-
[QUOTE=ordi;144396]20 dk al 5 dk lar sat diyor ben en iyisi ortada flat mı olsam diyorum. İkinci defa bugün terse kalırsam olurum dummmmaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn....[/QUOTE]
gunde ıkı kere carpıldımmı ben flat oluyorum abey ... eylece ızlıyorum tavsıye ederım gayri ...
-
sabah sabah ağaların elini öpmek bana çok ağır geldi ezildim resmen aklımdan çıkmıyor bi türlü yaptığım ters hareket. Harikiri yapacak cesaret te ben de yok
-
Üstadın destek ve dirençleri 56900 şiir gibi çalışmış ama kaçırmışız 57200 tekrar gelirse depesindeyim ühühühühühüh
57575/57200/56900
58200/58500/59200
Öğlen arasıda girdi ezber bozulmazsa yukarı operasyon başlamalı ezber bozulursa Allah kerim
-
[quote=ordi;144396]20 dk al 5 dk lar sat diyor ben en iyisi ortada flat mı olsam diyorum. İkinci defa bugün terse kalırsam olurum dummmmaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn....[/quote]
para sende oldugu sürece fırsat sonsuz....
paranı agama kaptırırsan...FIRSAT SIFIR...
aklından gecenin tersini yap....aklını egitiyor çünki...eylemleriyle....
-
450 uzun 1dk al geldi ... tobo tamamlanmış olabilir .. ralli ralli ralli ..
-
-
1 dk 5 dk alda .. 15 ten 120 ye kadar satta .. günlük alda ..ralli ralli ralli ... vay anasını ..
-
57450 uzun selçuklu peşindeyim.
-
[QUOTE=MMO;144407]57450 uzun selçuklu peşindeyim.[/QUOTE]
abi çok yakın takip etme .. fren mesafei bırak arada .. .. ben terse dönersem çarpışırız valla .. :D:D
-
[quote=selçuklu;144408]abi çok yakın takip etme .. Fren mesafei bırak arada .. .. Ben terse dönersem çarpışırız valla .. :d:d[/quote]
ani hareketler yapmadan önce sinyal verirsin diye düşünüyorum bilmiyorum yanlışmıyım
-
15 al verirse arkaya yaslanacam .. 1-5 alda ..
-
-
[QUOTE=MMO;144409]ani hareketler yapmadan önce sinyal verirsin diye düşünüyorum bilmiyorum yanlışmıyım[/QUOTE]
veririm abi. .ata tam alışamadım daha . oku kaldırırsam havaya bilki ani hareket edecem .. :D:D:D ..
-
[QUOTE=jani;144403]para sende oldugu sürece fırsat sonsuz....
paranı agama kaptırırsan...FIRSAT SIFIR...
aklından gecenin tersini yap....aklını egitiyor çünki...eylemleriyle....[/QUOTE]
bu konuda sağlam derse ihtiyacım var
-
[QUOTE=Astatin;144411]525 stop ve long...[/QUOTE]
helal patron ... dedene söyle hemen startrek yolculuğu başlasın .. 60.000 olalım .. :D
-
Ezber gene bozulmadı yahu kaç hafta oldu 12,30 da alsak 13,30 civarı satsak her gün temiz 200-300 puan alırdık. Her öğlen tatilinde adamlar spot derdi olmadan bir şekilde piyasayı yukarı çekiyor
-
Sistem 12:40'da 57.500 fiyattan AL verdi...Sinyalleri kendi sistem sinyalleriyle kıyaslamak isteyen arkadaşların dikkatine...Ancak ikinci yarıda Doğan'lar nedeniyle Spot piyasanın aşağı gelebileceği ve buna istinaden Vob'un da hafifçe de olsa aşağı kayabileceği unutulmamalı...Bol kazançlar...
-
575 ten ani bi vuruş anında 450
-
hem alıyo hem veriyo canı sıkılmış *******nın galiba :)
-
VAy anasını bir anda kaç kademe verdi öyle iş menkul * demeden geçemeyeceğim :D
-
[QUOTE=stonhand;144415]Ezber gene bozulmadı yahu kaç hafta oldu 12,30 da alsak 13,30 civarı satsak her gün temiz 200-300 puan alırdık. Her öğlen tatilinde adamlar spot derdi olmadan bir şekilde piyasayı yukarı çekiyor[/QUOTE]
Evet haklısın valla, kaç gündür yazıyosun ve aynısı oluyor...
