-
Günaydın...58.050'den aldığım 4/1 oranında LONG'ları 57.200 altına sarkma gördüğüm an 57.150'den zararına kapattım...Bugün Doğan olayı iş bozdu...Bu arada bir kaç gündür süren satış baskısını göz önünde bulundurduğumda Doğan'a kesilecek cezayı önceden haber alan büyük para sahibi tatlı su kurnazları'na da saygılarımı sunarım... :) Ne yapalım bu çark böyle işliyor...Ağlamak yok...Ağa'ya vergimizi ödedik,önümüzdeki maçlara bakacağız...Soyacam bunu soyacam...Hemide öyle bir soyacam ki Jani bile şaşacak bu işe... :):):) Hepinize bol kazançlar...
-
-
050 den bende long denedim ..
-
bu kanal önemliydi kırılmadı tam .. uyumsuzuklar hat safhada .. ralli
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/8141/adszxm.jpg[/IMG]
-
-
dow 2 gündür yükseliyordu..fdow a göre şimdilik %1 açılışda fiyatlandı..ama biz eksiyiz...acaba dow da satış olursa ne oluruz..
yysd.
-
[quote=jani;144304]durum...
1-daks üç gündür cıkarken biz düştük....bugün daks gırnızıya geçer...
2-doganlar olayı negatif etkiliyor....
sonuç....bu borsa yüzde 3 çıkar....[/quote]
buna oynuyorum....stopum 500 puan asagıda...56 400 de....o kırıldımı şellale hali oluşur ve bizim celcuki malı götürür....
-
44 529 a indi....buradan yüzde 3 çıkış...45 800 yapıyor....bu dünün tepesi....
unutmayın...tüm sistemler satta....yerler ıslak ve bacaklar titrek....
guzu böyle günnerde....KORKUYU TÜKÜRÜR....
-
[quote=Astatin;144308]full şort 225 aq[/quote]
ahahaha..ver astatin verrr..
-
-
[QUOTE=ordi;144329]long diyen var mı?[/QUOTE]
he ben longum ralli ralli ralli .. bugün + kapatırsa spot ejderha kuyruğu olacak mum graf .. :D:D:D
-
İNDİ....dogan olayını halletti...ve dönüyor....
tersi halinde 500 puanım gidecek...gitsin...
-
yurtdışı bozulsa burası dağılacak gibi fakat dışarısı bana mısın demiyor.dax ve fdow dipten verdiği tepkinin en yükseğinde
-
[quote=jani;144327]44 529 a indi....buradan yüzde 3 çıkış...45 800 yapıyor....bu dünün tepesi....
unutmayın...tüm sistemler satta....yerler ıslak ve bacaklar titrek....
guzu böyle günnerde....KORKUYU TÜKÜRÜR....[/quote]
Heee bilirim çok tükürmüştü...30 binden 36 bine gelene kadar....
-
Yahu bir sevkiyata gittim geldim piyasa karışmış
Kuzu üstat güzel yerden poz açmış şimdi mel mel bakakaldım iyimi bütün gün heba oldu gitti bu VOB bana sonunda iş bıraktıracak ya
-
57.200'den bu defa duble yani 1/2 oranında LONG pozisyon açtım...Stop belli...Gerçekleşirse yazarım...Soyacaaam... :) Bol kazançlar...
-
korku iyidir .. korkuyosan dememkki doğru pozdasın .
-
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/8/1893.bmp[/img][/url]
57525 shortları 57150 longa çevirdim.
-
[quote=MASTER;144335]57.200'den bu defa duble yani 1/2 oranında LONG pozisyon açtım...Stop belli...Gerçekleşirse yazarım...Soyacaaam... :) Bol kazançlar...[/quote]
Sevgili Master sistemlerin ala mı geçti yoksa "koku sistemi" ile mi longladın...
-
-
makası düzeltmesini beklemek lazım....
