beşiktaş 1.20 ye gelsin kesin alacagım. şimdi 4.,12 ...yahu 1.00-15.000 hareketini 3-4 yılda bir yapar..
Printable View
beşiktaş 1.20 ye gelsin kesin alacagım. şimdi 4.,12 ...yahu 1.00-15.000 hareketini 3-4 yılda bir yapar..
[quote=parderi;144808]Yaa gülmekten cevap veremiyorum. Allah ömrüne bin katsın emi.[/quote]
Allah seni kahretmesin..desene lem..bende adam alındımı diye burda vicdan suyu çorba yapıyorum..pııhh sana
[QUOTE=Astatin;144805]Kırklarerli İl Sınırını bilir misin, trakyan :)..ama sana hiddetliyim ha... geyiğe muhabbete gelince, atıl astatin katıl thracian, iki şişe tekirdağ rakısı göndermeye gelince iste astatin, arazi ol thracian... :) :)[/QUOTE]
Bilirim bilirim:)
Ilk gidiste gönderirim,söz:) Ama biraz sürecek sanirimüüü
[quote=SEYYAH;144804]no pliz asti geyik :D[/quote]
no pliz asti geyik, no pliz no geyik, no woman no geyik, yes woman no geyik, yes woman yes geyik, yes woman yes asti......veee yes woman no cry...:D:D:D
Öğlen arası geldi ezber bozulacakmı bozulmayacakmı
57100 long açtım bakalım hayırlısı hedef 57500-600
[quote=Astatin;144813]no pliz asti geyik, no pliz no geyik, no woman no geyik, yes woman no geyik, yes woman yes geyik, yes woman yes asti......veee yes woman no cry...:D:D:D[/quote]
:):):):):)
şuanki fiyata göre eylül başından beri sistem 750 puan karda...vay nasına be...bune ya..
[URL=http://img41.imageshack.us/i/sistemim.jpg/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/3015/sistemim.jpg[/IMG][/URL]
yahu fenalık geldi...bu ne illet bir piyasa böyle? ne yükselior adam gibi ne düşüyor.
yaww amma sıkıcı beaaaa...bir zamanlar pelinn vardı...pelinnn nerdesin..way canına patron yaşlanıyoruz ya..ne zamandır forumda aşkmetre geyiğini çalıştırmamışım..peeeeeeee...üwwwww
[QUOTE=Astatin;144791]Metroya binemedin yani:..::..::..::..: üwwwww... parderi ne demek yawww..parlak deri, [COLOR="Navy"]para derim başka bişey demem [/COLOR]demek de değil herhalde..hakikaten ya..ne demek bu parderi...bişey demek mi...şşş[/QUOTE]
"Para derim başka bi şey demem" Ya çok yaşa emi 40 yıl düşünsem böyle cuk oturan deyim bulamam. Herneysede o isimden bende pek hoşnut değilim oldu bi kere.
Aslında Şöyle diyebilirdim. " Vob dedik, .ok yedik." Ama o zamanda Hellim bizi barındırmazdı buralarda.:D
Spek bobiyi otomatiğe başlamış....öğlen yürüyüşüne çıkmış....
57050-57150 arası 4 kademe....sat 13:30 a kadar bu diyor....
Bence şimdi janti kuzunun malını kapmak için senaryo kurdu onu oynuyor....
Gel bakalım janti kuzu 3 gündür verdiklerimi geri lacağım diyor....
ben de onu mini mini bir bebeykene 'kadın yoksa ağlamak da yok' kibin işime gelen şekilde zannederdim. meger hocam, 'sus ağlama yeter kafam şişti kadın!' diye manitaya sesleniyomuş... :)
[QUOTE=stonhand;144814]Öğlen arası geldi ezber bozulacakmı bozulmayacakmı
57100 long açtım bakalım hayırlısı hedef 57500-600[/QUOTE]
Bence bu sefer olmayacak...
uzun devam .. ralli ralli ralli ralli ralli ralli ralli .. 7 kere yazdım 65000 oluruz bence ..
[QUOTE=Astatin;144818]yaww amma sıkıcı beaaaa...bir zamanlar pelinn vardı...pelinnn nerdesin..way canına patron yaşlanıyoruz ya..ne zamandır forumda aşkmetre geyiğini çalıştırmamışım..peeeeeeee...üwwwww[/QUOTE]
Kira yenileme dönemi gelince girer foruma :D
[QUOTE=Astatin;144811]Allah seni kahretmesin..desene lem..bende adam alındımı diye burda vicdan suyu çorba yapıyorum..pııhh sana[/QUOTE]
Asticim sen küfür etsen ben onu espri kabul ederim.
