-
[QUOTE=Vob Trader;62453]bugün için şayet dolar oynasaydım. zaten vurduda yaptım mesajımda bugün diye euro dolardaki harekete güvenerek dolarda kısa eğilimli işlem yapardım. ama bugün hafta sonu kısa olmama rağmen sinekden sanki yağ çıkarırcasına beklentimin çok çok altında bi rakam kazanabildiğim için çarşamba günkü vizeme çalışmaya karar verdim ve şu an flat bir şekilde bekliorum.[/QUOTE]
bugünkü işlemlere gelicek olursak da hafta sonu şort idim. sabah 950 den flat 975 şort 850 flat 750 şort 675 flat 600 long 650 flat 725 şort ve 775 flat şeklinde. başka işlem yapmayı düşünmüorum.
-
[QUOTE=Vob Trader;62453]bugün için şayet dolar oynasaydım. zaten vurduda yaptım mesajımda bugün diye euro dolardaki harekete güvenerek dolarda kısa eğilimli işlem yapardım. ama bugün hafta sonu kısa olmama rağmen sinekden sanki yağ çıkarırcasına beklentimin çok çok altında bi rakam kazanabildiğim için çarşamba günkü vizeme çalışmaya karar verdim ve şu an flat bir şekilde bekliorum.[/QUOTE]
Vaaay Diplomamı alıcan.
-
[QUOTE=bull market;62455]Vaaay Diplomamı alıcan.[/QUOTE]
belki lazım olur. diploması olanlarında hali ortada gerçi:)
-
Kullandığım sisteme göre saat 11:00 barının kapanışı itibarıyla günlük ve 60 dakikalık satta. Buna rağmen vadeli tutunuyor. FSPXteki toparlanmaya rağmen DAX ve UKX bu kadar zayıf olmasalar belki tepki denenecek.
-
5. dalga için düşüş başlatmak üzere zayıflamaya başlamışızda haberimiz yok, bu saatten sonra endeks kontratlarında kısa avantajlıdır, bu planlanan düşüşünde yarın sabaha gaplı düşüş ile başlaması yüksek ihtimal, bugüniçi yukarı hareketlerde terse kama riski var, akşama ya kısa, yada flat olmak şart olacak diyorum, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;62458]5. dalga için düşüş başlatmak üzere zayıflamaya başlamışızda haberimiz yok, bu saatten sonra endeks kontratlarında kısa avantajlıdır, bu planlanan düşüşünde yarın sabaha gaplı düşüş ile başlaması yüksek ihtimal, bugüniçi yukarı hareketlerde terse kama riski var, akşama ya kısa, yada flat olmak şart olacak diyorum, saygılar.[/QUOTE]
sen dolara bak kaç pip inmiş yazdığımdan beri.
-
Boşverin onu bunu, bu hedge fonlar Kasım 1 Kasım 30 tarihlerinde, müşterilerinin bildirimlerini değerlendirecekler, bu süre içinde müşteri ne bildirdiyse, fonlar satışını 1 Aralık 15 Aralık tarihleri arasında yapacak, 15 aralığa kadar müşterilere ödemeleri gerekiyor, yani hedge fon muhabbeti bundan sonra başlıyor, 30 kasım tarihinden sonra hedge fonlar kredi bularakda müşterilerinin ödemelerini yapabilirler, fakat bu ihtimalde az görülüyor, IMF ile anlaşmanın da tamda bu dönemde yakın olması ne kadar manidar değilmi? dikkatli olun, saygılar.
-
Yani, kaç milyar dolarlık hedge fon satışı olur ve dolayısı ilede kaç milyardoların Türkiyeden dışarı çıkacağı hesaplanamadı daha, göçün büyüklüğü ne kadar olursa, dolarında YTL karşısında değeri o ölçüde artacak, yani devalüasyon olmuş gibi olacak, ama ne kadar olacak şimdilik bilinmiyor, bilinen tek şey, öyle yada böyle bişey olacak, parasal deprem ama hafif atlatılır, ama ağır, Mart ayı gibi sonuçlarını görmüş oluruz diye düşünüyorum, saygılar.
-
Halil beyde işte bunları yazmıyorda, işte bakın seneye bu yazıma bakarsınız, ben ne dediydim diye caka satıyor, bizlerde burada durmuş teknikten yoksun yazı diye eleştirmeye kalkıyoruz, işin içyüzünü bilipde yazan yok zaten, esasen olayın büyüklüğünüde kimse bilemediği için, hani krizde parmağım olmasın babında sivrilmiyor, yada sivri ve anlaşılır yazılar analizler yapmıyor diyelim, korkuyor diyelim de dahada net olsun:), saygılar.
-
Önümüzdeki iki ay içinde, bunu bilen ky ne kadar hissede kalmak için can atar bilmem, ama teknik olarak banada 23500 seviyesi dip olarak gözükmesine rağmen, kafama silah dayasalar hissede kalmam, saygılar.
-
Bu tip durumlar forumlarda yazılmıyor, dillendirilmesin isteyeni çok, neden o kadar haltı bilenler buraya çıkıp çeştli niklerde yazar yazarda, bu konularda bilgi aktarmaktan kaçınır anlamıyorum, ne var yani, %2 paya sahip ky bilse ne olur bilmese ne olur değilmi? bu arada vob daki tahta çevirenler için iyi olmaz ama malesef ben yazdım işte:), saygılar.
-