10 sendir dohol u takip ederim, bu senet piyasa yükselişlerine hep geç katılır, ama piyasa düşüşlerinde en önde yer alır, haftalık dohol grafiği rezalete dönmüş durumdadır, sanki mecnurun arka bahçesi olmuş grafik.:..:
Printable View
10 sendir dohol u takip ederim, bu senet piyasa yükselişlerine hep geç katılır, ama piyasa düşüşlerinde en önde yer alır, haftalık dohol grafiği rezalete dönmüş durumdadır, sanki mecnurun arka bahçesi olmuş grafik.:..:
[quote=fXci;144767]hoşgeldin abi yok yok o bu forumdu arkhadaşın ismisi de kayahan dı ::: emme haksızlık etmeyın adama çöküş bitti dedi tatile gitti artıkh yukselcez deyüü olmadımı ::: bel altı hislerim kayahan abeyin gelmesine az kaldı deyor[/quote]
valla deişik hisler yaşatmıştı bana amcam :..: iyidir işalla gendisi. belkim bu sefer fransızca gelir ::: daa entel
DOHOL ü tutmaya çalışmaları ucuzladı buradan mallanayım diyenleri ürkütmemek bence.yoksa şu an oradaki büyüklerin ödü kopuyor bence...ama kim nasıl verecek o kadar alıcıyı bulmak mesele.işte böyle tuta tuta yedirecekler herhalde...
verilen ceza tarihi ceza...boru deel...4,5 katrilyon bu...şirketlerin değeri bile bu kadar etmiyor.ve aylık 100 milyon USD mi TL mi ne yasal faizi varmış bunun.
tek BAHANE şu olabilir.bu iş çok uzun soluklu iş yani cezayı bugün kestim yarın ödeyeceksin değil.bunun mahkeme süreci var ki bu yıllar sürebilir.buradaki büyükler bunu kullanabilir...
Cümleten hayırlı kazançlar.
Sabahtan beri elektrikler yoktu şimdi geldi ekranı daha yeni açtım. ***** AGA gene almış sazı eline makası açarım mano vermem deyiii.
Günlük takaslarda öyle ahım şahım bir şey yok net alıcı akbnk 2000 kontrat longda üstüne EFG daha 603 tane long açmış iş yatırım 505 kontratla short tarafında yani öyle fikir verebilecek bir takas yok ortalıkta
57000 shortcover ve uzun tepki için .. .. 1 dk al verdi ..
İşyerim İkitellide, 3 saatlik dolanmadan sonra ancak eve dönebildim. Bu gün evden çıkmak yok.
57375 stop 57900 üstü long olmak şartıyla kısaya devam..
çok uyuz düşüş oldu tepeden ... sayılmaz o yüzden :::...yeniden yükselmesi lazım .. hahahaha :D:D . hedef 60000 üstü .. ralli ralli ralli ...
sabah sabah short yaptık kapatık long yaptık kapadık ulen gene komisyona gittiiiiiii emeklerim paracıklarım zarardan eyidir diyek ne yapağ emme agalar sankim yukkarı yukkarı attıracaklar piyasayı
[QUOTE=selçuklu;144777]çok uyuz düşüş oldu tepeden ... sayılmaz o yüzden :::...yeniden yükselmesi lazım .. hahahaha :D:D . hedef 60000 üstü .. ralli ralli ralli ...[/QUOTE]
Eminim sen bu pozda uzlaşırsın abi :D
X100 işlem hacmi çok sığ kalmış. Haftalık hacim ortalamasına göre seans kapanışına kadar, şu andaki hacmin iki katına yakın işlem olmalı. Böyle bir hacimle yukarımı gidilir yoksa aşağımı ?
