[quote=VOBiX;62281]İlk cümlenize katılıyorum ama EW bilmediğim için soruyorum sizce bu yön ne tarafa?[/quote]
Bence Yukarı, 2 gece evvel hissede pozisyon almaya başladım, VOB'da ise şu anda da 5. denememde Long taraftayım (4 Stop Loss sonrası)
Printable View
[quote=VOBiX;62281]İlk cümlenize katılıyorum ama EW bilmediğim için soruyorum sizce bu yön ne tarafa?[/quote]
Bence Yukarı, 2 gece evvel hissede pozisyon almaya başladım, VOB'da ise şu anda da 5. denememde Long taraftayım (4 Stop Loss sonrası)
[QUOTE=abka;62280]sistem bu gün duman oldu..başka kimsede var mı?[/QUOTE]
aynen hoşaf oldular..
çok zaiyat yok.. karı verdik...
250 den kısaldım en son..
[color=#FF0000][b] 14.11.2008 16:54:41 FED BAŞKANI BERNANKE, GEREKİRSE, DÜNYA MERKEZ BANKALARIYLA BİRLİKTE EK ÖNLEMLER ALINABİLECEĞİNİ BİLDİRDİ [/b][/color]
ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Ben Bernanke, gerekmesi halinde, dünya merkez bankalarıyla birlikte, kredi sıkışıklığının giderilmesi için ek önlemler alabileceklerini söyledi.
Bernanke, yarın başlayacak olan G-20 zirvesi öncesinde yaptığı açıklamada, ekonomik büyümenin desteklenmesi için diğer merkez bankalarıyla birlikte, daha önce attıkları adımlara ilave yeni adımlar atabileceklerini ifade etti.
Ben Bernanke, diğer merkez bankalarıyla birlikte gerçekleştirilen eş güdümlü faiz indirimlerini de, enflasyon baskısının azalması ve ekonomik büyümenin durması nedeniyle gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Küresel finansal piyasalardaki dalgalanmanın ve sorunların sürdüğüne dikkat çeken Ben Bernanke, 16 Aralık'ta yapılacak olan yılın son programlı Merkez Bankası toplantısında, FED'in faiz indirebileceğini de ima etti. AA
geceye kesin kısa girecegim..
son işlem 33250 kısa..bunlarla kısa girecegim..
Ben anlamam, vob sistem alda, dolar satta, geceye endeks kontratlarında uzunda kalma kararı verdim, zaten uzunda kalmaktan sıkılmadım, sıkılmadıkça düştüydük, saygılar.
sistem gereği uzunla geceye girdim..iyi akşamlar..
geceye sembolik kısa:) hatta son işlem benim 4 adet borsayı ben kapadım :D
Haftasonuna uzunda kaldım .
sp 900 direnci bugün geçemeyecektir, 840 a doğru geri çekilme perşembeye kadar bekliyorum. altına giderse yön aşağıya döner. çarşamba hangi seviyede olursak olalım perşembe yukarı ralli başlayacakır.
sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;62292]geceye sembolik kısa:) hatta son işlem benim 4 adet borsayı ben kapadım :D[/QUOTE]
Kapanış fiyatından yapılan tek kontratla borsyaı kapatma ünvanını elinden aldılar .dng
haftasona flat yattım . tam kurt kapan gunu oldu hıc sevmıyorum buguns.. cunki fiyat bi kalıp gore harket etmiyor.. kural yok..
[quote=sazan;62276]Sistemlerin en çok çarpıldığı günden sonra uzun süreli ve şiddetli hareket olduğuna dikkat eden oldu mu ? Sistem kullanmıyorum, sadece EW sayımları ile oynuyorum, [B]beni bile[/B] 4 defa stop ettirdiler, 5.'yi deniyorum. Dolayısyla sistemlerinizi sorgulamamanızı ve körlemesine itaati öneririm. (İlk cümleden dolayı)[/quote]
beni bile derken keramet sizde mi, ew demi anlayamadım :..: