-
[quote=Demirci;144475]Spek piyasayı tutuyor makası kullanarak....Yani ne yapmak istiyor...geçen hafta yaptığı gibi gerekerise makası 1000 puvana kadar açar yine 57200 leri vermem diyor...
Şortcular (bende dahil) habarınız ola....[/quote]
Aga ne yapmak istiyor biliyor musnuz ?
vere vere götürüyor..
Nasıl olsa dow la 65000 e gidecek bu diyor.
İnsanlarda spottan yüksek tutup satış ve short psikolojisi oluşturmak istiyor..
Bunu da başarıyor. Her gün açık poziyon sayısı artıyor.
IMF ile anlaşma olmama ihtimali yüzde 1..
65000 e götürecek olan onlar.. ha 57000 den almış ha 57500 den ne farkeder.
-
[quote=selçuklu;144463]abi 450 kısa döndüm ben kısaya ... Sat geldi ..[/quote]
allah iyiliğini versin az erken yazsana görmedim.üüüüüüüüüüüüüüü
325 kısa
-
bişey daha biliyorum. [U]IYM[/U] sağlam sattı mı bu piyasa 400-500 pivan biraz gevşiyor..
Ama IYM aldı mı yükselmiyor [U]MRS veya EFG[/U] alırsa çok sağlam yükseliyor.
-
çok işlem oldu ama yapacak bişey yok .. yön çok belirsiz ..
-
zaten garantinin ve diğer bankaların endeksteki ağırlıkları çok fazla. O yüzden doğan kağıtlarının %20 düşmesi puansal olarak endeksi çok etkilemez görüşü doğrudur.
Ancak sayın abkanın dediği de doğru, sonuçta büyük bir grup. etkisinin olmaması düşünülemez.
-
[QUOTE=MMO;144482]allah iyiliğini versin az erken yazsana görmedim.üüüüüüüüüüüüüüü
325 kısa[/QUOTE]
abi sistemine uy sen .. bana bakma .. alıp satıyorum şimdilik bi arkaya yaslanamadım .. ..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;144481]Aga ne yapmak istiyor biliyor musnuz ?
vere vere götürüyor..
Nasıl olsa dow la 65000 e gidecek bu diyor.
İnsanlarda spottan yüksek tutup satış ve short psikolojisi oluşturmak istiyor..
Bunu da başarıyor. Her gün açık poziyon sayısı artıyor.
IMF ile anlaşma olmama ihtimali yüzde 1..
65000 e götürecek olan onlar.. ha 57000 den almış ha 57500 den ne farkeder.[/QUOTE]
Bilgisayarı ekranına ters bakıyorsun galiba, nereye götürüyor :D 5000 puan düştük 10 günde...
-
ne kadar luzumsuz bir düşüş oldu .. ben böyle salak bir düşüş görmedim .. vay anasını ..
[URL=http://img40.imageshack.us/i/adszld.jpg/][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/9730/adszld.jpg[/IMG][/URL]
-
325 filat..400 yine şort...way**...aracı kuruma zekat veriyoruz...
-
ahanda yazıyom..dohol tekrar taban yapacak...mal vermek için çözdüler..
-
Ulan tüm forum kene gibiyaz ha..adam aşağı yapsa hemen şort, yukarı yapsa hemen llong :) :)...bunun sonu kucağa mal yıkıp, ters yöne çok hızlı bir hareket yapmaktır veya 17:15 e kadar mallandırıp, ertesi gün açılışta gap la olaya girmektir..du bakalım
-
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;144483]bişey daha biliyorum. IYM sağlam sattı mı bu piyasa 400-500 pivan biraz gevşiyor..
Ama IYM aldı mı yükselmiyor MRS alırsa yükseliyor.[/QUOTE]
ıym mrs kim sorması ayıp
-
[QUOTE=Astatin;144492]Ulan tüm forum kene gibiyaz ha..adam aşağı yapsa hemen şort, yukarı yapsa hemen llong :) :)...bunun sonu kucağa mal yıkıp, ters yöne çok hızlı bir hareket yapmaktır veya 17:15 e kadar mallandırıp, ertesi gün açılışta gap la olaya girmektir..du bakalım[/QUOTE]
375 long alacak gibi patron yapışalım .. hahahahha :D:D:D:D
-
[quote=Astatin;144492]Ulan tüm forum kene gibiyaz ha..adam aşağı yapsa hemen şort, yukarı yapsa hemen llong :) :)...bunun sonu kucağa mal yıkıp, ters yöne çok hızlı bir hareket yapmaktır veya 17:15 e kadar mallandırıp, ertesi gün açılışta gap la olaya girmektir..du bakalım[/quote]
aynı şeyi düşünüyordum.sırf şu forumda bir sürü adam var palanın ensesinde aşağı dönünce aşağı yukarı dönünce yukarı yapıyorlar.
pala buna pabuç bırakmaz!
yaktın bizi pala...:o
-
[quote=ordi;144494]ıym mrs kim sorması ayıp[/quote]
iş yatırım ve marbaş
-
VOB kevgire döndü terbiyesizim..Alın,verin ekonomiye can verin:)
-
[quote=enorton;144487]Bilgisayarı ekranına ters bakıyorsun galiba, nereye götürüyor :D 5000 puan düştük 10 günde...[/quote]
ben zaten 5000 puan yukardayken 65000 e gidicez demiyordum..
