-
[quote=Astatin;144886]soru: "Hanife_28" deki 28 nedir?
a) Yaюadэрэ ilin plaka numarasэ
b) Yaюэ (Yaю yaюlanэr nick yaюlanmaz)
c) Uрurlu sayэsэ
b) Hiз uрraюma asti, daha forumda tek bir mesajэ yok onun, olacaрa da benzemiyor..
yanэtlarэnэzэ alayэm...[/quote]
Merhaba bence b
-
[quote=enorton;144888]benim hemşodur 28 giresun :D[/quote]
konşuyuz desene 27 gaziantep hemen yanı başındayım :::
-
DD
[IMG]http://www.teknikanalizim.com/resim_goster.asp?adres=haber_imaj/VOBDD.JPG[/IMG]
TEPKI İÇİN ÇİFT DİP ÇALIŞMASI OLMAK UZERE
62.000 Seviyesinden başlayan gerıleme son 10 iş gununde yuzde-8.5 oldu
Son ıkı gunde 56.850 destek oluşturmakl uzere
Bir tepkı isteği oluşabilir.
Tepkının hızlanması için 57.25 geçilmesi ile beraber çift dip çalışması gelecektir.
Hedef ise 57.700 geçilmesi ile beraber çiftdip formasyonu çalışması olarak 58.800-59.000 bölgesidir.
9 Eylül 2009 - 12:34:41 - Bugün
Ekleyen editör: Halil RECBER
-
-
XU030 Endeks , Seanslık , Logaritmik grafik. (Yemişim EW'yi sayımı.)
Büyük resim. (Agaçlardan ormanı göremeyenler için)
[U]Yükselişte iki alternatif var.[/U]
[B][I]1. Yükseliş grafikteki en tepe fiyatta, C dalgası olarak bitti. Bu sayıma göre tüm yükseliş 3:3:5 formatında. Benim tercih ettiğim sayım bu. Bu olasılığa göre ilk aşamada grafikteki kırmızı dikdörtgende destek bulup, orta vadede 47.000'e kadar düşüş var.[/I][/B]
2. Çeşitli fibonacci ve zaman uyumsuzlukları nedeniyle tercih etmediğim sayım ise, grafikteki en tepe fiyatı geçen, sonrasında düzeltme ve en sonunda bir tepe daha getirecek olan sayım. Ancak bu sayıma oldukça düşük olasılık veriyorum. Bu sayıma göre 54.000 altına sarkma olamadan (Son fiyat barının altındaki kırmızı yatay çizgi) yukarı hareket gelmeli. Bu sayım geçerli olsa da artık iki adet 5. dalga, 5 : (3) ve (5) gelecek.
Sonuç :Sazan c:A / 1: (3) seviyesinde daha önce tüm yükselişin bittiğini düşünmüş ve shortlamıştı. (UV portföy 10/10 short, hala da tutmakta, üüüüüwwww). Ancak sonrasında zayıf bir düşüş (c dalgası zayıf bir düzeltme) ile yeni bir 5 dalgalı hareket geldi. Ben bu yükselişi C olarak sayıyorum . Ancak en tepe fiyat geçilirse, 2. senaryoya göre saymaya geçerim.
Bol Kazançlar.
(Bundan sonra haftada bir yada önemli desteklere geldikçe bu grafik üstünden sayıma devam edeceğim. )
[URL="http://img180.imageshack.us/i/xu030endeks.png/"][IMG]http://img180.imageshack.us/img180/8093/xu030endeks.png[/IMG][/URL]
-
[quote=SEYYAH;144887]ilginç DYHOL tabana yapışıyor hızla...DOHOL direniyor...
la ne farkı var onca ceza ha DYHOL yemiş ha DOHOL...[/quote]
[B]Doğan holding[/B] sadece [B]yayın[/B] grubundan oluşmuyor.
Petrol ofisi var daha niceleri var bünyesinde..
Bu doğan a kolay kolay bişiy olmaz..
-
Seans sonu çok pis alarak yukarı kapayabilir ağam....57700 mesela..
[U]Herkesi şaşırtır..[/U]
[U]Herkesi terso bırakır[/U]. Uyanıktır agam... Çok pis oyunlarla para kazanır.
