-
benden doganlara bu taban dışında 3 taban daha...doganlar bitebilir...çünkü ,olagan değişim (olumlu veya olumsuz) sürecinde ,en büyük engel olarak görülüyor.hükümet doganı bitirmeye kararlı gibi....[B]vergi dairesinin teminat isteyeceğine eminim.(istemesi dogana kıl olduklarının göstergesidir..daha önce istemişlerdi)..[/B]uzanlar bitti..
-
ne düşüyor ne de çıkıyor olsa olsa burası tokatlıyan bölgesi olur. Arkadaşlar fikri olan var mı? Ne olacak bu piyasanın hali...
-
[QUOTE=Larossıan;144435]Dow haftalık 9380 destek var altında kapatmadığı sürece yön yukarı.
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/8/2864.bmp[/img][/url]
9380 altına kaymış ama üzerinde kapatmış[/QUOTE]
Abi kocaoğlan ne alemde, uzun zamandır naptığından haberimiz yok...
-
dipde tobo oluşuyor..tırsmaya başladım..:(
-
benim de sistemlerim ala geçti ama dohol yüzünden shortları koruyorum. 725 stop seviyem, orayı kırarsa ala geçerim. Sadece Garanti ile piyasayı tutuyorlarmış havası seziyorum, o da başka bir sebep...
-
şort tabiki şort bir tanem..histemli
-
birazdan eksi makasa gececektir....dogan açılışını şimdi halledecektir....
evet gene kardayım...
-
[quote=jani;144446]birazdan eksi makasa gececektir....dogan açılışını şimdi halledecektir....
evet gene kardayım...[/quote]
Üstadım en son pozunuz nedir kaçırdık galiba yazarsanız çok teşekkür ederim.
-
sistem flat ben short napıcam şimdi
-
[QUOTE=exxx;144444]benim de sistemlerim ala geçti ama dohol yüzünden shortları koruyorum. 725 stop seviyem, orayı kırarsa ala geçerim. Sadece Garanti ile piyasayı tutuyorlarmış havası seziyorum, o da başka bir sebep...[/QUOTE]
Herkes long için tetikte ama dohol eksi açılabilir, ve yine 700 750 geçilirse herkes longlayacak gibi... Ben PY nin yerinde olsam eğer niyetim aşağı gitmekse, doholu taban açmam, vob da 700 ü kırarım milletin alışları falan 58000 görülür heralde ordan basarım millete malı...
-
[quote=stonhand;144447]Üstadım en son pozunuz nedir kaçırdık galiba yazarsanız çok teşekkür ederim.[/quote]
57 600 de short oldum...iki sahife geride....sebeb dogan açılışları diyede yazdım bitanem....
-
[QUOTE=jani;144450]57 600 de short oldum...iki sahife geride....sebeb dogan açılışları diyede yazdım bitanem....[/QUOTE]
Doğanlar taban olmazsa long mu açılışta?
-
20 dk lık son bar 500 de yeşil 475 de kırmızı oluyor...
-
übee alert.....fiyat 475 değince geçici sat çıkıyo...pıh pıh ..apka ...şş
-
[quote=enorton;144449]Herkes long için tetikte ama dohol eksi açılabilir, ve yine 700 750 geçilirse herkes longlayacak gibi... Ben PY nin yerinde olsam eğer niyetim aşağı gitmekse, doholu taban açmam, vob da 700 ü kırarım milletin alışları falan 58000 görülür heralde ordan basarım millete malı...[/quote]
o zaman biz de 58binden dönüşte tekrar basarız shortu :D
Gerçi PY'ci arkadaşların bugün doğanları pek tutabileceklerini zannetmiyorum :D
Son 18 dakika, bekleyelim görelim...
-
57500 den shortladım gene,hadi bakalım hayırlısı..
-
olmadı...sistem hala şort...belki bu 20 dk da long olabilir...
