[QUOTE=jelibon;62525]Oldim oldim zarar yok.[/QUOTE]
sizin adınıza sevindim
Printable View
[QUOTE=jelibon;62525]Oldim oldim zarar yok.[/QUOTE]
sizin adınıza sevindim
[QUOTE=Vob Trader;62526]sizin adınıza sevindim[/QUOTE]
şu spden haberler gelince tırstım. saol.
sankonun foreksinden veri gelmiyor...başka kimsede var mı
[QUOTE=abka;62528]sankonun foreksinden veri gelmiyor...başka kimsede var mı[/QUOTE]
Aynen 14:55 ten beri bana da gelmiyor
Bu ne yalandan vermedir, Ali Babanın çiftliği, madem düşeceğini düşünüyorsun , niye en aşağıdan 200 ,200 geri alıyorsun.
Kapanışa doğru yine yukarı çıkarırlar,Tam çete sarmış vobu...
[QUOTE=abka;62528]sankonun foreksinden veri gelmiyor...başka kimsede var mı[/QUOTE]
aynı saatten beri matriksim de kesilmeye başladı
[QUOTE=hexen;62483]32400 asayasında 30400 potanstayız.. amma gun icte trade eden dikat olsun
neden dikat olsun ?
30400 potans tetik etcek yer 31700 ....
eyer 31700 yeresi asaya olur gun sona 30400 yeresi .. amma eyer 31700 yeresi asaya kırmaz
bugun dusme devam olmaz
5dakk system short signalde 15 dakk system short signalde gun system short signalde[/QUOTE]
GÜn sona eyer 30400 önem yeresinde kapar.. gun sona pozis.. ne girceyimiz onemli olur..
cunki 30400 onem yeri yukarya tepme potans sahip .. eski malyet onemli deyil amma yeni shorts gun sona dikat olsun.
systems
5dakk short signalde 15dakk short signalde gun short signalde
cnbc ye bakıom kaçtır. boyna japonya resmen resesyonu ilan etti diye haber geçiolar sürekli. ee japonya dün gece nie düşmedi:)
[QUOTE=Vob Trader;62533]cnbc ye bakıom kaçtır. boyna japonya resmen resesyonu ilan etti diye haber geçiolar sürekli. ee japonya dün gece nie düşmedi:)[/QUOTE]
japonyada haftanın ilk günü bugun diye biliyorum....
yanlışım varsa düzeltin....
forex hala yok..
[QUOTE=abka;62535]forex hala yok..[/QUOTE]
Aynen...
[QUOTE=mbm;62534]japonyada haftanın ilk günü bugun diye biliyorum....
yanlışım varsa düzeltin....[/QUOTE]
borsası dün gece 3 de açıkdı :) bugün 2. işgünü olcak