325 ort long .. denemesi .. sebebi .. ew .. ve ov trend yapısı .. bence günün dibi 70050 ... günün kalan kısmını yukarı bekliyorum ...
Printable View
325 ort long .. denemesi .. sebebi .. ew .. ve ov trend yapısı .. bence günün dibi 70050 ... günün kalan kısmını yukarı bekliyorum ...
saraylı abi .. ednin 5 indeyiz abi bencede ... dalgada zaten saçmasapan hareketler yapıyor ... ed 5 dalga .. beş dalgada düzeltme dalgası olacağından ... böyle olması doğal gibi bence .. ov trend yukarı abi bencede ...
bu trend böyle bitmez bence .. sivri tepe... çılgınlık yaşanacak tahminim ... :o
ama belliide olmaz tabi ..:p:p:o daytrade devam şimdilik ..
son pozun istopu 70050 altı istop olursam .. bugün daha işlem yapmayacam ...
[IMG]http://i41.tinypic.com/xq05f.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;240249]saraylı abi .. ednin 5 indeyiz abi bencede ... dalgada zaten saçmasapan hareketler yapıyor ... ed 5 dalga .. beş dalgada düzeltme dalgası olacağından ... böyle olması doğal gibi bence .. ov trend yukarı abi bencede ...
bu trend böyle bitmez bence .. sivri tepe... çılgınlık yaşanacak tahminim ... :o
ama belliide olmaz tabi ..:p:p:o daytrade devam şimdilik ..[/quote]
selçuklum benim de görüşüm öyle aşağıdaki grafiğine katılıyorum...
ben bugün işlem artık yapmıyorum...
pzt günü bu ov li projeksiyonu da gözönüne alıp devam ederiz..:)
bugün gördüğü en yüksek seviyeden 2500 puan düştük.. tepkiye sembolik 70.225 den long...
[QUOTE=saraylı;240270]selçuklum benim de görüşüm öyle aşağıdaki grafiğine katılıyorum...
ben bugün işlem artık yapmıyorum...
pzt günü bu ov li projeksiyonu da gözönüne alıp devam ederiz..:)[/QUOTE]
abi senin kararın tabi ... ama ben son bi şans verdim kendime ve uzadım .. 050 altı istop olmak üzere ... içimden bir ses gün karlı kapatacağımı söylüyor :).. hayırlısı olsun abi ..:o :o
[QUOTE=jerfin;240271]bugün gördüğü en yüksek seviyeden 2500 puan düştük.. tepkiye sembolik 70.225 den long...[/QUOTE]
apla projeksyon nası olmuş .. sana esiye edeyim ..artı kapanış olsun istiyorum::: .. eheuheu :D:D
[QUOTE=selçuklu;240273]apla projeksyon nası olmuş .. sana esiye edeyim ..artı kapanış olsun istiyorum::: .. eheuheu :D:D[/QUOTE]
projeksiyon süper patron..+.
çıksın 73.000 üstüne tekrar da yine fulleyelim shortları...lelele
1 dk 2 dk ve 5 dk lıklarda sürekli gözüme takılan bir şekil var ..hep aynı şekil .. ... yeni bir formasyon bulacam galiba ..daha önce birileri bulmadıysa adınıda selçuklu koyacam .. eheuhe ..:D:D:D
ölü kedi sıçraması yapma çabasında pala :)
action a ara verdi,gün sonuna doğru hızlanır yine piyasa..
ahanda 2 dklık .. o mavi çizgi önem yeresi bence .. o çizgi çalışıp teperse .. .. paralellerini gene kullanırız .. üvvv :o:o
[IMG]http://i41.tinypic.com/vmxhd3.jpg[/IMG]