-
x30 için Yorum;
30 binlerden başlayan amansız çıkışı 1. zirvesi 45705 idi....ordan düzeltme başladı ve 41726 da bitti....
41726 dan başlayan amansız çıkışın 2. zirvesi 61682 idi ve ordan başlayan düzeltme ise 56118 de bitmiş görünüyor...
Günlük Bolinger bandı içierisndeki hareket bize bunu anlatıyor...
Çok bilmiş Yatırım şirketleri analistleri ciddi düzeltme bekliyor ya....belkide ciddi düzeltme bu kadardı....
Sadece bir görüş....
Ama benim gördüğüm resim sanki değişmeye başladı...
-
[quote=Demirci;145010]x30 için Yorum;
30 binlerden başlayan amansız çıkışı 1. zirvesi 45705 idi....ordan düzeltme başladı ve 41726 da bitti....
41726 dan başlayan amansız çıkışın 2. zirvesi 61682 idi ve ordan başlayan düzeltme ise 56118 de bitmiş görünüyor...
Günlük Bolinger bandı içierisndeki hareket bize bunu anlatıyor...
Çok bilmiş Yatırım şirketleri analistleri ciddi düzeltme bekliyor ya....belkide ciddi düzeltme bu kadardı....
Sadece bir görüş....
Ama benim gördüğüm resim sanki değişmeye başladı...[/quote]
Dikkat ederseniz her iki düzeltmede % 10 civarında....
İsteyen bu rakamları woba simüle edebilir...
-
[QUOTE=ordi;144993]shortta kaldım[/QUOTE]
Dert etme kuzuya takviye koçalr destek veriyor basıyor.
-
[quote=enorton;145009]Ertuğrul özkök gençliğinde kızıl kominist bir adammış şimdi umreye falan gidiyor... Hakkı buldum diyor,tabi yersen...[/quote]
karı-koca öyledirler..
parayı bulunca yalılarda oturup,ıstakoz yiyen cins komünistlerden bunlar..
çok var basında bunlardan..
-
ağaya parmaklardan birini feda ettik gene getti 200 puan yazdık zararı
-
[QUOTE=YAVUZHAN;145007]tahsili pek mümkün olmayan bi ceza..
bence uzlaşırlar,tatlıya bağlanır..
ertuğrul özkök daha yeni umreden döndü yeni ekürisi ahmet hakanla..
ayrıca bekir coşkun ayrıldı hürriyetten ki en sert muhalifidir hükümetin.[/QUOTE]
Bence Oktay Ekşi Teravih'e gitmeden uzlaşmazlar.
-
[QUOTE=fXci;144992]HEEEY AHALI DIIKATT EDINN GAYRİİİİİİİ
[IMG]http://i27.tinypic.com/1rxaav.png[/IMG][/QUOTE]
:::
şinci tekrar dikkat edin gayri düştüvü gibin cıkabılerr graf eyle deyorrr
-
57500 den shortu nerden bastıysam vermediler 1 kademe indikçe emri düzelttim 1 kademe daha aşağıya sonra bir daha bir daha hay dedim böyle işin bugün VOB bana yasak belli oldu flat kaldım.
Jani Üstat demişti AGA bana bütün her şeyiyle saldıracak, bezdirmeye çalışacak sabrımla oynayacak diye ve çoğunlukla üstat haklı çıkıyor şimdi çoğunluk long trenine binmişken doğan haberide düşmüşken elinde yüklü Doğan olan babalar bunu fırsat bilmeyecekmi ????
-
[QUOTE=fXci;145016]:::
şinci tekrar dikkat edin gayri düştüvü gibin cıkabılerr graf eyle deyorrr[/QUOTE]
Abi açık konuş pala sen misin :::
-
gene düştüm ağanın tuzağına üüüühhüüüüüüüüü::::(((((((
-
[quote=parderi;145015]Bence Oktay Ekşi Teravih'e gitmeden uzlaşmazlar.[/quote]
aydın doğan çaresini bulur..
gerekirse persolei toplar 2 uçağa doğru umreye..
bu işler böyle..
-
usaglar...
yazdıklarımı okumuyormusunuz....
zabah600 puan verdi almadım....ne geregi var dedim....
bi sürü iş...
panka sitesini tıklıyacan...vadeliyi tıklıyacan...ekimi bulacan fiyat emri girecen....
yorgunluk yaw dedim....bekle guzu didim...
aasama dw aıınca hepsini bi kere al yorulma didim...
vermezse yarın alırsın...bu sefer 2000 puan...keyfi bilir *****nün....
