Ne günlere kaldık yarab. Şu sel baskınından 90 milyar $ zarardan bahsediliyor. Borsamız tınmıyor bile. Ama Dow 40 puan yukarı çıktı diye bütün yeşil oklar fişek gibi yukarı fırladı. ABD arka bahçemiz ya !
Printable View
Ne günlere kaldık yarab. Şu sel baskınından 90 milyar $ zarardan bahsediliyor. Borsamız tınmıyor bile. Ama Dow 40 puan yukarı çıktı diye bütün yeşil oklar fişek gibi yukarı fırladı. ABD arka bahçemiz ya !
yarın ola hayrola
flatttttttttt herkese hayırlı akşamlar
DOW kapanış tahminim 8001, VOB açılış tahminim 49950... kayıtlara geçsin lütfen
[QUOTE=Astatin;145093]DOW kapanış tahminim 8001, VOB açılış tahminim 49950... kayıtlara geçsin lütfen[/QUOTE]
senin tahminden sonra ben tahminimi revize ediyorum Astatin patron . .
dow kapanış tahminim .. 11.111,31 kayıtlara geçsin ..
vob açılış tahminimde 67.975 bu kayıtlara geçebilirde geçmeyebilirde ...
cümleten iyi akşamlar ...
Selçuklu abi forumlara bakıyorum ikimizden başka long yok :::
füll cortlarla devam
yarın çok önemli hale geldi..
final günü olabilir..
20 dk lık sistemin yediği kazıklardan sonra, saatlik sisteme geçmeye karar verdim...gayri az az az az işlem....ya herro ya merro...
[quote=martoniki;144918]56775 lönkkkk...
selçuklu patronun yarış arabalarındaki gibi.. ralli ralli ralli.. :..:[/quote]
[quote=martoniki;144926]57000 FLAT.. dışarıda işim var. risk olmasın..[/quote]
Kırk yılda bir dışarıda işimiz çıktı..
Getmiş dağ gibi 600 pıvann.. way anasını.. üüü
[quote=parderi;145090]Ne günlere kaldık yarab. Şu sel baskınından 90 milyar $ zarardan bahsediliyor. Borsamız tınmıyor bile. Ama Dow 40 puan yukarı çıktı diye bütün yeşil oklar fişek gibi yukarı fırladı. ABD arka bahçemiz ya ![/quote]
90 milyar usd olduğundan eminmisin ?
şaka bir yana dj %1,5 eksi kapar burası -1000 gap yaparrrrrrr..iyi akşamlarrrrrr..
[quote=enorton;145095]Selçuklu abi forumlara bakıyorum ikimizden başka long yok :::[/quote]
olurmu öyle..ben varım..sn abka var...başka kimse yok sanırım :)
[QUOTE=Astatin;145101]şaka bir yana dj %1,5 eksi kapar burası -1000 gap yaparrrrrrr..iyi akşamlarrrrrr..[/QUOTE]
Gökhan da öyle diyor
[quote=enorton;145095]Selçuklu abi forumlara bakıyorum ikimizden başka long yok :::[/quote]
sevinmen gerekir :::
[QUOTE=enorton;145095]Selçuklu abi forumlara bakıyorum ikimizden başka long yok :::[/QUOTE]
enorton patron ... projeksyon belli .. ralli ralli ralli ralli ..:D
[quote=YAVUZHAN;145097]yarın çok önemli hale geldi..
final günü olabilir..[/quote]
yok patron..final bu akşamdı...derya deniz mal kitlediler.... :) umarım..
-1000 gap diyorum.. :)..
dow kapanış 9999.01
ltf kayıtlara geçsin..
[QUOTE=Astatin;145106]yok patron..final bu akşamdı...derya deniz mal kitlediler.... :) umarım..
-1000 gap diyorum..çıkarmadan :)[/QUOTE]
he final bugündü patron dibi gördük .. hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ...
[QUOTE=VOBiX;145103]Gökhan da öyle diyor[/QUOTE]
eleman 16.55 de full long diyodu demekki değiştirmiş kararını, sistemler nasıl girdi geceye tolga?
Bu arada asti, gecen gün küfrediyordun matrikse yok AL oku kayboldu ben alışta girerdim falan diye... Noldu bugün al verdi aldın mı?
90 bin dollar olmasın hadi 90 milyon olsun
[quote=selçuklu;145105]enorton patron ... projeksyon belli .. ralli ralli ralli ralli ..:D[/quote]
patron projeksiyon belli
yatay yatay yatay .lelele
Ya beyler dow bu akşam 9600 üstünde kapatır bej book elime geçti, nerden demeyin gizli bilgi... 4 harflilerde çalışan bıyıklı bi abla var o öyle dedi :D
bugün düne göre 25 puan kardayım bunada şükür
zarar etmedim en azından:)
Geceye şort girdim...aslında tam bir Asena günüydü...
KArar vermek ve uygulamak çok zor...
Umarım janti kuzu yanılmaz...
[QUOTE=selçuklu;145108]he final bugündü patron dibi gördük .. hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ...[/QUOTE]
Evet evet bence de final bugündü, olay bitti... Sazan abi long dedi, fxci abi long dedi. Gerçi sonradan şelale falan dedi ama arada o da sapıtabilir... :D Yarın direk 58000 açarız bence... :::
Bi de bıcırık AL daysa o zaman kesin 1000 puan gap olur 58300 de açabiliriz... Vobix bıcırık plz...