-
57000 uzun devam .. ağaya selam ..
-
[quote=SEYYAH;144889]var la yalan sööleme çamır atma...dün bi mesaj geçti reuters kimi gedik raporu gönderdi bi dene...
o kadar daha onnan sonna haber alınamadı kendinden :::[/quote]
annadık cevabın d değil..değil de..ne
-
OOOOO baba Ter indikatör Halil döktürmüş .lelele.lelele.lelele.lelele
En son 62,000 den 65,000 e yolculuk vardı geri çekilmeler alım fırsatımıydı neydi öyle bir şeyler yazmıştı yazdığı günden bu yana endeks iflah olmadı ::::::::::::
-
ratinge bak beahhh
Konuyu Toplam 148 Üye okuyor. (63 Kayıtlı üye ve 85 Misafir) [SIZE=2]Astatin[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SEYYAH[/SIZE][SIZE=2]+, [/SIZE][SIZE=2]minyas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BORSACIOZGUR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onvivo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]poyraz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]optra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]stonhand[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]liti[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]martoniki[/SIZE][SIZE=2]+, [/SIZE][SIZE=2]abilag[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suprad[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]GOKHANFINDIK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]last trader[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Demirci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MMO[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]teoman85307[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Desperado[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TIFIL[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Lucent[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aslan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adalı54[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cencuz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]thracian[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cbaykus[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yesilova[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hanife_28[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yukcel[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]gökyüzü[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kaanyatirim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onur[/SIZE] Konuyu Toplam 148 Üye okuyor. (63 Kayıtlı üye ve 85 Misafir) [SIZE=2]Astatin[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SEYYAH[/SIZE][SIZE=2]+, [/SIZE][SIZE=2]minyas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BORSACIOZGUR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onvivo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]poyraz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]optra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]stonhand[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]liti[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]martoniki[/SIZE][SIZE=2]+, [/SIZE][SIZE=2]abilag[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suprad[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]GOKHANFINDIK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]last trader[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Demirci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MMO[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]teoman85307[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Desperado[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TIFIL[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Lucent[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aslan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adalı54[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cencuz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]thracian[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cbaykus[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yesilova[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hanife_28[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yukcel[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]gökyüzü[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kaanyatirim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onur[/SIZE]
-
tmsf el koyunca [B]tüm iştiraklere el koyar[/B]..borç karşılanıncaya kadar neyin varsa alır...
doğanın tüm iştiraklerinde [B]gurup riski [/B]maximundur
-
Yarın doğanlar taban yapmayınca.. [U]yarın endeks uçucak....[/U] hazırlık yapıyorlar
( bana kalsa doğan yayın ın 10 taban daha yapması gerekiyor ama )
5000 pivan düşüşün bi tepkisi olsun canım artık.
1000 puan bana yeter ağam. fazlasında gözüm yok.
-
[QUOTE=stonhand;144899]OOOOO baba Ter indikatör Halil döktürmüş .lelele.lelele.lelele.lelele
En son 62,000 den 65,000 e yolculuk vardı geri çekilmeler alım fırsatımıydı neydi öyle bir şeyler yazmıştı yazdığı günden bu yana endeks iflah olmadı ::::::::::::[/QUOTE]
Abi öğle arası yükseliş olmadı bugün demekki ezber bozma günü, demekki destek kırma günü :D Full short...
-
hükümet istediğini yapar..güç onda..mesela karamehmedin[B] yapıkredisini istedi kurtardı[/B],,pamuknabnkdan dolayı..hatta koç a satmak için emekli sandığı ile ilgili [B]yasa bile çıkardı[/B]...sermaye enjekte etti..
ama doğana acımayacaktır...
-
56950 kısa 56775 56800 uzun .. ağanın *q ...
-
[QUOTE=stonhand;144899]OOOOO baba Ter indikatör Halil döktürmüş .lelele.lelele.lelele.lelele
En son 62,000 den 65,000 e yolculuk vardı geri çekilmeler alım fırsatımıydı neydi öyle bir şeyler yazmıştı yazdığı günden bu yana endeks iflah olmadı ::::::::::::[/QUOTE]
halil yazdıysa terse oynamak lazım derim
-
57025 e satışı verdim verir vermez 56800 gördü yuh be kardeşim bugün bu kadar bahtsızlık bana yeter bu arada İkitelli de olan o afetler evimin 4 dk uzağında gerçekleşti.