-
tepeden (57625) 400 puanı anında siliverdiler,saatlik ortalamaya ( 57800 ) e ulaşamadan..
dow kötü başlarsa yine 57 bin altına yolculuk olurmu olur..
-
[QUOTE=enorton;145018]Abi açık konuş pala sen misin :::[/QUOTE]
emortım bu yapı yukseliş için zemin hazırlayor gayri :::
dimedi dime ::: hemide eyle beyle bi yukseliş deel eyi bi yukseliş yapısı
-
kerim agamınan tavla oynadık...goltuguna verdim yolladım....
ya bugün 1500 puan verir bozarım...yada zabha 2000 puan...gayrısı kesmez...
-
[QUOTE=parderi;144780]X100 işlem hacmi çok sığ kalmış. Haftalık hacim ortalamasına göre seans kapanışına kadar, şu andaki hacmin iki katına yakın işlem olmalı. Böyle bir hacimle yukarımı gidilir yoksa aşağımı ?[/QUOTE]
Saat 12.00 de yazdığım bu mesaj anında hacim 580 m.idi. şu anda 1.740 m. % 200 den fazla ve endeks aynı yerde. İnce İnce mal yediriliyor sanırım. En sığ liman flat.
-
[QUOTE=fXci;145023]emortım bu yapı yukseliş için zemin hazırlayor gayri :::
dimedi dime ::: hemide eyle beyle bi yukseliş deel eyi bi yukseliş yapısı[/QUOTE]
Bana da öyle geliyor abi...
-
[QUOTE=ordi;145019]gene düştüm ağanın tuzağına üüüühhüüüüüüüüü::::((((((([/QUOTE]
Sanki Nuri Alçonun eline düşmüş köylü güzeli gibi konuştun yawf...
-
fx çi bende diyorumki çok seri bir şekilde ( en geç yarın ) 58300 üstünde kapanışlar yapmaya başlamazsak 61950 zirvedir ve geri alış devam eder..bir ileri - iki geri bi bakmışsın 54 bindeyiz..?sonrasında olaylar gelişir :)
-
Buarada bir kez daha gördükki istanbulda kral çıplak... Öyle heryere "Büyükşehir çalışıyor" yazmakla, "Çalıyor ama iş yapıyorlar" demekle bu işin olmadığını bir kez daha gördük. Beklenen büyük marmara depremi gerçekleşirse nolcak bu şehrin hali merak ediyorum... Tabi topkafa ya göre "istanbul depreme hazır"...
-
[QUOTE=VOBiX;145027]Sanki Nuri Alçonun eline düşmüş köylü güzeli gibi konuştun yawf...[/QUOTE]
Sistemler ne durumda??
-
57325 kısa stop 58,000 gelsin 58,000 i kırsın geçsin alanada helali hoş olsun
57475 den buyana kısalmak için emir düzeltmekten gına geldi be :(:(
-
[QUOTE=fXci;145023]emortım bu yapı yukseliş için zemin hazırlayor gayri :::
dimedi dime ::: hemide eyle beyle bi yukseliş deel eyi bi yukseliş yapısı[/QUOTE]
57100 sağlam tutulursa gayriii hooooop 58500 e depik atacak burası
dimedi dimeyin gayri ... şinci zemin hazırlıyore yavaş yavaş fren sıkıyore... frenaj zamanı da boyle sıkıntılı oluyore..
emme 57100 altında fren patlar :::
-
ALIRKEN 4 kademe 4 kademe kaldır.. kimse longlamasın
[U]Aşağı verirken 1 kademe gel git gel git.. herkes versin .. Hey yavrum hey..[/U]
57450 long flat..
57250 tekrar long... Yürü ağam.
bu sefer çarptım seni
-
[QUOTE=YAVUZHAN;145028]fx çi bende diyorumki çok seri bir şekilde ( en geç yarın ) 58300 üstünde kapanışlar yapmaya başlamazsak 61950 zirvedir ve geri alış devam eder..bir ileri - iki geri bi bakmışsın 54 bindeyiz..?sonrasında olaylar gelişir :)[/QUOTE]
benim feci yukseliş dediim yer 58500 zati abi :::
-
[quote=BORSACIOZGUR;145033]ALIRKEN 4 kademe 4 kademe kaldır.. kimse longlamasın
[U]Aşağı verirken 1 kademe gel git gel git.. herkes versin .. Hey yavrum hey..[/U]
57450 long flat..
