başgan..şortlara takviye buralardan..dax ın verdiği hormonu geri verir bizimki az sora tahminim
Printable View
başgan..şortlara takviye buralardan..dax ın verdiği hormonu geri verir bizimki az sora tahminim
aynı numarayı yapıo sanki?! Bakalım...
hacı..bu 60 dklık fincan kulp olmasın lem
alt boll banda bi değsek iyyidi günlükte..91xxx filan
hacı flex herhalde paris e öğle yemeğine gitti...
dur hele bi uçağı insin de ona kapanış tahmini yapma cezası virem
[QUOTE=Astatin;450326]hacı flex herhalde paris e öğle yemeğine gitti...[/QUOTE]
Sen toplantıya gidecen demi eninde sonunda .dng
[quote=flexy;450329]Sen toplantıya gidecen demi eninde sonunda .dng[/quote]
:D..hacı..Gandalf brezilyada alemlere akmış..karnavalı bekleyeceğim diyo..ühühüh..işimiz yine faiz lobisine kaldı he
bu izleyince harekeet etmiy :D bunlar hep quantum işte :))))
amanın DAXi DAXi DAXi şu bayanlar ne aksi...hacı.kapanış tahmini alayım..benimki 88000 :) heheh.. (real: 90xxxx)
hacı haftalık totem dursun bir kenarda..ona bir de günlük totem ekleyek....heee..beyle bir formasyon var dimi..bugün için alt bandı yakalar desek...şu anki değeri 156000 lerde banka endeksi...ve altt bol band da 147 de...oraya doğru küskülerse o 146 lara falan da iner... 156000-147000= 9000 puan...VOB30 da 6000 puan felan eder dimi..tamam anlaştık..kapanışımız 88025 olsun...ok?
[IMG]http://i43.tinypic.com/oh36ti.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;450342]hacı haftalık totem dursun bir kenarda..ona bir de günlük totem ekleyek....heee..beyle bir formasyon var dimi..bugün için alt bandı yakalar desek...şu anki değeri 156000 lerde baka endeksi...ve altt bol band da 147 de...oraya doğru küskülerse o 146 lara falan da iner... 156000-147000= 9000 puan...VOB30 da 6000 puan felan eder dimi..tamam anlaştık..kapanışımız 88025 olsun...ok?
[/QUOTE]
Hadi tamam..O da senin güzel hatrın içün :):p
[quote=flexy;450345]Hadi tamam..O da senin güzel hatrın içün :):p[/quote]
şşşşş..sessiz...işe yarıo galiba..ehuheuhe
bu arada sabah yaptığın ikinci şakayı da not aldım..93700 reşort diyoz 95000 gösterion hacı...94700 den vurduğum ikincii postayı ise şimdi kapattım...şöyle diyelim 93700 şortun maliyeti 94400 e düştü gibi düşün..hadi bi de 96000 şakası yapta alayım ifadeni.dng
filex..bir de aylık totemimiz olsun...gnome başkan ın topiğinde yazıladım az önce..burdada dursun,
Gnome başgan,
Şaka bir yana bitmemiş de olabilir ama aylık grafta bugüne kadar yükselen tirendlayn ne zamanki kırılmış bir kaç ay daha öpmeye devam etmiş..AMma son yükselişin tirenlaynını diğerlerinden ayıran birşey var. Hatta iki şey...
1) Tepedeki kırmızı daire içindekine mezar taşımı dersiniz dojimi dersiniz bobimi dersiniz bilemiyorum ama o bar diyorki "fiyatlar burada at ****ne konmuş kelebek gibi duruyor:p kışş kışş..git burdan diyor fiyatlara
2) Ordaki yükseliş dev bir Ed mi....yoksa adı her ne ise, "çok sıkışa sıkışa çıktım, daha fazla sıkışacak halim yok...altıma ****cam artık diyor..
sanki...
neyse yaw..sonuçta aylık grafla trade edenin sonu gorkunç olur..sadece YES WE CAN ın altı nasıl dolar diye şeeettiydim
[IMG]http://i44.tinypic.com/2yxksuv.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;450353]filex..bir de aylık totemimiz olsun...gnome başkan ın topiğinde yazıladım az önce..burdada dursun,
Gnome başgan,
Şaka bir yana bitmemiş de olabilir ama aylık grafta bugüne kadar yükselen tirendlayn ne zamanki kırılmış bir kaç ay daha öpmeye devam etmiş..AMma son yükselişin tirenlaynını diğerlerinden ayıran birşey var. Hatta iki şey...
