-
Size ben vobda çok önemli bir bilgiyi aktarayım, endeks kontratları tahtasına yön veren 4 kişi var, evet yanlış duymadınız, 4 kişi, onların yatacak yeri yok, yüksek ihtimallede burayı okuyorlar, onlara tek kelimem var, sizin Allah b..... versin, başka bişey demiyorum, saygılar.
-
[quote=mordak;62441]bana göre 32500 altı olmadan halen son umut var...sağlıklı yükseliş ise 34000 üzeri iyi olur....
ama gidişat kötü....kısalar avantajlı gözüküyor...ara gazlardan zaten pek sonuç çıkmıyor...bakalım neler olacak...
bol kazançlar....[/quote]
şöyle bir kritik durum var; eğer DJI 8100 de tutunamazsa, hafta içi çok hızla 7000 e gelebilir... Ama bakıyorum herkes karamsar, yani DJI çökecekse bile bir "terse yatırma" senaryosu yazmalılar..Ama kim bilir belkide terse yatırma senaryoları budur :) Yani bu beklentide olanları avlamak..Yani fütursuz ve terbiyesiz bir düşüş yapmak..
-
Açıklana banka bilançolarına iyi bakın...en az 3 yıl öyle iyi bilançolar göremeyeceğiz çünkü :(
-
doalrda kısa modası olmalı bugün
-
Şu anda spot 30 sat konumunda, 32450 seviyesi yukarı geçilmedikçede al konumuna gelmesi güç görülüyor, bu vahsettiğim seviyeyi yukarı gap ile geçseydiler al sinyali gelecekti ve yukarı trend başlayacaktı, ama bugün olmadı, yarın içinde hem aşağıya, hemde yukarıya gap yapma ihtimali olacak şekilde bugünkü kapanışımızı ayarlayacaklardır diyorum, bugünden yukarı yöne değilde, daha çok aşağı yöne doğru hareket olabilir, olur demiyorum, ihtimal aşağıyadır, tahminim spot 30 akşama 31000 e doğru gevşeyerek kapayacak ama vob muallaktadır, saygılar.
-
[QUOTE=Vob Trader;62445]doalrda kısa modası olmalı bugün[/QUOTE]
O modaydı, ama ımf haberleriyle modası geçti, elde kalan son numaraları çekerler artık, saygılar.
-
[quote=bull market;62447]O modaydı, ama ımf haberleriyle modası geçti, elde kalan son numaraları çekerler artık, saygılar.[/quote]
katılıyorum.. geçen hafta sırf IMF anlaşması korkusuna USDYTL de long pozisyonları hep erken ve az karla kapattım... ama bun arağmen yürüdü..şimdi IMF anlaşması eli kulağında ama USDYTL bu anlaşmayı çok ipliyor görünmüyor..sanki daha çok, mal dökme operasyonu gibi..Her neyse, dışarıya bakar..ama görünen oki biz dışarıya göre zayıf seyredeceğiz...Çünkü şu sorunun cevabı yok..FED in bile eli kolu bağlıyken ve atacak pek bir kurşunu kalmamışken IMF in boyu nereye yeter..Daha önemlisi, daha büyük kota ihtiyacı olacak ülkeler için parayı nereden bulacak IMF
-
[QUOTE=bull market;62447]O modaydı, ama ımf haberleriyle modası geçti, elde kalan son numaraları çekerler artık, saygılar.[/QUOTE]
sen hafta sonu çok film izledin heralde:)
-
[quote=Vob Trader;62449]sen hafta sonu çok film izledin heralde:)[/quote]
Vob um trader ım şöyle pis bir pozisyon alda bilelim :)
-
[quote=VOBiX;62439]FDOW 23:10da 8357den kapattı. DOwdan sonra bir müddet daha işlem görüyor kendisi.[/quote]
İlginize ve bilginize teşekkürler..
-
[QUOTE=Vob Trader;62449]sen hafta sonu çok film izledin heralde:)[/QUOTE]
Yanlış, yıllardır ne bir film, nede tv de tek bir dizi seyretmişliğim vardır:..::..:, kurtlar vadisini bile o kadar methettiler, seyredicem diye oturdum da , 10 dakika seyredemedim sıkıldım kalktım:..:, durum budur, saygılar.
-
[QUOTE=Astatin;62450]Vob um trader ım şöyle pis bir pozisyon alda bilelim :)[/QUOTE]
bugün için şayet dolar oynasaydım. zaten vurduda yaptım mesajımda bugün diye euro dolardaki harekete güvenerek dolarda kısa eğilimli işlem yapardım. ama bugün hafta sonu kısa olmama rağmen sinekden sanki yağ çıkarırcasına beklentimin çok çok altında bi rakam kazanabildiğim için çarşamba günkü vizeme çalışmaya karar verdim ve şu an flat bir şekilde bekliorum.