[QUOTE=özdenil;62267]Sn. Hexen'i dinlemek lazım. 1 dakika içinde 5 kademe aşağı, 5 kademe yukarı kazanmak imkansız...[/QUOTE]
zoru başarırız imkansız biraz zaman alır:)
Printable View
[QUOTE=özdenil;62267]Sn. Hexen'i dinlemek lazım. 1 dakika içinde 5 kademe aşağı, 5 kademe yukarı kazanmak imkansız...[/QUOTE]
zoru başarırız imkansız biraz zaman alır:)
kısalar kapandı. uzun 33200 den
Sistemlerin en çok çarpıldığı günden sonra uzun süreli ve şiddetli hareket olduğuna dikkat eden oldu mu ? Sistem kullanmıyorum, sadece EW sayımları ile oynuyorum, beni bile 4 defa stop ettirdiler, 5.'yi deniyorum. Dolayısyla sistemlerinizi sorgulamamanızı ve körlemesine itaati öneririm. (İlk cümleden dolayı)
[QUOTE=Vob Trader;62272]seans sonu rallisi bekliom ucucaz[/QUOTE]
Spot buralardaykenmi ? eur/usd düşüyor.
[QUOTE=sazan;62276]Sistemlerin en çok çarpıldığı günden sonra uzun süreli ve şiddetli hareket olduğuna dikkat eden oldu mu ? Sistem kullanmıyorum, sadece EW sayımları ile oynuyorum, beni bile 4 defa stop ettirdiler, 5.'yi deniyorum. Dolayısyla sistemlerinizi sorgulamamanızı ve körlemesine itaati öneririm. (İlk cümleden dolayı)[/QUOTE]
yüzde yüz haklısın sn sazan......
+.+.+.
Maçlarda koro halinde bir tezahürat vardır. Hepiniz o..... çocuğusunuz diye. Şimdi o koronun içinde olmak istedim :)))
sistem bu gün duman oldu..başka kimsede var mı?
[QUOTE=sazan;62276][COLOR="Blue"][B]Sistemlerin en çok çarpıldığı günden sonra uzun süreli ve şiddetli hareket olduğuna dikkat eden oldu mu [/B][/COLOR]? Sistem kullanmıyorum, sadece EW sayımları ile oynuyorum, beni bile 4 defa stop ettirdiler, 5.'yi deniyorum. Dolayısyla sistemlerinizi sorgulamamanızı ve körlemesine itaati öneririm. (İlk cümleden dolayı)[/QUOTE] İlk cümlenize katılıyorum ama EW bilmediğim için soruyorum sizce bu yön ne tarafa?
[QUOTE=abka;62280]sistem bu gün duman oldu..başka kimsede var mı?[/QUOTE]
Benim iki sistemi çarptılar diğer iki sağlam duruyor.
[color=#FF0000][b] 14.11.2008 16:54:56 OPEL, ALMAN HÜKÜMETİ'NDEN YARDIM İSTEYECEK [/b][/color]
General Motors'un sahibi olduğu ve Almanya'da üretim yapan Opel, Alman Hükümeti'nden mali yardım isteyecek.
Şirket yetkilileri, küresel finansal krizin Avrupa otomobil piyasasını da etkilemesi nedeniyle böyle bir karar alındığını kaydettiler.
Alman Hükümeti, ekonomiyi canlandırmak amacıyla bir destek paketi hazırlamıştı. AA
[QUOTE=hexen;62270]8790 yeresine gider eyer dow futur bizim 34000 yeresine gitme potans var amma dow futur 8790 üstesi olmadan bizde daha yukarya guven olmaz seyans sona az kaldı bugun flat kalma basaran seyans sonada dayansa iyi olr[/QUOTE]
dow futur dediyim yeri gecti vob 34100 potansta amma keyf mesele var.. cunki gun system short signalde..
harket garanti yok 13 dkk kaldı dikat
14.11.2008 16:55:32 *ABD'DE KASIM ORTASINDA MİCHİGAN ÜNİ.TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ 57.9 (BEKLENTİ 55.0, ÖNCEKİ 57.6) [b][color=#008000](OLUMLU)[/color][/b] Hayret