[QUOTE=parderi;144780]X100 işlem hacmi çok sığ kalmış. Haftalık hacim ortalamasına göre seans kapanışına kadar, şu andaki hacmin iki katına yakın işlem olmalı. Böyle bir hacimle yukarımı gidilir yoksa aşağımı ?[/QUOTE]
Genel beklenti aşağı olduğuna göre bence yukarı gidecek...
fdw 5 dk küçük gaplar yaparak yukarı gidiyor dönüşü sert olmasın sakın
way canına patron..ssitemimi dün bugün tam 825 puan çarpmışlar... :) iyiki histem var...+300 deyim...üwww
AGA eğer böyle 12,30 a kadar götürürse öğlen tatilinde spot kapalıyken VOB la istediği gibi oynar yukarı çeker benden söylemesi
[quote=selçuklu;144777]çok uyuz düşüş oldu tepeden ... sayılmaz o yüzden :::...yeniden yükselmesi lazım .. hahahaha :D:D . hedef 60000 üstü .. ralli ralli ralli ...[/quote]
patron..senin atın yanına yavuzhanınkinide katarsak VOB Süvari Birliği falan olabilirsiniz ha...Ordular ilk hedefiniz EFG dir ileri....EFG nin **....
[QUOTE=parderi;144780]X100 işlem hacmi çok sığ kalmış. Haftalık hacim ortalamasına göre seans kapanışına kadar, şu andaki hacmin iki katına yakın işlem olmalı. Böyle bir hacimle yukarımı gidilir yoksa aşağımı ?[/QUOTE]
Yatay takılalım o zaman. Ama ağa söylesin yatay takıalcaksak gidip işimzie gücümüze bakalım bekletmesin bizi ekran başında.
Öğlen arası yazayım sistem hala shortta.
[quote=BORSACIOZGUR;144764]İş yatırım pis almaya başladı.. ne var ne yok kim veriyorsa alıyor LONG devam..
spotta yüzde 1 lik düşüş bugün için iyidir. şimdi toparlanma zamanı.[/quote]
56850 - 57150 ...
Hehehe dipten bu yana tam 300 puan... teşekkür ederim duydun beni Agam +.
[QUOTE=enorton;144781]Genel beklenti aşağı olduğuna göre bence yukarı gidecek...[/QUOTE]
Promosyon satışları hariç Janinin dikkat çektiği kaaartlar henüz vitrine çıkmamış şu anda tozu alınıp parlatılıyor. Dediğine katılıyorum. Bunların pazarlanması için bir yukarı yapılmalı.
[QUOTE=enorton;144779]Eminim sen bu pozda uzlaşırsın abi :D[/QUOTE]
bu voba bişeyler oldu enorton patron ... anlamıyorum hakaten .. bi uyuzluk var endekste vobda ..
[quote=parderi;144775]İşyerim İkitellide, 3 saatlik dolanmadan sonra ancak eve dönebildim. Bu gün evden çıkmak yok.[/quote]
Metroya binemedin yani:..::..::..::..: üwwwww... parderi ne demek yawww..parlak deri, para derim başka bişey demem demek de değil herhalde..hakikaten ya..ne demek bu parderi...bişey demek mi...şşş
[QUOTE=parderi;144789]Promosyon satışları hariç Janinin dikkat çektiği kaaartlar henüz vitrine çıkmamış şu anda tozu alınıp parlatılıyor. Dediğine katılıyorum. Bunların pazarlanması için bir yukarı yapılmalı.[/QUOTE]
metrodaki bıyıklılardan haber yokmu parderi .. görürsen selam söyle.. selçuklu atıyla gelip .. kafanıza ok saplayacakmış de .. :D:D:D:D
Bir Über alert da ben vereyim memleketin ters indikatörü garanti 4384 kontratla short tarafına geçmiş burdanda kimi görürse shortluyor tek sorun adamlar ters indikatör
[quote=selçuklu;144790]bu voba bişeyler oldu [COLOR=red]enorton patron[/COLOR] ... anlamıyorum hakaten .. bi uyuzluk var endekste vobda ..[/quote]
kafiyeye bak..emortım doğuştan patronmuş beaaa.....dng
[QUOTE=Astatin;144791]Metroya binemedin yani:..::..::..::..: üwwwww... parderi ne demek yawww..parlak deri, para derim başka bişey demem demek de değil herhalde..hakikaten ya..ne demek bu parderi...bişey demek mi...şşş[/QUOTE]
parlak deri ne hacı .. vay anasını koptum gülmekten .. .. hahahahhahah :D:D:D:D
[QUOTE=Astatin;144794]kafiyeye bak..emortım doğuştan patronmuş beaaa.....dng[/QUOTE]
yanlış yazmışım emortım patron olacaktı .. :D :D :D :D
[QUOTE=Astatin;144791]Metroya binemedin yani:..::..::..::..: üwwwww... parderi ne demek yawww..parlak deri, para derim başka bişey demem demek de değil herhalde..hakikaten ya..ne demek bu parderi...bişey demek mi...şşş[/QUOTE]
Partiküler derinlik.dng
dax ve dow en yükseklerinden 100/150 puan kadar aşağıda lem vadeliye ne vermişler be...5.000 puan...
