o isin espirisi sn. esay.rul...:)...
bir haber falan mi geldi acaba yine, tuhaf seyler oluyor...sn. jelibon hakli cikacak bu sefer de...:)...
Printable View
o isin espirisi sn. esay.rul...:)...
bir haber falan mi geldi acaba yine, tuhaf seyler oluyor...sn. jelibon hakli cikacak bu sefer de...:)...
DOWun dün ki hareketine ilgisiz kalan ve akşama kadar patinaj yapan VOBun pazartesi G20 ile ilgili iyi bir haberle gaplı yukarı açılarak coşmasını görmek beni bir kez daha VOBda mantık aramama noktasına getirecek. Binaenaleyh dün dündür bugün bugündür yarın da yarındır. .dng
İlk dirençte tokmağı yedi
yedi yemesinede dj halleri belli olmuyorki 15 dk da herşey değişiyor
Negatif uyumsuzluğun düzeltmesini yapıyor. Şöyle 9500e doğru atak yapsaydı daha rahat olurdum pazartesi için. Bu hareketleri sanki çıkış öncesi güç kazanma gibi duruyor. Eksi kapanırsa futurelarla yine artı yapıp işi bitirirler pazartesi paritelerde acayip bir durum yok şimdilik.
yarım saatte 500 puan verdiler vay be...
Açıkcılar boşalttı son dakikalarda nakavt oldu. Yine de güven olmaz dansöze.
[QUOTE=sentinus;62320]DOWun dün ki hareketine ilgisiz kalan ve akşama kadar patinaj yapan VOBun[B][SIZE="2"] pazartesi G20 ile ilgili iyi bir haberle gaplı yukarı açılarak [/SIZE][/B]coşmasını görmek beni bir kez daha VOBda mantık aramama noktasına getirecek. Binaenaleyh dün dündür bugün bugündür yarın da yarındır. .dng[/QUOTE]
Amerikan Başkanı'nın katılmadığı bir G toplantısından nasıl bir karar çıkablir sizce temenniden başka.uyk .uyk
Kapanışın bu kadar aşağıdan olması hiç hoşuma gitmedi ama. Şöyle %2-3 artı kapanış daha yakışıklı olurdu teknik olarak bence:)
Sistemlerin çoğu aldaydı ancak çok abartılı arttığı için düşmesi gerekiyordu güvenemedim flat kaldım
dün dünde kalmıştır...bugün %7 olduda ne oldu.biz kapanırken dow%2 eksi idi zaten..herşey fdow a bakar..
[QUOTE=catedral;62326]Amerikan Başkanı'nın katılmadığı bir G toplantısından nasıl bir karar çıkablir sizce temenniden başka.uyk .uyk[/QUOTE]
Yine de bir beklenti yarattılar piyasalarda. Katılıyorum...Busht gidici. Nazi suratlı Paulson gidici. Belki de yine oyaladılar diyeceğiz pazartesi. Bana kalırsa G20 faiz indirimi hazine planı vb. hepsi boş. Bankaları batmış şirketlerinin değeri düşmüş bir yığın karmaşık türev enstrümandan oluşan bombanın üstünde bir Amerika var karşımızda. Veriler her hafta daha kötü geliyor. GM gibi dünya devi neredeyse iflas etmiş uzatmaları oynuyor. İşler iyiye gitmiyor ama adamlar hala oyalıyorlar dünyayı en başından beri olduğu gibi. .dng