[quote=anonimm;145102]olurmu öyle..ben varım..sn abka var...başka kimse yok sanırım :)[/quote]
walla son anda karı görünce bastım longları.. Makasın fazla açık olması beni tedirğin etti.. Aslında long girmek niyetindeydim..gece uzun.. Uzun zamandır ilk defa malsız yatıcam..
[QUOTE=cırcır;145110]90 bin dollar olmasın hadi 90 milyon olsun[/QUOTE]
Bir kanalın alt yazısında gördüm. Banada abartılı geldi ama, onların yalancısıyım.
[QUOTE=mozkan;145111]patron projeksiyon belli
yatay yatay yatay .lelele[/QUOTE]
Mozkan patron .. bu nasıl bir düşüştür böyle .. anlamadım gitti .. sayılmaz bu düşüş tekrar çıkıp geri düşsün .. öyle düşüşmü olur .. üüüüüü
manzara belli...proceksiyonda belli abi..halka arz olmuş işte buyrun..NU lara bak...İlk yukarı küsküden sonraki barlarda hacim düşük yeterince küsküleyemedikleri için bir daha yukarı çekip 3 bar boyunca yine halka arz etmişler küsküyü..-1000 gaptan aşağa kurtarmaz :) ama yinede bu analiz badem olabilir.. Bu arada boll bandı 400 puan yukrı delip geçtiğinde elim kaç kere şorta gitti 550 gibi, yapamadık ** :)
[IMG]http://i27.tinypic.com/96cieh.jpg[/IMG]
Yatay piyasada herkese ekmek var aslında dün kapattığımız yerin 2 kademe aldıntan kapadık oldu bitti artık bir yöne kopacaksa yarın kopsun ben zarar etmeyede razıyım
Geceye 57325 shortlarla devam DOW açılışta artı açtı kapanışta basmaları lazım, üstüne Dyhol ü kapanışta deli gibi çizdiler yarın devamının gelmesi lazım ve bugünden sonra doğanlarda öyle her babayiğit mal taşıyamaz bir anda çizerler korkusu bugün kalplere işlendi.
[quote=Astatin;145106]yok patron..final bu akşamdı...derya deniz mal kitlediler.... :) umarım..
-1000 gap diyorum.. :)..[/quote]
yok bence bugün yarı finaldi :::
yarın final,olmadı cumaya penaltı atışları ve son..:rolleyes:
[quote=enorton;145109]eleman 16.55 de full long diyodu demekki değiştirmiş kararını, sistemler nasıl girdi geceye tolga?
Bu arada asti, gecen gün küfrediyordun matrikse yok AL oku kayboldu ben alışta girerdim falan diye... Noldu bugün al verdi aldın mı?[/quote]
iki sinyal çarptı diye takip etmiyon galiba artık multipassı..sabah yazdımya 57100 al son sinyal deye....şşşş ayıbediyon emortım petrım:..::..:
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/9/5521.bmp[/img][/url]
Bu göstergeye göre yarın aşağı gap olması lazım.
[quote=selçuklu;145118]Mozkan patron .. bu nasıl bir düşüştür böyle .. anlamadım gitti .. sayılmaz bu düşüş tekrar çıkıp geri düşsün .. öyle düşüşmü olur .. üüüüüü[/quote]
vadeli i*nelik peşinde, spotla makas 662 puan, 17:24:10 da 57,275 de 1200 küsür satış var, 17:25 kim sattıya gitmiş o lotlar, vardır bi planları ama akşam dow kopsa bile bu makasla gap yaparlarsa oha demek lazımdır, emme ve de lakin en tepeden spot 30 u sayarsan temiz itki vardır. bitti mi bitmedi henüz teyit yoktur.
[QUOTE=enorton;145109][COLOR="Blue"]eleman 16.55 de full long diyodu demekki değiştirmiş kararını[/COLOR], [COLOR="Green"]sistemler nasıl girdi geceye tolga?[/COLOR]
Bu arada asti, gecen gün küfrediyordun matrikse yok AL oku kayboldu ben alışta girerdim falan diye... Noldu bugün al verdi aldın mı?[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]En son kısaymış full short demiş[/COLOR]
[COLOR="Green"]Medium harici long medium 28.08.2009dan beri short[/COLOR]
[QUOTE=Astatin;145122]iki sinyal çarptı diye takip etmiyon galiba artık multipassı..sabah yazdımya 57100 al son sinyal deye....şşşş ayıbediyon emortım petrım:..::..:[/QUOTE]
Tamam işte sistem AL verdi ama sen aldın mı diyorum :D
[QUOTE=YAVUZHAN;145100]90 milyar usd olduğundan eminmisin ?[/QUOTE]
İstanbul bir yana, Güney Trakyada küçükbaş hayvan kalmamış. TMO un ve köylünün açık tahıl yığınlarıda selle gitmiş. Ekili bahçe ve tarlalarda tamamen harap. rakamlar tahmin tabi her kes bir rakam atar ortaya.
gece kısa..ataklar satışla karşılandı ve zayıf hala..cistemler kısa vadeliler alda..ama sınırda..
[quote=enorton;145126]Tamam işte sistem AL verdi ama sen aldın mı diyorum :D[/quote]
ne alcam..sistemin ** :D:D:D son barda karar (histem+sistem)/2 ile verilir emortım...:)