[quote=SEYYAH;144798]dax ve dow en yükseklerinden 100/150 puan kadar aşağıda lem vadeliye ne vermişler be...5.000 puan...[/quote]
pambık..biz burda geyet güzel vob muhabbeti yaparkene şimdi dow dax gibi bu topikle alakası olmayan mevzular açıp nedne çıkıntılık yapıyorsun yaww:D:D
ülem asteton geyikte üstüne yokh he... beni geçtin gayri::: emme geyiksizde olmuyore be beyle sıkıcı gunnerde :::
[quote=selçuklu;144795]parlak deri ne hacı .. vay anasını koptum gülmekten .. .. hahahahhahah :D:D:D:D[/quote]
yaww parderi umarım alınmadın buna yaw..yazdıktan sonra fark ettim rahatsız edici olabileceğini...üwwwwwüüüüüüüüüüüü
pardon parderi patronüüüüüü (way be burdada kafiye var..parderi de doğuştan patron)...
pardon parderi patron...walla silecektim mesajı ama 50 tane adam alıntı yapmış üwwwwwwww
sistemlerin tümü yamuldu...benim 20 dk arka arkaya 5 fake sinyal üretti...toplam zarar 650 puan..dar alanda kısa paslaşmalardan nefret ediyorum...
Google ne diyor bak :
[COLOR="Red"]Bunu mu demek istediniz? perdeleri En iyi 2 sonuç gösterildi[/COLOR]
[quote=Astatin;144799]pambık..biz burda geyet güzel vob muhabbeti yaparkene şimdi dow dax gibi bu topikle alakası olmayan mevzular açıp nedne çıkıntılık yapıyorsun yaww:D:D[/quote]
no pliz asti geyik :D
[quote=thracian;144797]Partiküler derinlik.dng[/quote]
Kırklarerli İl Sınırını bilir misin, trakyan :)..ama sana hiddetliyim ha... geyiğe muhabbete gelince, atıl astatin katıl thracian, iki şişe tekirdağ rakısı göndermeye gelince iste astatin, arazi ol thracian... :) :)
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/9/2596.bmp[/img][/url]
Dünden short poz koruyor.
57125 en iyi taze kısa yeri olarak duruyor..ema orada..
[QUOTE=Astatin;144801]yaww parderi umarım alınmadın buna yaw..yazdıktan sonra fark ettim rahatsız edici olabileceğini...üwwwwwüüüüüüüüüüüü
pardon parderi patronüüüüüü (way be burdada kafiye var..parderi de doğuştan patron)...
pardon parderi patron...walla silecektim mesajı ama 50 tane adam alıntı yapmış üwwwwwwww[/QUOTE]
Yaa gülmekten cevap veremiyorum. Allah ömrüne bin katsın emi.
5 dk tobo olacak gibi ..
günün dibi bence 56825 hayırlı uğurlu olsun .. cümleten geçmiş olsun ... üüüüüü