN
1,5200 UZERINDE GUNLUK KAPANIS , ORTA VADELI TRENDIN YUKARI DONMESI ICIN 1,5370
UZERINDE HAFTALIK KAPANIS GEREKMEKTEDIR.
STRATEJI
DURUM ALIS
SEVIYE 1 1,4820
SEVIYE 2
STOP 1,4800 ALTINDA KAPANIS
HEDEF 1,5170
STRATEJI
DURUM SATIS
SEVIYE 1 1,5180
SEVIYE 2
STOP 1,5200 UZERINDE KAPANIS
HEDEF 1,4990
GEDIK YATIRIM MENKUL DEGERLER
[URL="http://www.GEDIK.COM"]WWW.GEDIK.COM[/URL]
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
-
-
PIYASALARA ILISKIN BEKLENTILER (MEKSA YATIRIM)
BANKALAR 50-GUNLUK ORTALAMALARINI ZORLUYOR
ENDEKSIN FUTURE PIYASALARDAKI OLUMLU SEYRIN VE EMTIALARDAKI YUKSELISIN
ETKISIYLE POZITIF BIR ACILIS GERCEKLESTIRMESI ANCAK SONRASINDA YATAY
SEYRE GIRMESI BEKLENEBILIR. OZELLIKLE DUN BASTA AKBANK VE IS BANKASI
OLMAK UZERE BANKA HISSELERININ 50-GUNLUK ORTALAMALARINI TEST ETTIKLERINI
VE ALTINADA KAPANIS GERCEKLESTIRMELERI, CIDDI BIR SATIS BASKISININ OLDUGUNU
GOSTERIYOR. BANKALARDAKI SATISLARIN DEVAMI DURUMUNDA, ENDEKS 44155’DE BULUNAN
50 GUNLUK ORTALAMASINI TEST EDEBILIR. YATIRIMCILARA BANKA HISSELERINDEKI
SEYRI YAKINDAN TAKIP ETMELERINI ONERIRIZ.
BUGUN TEMMUZ AYI SANAYI URETIM VERILERI (10:00) VE HAZINE AGUSTOS AYI
NAKIT GERCEKLESMELERI (17:30) ACIKLANACAK. DIGER YANDAN HAZINE 2 IHALE
DUZENLIYOR. BUGUN ORTA VADELI PROGRAM HAKKINDA ACIKLAMA YAPILMASI BEKLENIYOR
MEKSA YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S.
ARASTIRMA BOLUMU
[URL="http://www.MEKSAYATIRIM.COM.TR"]WWW.MEKSAYATIRIM.COM.TR[/URL]
**RAPORUN TAMAMI EKTEKI DOSYADA BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
-
Günaydın Arkadaslar;
Dogan Yayın Holdinge vergi cezası
Umarım spotta DYH yoktur kimsenin..Dün saat 18.00 gibi gelmis haber..
DOGAN YAYIN HOLDING, BAGLI ORTAKLIKLARINA VERGI CEZALARI TEBLIG EDILDIGINI BILDIRDI - KAP ACIKLAMASI
SIRKETTEN KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU (KAP) ARACILIGIYLA YAPILAN ACIKLAMADA SOYLE DENILDI:
"DOGRUDAN VE DOLAYLI BAGLI ORTAKLIKLARIMIZ DOGAN TV HOLDING A.S., D YAPIM
REKLAMCILIK VE DAGITIM A.S., DOGAN PRODUKSIYON HIZMETLERI A.S. ILE ALP GORSEL
ILETISIM HIZMETLERI A.S.'NIN 2005, 2006 VE 2007 HESAP DONEMLERINE AIT
10.08.2009 VE 25.08.2009 TARIHLI 15 ADET VERGI INCELEME RAPORU'NUN, MALIYE
BAKANLIGI GELIRLER KONTROLORLERI TARAFINDAN ADI GECEN SIRKETLERIMIZE TEBLIG
EDILDIGI DUN AKSAM SAAT 18:00 ITIBARIYLE OGRENILMISTIR. SOZ KONUSU VERGI
INCELEME RAPORLARI; [B]1.877.454.857,-TL TUTARINDA VERGI ASLI, 1.877.454.857,-TL
TUTARINDA VERGI ZIYAI CEZASI,[/B] 60.000,-TL TUTARINDA USULSUZLUK CEZASI VE
282.173,-TL OZEL USULSUZLUK CEZASI ICERMEKTEDIR.
-
Günaydın arkadaşlar....
saat 17:15 de anlayacağız günümüz "aydın" mı olacak "kara" mı ?...
-
DYHOL-İştiraklerinin 2005, 2006 ve 2007 hesap dönemlerine ait 15 adet Vergi İnceleme Raporu Şirketlere dün tebliğ edildi.
Söz konusu Vergi İnceleme Raporları; 1.877.454.857 TL tutarında vergi aslı, 1.877.454.857TL tutarında vergi ziyaı cezası, 60.000,-TL tutarında usulsüzlük cezası ve 282.173,-TL özel usulsüzlük cezası içermektedir. (Toplam 3.76 milyar TL- Bu bir vergi cezası rekorudur)
Bildiğiniz gibi DYHOL'ün Doğan TV Holding'deki satışından kaynaklanan Vergi cezası davası sürmektedir. Böylece bugün istenen 3.8 milyar TL ile beraber Maliye'nin Doğan Yayın'dan istediği vergi tutarı 4.8 milyar TL'ye yükselmiştir. Şirket hisselerinin bu haberlerden olumsuz etkilenmesi beklenmektedir.
-
-
-
yatay oluruz bütüngün artık
-
Cümleten günaydın, Herkese bol ve hayırlı kazançlar
Bu haberden sonra Doğanlara sağlam basarlarsa endeksde sağlam aşağı baskı oluşur ki bu ceza olayı ilk çıktığındada endeksde sağlam baskı oluşmuştu.
