yada pala super illusyon yapiyi..bahsana dipten 5000 puan çıkmış ve bana alacakmış gibi geliyi..hihihihi
Printable View
yada pala super illusyon yapiyi..bahsana dipten 5000 puan çıkmış ve bana alacakmış gibi geliyi..hihihihi
tabi kamayı yanlışda saymış olabiirik..hehe
apsd -17000..brehhh
işte bu....
yada değil...
yada bu..heheheh..ula iyiki pozda değilim haa...
iviiit, yeşillll yeşilll :D
[QUOTE=Astatin;450131]yada bu..heheheh..ula iyiki pozda değilim haa...[/QUOTE]
Evet, herşeyde bi hayır var patronaj.
erk patron, dediğin oldu hah..
kamaın üzt çizgısı 95900 e yükseldi bı arada
ula o 95500 e kadar çizen zat acaba sırf bizim kamanın gönlü olsun diyemi yaptı acaba..hehehe..ama 95900 lazım noktasal değdirme içün
[QUOTE=Astatin;450137]kamaın üzt çizgısı 95900 e yükseldi bı arada[/QUOTE]
kamasutra :p
850 hajı :D
edit: 950..
95900 şortlarımgeldi..gözüm kama yüzümüzü kara çıkarma
[quote=flexy;450139]kamasutra :p[/quote]
yes we can:::
[QUOTE=Astatin;450141]95900 şortlarımgeldi..gözüm kama yüzümüzü kara çıkarma[/QUOTE]
graf graf :)
ayrıca helal asti :D
[quote=Astatin;450141]95900 şortlarımgeldi..gözüm kama yüzümüzü kara çıkarma[/quote]
95300 e kavırmaları yazdım..ya bismillah
[quote=Astatin;450144]95300 e kavırmaları yazdım..ya bismillah[/quote]
hastir bedavaya vermişik ya laaa.lelele
bence verecek..ama tırsıyorum
ula buralarda bir kaç bar oyalansada kamanın alt çizgisi yükselse..sonra kırılsada yükske fiyattan şortlasak he
fileksicim..haftalık totemi öne alırmısın..şortladıkda üstüme afiyet
acele et filex..5 dakikalık bayrak sancak yapıyı..yukarı kırmadan mudahale et
fileks huhu
[QUOTE=Astatin;449811]fileksi az moral yapak...nassı proceksiın ama...nikkei tarzı bir kamikaze dalış..zemin müsait..ortam müsait..indikler müsait...ew müsaitmi bilemiyom
[IMG]http://i43.tinypic.com/70hrih.jpg[/IMG][/QUOTE]
hülülülülü
Arkalarda kalmış azcık geç geldi :D
hacı 95400 lerde bile kapanmasına razıyım..bence dow bugün parende atar..dünkü en düşüğü bile delebülür...pazartesi gaplarının hastasıyım biliyon ama bugün stoplamamamız lazım
Grafın aylığının gözü toprağa bakiyi..ama çekirge misali cycle olayı yaw, tedbirli olmakta faide vağ.
kamanın altı 94500 lerden geçiyir şu an..yap bi güzellik be fileks
ayboluyo fileks..kamayı bizemi saplayacan..üğwww
vıy vıy vıy yemedi..
[QUOTE=Astatin;450163]ayboluyo fileks..kamayı bizemi saplayacan..üğwww[/QUOTE]
bağada saplandı hacı..
[quote=Astatin;450160]hacı 95400 lerde bile kapanmasına razıyım..bence dow bugün parende atar..dünkü en düşüğü bile delebülür...pazartesi gaplarının hastasıyım biliyon ama bugün stoplamamamız lazım[/quote]
[quote=Astatin;450162]kamanın altı 94500 lerden geçiyir şu an..yap bi güzellik be fileks[/quote]
hiç şakadan anlamıyon filex...94500 şakaydı...95400 de olur dedik:p
[QUOTE=Astatin;450171]hiç şakadan anlamıyon filex...94500 şakaydı...95400 de olur dedik:p[/QUOTE]
analiz eskidi ondan :D taze graf daha etkili olabülü
sıçan formasyonu işte :D
kama bozulmamış hacı..sadece pıçağın ucu biraz uzunmuş..daha da uzar mı bilemeyong..hehehe..uzamasın ağbi..üğww
[IMG]http://i40.tinypic.com/flk8kn.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;450177]kama bozulmamış hacı..sadece pıçağın ucu biraz uzunmuş..daha da uzar mı bilemeyong..hehehe..uzamasın ağbi..üğww
[IMG]http://i40.tinypic.com/flk8kn.png[/IMG][/QUOTE]
o zaman bu, haftaya biraz doldur boşalt sonra yallah dicek
filex,
anlıyorum şakacı bi insansın ama ben orta yaşlı bir insanım dediydim sana...heheh..ula 96500 üzeri 15 dklık kapanış yapsa stopluyoduk ya la nerdeyse..eşhedü...yine de son hareket için teprik ederim...:::
bah nerde kapattı ipnur
[IMG]http://i40.tinypic.com/ezjx52.png[/IMG]
ERK patron,
Geceyi bekliyorum hacı...Bir de 5 inci günün şafağında doğuya bakacaktık...Bizim gandalf gelecekmi bakalım asian fantasy lerinden kurtulup gelebilirse....Nikkei %5 eksi fdow %2 eksi filan..çok şık olar
Bu arada APSD yi bende çok sallama ama, bütün gün VOB yükselirken apsd eksi değer olarak sürekli arrtı..-21000 lere falan vardı...amma 96000 üzerinde düşmeye başlayıp --18300 lerde kapadı... gün boyu KY şortu patlatıp (kendi longlarını kapatıp), son düzlükte şort mu açtı diye iyimser bir yorum yapsam kendi açumdan...:)..
yine de geceyi bekleyelim