[QUOTE=bull market;62465]Aloooo, kimse yokmudur?[/QUOTE]
bence sende görüşlerini paraya çevirmeye çalışsan iyi olur. foruma herzaman yazılır:) millet işlem yapıor işlem vakti:)
Printable View
[QUOTE=bull market;62465]Aloooo, kimse yokmudur?[/QUOTE]
bence sende görüşlerini paraya çevirmeye çalışsan iyi olur. foruma herzaman yazılır:) millet işlem yapıor işlem vakti:)
[QUOTE=bull market;62452]Yanlış, yıllardır ne bir film, nede tv de tek bir dizi seyretmişliğim vardır:..::..:, kurtlar vadisini bile o kadar methettiler, seyredicem diye oturdum da , 10 dakika seyredemedim sıkıldım kalktım:..:, durum budur, saygılar.[/QUOTE]
Ben de mafya dizisi diye seyretmezdim fakt birsi bana arka planı analtınca CD setini alıp izleyeyim dedim. Ard arda izleyince de Asiye türküsünden nefret etmiştim. Fakat en baştan sakin kafayla izlenmesi faydalı olabiliyor.
32300 long oldum hayırlısı bakalım. günlüktür.
[QUOTE=Vob Trader;62466]bence sende görüşlerini paraya çevirmeye çalışsan iyi olur. foruma herzaman yazılır:) millet işlem yapıor işlem vakti:)[/QUOTE]
Benim işlemler faso fiso, bu dönemde döviz derim kardeşim biliyorsun, hernekadar vobda kısa uzun desemde, asıl pozisyonum belli:) full gerçek döviz, saygılar.
[QUOTE=VOBiX;62467]Ben de mafya dizisi diye seyretmezdim fakt birsi bana arka planı analtınca CD setini alıp izleyeyim dedim. Ard arda izleyince de Asiye türküsünden nefret etmiştim. Fakat en baştan sakin kafayla izlenmesi faydalı olabiliyor.[/QUOTE]
Piyasalar bakımından mı faydalı olur, yoksa Ülke gerçekleri bakımındanmı, eğer ikincisiyse hiç değmez, saygılar.
Bu arada 31500 yoluda gözüktü anlaşılan, 32000 altından kısa bir süreliğine duraklama ve yukarı denemeside mümkündür, saygılar.
içimi tiksindiren bi olayı yazayım buraya. bu sebeple bu ülkede idam ve işkence olmalı. adamın birisi seneler evvel kardeşinin eşine yani yengesine tecavüz ediyor. kadıncağız korkudan ses edemior ve hamile kalıor ve kız cocuk dünyaya getirior. o cocuk büyüor. o şerefsiz ahlaksız amca o cocuğa yani öz kızına da tecavüz ediyor ve kız bunu çıkıp tv de anlatıor. nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz ya.
[QUOTE=bull market;62470]Piyasalar bakımından mı faydalı olur, yoksa Ülke gerçekleri bakımındanmı, eğer ikincisiyse hiç değmez, saygılar.[/QUOTE]
Sizin bahsettiğiniz 4 kişi gibi 4 aile var orada da. Ülkeyi yönetiyorlar. Biri finansın başında biri medyanın vs.
Şu G20 toplantısındanda çıkan sonuç konuşuluyor, toplantıda birbirlerine şunu demişler [B]herkes başının çaresine baksın[/B], ama dediklerine göre kayıtlı değil ve bunu basın açıklaması yapmamış hiçbiri, haliyle öyle olacak bir toplantı olmuş, herkes başının çaresine baksın, ne güzel değilmi? aynı zamanda herkes içinde en güzeli demekki böyle demişler, saygılar.
Amcalar pozisyonda oturtmamak için her türlü numarayı deniyor. Ya yatay takılıyorlar bant içinde sonra gapla aşağı ya sabahtan akşama kontrollü yukarı sonra gapla düşülüyor. Bu adamlar illüzyonist midir nedir? Yüksek kaldıraç dayanmaz bu oyunlara. Düşük kaldıraçla sisteme uyuyorum illüzyon numaraları boşa çıkıyor o zaman. .boks.
idamın gerekliliğine inanırım...kasıtlı adam öldürmek,tecavüz ve esrar-eroini neşreden...bu üçüne benden direk idam..toplum populasyonunu temizlemek,zararlı genleri toplumda azaltmak için bu 3 suçun cezası idam olmalıdır..küçük bir kızım ve bir oğlum var.bana eğitim falan demeyin..yüksek sanatla uğraşan tenörün(babasıda emekli polis müdürü) kararttığı hayatlar 15 tane..
[QUOTE=abka;62476]idamın gerekliliğine inanırım...kasıtlı adam öldürmek,tecavüz ve esrar-eroini neşreden...bu üçüne benden direk idam..toplum populasyonunu temizlemek,zararlı genleri toplumda azaltmak için bu 3 suçun cezası idam olmalıdır..küçük bir kızım ve bir oğlum var.[/QUOTE]
+.+.+.