-
475 shortcover ve long .. ralli ..
-
[quote=elstock;144254]Günaydın Arkadaslar;
Dogan Yayın Holdinge vergi cezası
Umarım spotta DYH yoktur kimsenin..Dün saat 18.00 gibi gelmis haber..
DOGAN YAYIN HOLDING, BAGLI ORTAKLIKLARINA VERGI CEZALARI TEBLIG EDILDIGINI BILDIRDI - KAP ACIKLAMASI
SIRKETTEN KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU (KAP) ARACILIGIYLA YAPILAN ACIKLAMADA SOYLE DENILDI:
"DOGRUDAN VE DOLAYLI BAGLI ORTAKLIKLARIMIZ DOGAN TV HOLDING A.S., D YAPIM
REKLAMCILIK VE DAGITIM A.S., DOGAN PRODUKSIYON HIZMETLERI A.S. ILE ALP GORSEL
ILETISIM HIZMETLERI A.S.'NIN 2005, 2006 VE 2007 HESAP DONEMLERINE AIT
10.08.2009 VE 25.08.2009 TARIHLI 15 ADET VERGI INCELEME RAPORU'NUN, MALIYE
BAKANLIGI GELIRLER KONTROLORLERI TARAFINDAN ADI GECEN SIRKETLERIMIZE TEBLIG
EDILDIGI DUN AKSAM SAAT 18:00 ITIBARIYLE OGRENILMISTIR. SOZ KONUSU VERGI
INCELEME RAPORLARI; [B]1.877.454.857,-TL TUTARINDA VERGI ASLI, 1.877.454.857,-TL[/B]
[B]TUTARINDA VERGI ZIYAI CEZASI,[/B] 60.000,-TL TUTARINDA USULSUZLUK CEZASI VE
282.173,-TL OZEL USULSUZLUK CEZASI ICERMEKTEDIR.[/quote]
Türkiye'de bir gelenek vardı.. Her iktidar kendi zenginini yaratır, her zengin de kendi iktidarını yaratır.. Son dönemde bu değişti galiba..Her iktidar kendi zenginini yaratır, diğer zenginleri bitirir..:)
PAMBIK da DYHOL vardı ama cikletten bile ucuz fiyata...5 inci taban verse gomaz...dimi pambık..şşş
-
[quote=küçük_k;144236]sayın kuzu ;
yarının strateji be beklentisini yazarmısınız....ag. ortalama hedefi 58000 ve kanal hedefi 59000 olarak görünüyor...vetan evlatları 3 gündür şortluyor.... ağa bunlara mı bi iyilik düşünüyor yoksa bizim gibi 3-5 logcunun peşine mi düşecek...[/quote]
iki gündür...hareketlerini dogru tahmin etmemize ragmen...bize az kar teklif ediyor...bugünde maks 350 önerdi sabah ...almadım...sende almamıssındır...
yani...işi zorlaştırıyor...marjları iyice daralttı....sabırları yokluyor....
günde 500 puan alın gidin diyor...eger dogru yönde maldaysan....
buyur indi 53 500 e...versem 200 puan...beni malda tutuyor...senide....
-
[quote=selçuklu;144261]475 shortcover ve long .. ralli ..[/quote]
bu at ana yaramadı patron.. ne öyle ralli malli..üwwwww..
-
günaydın...
doğanlar taban açılabilir..
-
[QUOTE=selçuklu;144261]475 shortcover ve long .. ralli ..[/QUOTE]
patron baskı var:::
-
bugün...doganlar olayı var....dün hepsi acaip artıydı...o olmazsa belki 57 800 acardı ve döşerdik...500 puanla....
-
[QUOTE=QUEEN;144266]patron baskı var:::[/QUOTE]
abla baskı var hakkaten .. bi manşet atsana .. 58000 üstüne atalım .. üüüüüüüüü
-
4.8 milyar dolar ceza,o ne ...dogan ın sonuda uzanlar gibi oluyor..
-
-
[QUOTE=jani;144263]iki gündür...hareketlerini dogru tahmin etmemize ragmen...bize az kar teklif ediyor...bugünde maks 350 önerdi sabah ...almadım...sende almamıssındır...
yani...işi zorlaştırıyor...marjları iyice daralttı....sabırları yokluyor....
günde 500 puan alın gidin diyor...eger dogru yönde maldaysan....
buyur indi 53 500 e...versem 200 puan...beni malda tutuyor...senide....[/QUOTE]
guzum beyle piyasayı sevmeyorem :(
-
-
[QUOTE=selçuklu;144268]abla baskı var hakkaten .. bi manşet atsana .. 58000 üstüne atalım .. üüüüüüüüü[/QUOTE]
atamam patron..kusura bakmaüüü..şortum
-
cıtır aldık...175 puan...bekliyecegim...biraz....
-
gencler bi müjdem var long girdim :) piyasanın çökmesine son 5 dakika ..
yaf avatarı değiştirdim gece hala kenny çıkıyo bilgisi olan varmı neden olabilir ?
-
-
[quote=jani;144270]kapadım...[/quote]
Bravo Jani,
Kural 1: Piyasayla inat olmaz, bu nedenle akıntıya karşı kürek çekmeye gerek yok.
Kural 2: Ağa'nın karşısında değil hep yanında olmak lazım.
Kural 3: Sisteme uy uy uy uy uy uy :::
-
doganlar bu sefer mevta olacak kanaati,diğer hisselerdeki kredili satışlarıda tetikler..ve doganlar endekse duble etkiler..
-
bugün düşemez bunlar....doganlar nedeniyle....satıcının oldugu gün düşmez bu *****ler...alıcının oldugu gün düşerler....