[U]Şİmdi diyorum..[/U]
Dow 10000 e yolculuk biz de 65000 e
Bıyıklı yabancı amca 3 ay daha yılsonuna kadar çıkış var dedi....
-
şu an piyasaya halil rençber yorumu lazım. neden mi? ne söylese tersi oluyor da ondan. en azından yönümüzü belirleriz. benim sistem kendini dinlemekten ne al ne de sat vermeye başladı zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
Flatos 200 puan aldım kaçtım jani ye binlerce teşekkür
-
dohol taban..işte bu taban açılmaz...hatta yarın 2 tane daha var..
-
[QUOTE=ordi;144494]ıym mrs kim sorması ayıp[/QUOTE]
ITM = İş Yatırım
MRS = MARBAŞ
-
[QUOTE=ordi;144500]şu an piyasaya halil rençber yorumu lazım. neden mi? ne söylese tersi oluyor da ondan. en azından yönümüzü belirleriz. benim sistem kendini dinlemekten ne al ne de sat vermeye başladı zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/QUOTE]
Şu aralar sert bir yükseliş beklemyin gerçi bu düğşüş de sert olmadı ama ralli indikatörü ortalıkta yok henüz.
-
[quote=VOBiX;144503]ITM = İş Yatırım
MRS = MARBAŞ[/quote]
yok tokoba..mrs...misız..yani evli bayan manasında...ama bi arıza var..yani pek bi uyumsuz isimle hareketleri :)
-
Bu pala kim sorması ayıp? :D Kurtlar Vadisi'nde vardı bir tane, onun gibi birşey mi? :D:D
-
425 ten sat geldi yazı yazarken görmemişim
-
vay ***q ... bi yönü bulamadık .. tobo çalışırsa hedefi .. 58000 üstü .. çalışmazsa .. çöker gibi piyasa ..
-
sistem long, 225 den reverse...
-
Astatin patron kene dedin .. benim ata kenemi yapştı noldu koşamıyor ..üüüüüüüüü
-
cevaplar için ayrıca TEŞEKKÜRLER ÜSTADLAR
-
[QUOTE=Astatin;144492]Ulan tüm forum kene gibiyaz ha..adam aşağı yapsa hemen şort, yukarı yapsa hemen llong :) :)...bunun sonu kucağa mal yıkıp, ters yöne çok hızlı bir hareket yapmaktır veya 17:15 e kadar mallandırıp, ertesi gün açılışta gap la olaya girmektir..du bakalım[/QUOTE]
Abi geçen gün de yazdım, gap la düşüş olmadan olmaz bu iş... Gap için de haber lazım... Böyle sıkışmaların sonunda bi haber gelmiş ve piyasa o yöne kırılmış... Dava, imf, ne bileyim işte...
-
[quote=selçuklu;144510]Astatin patron kene dedin .. benim ata kenemi yapştı noldu koşamıyor ..üüüüüüüüü[/quote]
yok keneden değildir..sabahdan beri maymuna çevirdin güzelim atı..bi şort bi long bi şort bi long, hayvan atlığını unuttu herhalde:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;144508]vay ***q ... bi yönü bulamadık .. tobo çalışırsa hedefi .. 58000 üstü .. çalışmazsa .. çöker gibi piyasa ..[/QUOTE]
57375 altında iptal oldu o TOBO.
Başka bir şey bulmak lazım
-
[QUOTE=exxx;144507]Bu pala kim sorması ayıp? :D Kurtlar Vadisi'nde vardı bir tane, onun gibi birşey mi? :D:D[/QUOTE]
[IMG]http://img.blogcu.com/uploads/sadeceolulergorur_pala61.JPG[/IMG]
Efsane...
-
[QUOTE=Astatin;144513]yok keneden değildir..sabahdan beri maymuna çevirdin güzelim atı..bi şort bi long bi şort bi long, hayvan atlığını unuttu herhalde:D:D[/QUOTE]
he valla .. ayıp oldu ... atın hakkını veremedik bugün .. akşam iyice dinlendireyim bu atı .. üüüüüüüüüğğüüüüüüğ
-
[quote=anonimm;144509]sistem long, 225 den reverse...[/quote]
sistem long, reverse yeri 300 oldu
-
[quote=VOBiX;144514]57375 altında iptal oldu o TOBO.
Başka bir şey bulmak lazım[/quote]
ne tobosu abi yok öyle bir şey nerden çıkarıyorsunuz..kırdık biz o O larıda B leride...T leride...
-
[quote=VOBiX;144514]57375 altında iptal oldu o TOBO.
Başka bir şey bulmak lazım[/quote]
SIKIŞAN BİR ÜÇGEN VAR vobix UYMAZMI BAK İSTERSEN BEN BENZETTİM.
-
[QUOTE=selçuklu;144516]he valla .. ayıp oldu ... atın hakkını veremedik bugün .. akşam iyice dinlendireyim bu atı .. üüüüüüüüüğğüüüüüüğ[/QUOTE]
Dikkat et senin atı sucuk yapmasınlar... :D
-
istanbulun havası gibi bu borsası da, sabahtan beri yağacak gibi yapıyor. Ha işte yağ diyorum şelale şelale, ama hemen güneş açıyor :(