[quote=enorton;144823]Bence bu sefer olmayacak...[/quote]
Hocam zaten hep bugün olmayacak dedim 2 haftadır temiz bir kaç bin buan kaçırdım. Bugün yeter dedim atladım bakalım hayırlısı ***** AGA niyeti bozarsa benide bozar stobumda günün en düşüğünde getirirse 250 puan girer
[IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/9/2428.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;144818]yaww amma sıkıcı beaaaa...bir zamanlar pelinn vardı...pelinnn nerdesin..way canına patron yaşlanıyoruz ya..ne zamandır forumda aşkmetre geyiğini çalıştırmamışım..peeeeeeee...üwwwww[/QUOTE]
Hatırlamazmıyız onu, Sen Peline serenat yapıyordun, o hala anlamıyodu. Ben aranızda tercümanlık yapıyodum. Tam frekanslar yaklaşırken araya Cırcır giriyodu. Ben onu kovalıyodum. Ne günlerdi hakkaten.
usaglar...
agam bugün kıyak oynuyor...57 400 ila 56 825 arasına sıkıştırdı...
yokluyor...
neyi....SABIRLARI....
birazdan korkuyu meydana sürecek....
agama bayiliram...agam ey oglandır...500 puan teklif etti almadım zabah...
şimdi cancagızıma okumaya çalışacak...FURUŞACAGIZ DÜRZÜYLE....
Ülem PY her zamanki öğle arası numaranı yapsana bekliyoz hadi.
[QUOTE=jani;144830]usaglar...
agam bugün kıyak oynuyor...57 400 ila 56 825 arasına sıkıştırdı...
yokluyor...
neyi....SABIRLARI....
birazdan korkuyu meydana sürecek....
agama bayiliram...agam ey oglandır...500 puan teklif etti almadım zabah...
şimdi cancagızıma okumaya çalışacak...FURUŞACAGIZ DÜRZÜYLE....[/QUOTE]
ralli .. jani patron .. günün dibi 56,825 hayırlı uğurlu olsun .. üüü
ELİNDE...
800 puan makas vardı zabah....kesemedi saçları...
öyleden sonra ustura traşı yapar....
uşagları gandırıyor....vay pusth vayyyyy....ha ha ha
makası asagı kapatacak celcuki....bu ***** ters oglandır...daksi gız zil çalıp oynuyor...bunu kullanır....
[quote=SEYYAH;144817]yahu fenalık geldi...bu ne illet bir piyasa böyle? ne yükselior adam gibi ne düşüyor.[/quote]
spot xu30 en tepeden 60 dakikalık bak bakalım ne görüyorsun
bu sıkışmanın acısını alacak pala pek yakında .lelele
Akbank sabahki longlarının çoğunu verdi, birazdan net satışa geçecek...
dax eksiden 0.50 artı oldu biz hiç tepki veremedik...
ahanda vadeli 120 dk graf . ve projeksyon .. uyumsuzluk var .. ralli olması gerekiyor bence .
[URL=http://img268.imageshack.us/i/adszfd.jpg/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/4163/adszfd.jpg[/IMG][/URL]
fdow ve daksi kırmızıdan yeşile doğru hızla yol alıyor...
3-4 iş günüdür yurtdışını takmayan spek şimdi takar mı ? Soru bu ?
Bence takmaz yine ama eğer doğrayacak şortcu oluşturdu ise niye basmasın....
Eller titremeye başladı....
korkum şu...
ikinci seans...gaddarın biri...fırsat bu fırsat deyip...DOGANLARI AÇIGA SATAR MI....
ELİMDE OSSA ben yaparım....
efg alımda görünüyor
[quote=jani;144840]korkum şu...
ikinci seans...gaddarın biri...fırsat bu fırsat deyip...DOGANLARI AÇIGA SATAR MI....
ELİMDE OSSA ben yaparım....[/quote]
usaglar ortalıkta çok fırsatçı var
doganlarda istikbal parlak simit yuvarlak....
[quote=jani;144840]korkum şu...
ELİMDE OSSA ben yaparım....[/quote]
Demekki bu seans önce dip sonra dönüş bekiyorsun doğanlarda...
sn Jani short tutmaya devam ediyormusunuz ?
daha 3 ay önce...dogan 0.50 idi...şimdi 1.01
Öğlen arası operasyonu için açtığım longları aynı yerden kapadım flatım dışarısı tepki verdi FDOW %0,20 eksiyi yedi bizde tık yok
[quote=ttcetinkaya;144844]sn Jani short tutmaya devam ediyormusunuz ?[/quote].
tabiii...maliyetim 57 350 de...hala kardayım...o yüzden gevrek gevrek konusuyorum....
agam birazdan yalın kılıç üstüme gelince....bende gırıstiyanım...bende giristiyanım diye bagıracagım....gagavuz türküyüm...filan diyerek...savuşturacagım....
[quote=jani;144845]daha 3 ay önce...dogan 0.50 idi...şimdi 1.01[/quote]
20 gün evvelde 1,50 idi ama zuzu...yaaa nabeer?
tam ortada top ortada...bahalım hangi kaleye şut çekecekler??
ikitelli perişan olmuş yuaw yeni gördüm ntv de üüü