-
emortım kızcak yine ama...sat sinyali kesinleşmedi..hayret :) oysaki fiyat 475 di yin..bense şortingen devam..fxci nerdesin lemm
-
[QUOTE=Astatin;144457]emortım kızcak yine ama...sat sinyali kesinleşmedi..hayret :) oysaki fiyat 475 di yin..bense şortingen devam..fxci nerdesin lemm[/QUOTE]
Ne kızacam ya :D
-
Selçuklu sinyal ver uzunmusun
-
Birde doğanlar taban görmesin diyelim ancak bu cezanın ilk çıktığı zamanlarda doğanlar krizde 0,60 larda idi yanılmıyorsam 0,40 lara kadar geldiler sonunda Aydın Doğan 0,50 lere kadar kendi topladı şimdi fiyatlarıda şişmiş durumdaki o 0,50-0,60-0,70 gibi fiyatlardan alanlar şuan nerden satsa karda bana göre 1 değil 4 taban görsede satan gene karda yabancılar bunu 0,50-0,60 lardan toplamıştıki o zamanlar en fazla para giren bunlardı
Haydi Hayırlısı diyorum 57500 short stop 58000
-
tradenin referans ortalaması son günlerde ciddi direnç olarak çalışıyor..
bugünde alışlar bu seviyede ( 57700 ) hız kesti..
[IMG]http://i29.tinypic.com/21d1df.gif[/IMG]
-
yorum veren var mı? ne olur bu piyasa
-
[QUOTE=MMO;144459]Selçuklu sinyal ver uzunmusun[/QUOTE]
abi 450 kısa döndüm ben kısaya ... sat geldi ..
-
Astatin simdi kesinlesti mi sat sinyali sende,425 altı kritik o babtan sordum..
-
gel yawrum gel...gel bi mama daha vereyim....
-
uzun için tetikteyim 1 dk al desin uzuna geçecem ..
-
erkenden basıyorlar niagaramı desem düdenmi desem :)
-
400 uzun tobo tamam gibi .. al gelirse arkaya yaslanacam ..
1 dk al gelmiş ben yazarken .. ralli ..
-
dohol 2.tabanı yedi long işi piyangoya döndü..
4/5 kademe alsalar coşku yaratabilir piyasada orasıda ayrı bi piyango..
sistemler flat da.herhalde bugünde en iyisi bu..
-
[QUOTE=enorton;144458]Ne kızacam ya :D[/QUOTE]
"Küfür etmek serbest mi?" diye soruyon ama demekki acayip kızmışsın. .dng
Sana küfür yasak orucu sakatlama.
-
dogan hisselerine ,2 taban daha kaldı...taban açsa bile ,agresif satmak için açılacaktır..tekrar taban olur..
yaklaşık 5 milyar dolar..vay anam vay....
[B]ilk başlarda bunu takmayan endeks ,sonra takacaktır...[/B]
-
-
5 dk da yeşil yaktı .. 1-5 alda ..
-
Doğan grubunun etkisi güdük kalıyor endekse. Endeks30daki üç hisse %20 eksi yapmış. spot30 %0,36 ekside. Kısacıalr doğanalrdan pek medet ummasa iyi olacak gibi.
-
Spek piyasayı tutuyor makası kullanarak....Yani ne yapmak istiyor...geçen hafta yaptığı gibi gerekerise makası 1000 puvana kadar açar yine 57200 leri vermem diyor...
Şortcular (bende dahil) habarınız ola....
-
[quote=VOBiX;144474]Doğan grubunun etkisi güdük kalıyor endekse. Endeks30daki üç hisse %20 eksi yapmış. spot30 %0,36 ekside. Kısacıalr doğanalrdan pek medet ummasa iyi olacak gibi.[/quote]
Üstat lafı ağzımdan aldınız doğanların hepsi %20 ekside çift taban gördüler ancak endekse bir garanın +%1,85 i kadar etki edemediler
Birde iyiki bir short çektik AGA makası +600 puana kadar çıkardı PES doğrusu
-
-
[QUOTE=abka;144471]dogan hisselerine ,2 taban daha kaldı...taban açsa bile ,agresif satmak için açılacaktır..tekrar taban olur..
yaklaşık 5 milyar dolar..vay anam vay....
[B]ilk başlarda bunu takmayan endeks ,sonra takacaktır...[/B][/QUOTE]
[B]zamanlama meselesi..[/B]
biribirine baglantılı ilişkiler,kredili işlemler vs..endeksi mutlaka etkileyecektir..
-
375 stop oldum kısa aynı yerden ..