-
[QUOTE=jani;144337]550 puanını aldım....[/QUOTE]
eyi furdun yine guzum bravo
-
vay vay vay bu ne biçim tepki ) dünkü şortları 56950-57000 den kapadık. üstüne bi de longlayamadık. kahvaltıya gittimdi. flat kaldım..
bi geldim 57400 bu ne biçim tepki.... 56800-57400 600 pivan yüzde 1.1
bence tepki mepki degil bu götürecekler. neyse....
altın fiyatları tavana vurdu 48495..Hava bu kadar iyiyken Altın bunun üstüne gitmez daha... Altında küçük bi short deneyeceğim...
-
5 dk lık dahi henüz alışa geçemedi bende..
-
[quote=jani;144337]550 puanını aldım....[/quote]
57 200 ü izliyorum yeniden...gene long yönünde...
dalga bitimi genelde....sistemcinin kol kesmesiyle bitiyor....
-
[quote=Demirci;144339]Sevgili Master sistemlerin ala mı geçti yoksa "koku sistemi" ile mi longladın...[/quote]
Dipten dönüşe bakarak ve tepki beklentime istinaden LONG'ladım...Ancak bunlar riskli hareketler...Riskin de farkındayım ve ellerim tetikte...Stop-loss belli...5 dakikalık sistem'imin AL vermesi için fiyatların en azından 57.500'ün üzerine atması gerekir gibi gözüküyor...Tabi şimdilik...Eğer sistem de AL verirse rahatlarım...Zaten AL verdiği zaman foruma da yazacağım...Sevgiler ve bol kazançlar...
-
Serefsizler sistemleri carptı,bögrümden gelen sen 57000 den long ac dediydi ama kacırdık treni...baka baka 57450 oldu..böle inek gibi baktım ekrana..
-
piyasa sabahtan beri sadece beni mi yedi anlayamadım anladığım sadece gözüme batan zararım
-
sistem hala şorttttt... :)
-
ne piyasa ama...hahaha...
doğanlar taban piyasa bana ne ya onu aydın emmi düşünsün diyor :..:
haksızda sayılmazlar yani...:..:
-
trend dönmemiş al sinyali geldi ama buradan ama korkudan mal da alamıyorum?
-
-
[quote=anonimm;144349]sistem hala şorttttt... :)[/quote]
5 Dklık sistem ise bir problem vardır incelemeniz lazım bence.
-
0 işlem 050 uzun devam .. 1 dk 5 dk alda ralli ralli ralli
-
-
[quote=engin sözmen;144353]5 Dklık sistem ise bir problem vardır incelemeniz lazım bence.[/quote]
20 dk, benim sistem az ve öz işlem odaklı :)
-
[quote=engin sözmen;144338]57525 shortları 57150 longa çevirdim.[/quote]
engin kardeş tebrikler...çok güzel yerden giriş yaptı sistemin...:)))
selçuklu da histemle iyi giriş yaptı ona da .brv
-
[quote=BORSACIOZGUR;144343]vay vay vay bu ne biçim tepki ) dünkü şortları 56950-57000 den kapadık. üstüne bi de longlayamadık. kahvaltıya gittimdi. flat kaldım..
bi geldim 57400 bu ne biçim tepki.... 56800-57400 600 pivan yüzde 1.1
bence tepki mepki degil bu götürecekler. neyse.......[/quote]
FDOW 9525 vay bee.. 11000 e gidecek dedi...3 ay daha çıkış var dedi.. bizim şu üç harfli kurumun çok yüksek maaşlı yöneticisi [U]ne kadar da çok şey biliyor[/U]....
oruç tutmadığım için allah beni cezalandırdı... dünkü shortları kapayıp flat kaldım.. longlasana... ekran başında olmadığım için 15 dakika... kahvaltıya gitmesem longlayacaktım )) gitti gül gibi 500 pivan
-
[QUOTE=selçuklu;144354]0 işlem 050 uzun devam .. 1 dk 5 dk alda ralli ralli ralli[/QUOTE]
5 sn 15sn 30 sn lik AL da ralli ralli :D