1) Tepedeki kırmızı daire içindekine mezar taşımı dersiniz dojimi dersiniz bobimi dersiniz bilemiyorum ama o bar diyorki "fiyatlar burada at ****ne konmuş kelebek gibi duruyor:p kışş kışş..git burdan diyor fiyatlara
2) Ordaki yükseliş dev bir Ed mi....yoksa adı her ne ise, "çok sıkışa sıkışa çıktım, daha fazla sıkışacak halim yok...altıma ****cam artık diyor..
sanki...
neyse yaw..sonuçta aylık grafla trade edenin sonu gorkunç olur..sadece YES WE CAN ın altı nasıl dolar diye şeeettiydim
[IMG]http://i44.tinypic.com/2yxksuv.png[/IMG][/QUOTE]
Reversal key bar niyetiylen bi süredir izliyorum kendisini :D Hacı, dikkati başka yire vir başka yire .dng
[quote=flexy;450357]Reversal key bar niyetiylen bi süredir izliyorum kendisini :D Hacı, dikkati başka yire vir başka yire .dng[/quote]
yok hacı o graf zaten treydlık değil..ayrlık graf..bir barı 3 gontrat buhar mesafesi olbülür:D
yalnız, amca çok fena pozsiyon ayarlıyor yukarı aşağı anlamsız geniş hareketlerle...yani günsonunda buralardan çok uzak da olmamız muhtemel..uwwww..Allah hepimizi doğru yönde eylesin..Amin
a-ha....
dayı bitirdi resim çalışmasını, icraat başlıyor sanırım..
o-ha...
pala "hadi benim klibimde oyna oyna" şarkısını diyor...ne klibi çekecek acaba..ü[URL="http://www.."]www..[/URL] bir insan evladının başka bir insna evladına bunu yapar mı dedirtecek cicili kliplerden olmasın hacı..üğ[url]www..[/url].
formasyon war haci... yannız ikinci tepe indikatif daha net değil... acaba sonra aşşa mı yukarı mı..üğww
[IMG]http://i41.tinypic.com/33ojrsn.png[/IMG]
rın rın rın rın...3,5..3,5...fıss fısss
[QUOTE=Astatin;450372]rın rın rın rın...3,5..3,5...fıss fısss[/QUOTE]
gonuşma falan bişi mi oliy?
[quote=flexy;450375]gonuşma falan bişi mi oliy?[/quote]
ivit..ben konuşuyorum..ayusal yorumlar yapıyorum..o da inadına çıkiyi
hacı pas
ben şimdilik devam hacı....
kamyon şöförü gibi sıkıştırdı
piiuuffff...105800 Cuma günü çağırdığım bir wording totem i vardı...deneyelim..
"eğer bu son hareket şort skuzi ise önümüzdeki 4 gün bayram var demektir. yok şort skizi ise şortlar nanay"
paraları mı sayıyosun asti? :)
[quote=flexy;450403]paraları mı sayıyosun asti? :)[/quote]
yok hacı..fıs fıss bekliorum..3,5 3,5
belkide 94600 e verişi son şanstı şort kavırma için..fıs fıss..3,5 3,5
En pis yanı şu doldur boşaltlar yaw
[quote=flexy;450411]En pis yanı şu doldur boşaltlar yaw[/quote]
ivit..biz şortken boşalt boşalt, biz longken doldur doldur yapsa eyiydi..gün içi şerefsiz oynuyor lebron..zatenbizim karın da çoğu gaplarden bir süredir..gün içi, treydde o pianı o kadar sürede yakalamak mimkin deil
alacak galiba yaw..üw
Bakanlar kurulu toplantısı sonrası, arınç'ın basın toplantısı yapması bekleniyomuş.Onu mu bekliyor acaba?
aha hacı, tikkat..
S&P, ABD'nin kredi notu görünümünü 'negatif'ten 'durağan'a yükseltti. global menkul değerler twitter hesabından geçti şimdi..
matrikste de geçiy..
şu 15 lik barı 250 nin altında kapatmamız lazım fileks..400 yanıyi..üwww
ahada vermiş 95000 e kadar pifff...maç uzuyor..du bakali
hacı, ettenşın
[quote=flexy;450418]hacı, ettenşın[/quote]
farkındayım hacı...çok kritik yereler...formeyşınlar sıkışmaca...fena kıracak bir tarafa.. velakin skuzi ihtimaline karşı istopum geniş olacak...