Sabah eşimi işe göndermemiştim yağmurda gitme demiştim gideceği yolu sel basmış az daha hanımdan oluyorduk vallahi bir fakiri sevindirmem lazım.
-
çok agresif kısa..
sistem cumadan sat da..
dow 3-4 gün dür yükseldi..
bizde negatif ayrım başladı..
ccı ekside..
birde doğan var..
-
aaaaa.....57100 ve 57000 şortlar 56875 flat...way** 3 kuruş için 50 takla atıyoz behhh
-
Bu sefer kırılcak bu destek...
-
[QUOTE=stonhand;144907]57025 e satışı verdim verir vermez 56800 gördü yuh be kardeşim bugün bu kadar bahtsızlık bana yeter bu arada İkitelli de olan o afetler evimin 4 dk uzağında gerçekleşti.
Sabah eşimi işe göndermemiştim yağmurda gitme demiştim gideceği yolu sel basmış az daha hanımdan oluyorduk vallahi bir fakiri sevindirmem lazım.[/QUOTE]
üstadım kendini sevindir fakiri de sevindirmiş olursun.
Büyük geçmiş olsun
-
-
[quote=Astatin;144909]aaaaa.....57100 ve 57000 şortlar 56875 flat...way** 3 kuruş için 50 takla atıyoz behhh[/quote]
2 haftadır para aslanın ağzında değil midesinde vallahi.
-
[QUOTE=Astatin;144909]aaaaa.....57100 ve 57000 şortlar 56875 flat...way** 3 kuruş için 50 takla atıyoz behhh[/QUOTE]
Nerde o biner biner götürdüğümüz günler :D Daha 1 ay önce götürüyorduk oysaki üüü
-
sankim 56.400 denenecek gibi bi his oluştu bende yoksa histerik miyim:.::))))))))
-
PY nin yakasına yapıştım bırakmıyorum bu sefer, kır ulen şu desteği :D
[IMG]http://www.seyretal.com/wp-content/uploads/film10.jpg[/IMG]
-
Bak tokat geliyo :D
[IMG]http://www.mypicx.com/uploadimg/1484919464_01302009_8.jpg[/IMG]
-
56775 lönkkkk...
selçuklu patronun yarış arabalarındaki gibi.. ralli ralli ralli.. :..:
-
stopu yazdım longum .. işim var çıkmam gerekiyor ..son poz 800 long devam ralli ralli ralli ralli ..
-
ne long ne sort her yer solo
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/9/3775.bmp[/img][/url]
X30 56400 altına kaydı.
-
[QUOTE=martoniki;144918]56775 lönkkkk...
selçuklu patronun yarış arabalarındaki gibi.. ralli ralli ralli.. :..:[/QUOTE]
güzel maliyet olmuş martoniki patron .. inşallah 59000 üstünde falan kapatırız .. öyle tahmin ediyorum .. ralli ralli ralli .. :D:D:D:D ..
arada ralli ralli ralli diye yazmayı ihmal etme .. yoksa çıkmaz bu meret .. cümleten bol kazançlar ..
-
Ulen yine kırılmadı yaw, oysaki ne kadar da inanmıştım üwww :(
-
vay a...... bu ne şimdi be 57,000 altında kütür kütür adam çarpıyorlar
-
[quote=enorton;144923]Ulen yine kırılmadı yaw, oysaki ne kadar da inanmıştım üwww :([/quote]
inanmak başarmanın yarısıdır :D
traderlar inanın inanın traderlar
güzel günler göreceğiz karlı günler
:::::::::
-
[quote=martoniki;144918]56775 lönkkkk...
selçuklu patronun yarış arabalarındaki gibi.. ralli ralli ralli.. :..:[/quote]
57000 FLAT.. dışarıda işim var. risk olmasın..
-
ağaları anlayan aga var mı??????????
-
-