57250 tekrar long... Yürü ağam.
bu sefer çarptım seni[/quote]
kimileri ona kendi malını hızla al alta alıcı gelsin...şortlar stoplayıp yeni alıcılar geldikten sonrada bekleyenlere ver diyor ama :) sonuç %50
-
uyarı...
dikkat ederseniz bugün karlı olmama ragmen işlem yapmadım...dün yaptım ama...
bugün yapmadım...yapmamda...
çünki....
agam buradan asagı koparsa...10 000 puan iner....
beni eskiden beri iziyener bilir....74 000 dede bunu shortlayıp...artık işlem yapmam dedim...1200 puan terste kaldım...dayandım...
sonra ***** 26 000 puan indi...hepsini yatarak cebe kodumm....
İŞTE ÖYLE Bİ GÜN BU...YAWRULARIM....
-
Ülem işe bakya, öğleye kadar 100 kş.a yüzüne bakılmayan dyhol. 118 kş.a elma şekeri gibi satılıyor. Büyük ihtimal bunu alanların çoğuda sabah 1 liraya satanlardır. Umarım yarın 80 kş.a satmak için sıraya girmezler.
-
Ohanes İşyatırım 2710 kontrat EFG 1945 kontrat shortta hangi arada derede bu garanti tekrar 4000 kontrat üstüne çıkartı kısaları haydinin artık kırın şu 56800 ü uşaklarrrr :D:D:D
-
Bu Aganın ben ta a......... yahu 800 puan artı makasmı olur be ***** illa ekmeğimize kan doğrıycak ama kıpraşırsam ne olayım geceye 57325 shortingensslerle devam.
-
[B][U]IYM iş yatırım yine çok pis mal alıyor dikkaaat. ![/U][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
sabah da böyle oldu 57000 den aldı aldı malları sonra 57600 e götürdü.
[B][/B]
57200 den alırsa ne yapar )) ) bana para ver
hadi IYM ağam
-
[quote=stonhand;145037]Ohanes İşyatırım 2710 kontrat EFG 1945 kontrat shortta hangi arada derede bu garanti tekrar 4000 kontrat üstüne çıkartı kısaları haydinin artık kırın şu 56800 ü uşaklarrrr :D:D:D[/quote]
garanti 5000 e yakın kısaydı gün ortasında,şuan 1500 lere düştü..
-
geceye pozisyon taşımak yine piyango oldu son 15 günde olduğu gibi..
-
geldim .. 625 yanmış .. son poz 250 longcover ve kısayım .. geceyede muhtemelen kısa girecem ..sistemler satta ..
-
Takas gerçekten sapıttı İşyatırım kısayken bir anda uzuna geçti, EFG en fazla satıcı oldu sadece ÇÜŞ demek istiyorum ki Garanti 4000 küsür kontrattan 1600 e kadar düştü
Bu ne demek bana göre AGA pis top çeviriyor ama yemezler Agam bi Koçla,THY ile tüpraş ile bu piyasayı tutmak AGA lığa yakışmazzz
-
[QUOTE=selçuklu;145043]geldim .. 625 yanmış .. son poz 250 longcover ve kısayım .. geceyede muhtemelen kısa girecem ..sistemler satta ..[/QUOTE]
Abi pis alacaklar fxci ağabey öyle diyor, senin atı sucuk yaparlar sonra :::
-
275 stop ve uzun ne boktan piyasaymış ya ... vay *q ..
-
[QUOTE=abka;145000]vob clenit sankoda,[B]uzlaşmaya göre oluşan kar-zarar bende 5-6 gündür yanlış hesaplanıyor.[/B].ama son uzlaşmada dogrusu ortaya çıkıyor..hatta teminatlar kısmı ile pozisyonlar kısmı bile farklı rakam oluyor..birinde mesela 100 kar,diğerinde 50 zarar yazabiliyor..
m.t ile halledemedik..sadece sen de var diyor..abi nerden bulur bu gariplikler beni..[/QUOTE]
sn abka aynı sorun bende de var
ama aramadım bile
alıştım artık..
-
[quote=selçuklu;145046]275 stop ve uzun ne boktan piyasaymış ya ... vay *q ..[/quote]
ha şöyle,çiz projeksiyonu,sal kobraları :)
-
al sana dansö gibi oynak piyasa özlememiş miydiniz ahali