-
Foruma bir "etik kurallar" yönetmeliği hazırlayıp uygulamaya koymak lazım sanırım...
-
500-600 arasında furuşuyo silaşşörler şarjörü bol olan kazanır mı?
-
KUIN graliçe, bi manşet vursan şuna, 500 puan yeter..smaç değil ha..manşet
-
iş son 15 dk 2300 kont aldı bu hayra alamet değil bence
-
[quote=enorton;144420]Evet haklısın valla, kaç gündür yazıyosun ve aynısı oluyor...[/quote]
Hocam ben yazmaktan bıktım şarapsız AGA 12,30 dan sonra yukarı çekmekten bıkmadı. Kaç gündürü geçtim kaç haftadır itina ile öğle tatilinde piyasayı yukarı çekiyorlar sonra 2 nci seans açılmasına son 5-8 dk kala hemen aşağı basıyorlar bu ezberi ne zaman bozacaklar merak ediyorum.
Bugün petrole ve pariteye dikkat derim ikiside agresif artışta
-
flat abi falt..100 puan yerine göre iyi kardır :)
-
57 600 short oldum...
açılıştaki doganların vaziyetine oynuyorum şincik...bu ters tepebilir
-
ikinci seans doğanların taban olmaması garip olmaz mı? Bu kadar ağır ceza sonrası çok ciddi anlamda satışların gelmesi beklenmez mi? (bir kaç taban daha mesela?)
-
Sabah memleketin ters indikatörü garanti 4700 long açmıştı şimdi bakıyorum 1453 longu kalmış EFG 2000 short açmış İş yatırım 2363 longda hadi gelde çık işin içinden VİRMAN çıktı mertlik bozuldu
-
[QUOTE=stonhand;144425]Hocam ben yazmaktan bıktım şarapsız AGA 12,30 dan sonra yukarı çekmekten bıkmadı. Kaç gündürü geçtim kaç haftadır itina ile öğle tatilinde piyasayı yukarı çekiyorlar sonra 2 nci seans açılmasına son 5-8 dk kala hemen aşağı basıyorlar bu ezberi ne zaman bozacaklar merak ediyorum.
Bugün petrole ve pariteye dikkat derim ikiside agresif artışta[/QUOTE]
Altın da artıyor 1000 doları geçmiş...
-
iş yatırım nasıl bi işin peşinde anlayan var mı?
-
durum tespiti...
1-56 850 den hızla 57 700 e gelerek shortcu vetan evlatlarını hizaya soktu....
2-57 400 ila 57 600 arasında bekleyip....long açtırdı....
elınde ne var...eski longcular ve yeni longcular....sıra bunnarda....
-
[QUOTE=Astatin;144426]flat abi falt..100 puan yerine göre iyi kardır :)[/QUOTE]
Abi yüz puana dönüyoruz yaw ne hale geldik .dng Eskiden 1000 paun bile gözümde olmazdı... Şu geçen sene eylüldeki gibi bir düşüş yaşayamayacak mıyız nedir bu piyasa anlamadım gitti...
-
Euro 1,45'e dayandı... Dax futurelarında yukarı hareketi destekleyecek bir hamle bu.
-
Dow haftalık 9380 destek var altında kapatmadığı sürece yön yukarı.
[IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/8/2864.bmp[/IMG]
9380 altına kaymış ama üzerinde kapatmış
-
uzun devam .. sistemlerim alda .. sat diyene kadar uzunum ..
-
sistemde long emareleri görülmeye başladı...
-
dohol grafik...
[URL=http://img269.imageshack.us/i/20090908dohol.jpg/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/4428/20090908dohol.jpg[/IMG][/URL]
düşüş devam eder gibime geliyor.
-
[quote=ordi;144431]iş yatırım nasıl bi işin peşinde anlayan var mı?[/quote]
İş yatırım kendi malınımı alıyor yada başkasının hesabınamı iş yapıyor
İş yatırım 2000 kontrat longsa EFG de 2000 kontrat short karşılıklı işlem olabilir arada sanko ve garanti EFG nin diğer ayakları olabilir açıkçası kim almış kim satmış irdelemeye kalksak fazla birşey ifade etmez